2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydınlar kasvetli ve yağışlı bi izmir sabahından :31:

Eki Görüntüle 341537
kızıma aldığımız beşik..
belki ilk aylarda odasında yatırmam diye aldım
bi de tekerlekli sallanabilen bişey odadan odaya da taşırım diye düşündüm..
çok tatlı canım beşik bayıldım güle güle kullanın canım :nazar:
Gunaydin kizlar.ya sabah karnimi soyle bi inceledimde gitmis guzelim karnim.sag ve sol yanlarim tamamen yirtik.ortada bisey yok ama.benim gibi olan varmi yaaa aglicam simdi:50::50:
canım yağ falan surmuyormuydun sabah aksam :18::18: demek bu haftalardan sonra baslıyoo catlaklar şuan yok gibi ama heran olabilir cunku karın buyumeye basladı ıyıcee
son gelen cicişlerimizide ekledik..
ananemiz hastane çıkışını vs. almıştı onları yollamış..örgüler yapmış..sanırım bunlar artık son cicişler bundan sonra yıkayıp yerleştirmesi kaldı...onuda yavaş yavaş halletsem ii olcak:1::1:

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-43.html#post23009475
:nazar::nazar: maşallah iyi günlerde saglıkla kullansın bebeikin petunum

anaaaammmm şimdi ne çok isterdim senin yerinde olmayı, indiriverirdim o yastığı ohhhh,çok uykum var çokkkk hiç dinlenemiyorum ya, hep yorgun hissediyorum kendimi:43:

canım benim yaaa:54::54:
walla bende istiyorm yatmayı ama eşimi giderken saat 6:30'du felaket yağmur yağıyodu ve hava karanlıktı..arkasından baktım camdan nasıl gitcek aşkım bu havada die içim sıkıldı..sonra bi araba alsak ama nasıl alsak nasıl etsek die yatakta uyyamadım bi türlü..kendi kendime kurdum durdum..istanbulun trafiğide çekilmez arabanın masrafıda çoook fln die:1:ama 2 çocuk olucak şart oldu artık almamız:31:
sonra haberleri izledim midem kazındı kahvaltı yaptım..alışveriş sitelerini gezdim derkeneee böleee kaçtı uykum işte..şimdide oğlum kalktı al işte:1:

tmm canım bende düşünüyorum ama
alıcam küçük valiz sonra bide onu ne yapcam
diye düşünüyorum yer yok evdee puffff

hıı,ben evde var sanmıştım kuzum..boşver o zaman yaa çantaları yanyana koy dursun bi köşede..unutulursa da artık biri getirir yada bi yerden bulunur sonuçta dağ evinde doğum yapmıyoruz:ssz:

taşıması vs. sıkıntı olmayacaksa bence daha mantıklı hatta..
tek bi çantada karış karış bişiler aramaktansa...herşeyin yerinin belli olması daha mantıklı gibi geldi hıı...

ya tuni alışverişe başlıycakmış....benimkiler bayağı ok olunca ne aldın vs. die konuştukta dedim ben aldıklarımın bi listesini çıkarim atim sana..hala çıkarcam 2 gün oldu....:53::53:

hmm,nisana kadar çıkarırsı heraldee:1::33::54:

Gunaydin kizlar.ya sabah karnimi soyle bi inceledimde gitmis guzelim karnim.sag ve sol yanlarim tamamen yirtik.ortada bisey yok ama.benim gibi olan varmi yaaa aglicam simdi:50::50:

Canım benim de aynı sağ sol kırmızı renk yırtık ne yaptıysam engelleyemedim. Krem yağ falan fayda etmiyor.Önüne geçemedim maleseff:50::50:

Son düzenleme:
ananemiz hastane çıkışını vs. almıştı onları yollamış..örgüler yapmış..sanırım bunlar artık son cicişler bundan sonra yıkayıp yerleştirmesi kaldı...onuda yavaş yavaş halletsem ii olcak:1::1:

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-43.html#post23009475

Maşallah güzel günlerde kullansın anneciği örgülere falan bayıldım. Kız çocukları çok şanslı herşeyi sevimli oluyor yafff

Son düzenleme:
PETUSCUM bu gogsun ucuna takilan kelebegi gordumde onceki sayfalarda.peki bunu kullaninca tekrar gogus ucumuzu rahatlikla aliyomu bebek eminmisn.sonra ona alisip sahici memeye tutmazsa bebek.aslinda cok rahat biseymis.catlak vs olursa.o catlagin acisi cok fena dedi bir kac arkadas.eziyetle emziriyosn bebegi dedi.ins bizlerde olmaz yaaa.zaten moralim bozuldu su karin catlaklarindan sabah sabah
canım annenin gögüs ucuyla aynı taddaymış/moddaymış...alır die yazılmış özelliklerinde...
internetten de baktım kullananaların yorumlara hep hiç sıkıntı yaşamadım, sonrada hep bebeğin gögsü aldığını yazmışlar..
ya çatlaklarada ben bakıom bişi görmüom ama inş. yokturda görmüom...:50::50:
ayy kıyamam çok güzellerrrrr
:54::54:
saol zeynepcim..

Son düzenleme:
arkasdaslar ilk bebegimizin durumu nasıl hiç denk gelmedim onunla ilgili bişeye iyidir insalhh

çok şükür canım nolsun
valla boşver çıkma yataktan ohh misss

sen nasılsın?

cıxxx,çıkmalıyım artık oğluşum uyandı:ssz:
iç güveysinden hallice işte canım,dün mutfakta bi kasılmam oldu sancı mı desem zonklamamı aşağıya baskı yaparcasına bölee ödümm patladı hala etkisindeyim 5 dk fln sürdü geçti...böyle şeyler yaşayan varmı ben gibi:26:

:46::46::46::46:
çok güzellerrrr...yağmur çok şanslı walla...
bak sülalede onca qadın war daha bi tanesi bebeme yilek örmedii ama herkesin elinde bi yelek modeli kime örüyosun diyorum misal,hamilee birinee die kinayeli kinayeli laflar...sanırım kızımı yeleğe boğucaklar doğunca:1::1:

Canım benim de aynı sağ sol kırmızı renk yırtık ne yaptıysam engelleyemedim. Krem yağ falan fayda etmiyor.Önüne geçemedim maleseff:50::50:

Evet ya catlayacagi varsa catliyo.bisey fayda etmiyo.vi arkadasm ender saracta okumus dogumdan sonra catlaklar kirmizi haldeyken kayisi ve badem yagi surunce iz kalmiyomus.ben onu bi deneyeyim diyorm.

Günaydınlar kasvetli ve yağışlı bi izmir sabahından :31:

çok tatlı canım beşik bayıldım güle güle kullanın canım :nazar:

canım yağ falan surmuyormuydun sabah aksam :18::18: demek bu haftalardan sonra baslıyoo catlaklar şuan yok gibi ama heran olabilir cunku karın buyumeye basladı ıyıcee

:nazar::nazar: maşallah iyi günlerde saglıkla kullansın bebeikin petunum

Maşallah güzel günlerde kullansın anneciği örgülere falan bayıldım. Kız çocukları çok şanslı herşeyi sevimli oluyor yafff

çok teşekkürler....nurcum evet ya hele örgüde kimseyi durduramıom..napcaz bu kadar örgüyü onuda bilmom..sonuçta çocuk evin içinde bitki gibi yetişyo ist. da, evdede giyemez bunları, bende örün gari diom hevesleri kalmasın die :1::1::1:

Evet ya catlayacagi varsa catliyo.bisey fayda etmiyo.vi arkadasm ender saracta okumus dogumdan sonra catlaklar kirmizi haldeyken kayisi ve badem yagi surunce iz kalmiyomus.ben onu bi deneyeyim diyorm.

Deneyelim bakalım inşallah fayda görürüz canım...

çok teşekkürler....nurcum evet ya hele örgüde kimseyi durduramıom..napcaz bu kadar örgüyü onuda bilmom..sonuçta çocuk evin içinde bitki gibi yetişyo ist. da, evdede giyemez bunları, bende örün gari diom hevesleri kalmasın die :1::1::1:

Öyle ne yapacaksın örsünler bakalım. Sende bir kaç tanesini saklarsın hatıra kalsın diğerlerini de hediyelik yaparsın...

Aman demee ağzından yel alsın. Ne kadar düşüncesiz insanlar yaa ben böyle birşey görmedim. Bide ben fark ettiysen Çarşamba dan itibaren yoktum. Rapor aldım üstüne bide grip oldum. Nasıl vicdanları rahat nasıl kalabildeler daha aklım almıyor. 7 aylık demdiler gümbür cemaat geldiler. Sonraki günlerde eşim yardımcı oldu sağolsun ne yapayım onlar utanmıyo bari ben yapayım dedi evimide süpürdü yemek hazırlamamda da yardımcı oldu. Sabahın köründe kalkıp kahvaltılarını hazırladım. Yemin ederim son ana kadar kalkmadılar eşim gözüyle gördü....Bahsettikçe başıma ağrıyo tansiyonum yükseliyor yaa offf Allahaım dah abüyük dertler vermesin.....:14:

sen yine sabırlı biriymişsin cnm.başkası olsa lafı oturtur erkenden yollardı valla.

alıntı:
Normal doğumdan korkmayın
Hamileyken sürekli doğum hikayeleri okur çoğundada duygulanır ağlardım.
O kadar duygusal bir yazı olmayacak benimki belki ama hamile olan ve doğumu deli gibi merak eden hanımlara biraz güç ve cesaret verecek diye ümit ediyorum.

hamile kalmadan önce sezeryan yapmayı istiyordum ağrıya sancıya vs dayanıklı olabileceğimi düşünmüyordum.
Ancak hamile kaldıktan sonra normal doğumun anne ve bebek için ne kadar yararlı olduğunu binlerce farklı kaynaktan okudum. Büyüklerden duydum. Etrafımdaki tüm büyüklerim defalarca normal doğum yapmıştı. Arkadaşlarım ise sezeryan.

benim normal doğuma yönelmem hamileliğimin normal geçmesiyle başladı. Doktorum sürekli herşey normal neden sezeryan yapasın ki dedi durdu. Detaylı anlattı yaşayacaklarımı.

Artık 38 ci haftaya geldiğimde içim içime sığmaz hale gelmişti. Geceleri sancıdan uyuyamaz olmuştum. Sürekli kızımın kolu bacağı biryerlerime batar olmuştu. Birde miniğimi görmenin heyecanıyla sezeryan yapmak istiyorum demeye başlamıştım.
Son günler insan iyice sabırsızlanıyor.

Bu arada işe gitmeye devam ediyordum. Akşam 6 gibi çıkıyordum.

2 ocak günü 39. haftamızda yine işe gittim saat 15.00 gibi belimde ağrı hissetmeye başladım. Eşimi aradım pek iyi değilim beni eve götürürmüsün dedim. Beni almaya geldiğinde doktoruma gidelim dedim bir baksın. Gittik sancın yok dedi. Sadece belim ağrıyordu. Alttan muayene etmedi. Eve geldik bizde yorulduğumu düşündüm. yemek yedik uyumuşum gece 11 gibi uyandım yine belime sancı giriyordu ve sürekli tuvalete gidiyordum bağırsaklarım bozulmuştu. Kasıklarımda hiç ağrı yoktu. Ben doğum sancısı olduğunu anlamadım Eşim dk tutmaya başladı 5 dk bir 30 sn sancı giriyordu gece 12 de doktorumu aradık hastaneye gidin ben hastaneye haber veriyorum şimdi dedi.

Girdim bir banyo yaptım. 5 dk bir 30 sn kıvranıyordum sonra hiç birşey yok gibi geziniyordum.Eşimede tıraş ol kızını böyle sakallı öpme dedim. Heyecandan evde dört dönüyordu :)) Ben sakin olmaya çalışıyordum öyle dayanılmaz bir sancı değildi. Mümkün olduğunca hastaneye geç gitmeye çalışıyordum. Sancıyı evde çekmek daha kolay hastanede makineler serumlar insan daha geriliyor.

Gece 1.5 ta hastanedeydik. Doktorum haber vermişti nöbetçi doktor açılmam varmı diye baktı 2-3 cm açılma var doğum başlamış dedi. Beni odaya aldılar nstye bağladılar serum taktılar. Lavman yapıldı . acımıyor hiç merak etmeyin. Bir liaç sıkıyorlar makattan o kadar. koşa koşa tuvallete gidiyorsun :))

Başladık beklemeye eşimle ikimiz.... kimseye haber vermesini istemedim. sancıları beraber çektik ben bir eşim 9 doğurdu :)) hakkını ödeyemem o kadar yardımcı olduki sağolsun... her sancıda elimi tuttu saatlerce belimi ovdu canım benim...

sancılar gittikçe şiddetlenmeye başladı. Doktorum 4.5 ta geldi. Epidural istedim. Yapıldı sancılarım azaldı. gece 5.30 gibi doğumhaneye alındım. eşimede hadi herkese haber ver artık gelsinler dedim :)) 6. 14 te kızım doğdu bir kaç kez ıkındım. ışte asıl hikaye asıl hayat ondan sonra başladı benim için.

Bebeğimin ayaklarını görüyordum sadece doktoruma kaldır yüzünü göreyim çok merak ediyorum dedim. Kordon bağımız daha bağlıyken kucağıma verdi kuşumu al bak kızına dedi. Allahım o an herşey durdu. Bebeğim artık kollarımdaydı.

Gözlerini kırpıştırarak açmaya çalışıyordu yavrum. Annesine bakmaya çalışıyordu. Kocaman bir kahkaha attım :))) Dışardan duyulmuş.

Öyle masum ve öyle güzeldiki işte 2 ay oldu hala aynı şekilde bakışıp duruyoruz ve ben her an kızıma aşık oluyorum. O mis kokusunu içime çekiyorum kucağımdan bir an olsun indirmek istemiyorum.

Hastanede bir gün kaldım. Kızım kucağımda çıktım. Eve geldim hiç yatmadım. Hiç ağrım sancım olmadı. Şimdi ise doğum yapmamış gibiyim ne göbek kaldı ne kilo.

Normal doğumdan kesinlikle korkmayın. Bebeğiniz için faydalarınıda lütfen düşünün. Herşey normalse normal doğurun.
Sevgiler
Okumanızı şiddetle tavsiye ederim

alıntı:
O kadar duygusal bir yazı olmayacak benimki belki ama hamile olan ve doğumu deli gibi merak eden hanımlara biraz güç ve cesaret verecek diye ümit ediyorum.

hamile kalmadan önce sezeryan yapmayı istiyordum ağrıya sancıya vs dayanıklı olabileceğimi düşünmüyordum.
Ancak hamile kaldıktan sonra normal doğumun anne ve bebek için ne kadar yararlı olduğunu binlerce farklı kaynaktan okudum. Büyüklerden duydum. Etrafımdaki tüm büyüklerim defalarca normal doğum yapmıştı. Arkadaşlarım ise sezeryan.

benim normal doğuma yönelmem hamileliğimin normal geçmesiyle başladı. Doktorum sürekli herşey normal neden sezeryan yapasın ki dedi durdu. Detaylı anlattı yaşayacaklarımı.

Artık 38 ci haftaya geldiğimde içim içime sığmaz hale gelmişti. Geceleri sancıdan uyuyamaz olmuştum. Sürekli kızımın kolu bacağı biryerlerime batar olmuştu. Birde miniğimi görmenin heyecanıyla sezeryan yapmak istiyorum demeye başlamıştım.

2 ocak günü 39. haftamızda yine işe gittim saat 15.00 gibi belimde ağrı hissetmeye başladım. Eşimi aradım pek iyi değilim beni eve götürürmüsün dedim. Beni almaya geldiğinde doktoruma gidelim dedim bir baksın. Gittik sancın yok dedi. Sadece belim ağrıyordu. Alttan muayene etmedi. Eve geldik bizde yorulduğumu düşündüm. yemek yedik uyumuşum gece 11 gibi uyandım yine belime sancı giriyordu ve sürekli tuvalete gidiyordum bağırsaklarım bozulmuştu. Kasıklarımda hiç ağrı yoktu. Ben doğum sancısı olduğunu anlamadım Eşim dk tutmaya başladı 5 dk bir 30 sn sancı giriyordu gece 12 de doktorumu aradık hastaneye gidin ben hastaneye haber veriyorum şimdi dedi.

Girdim bir banyo yaptım. 5 dk bir 30 sn kıvranıyordum sonra hiç birşey yok gibi geziniyordum.Eşimede tıraş ol kızını böyle sakallı öpme dedim. Heyecandan evde dört dönüyordu :)) Ben sakin olmaya çalışıyordum öyle dayanılmaz bir sancı değildi. Mümkün olduğunca hastaneye geç gitmeye çalışıyordum. Sancıyı evde çekmek daha kolay hastanede makineler serumlar insan daha geriliyor.

Gece 1.5 ta hastanedeydik. Doktorum haber vermişti nöbetçi doktor açılmam varmı diye baktı 2-3 cm açılma var doğum başlamış dedi. Beni odaya aldılar nstye bağladılar serum taktılar. Lavman yapıldı . acımıyor hiç merak etmeyin. Bir liaç sıkıyorlar makattan o kadar. koşa koşa tuvallete gidiyorsun :))

Başladık beklemeye eşimle ikimiz.... kimseye haber vermesini istemedim. sancıları beraber çektik ben bir eşim 9 doğurdu :)) hakkını ödeyemem o kadar yardımcı olduki sağolsun... her sancıda elimi tuttu saatlerce belimi ovdu canım benim...

sancılar gittikçe şiddetlenmeye başladı. Doktorum 4.5 ta geldi. Epidural istedim. Yapıldı sancılarım azaldı. gece 5.30 gibi doğumhaneye alındım. eşimede hadi herkese haber ver artık gelsinler dedim :)) 6. 14 te kızım doğdu bir kaç kez ıkındım. ışte asıl hikaye asıl hayat ondan sonra başladı benim için.

Bebeğimin ayaklarını görüyordum sadece doktoruma kaldır yüzünü göreyim çok merak ediyorum dedim. Kordon bağımız daha bağlıyken kucağıma verdi kuşumu al bak kızına dedi. Allahım o an herşey durdu. Bebeğim artık kollarımdaydı.

Gözlerini kırpıştırarak açmaya çalışıyordu yavrum. Annesine bakmaya çalışıyordu. Kocaman bir kahkaha attım :))) Dışardan duyulmuş.

Öyle masum ve öyle güzeldiki işte 2 ay oldu hala aynı şekilde bakışıp duruyoruz ve ben her an kızıma aşık oluyorum. O mis kokusunu içime çekiyorum kucağımdan bir an olsun indirmek istemiyorum.

Hastanede bir gün kaldım. Kızım kucağımda çıktım. Eve geldim hiç yatmadım. Hiç ağrım sancım olmadı. Şimdi ise doğum yapmamış gibiyim ne göbek kaldı ne kilo.

Normal doğumdan kesinlikle korkmayın. Bebeğiniz için faydalarınıda lütfen düşünün. Herşey normalse normal doğurun.
Sevgiler

ay cnm soluksuz okudum bende cok sezeyan istiyordum ama bunu okuyunca acaba dedim simdi :s

Günaydınn herkerseeee.....
yarın dr gitcez kızımla... izin almak için müdürün iii tarafını kolluyom hoğp oturuyom hop kalkıyommm.. bi konsantre olamadım işimede :1::1:

Eki Görüntüle 341537
kızıma aldığımız beşik..
belki ilk aylarda odasında yatırmam diye aldım
bi de tekerlekli sallanabilen bişey odadan odaya da taşırım diye düşündüm..

çookk taatlıııı kuzucuk mışıl mışıl uyusun içinde.....

günaydınlar günaydınlar günaydınlarrrrrrr :46::46::46:
bugün bu iş yerimdeki 1 yılım doldu:) yıl dönümüm olduğu için çooook mutluyum..
yıllar ne çabuk geçio anlayamıyorum :31::31::31:
veeee dr umuzun verdiği sezeryan gününede 49 gün kaldı tamı tamına..yani şafakda aslında ben 50 nin altına bilem düştüm:46::46::46:
:18::18::18::18::18:

ilk doktora gittiğimde kan ve idrar tahlili yapıldı,sonra ikili test,en son doopler..sonra ne kan ne idrar hatta şeker yüklemem bile yapılmadı ayın 13.ünde gitcem bakalım...:44:amaaaan o kadar da kafaya takmıyorum yani inceledikçe poku çıkıyo çünkii:ssz:
aynene bizde de öyle oldu şeker testinden sonra başka bişi olmadı... bu kadar demek kiiiii testler:1: allahın izniyle yarın bende iyi haberlerini bi alsammmm

bence bi valiz yap..sonra telaştan biri unutulup kalmasın evde..yafff,benim çantam yetti de hasta bezi çok büyük sığmadı çantaya artık bebeğin beziyle hasta bezini ayrı bi çantaya koycam napiim:ssz:
ben iki çanta yapmayı planlıyorum bi bana bi zeynep'e... daha iii olur die düşündüm...

çatlayacağın varsa ne yaparsan yap çatlarsın diyorlar yaaa öyle demekki çatlayacağın varmış :1:
boşver üzülme minnaklarımından bize kalan hatılaralar onlar victoria secret mankeni değiliz yaa komaaz bize iki çatlak :)))

nbunu unutmamak lazım ne olur ne olmaz:ssz:

bizimde ananane babanne ve benim babannem kendisi 82 yaşında hala bişiler örme telaşında.. artık örmeyin ne zaman giyecek bunları evin içinde demekten yoruldum.. aaa öle deme giyer giyer lazım olurda bulamazsan çok ararsın sonra cevaplarından da sıkıldım. bende bebek şekerini kendim yapmayı planlıyordum. madem öle dedim annemle kendi babanneme verdim bunları örüverin die hem başka hırka yelek vs örmezler hemde ben o ka bebik şekerini yetiştiremezdim zaten :1::1:

bebek şekeri bu bunu tülle falan süsleyeceğim.. çok şekeri bişi oluyoooo.. resmini ekleyecektim ama uzantısı ile ilgili problem oldu bi ara ayarlarım ben

alıntı:

Sevgiler

çok etkilendimm yaa.. inşallah bir problem çıkmazda bizlerde böyle rahat normal doğumlar yaparız.. amin

Back
X