2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Höyyyyt ne boşaması silkelensin kendine gelsin sana destek olacağına bir de bu durumda seni mi üzüyor? Kızdım bak şimdi kusura bakma arkadaşım. Allahtan gelen bir şey sen mi böyle olsun dedin tövbe tövbe!! bence hiç taviz verme bu konuda herkes her şeyin en hayırlısını ister. Bu zamanda yanında olmayacaksa ne zaman olacak?? Daralmış bunalmış oalbilir ama bunun bedelini ödeyecek son kişi bile sen değilsin. Her ailede bir çocuk taraf oluyor sanırım sizin ailede çocuk taraf eşin ki böyle davranıyor sakın sıkma canını ne tarafta oturuyorsun biz de araştıralım ? Allah büyüktür vardır bir çözümü elbet allah can sağlığı versin...

mistrall kuzu bende etimesguttayım. Sincanın neresinde oturuyosun görüşelim kuzu belkide hergün aynı otobüse bile binmişizdir.

doğum değil ameliyat o nedemek yaw
sonuçta bebek doğmuyormu,
şu sezeryan önyargılarını bikenara bırakın.ben ilkini sezeryan yaptım demek ben şimdi 6 yıldır yarım insan olarakmı yaşıyorum.
e şimdi 2 ay sonra yine sezeryan olcam ozaman vay benim halime

Aslıt
canım bizde evi boya yapcaz ama kurumaz diye tereddüt ediyoruz, nasıl kurudumu ?

Gosenayım kurudu hemen 2 kat yaptık polisan aldık boya olarak bebek için bir de fırça takımı aldık geçtiğimiz haftasonu şansa havada güzeldi çıkarttık aradan, kurur sen hiç dert etme 1. gün 2 saatimizi aldı ilk kat 2. gün de 2.5 saatimizi öyle tüm zamanını da almıyor. Bu arada 2. katı atarken kırtasiyeden sim aldık gümüş rengi 10 kutu attık içine pembenin üstüne pırıl pırıl parlıyor oda bir görsen eğer boyayacaksan tavsiye ederim süper oluyor arkadaşım...

Canım eşinin burcu ne ya çok merak ettim. Baya bir dediğim dedik anlaşılan.

arkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş 32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum
masallah canım kilosu falan gayet iyi.çizelgende 34 haftanın içindesin ama nasıl oluyoorrr.

Eşin de çok sert tepkiler veriyor bence ama o da korkuyor baya demekki. Senin şu an erken doğum riskin var mı yani böyle birşey söylendi mi doktorun tarafından?
canım 2 hafta önce gittim bu su böyle giderse 36 ya kadar gider diyo 34ten sonra önemli sorun yoksa küveze almıyoruz dedi.2 hafta sonra kontrolüm inşallah daha iyi şeyler der.

hımmmm süper fikir, ben severim öyle şeyleride eşim pek sevmez yinede bi sölim bakem....sizin üstünüzden yükü gitmiş, darısı başımıza

arkadaşlar herkese selam bugün kontrolum vardı oğluşumu gördüm gayet sağlıklıymış kilosu 2kilo 350 gram olmuş 32. haftamdayım kilosu iyidir inşallah doğuma yaklaştıkça daha heyecanlanıyorum

Canlarım benim her ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var allah bize hayırlı doğumlar nasip etsin. Benim de ilk hedefim normal doğum doktorum da normal doğumu destekliyor fakat sezeryan olmak durumunda da kalırsam varsın olsun. Hem normal doğum hem de sezeryan yapan arkadaşlarım var çok şükür hepsi de çok iyi. Doktorların önerdiği elbette normal doğum, fakat şartlar sezeryanı gerektirirse de olsun. Her ikisinden de korkmamak lazım. Ben kendimi motive ediyorum yahu çevremde öyle tipler varki üflesen uçacak bir onlar kadar olamayacak mıyım diyorum Allah insana taşıyamayacağı yük vermez eşlerimiz deniz atı olmadıklarına göre biz doğurucaz O kadar doğum hikayesi okudum hepsi bebeklerinin güzelliğinden, heyecandan, mutluluktan bahsetmiş demek ki unutulacak kadar anlık bir durum çeksek çeksek hadi iki gün çekelim sonra gelsin bir ömür boyu huzur... İyi düşünün iyi olsun her iki şekliyle de...

Maşallah kuzuya çok iyi kilosu sen bayağı ilerdesin 34. haftadasın bir şey kalmamış maşallah tekrar

saol tunim...
bende bütün gece seninle uğraştım..
alışveriş listesi vercem dedim ama 2 gün oldu hala vermedim ya öyle gece boyu liste yaptım sana:))
canım bakım ünitesi olan ve çokca para almayan özeller var sanırım..biraz araştır istersen..elinde kozun olur:))
maşallah allah sağlık sıhhat versin...

çok güzel fikir..tebrik koyyorum aslıcım sana..bide elinize sağlık hadi çıktı bu işde aradan:)))

hımmmm süper fikir, ben severim öyle şeyleride eşim pek sevmez yinede bi sölim bakem....sizin üstünüzden yükü gitmiş, darısı başımıza

Öyle abartılı değil hoşuna gidecektir bence güneş vurduğunda bir de akşam ışığı açınca pırıltı oluyor. çok şükür bitti siz de bitirirsiniz çok zor değil inan, allah kolaylık versin şimdiden...

aynen canım kefenin cebi yk ki mal mülkle gidelim kontrole gidince dr.a sorcam hangi hastaneye geliyo kaça yapıyo diye.eşim 30 yaşında ama sanki 22 23 yaşında gibi.onunla bi oturulup konuşulmaz hemen kükrer

canım 2 hafta önce gittim bu su böyle giderse 36 ya kadar gider diyo 34ten sonra önemli sorun yoksa küveze almıyoruz dedi.2 hafta sonra kontrolüm inşallah daha iyi şeyler der.

Ya aslında eşinin tepkileri çok sert ve onun her dediğine evet demek doğru değil belki ama bu durumda bence onu dinlemelisin. Devlette özel oda fikri şu an sizin için doğru bir fikir gibi geldi bana. Bence hiç bu konuyu uzatma ve evet de. Ama bu konunun dışında onunla bu baskın tavrına dair konuş. Daha bunun lohusalığı var bu kadar sert olmasın tatlı dille çözmeye çalışsın bazı şeyleri. Sonra toparlanmanız daha zor olur.

Yakınmışız baya ben de Eryamanda oturuyorum. Eski iş yerim de Sincandaydı.

Eryamanda kar yağıyo ama baya sulu o yüzden tutmuyor yollar temiz. İşe neyle gidiyosun? Baya uzakmış mesafen.

arabamız var cnm eşim arabayla bırakıyor ama kar çok yağdığında cinnah yokuşuna çıkamıyor.mecbur ben ya onun yanına gidiyorum yada otobüse biniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…