2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canm benm tüm bu yazdıklarında senin suçun ne de seni boşayacak ben anlayamadım
bu süreçlerde zaten anne yıpranıyor. o bebeği anneden başkası da düşünemez bence eşinle konuş yaptığı muamele kullandığı sözcükler hç hoş değil..
bana böyle dese ben doğurmadan boşardm onu

benim ilk zamanlarda bir tam kan sayımı ve idrar tahlili yapıldı,sonra ikili test,üçlü test yapıldı,sonra bir kere de daha kan ,idrar tahlili yapıldı,sonraki muayenede şeker yüklemesi yapıldı,2 muayenedir kan almıyolar,rutin kontrol yapıyo,2 hafta sonraki muayenemde kan,idrar tahlili yine yapıcak doktorum.bir de doğuma yakın yapıyorlar ,anestezistler 10 günü geçen tahlillleri kabul etmiyorlarmış.

hu huuuuuu hatunlar naparsınız??
bebişlerimizide sizide öperiz oğluşumla..
tatil olunca babamız evde olunca anca geliyoruz pek bi üşengezi bugün yemek yok ütü yapılavcak ben hala oturuyorum
gecede manyak bi rüya gördüm kürt karının biri beni evire çevire dövüyo meğer mahallenin belalısıymış bizim eve girmiş eşimide uyutmuş beni hırpalıyo..bende bebeğime bişey olacak diye naSIL korkuyorum..eşime diyomuşum kalka aşkımm dövüyo beni nolur uyan diye aplaken gerçektede bağırıyomuşum eşim sarıldı aşkım burdayım ben korkma diyodu
böle bi aptal rüyaydı iştee hayır ossunn inş.

kızlar doğuma ne kadar harcıaksınız yazar mısınız

canım benim gittiğim hastanede noırmal 400 sezeryan 650..ama sezeryanda 1 gece hastanede kalıyosun ve biz tek kişilik odaya 250tl ayrıyetten ücret ödicez ..

Eki Görüntüle 341537
kızıma aldığımız beşik..
belki ilk aylarda odasında yatırmam diye aldım
bi de tekerlekli sallanabilen bişey odadan odaya da taşırım diye düşündüm..

oyy pembiş çok tatlı canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inş.

kuzum acelesi yokk bizde yavaş yavaş bakıyoz zaten..bazı şeyleri alanyaya gittiğimizde ordan araştırıp öle almaya karar verdik..ama eşim dün bime uğramış kulaktan ateş ölçer gördüm aldım diyo almış gelmiş..markası bilindik bişey değil ama fena bişeye benzemiyo arzumunki gibi oda sıcaklığını falanda ölçüyomuş..

oy kızımaa benimmmmmm montunuda yerlerrr maşalahh sağlıklı günlerde giysin bizde bunlar üstünde fotosunu görelim inş.

yha işte bende normal istiyorum ama astımım olduğundan dolayı aynı sebepten korkuyorum nefes alamam daralırım o an müdahale edemezler diye çok tırsıyorum doğrusu..hayırlısı olsun sezeryandan yanayım ama

canım sen yine devlette yap eğer bi problem olursa daha çok üzülürsün,devletteki muameleyi düşünmiyceksin artık, sonuçta öyle yada böyle doğurtacaklar seni,önemli olan çocuğunun ve senin sağlığın, eşinin tavrıda yanlış aslında ama, yinede boşver onuda takma kafana

canım eşinin tavrı hiç hoş değil ama haklı olduğu bi durum var..
her konuda tedbirli olman gerek.. hastane ve doktor seçerken hepimiz hem maddi durumumuza bakıyoruz hem de hastanenin tam teşekküllü olup olmadığına.. yeni doğan bakım ünitesi mutlaka olmalı gideceğin hastanede..
sizi maddi olarak zorlayacaksa sizi ne gerek var ki.. o parayı bebeğinin bi ihtiyacına harcarsın.. ki bence 4000-5000 çok ciddi rakamlar.. bak ben çalışıyorum eşimin de benim de maaşımız çok şükür gayet iyi.. istesem tek seferde veririm o parayı ama kimse (büyük konuşmayayım tabi ama) doğum için o parayı verdiremez bana.. hastalık değil, ölüm döşeğinde olduğun son çare olarak görüp mecbur parayı saçtığın bi durumda değilsin ki.. başından kötü şeyler geçmiş bu nedenle korkuların var anlıyorum seni ama allaha sığın hiç bişey olmayacak bebeğine..
devlet hastanesinde özel oda da tutabilirsin fiyatı ve hizmeti makul özel hastane de bulabilirsin.
hem öyle eşinin boşarım boşamam laflarını da ciddiye alma.. sen nerede oturuyorsun tam olarak...

ahh cnm ya...senle eşin değilmiydiniz hastane bahçesinde sarılıpta ağlayan suyu az die...
erkekler bence bu konulara çok bulaşmamalı...çünkü kadının kendini güvende hissetmesi bu doğum konusunda son derece önemli..hastaneye güvenmeli dr una güvenmeli, nitekim çok duygusal bi olay...bunu anlamaları çok zor..
ben hastaneyide dr uda kendim seçtim eşim hiç müdahele etmedi ama öncelikli kriterim bebek bakım ünitesi olmasıydı...ona göre hastane tercihinde bulundum..
varmı yokmu bilmiyorum ama zeynep kamil hastanesinin arka tarafında rıhtıma doğru inerken anadolu hastanesi var..sigorta geçio bi oranın durumuna bak istersen nasıl hastane fiyatlar nasıl vs..

beni hep üzüyo gezmediğim dr. kalmadı özel ayrı develet ayrı muayene ayrı şimdi risk azaldı beni zorla zzseynep kamilde doğurtmak istiyo hayır deyince de konuşmuyo eminim kendi dediğine getirene kadar en az 1 ay konuşmaz ben hastanede yatarken bana çare neyse yaparım evi satarım arabayı satarım amerikaysa çare giderim diyodu şimdi suyum arttı çokşükür biraz parayı biraz sorunlu bi hamilelik diye doğumdan sonra küvez falan lazım olur da bizi özel hastane gene zeynep kamile yönlendirise diye bana kafa tutuyo annem geldi 2 aydır yanımda kalıyo ona rağmen kavga ediyoruz ben ağlıyorum sızlıyorum aman annem duymasın kendi üstüne çekmesin diye annemin yanında bağrıyo

devleti kötüleyemem çünkü bi gecede 100 doğum geldi mecbur bağrıp çağrıcak dr.lar ama zaten zor hamilelik yaşadım bari doğumum kolay olsun istiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var orda dr.la konuşup kesin fiyat alcam dedim 3 gündür konuşmuyoruz çok anlayışsız ya ben çalışırken onun arabasının kredisini ödedim ne zaman bankadan çıktım şimdi sürekli otorite kuruyo üstümde kendi bi iğne vuruldu 10 gün ahh uhh dedi ben sanki psikolojim yok o insan ben hayvanım sanki

canım benim bu dönemlerde çoğu zaman eşler birbirlerinin doğrularını ve ya bakış açılarını kabullenemeyip
durumun verdiği psikolojiden birbirlerine ters davranabilirler. Şu an çok kafana takma bence...

Eşinin söyleme tarzı yanlış olsa da sonuçta seni ve bebeğinizin sağlıklı kurtulmasını istiyor.
Bu durumunda bile çıkış yolu bulamayan ve devlet hastanesine gönderen özel hastane
senin doğum anında hayatta risk almaz. Gerçekten devlet hastaneleri de çok iyi değil maalesef.

Allah göstermesin sana ve bebeğine bişey olmasındansa devlet hastanesinde 2 günlük mumeleyi gözün görmesin.
Ama sen yinede başka hastanelere git baş hekimleriyle görüş
Benim durumum böyleyken böyle.. Yeni doğan yoğunbakımınız varmı? küveziniz varmı?
bişey olursa müdahale edebilir misiniz? Bu bize ne kadara mal olur?
Eşim bu düşüncede ben bu düşüncedeyim diye konuş...
Baktın özeller bu riski almıyor mecbur gidicen devlete...

normal dogumdada acılma az olursa kesiyolarmıs ya en cok korktugum o bnm

canım o kesikten korkma sen,onu yırtılma olursa dikmesi daha zor oluyo diye kesiyorlar,10 gün önce normal doğum yaptı arkadaşım,kestiğini hiç farketmedim bile diyo,zaten doğum anında o kesiyi atarlarken sen anlamıyosun,ben hiç kesildiğini hissettim diyen duymadım,sonrasında dikişlerin acıyordur mutlaka ama o dikiş acısı her ,iki doğum türünde de var zaten,olumsuz düşünmeyelim,yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyor,genetik kodlarımızda var bu,zaten hastanede olacağından eğer bir kasilik olursa o anda müdahele ederler,sürekli nst ye bağlı oluyosun sancılar gelirken,bebeği sürekli takip ediyorlar,vs,içimizi ferah tutalım

canm sıkma o kadar kendini.. eminim bebek doğunca onu kucağınıza alınca bunların hepsi unutulacak..
ama petuşun dediği gibi erkek bence müdahale etmemeli.. anladığım kadarıyla istanbul gibi br yerde yaşıyosun ve hastane sayısı çok fazla.
eminim ikinizin de karar verebilecği bir hastane vardr.
ben zonguldak ereğlide doğum yapacağm ve ilçede hçbr hastanede bebek bakm ünitesi yok.
ancak il merkezine üniversite hastanesine gtmem lazm.. yani demek istediğim çözümsüz br şey değil bu

Cok guzeldi ya bi solukta okudm.bende eger bir sorun cikmazsa insaallah normal dogumdan yanayim.tam tersi sezeryan korkutuyo beni.ayy dusundukce nisan gelicek suyum gelicek hastaneye kosucaz.bunlarn hepsi ayri bir heyecan verici degilmi kizlar.rahatca bebegini kucagina alicam.en onemlisi heme
Cok guzeldi ya bi solukta okudm.bende eger bir sorun cikmazsa insaallah normal dogumdan yanayim.tam tersi sezeryan korkutuyo beni.ayy dusundukce nisan gelicek suyum gelicek hastaneye kosucaz.bunlarn hepsi ayri bir heyecan verici degilmi kizlar.rahatca bebeginmi kucagima alicam.en onemlisi hemen ayaga kalkican.isilesme sureci daha az.sezeryanda dogum sirasinda agri,sanci vs yok ama sonrasi zooorrr.uzun lafin kisasi NORMAL DOGUM diyorum bennnnn

Son düzenleme:

Canım bütün erkekler aynı, sıkışınca ev satar araba satar iş icrata gelince kendi bildiklerini dayatırlar. Sende hiç alttan alma bide utanmadan annenin yanında mı bağırıp çağırıyor. Yazık kadıncağızda kendi üzerine alınır. Konuşmuyorsa sende konuşma oram ağrıyo buram sızlıyo yap ben denedim gerçekten işe yarıyor. Sakın ezdirme kendini annenin yanında bağırmasına izin verme naz yap ağla yaa gerekiyorsa dene bak inşallah işe yarıyacaktır. Üzülme bide bitanem bu hamile halinle karnındakini düşün onlar çok etkileniyo hiççç umursama yok gibi davran çok öptüm..

Merhabalar biz de geldikkkk

Kaç gündür eğitimlerle boğuşuyorum ancak müsayit olabildim ve size yazayım dedim bir şeyler...
Öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir ve her şey yolundadır...

Yeni cicişler alan, mobilya takımı alan annelere hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla kullanın inşallah.

Biz de odamızın boyasını bitirdik geçtiğimiz haftasonu eşim pek anlamadığı için kendimi yormamak şartıyla ben yaptım ama dizüstü tarafım bayağı sızlıyor hala içimize sindi çok şükür.

Çatlakları nolur dert etmeyin biraz bünyesel de bir durum dünyanın kremini kullan vücudunun çatlayacağı varsa çatlıyor benim göğüslerim kaşınmaya başladı çatlak yok şu anda ya da ben göremiyorum :S

Kilo konusunda son haftalarda alınanlar veriliyormuş ilk 3-4 te alınanlar verilmiyormuş diye okudum geçenlerde topikte yok öyle bir şey arkadaşlar aman dikkat edin benim arkadaşım doğumdan sonra 10 kilosu kaldı bir de üstüne aldı o kişiden kişiye değişir o yüzden yediklerimize içtiklerimize dikkat etmeye devam...

Ahh bu kaynanalar nedir bunlardan çektiğimiz diyorum bizimki de 2 aydır istanbuldışında oğlunda aslında 1,5 aylığına gitmiş de rahatsızlanınca kalmış da dedim ki anne 1,5 ay kalmışsın yarım ayın mı hesabını yapıyorsun bence kendini hiç zorlaam doğunca gelirsin artık şunun şurasında ne kaldı ki dedim bu hafta ya da önümüzdeki hafta mobilyalar gelecek kısmet olursa koşa koşa gelir karışacak ya eşimi tembihledim gelmeyecek yok öyle dava tamam saygıda kusur yok ama her şeyin de bir bedeli var dimi hahahahahah suzan avcı gülüşümü de attım tam oldu

canım benim o sadece onun cocuğu gbi davranıyoo sen sadece taşıyıcısın ama olmaski boşarım falan o ne demek.sinirlendim şimdi sen takma canım boşver sağ salim doğurda nerde olursa olsun.kendini telkin et tek sıkıntın hastane olsun beeee sana kötü davranan hemşireye doktorada yazıklar olsun. para verdik diyemi insan gbi davranacak bu insanlar bizlere saygı duyacaklar vayy beeeee... kötü muamele yaparlarsa sende cazgırlık yaparsın dava edersin ayy çok fenayım bennnn yaaaa

Hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz tek nefeste kurtulalım inşallah......

cinnahda çalışyorum, sincanda oturuyorum

Yakınmışız baya ben de Eryamanda oturuyorum. Eski iş yerim de Sincandaydı.

Eryamanda kar yağıyo ama baya sulu o yüzden tutmuyor yollar temiz. İşe neyle gidiyosun? Baya uzakmış mesafen.

arkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş 32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum

arkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş 32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum

maşallah oğluşa o zaman bu sefer kime gittiniz kontrole

Eşin de çok sert tepkiler veriyor bence ama o da korkuyor baya demekki. Senin şu an erken doğum riskin var mı yani böyle birşey söylendi mi doktorun tarafından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…