eşim de öyle diyo devlette yap özel oda tutalım diyo o çocuğa bişey olsun seni boşarım diyo hatta.iki ucu b..lu değnek yani.ben de devlette hastanede yatınca gördüm muameleyi çok korktum normal doğum yapmak istemiyorum hem korkuyorum hem muamele çok kötüydü.hospitaliuma gidiyodum ama o da sorunlu diye beni başından attı
zeynep kamilin dr.una dışardan gidiyorum ama adam doçent hastanede doğuma girmiyo özelde yaptırtıyo hastaneyle dra sanırım ortalama 4000 5000 civarı vermemmiz gerekecek
hadi bunu geçtim küvez lazım olur bizi yine hastane hastane gezdirrilerse o an gider boşarım diyo.
Kuzum siz adamı ödürürsünüz ben daha ne diyim. Yaaa ıkınırsın niye herşeyin kötü tarafından bakarsınız. Yaparım de başarırım dee korkmam de iyi düşün ki iyi olsunnnnnn.................. Bak bide yapışkanlık varmış sen uyandığında herşey bitiyo mu zannediyorsun resmen yarım insan oluyorsun bitanem hem doğum değil ameliyatt ooo
Aslıt
canım bizde evi boya yapcaz ama kurumaz diye tereddüt ediyoruz, nasıl kurudumu ?
beni hep üzüyo gezmediğim dr. kalmadı özel ayrı develet ayrı muayene ayrı şimdi risk azaldı beni zorla zzseynep kamilde doğurtmak istiyo hayır deyince de konuşmuyo eminim kendi dediğine getirene kadar en az 1 ay konuşmaz ben hastanede yatarken bana çare neyse yaparım evi satarım arabayı satarım amerikaysa çare giderim diyodu şimdi suyum arttı çokşükür biraz parayı biraz sorunlu bi hamilelik diye doğumdan sonra küvez falan lazım olur da bizi özel hastane gene zeynep kamile yönlendirise diye bana kafa tutuyo annem geldi 2 aydır yanımda kalıyo ona rağmen kavga ediyoruz ben ağlıyorum sızlıyorum aman annem duymasın kendi üstüne çekmesin diye annemin yanında bağrıyo
masallah canım kilosu falan gayet iyi.çizelgende 34 haftanın içindesin ama nasıl oluyoorrr.arkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz tek nefeste kurtulalım inşallah......
canım 2 hafta önce gittim bu su böyle giderse 36 ya kadar gider diyo 34ten sonra önemli sorun yoksa küveze almıyoruz dedi.2 hafta sonra kontrolüm inşallah daha iyi şeyler der.Eşin de çok sert tepkiler veriyor bence ama o da korkuyor baya demekki. Senin şu an erken doğum riskin var mı yani böyle birşey söylendi mi doktorun tarafından?
o boğa ben başak canımCanım eşinin burcu ne ya çok merak ettim. Baya bir dediğim dedik anlaşılan.
canım o boğa ben başakCanım eşinin burcu ne ya çok merak ettim. Baya bir dediğim dedik anlaşılan.
Hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz tek nefeste kurtulalım inşallah......
canım o boğa uyuzzzzCanım eşinin burcu ne ya çok merak ettim. Baya bir dediğim dedik anlaşılan.
Gosenayım kurudu hemen 2 kat yaptık polisan aldık boya olarak bebek için bir de fırça takımı aldık geçtiğimiz haftasonu şansa havada güzeldi çıkarttık aradan, kurur sen hiç dert etme 1. gün 2 saatimizi aldı ilk kat 2. gün de 2.5 saatimizi öyle tüm zamanını da almıyor. Bu arada 2. katı atarken kırtasiyeden sim aldık gümüş rengi 10 kutu attık içine pembenin üstüne pırıl pırıl parlıyor oda bir görsen eğer boyayacaksan tavsiye ederim süper oluyor arkadaşım...
doğum değil ameliyat o nedemek yaw
sonuçta bebek doğmuyormu,
şu sezeryan önyargılarını bikenara bırakın.ben ilkini sezeryan yaptım demek ben şimdi 6 yıldır yarım insan olarakmı yaşıyorum.
e şimdi 2 ay sonra yine sezeryan olcam ozaman vay benim halime
arkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum
Kuzum siz adamı ödürürsünüz ben daha ne diyim. Yaaa ıkınırsın niye herşeyin kötü tarafından bakarsınız. Yaparım de başarırım dee korkmam de iyi düşün ki iyi olsunnnnnn.................. Bak bide yapışkanlık varmış sen uyandığında herşey bitiyo mu zannediyorsun resmen yarım insan oluyorsun bitanem hem doğum değil ameliyatt ooo
saol tunim...hu huuuuuu hatunlar naparsınız??
bebişlerimizide sizide öperiz oğluşumla..
tatil olunca babamız evde olunca anca geliyoruz pek bi üşengezi bugün yemek yok ütü yapılavcak ben hala oturuyorum
gecede manyak bi rüya gördüm kürt karının biri beni evire çevire dövüyo meğer mahallenin belalısıymış bizim eve girmiş eşimide uyutmuş beni hırpalıyo..bende bebeğime bişey olacak diye naSIL korkuyorum..eşime diyomuşum kalka aşkımm dövüyo beni nolur uyan diye aplaken gerçektede bağırıyomuşum eşim sarıldı aşkım burdayım ben korkma diyodu
böle bi aptal rüyaydı işteehayır ossunn inş.
canım benim gittiğim hastanede noırmal 400 sezeryan 650..ama sezeryanda 1 gece hastanede kalıyosun ve biz tek kişilik odaya 250tl ayrıyetten ücret ödicez ..
oyy pembiş çok tatlı canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inş.
kuzum acelesi yokk bizde yavaş yavaş bakıyoz zaten..bazı şeyleri alanyaya gittiğimizde ordan araştırıp öle almaya karar verdik..ama eşim dün bime uğramış kulaktan ateş ölçer gördüm aldım diyo almış gelmiş..markası bilindik bişey değil ama fena bişeye benzemiyo arzumunki gibi oda sıcaklığını falanda ölçüyomuş..
oy kızımaa benimmmmmm montunuda yerlerrr maşalahh sağlıklı günlerde giysin bizde bunlar üstünde fotosunu görelim inş.
yha işte bende normal istiyorum ama astımım olduğundan dolayı aynı sebepten korkuyorum nefes alamam daralırım o an müdahale edemezler diye çok tırsıyorum doğrusu..hayırlısı olsun sezeryandan yanayım ama
canım bakım ünitesi olan ve çokca para almayan özeller var sanırım..biraz araştır istersen..elinde kozun olur:))devleti kötüleyemem çünkü bi gecede 100 doğum geldi mecbur bağrıp çağrıcak dr.lar ama zaten zor hamilelik yaşadım bari doğumum kolay olsun istiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var orda dr.la konuşup kesin fiyat alcam dedim 3 gündür konuşmuyoruz çok anlayışsız ya ben çalışırken onun arabasının kredisini ödedim ne zaman bankadan çıktım şimdi sürekli otorite kuruyo üstümde kendi bi iğne vuruldu 10 gün ahh uhh dedi ben sanki psikolojim yok o insan ben hayvanım sanki
maşallaharkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum
Gosenayım kurudu hemen 2 kat yaptık polisan aldık boya olarak bebek için bir de fırça takımı aldık geçtiğimiz haftasonu şansa havada güzeldi çıkarttık aradan, kurur sen hiç dert etme 1. gün 2 saatimizi aldı ilk kat 2. gün de 2.5 saatimizi öyle tüm zamanını da almıyor. Bu arada 2. katı atarken kırtasiyeden sim aldık gümüş rengi 10 kutu attık içine pembenin üstüne pırıl pırıl parlıyor oda bir görsen eğer boyayacaksan tavsiye ederim süper oluyor arkadaşım...
hımmmm süper fikir, ben severim öyle şeyleride eşim pek sevmez yinede bi sölim bakem....sizin üstünüzden yükü gitmiş, darısı başımıza
aynen canım kefenin cebi yk ki mal mülkle gidelim kontrole gidince dr.a sorcam hangi hastaneye geliyo kaça yapıyo diye.eşim 30 yaşında ama sanki 22 23 yaşında gibi.onunla bi oturulup konuşulmaz hemen kükrerHöyyyyt ne boşaması silkelensin kendine gelsin sana destek olacağına bir de bu durumda seni mi üzüyor? Kızdım bak şimdi kusura bakma arkadaşım. Allahtan gelen bir şey sen mi böyle olsun dedin tövbe tövbe!! bence hiç taviz verme bu konuda herkes her şeyin en hayırlısını ister. Bu zamanda yanında olmayacaksa ne zaman olacak?? Daralmış bunalmış oalbilir ama bunun bedelini ödeyecek son kişi bile sen değilsin. Her ailede bir çocuk taraf oluyor sanırım sizin ailede çocuk taraf eşin ki böyle davranıyor sakın sıkma canını ne tarafta oturuyorsun biz de araştıralım ? Allah büyüktür vardır bir çözümü elbet allah can sağlığı versin...
canım 2 hafta önce gittim bu su böyle giderse 36 ya kadar gider diyo 34ten sonra önemli sorun yoksa küveze almıyoruz dedi.2 hafta sonra kontrolüm inşallah daha iyi şeyler der.
Yakınmışız baya ben de Eryamanda oturuyorum. Eski iş yerim de Sincandaydı.
Eryamanda kar yağıyo ama baya sulu o yüzden tutmuyor yollar temiz. İşe neyle gidiyosun? Baya uzakmış mesafen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?