saol canım...beklioz fotolarıHerkese merhaba...
yağmurlu bir izmir sabahında evde tek başınayı oynuyorum
daha 2. günden sıkıldm ben kızlar.
çalışmak gerçekten güzel şey...
patuşşşş hepsi çok güzeller canm.
sağlıkla kullanın inşallah.
ben de annemn aldıklarını yaptklarını çektm. en son alışverişte aldklarımı da çekip atacağım fotoları..
bizim de bitti gari her şey.. sadce bez kaldı kızımın totosuna ve annesinin totosuna
katılıyorum
yarım insan ne demek ya? Abartmayın...
Ben fıtık ameliyatım olmadan önce komşuma kapıdan selam veriyim dedim.
O da aynı cümleyi kurdu bana.
"Ayyyyyy artık yarım insan olucaksın. Sonuçta ameliyat o " demişti kendisi.
valla
yarım insan oluyosun adı üstünde doğum değil ameliyat oo
dediğin bu tü kaka pis demekten dana demoralize ve korkularından dolayı içinden sezeryan geçen kişilere vicdani yük bindirmekten başka bişey değil.
normal doğurupta sezeryan yapanların doğum yapmamış gibi küçümseyen kişilerin tabiri gibi oldu kusura bakmayın
Yok valla bi sorun çıkmazsa ben normal istiyorum allah yardımcımız olsun inş.bende o anı görmek istiyorum bide herkes senin dediğin gibi söylüyor adeta yeniden doğuyorsun diyorlar hep hayal ediyom inş.sorun çıkmaz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
saol canım...beklioz fotoları
saol zeynebim..seninle aynı paydada olduğumuza sevindim bu konuda
saol canım...beklioz fotoları
saol zeynebim..seninle aynı paydada olduğumuza sevindim bu konuda
ortamı germeyeym dedim ben de yorum yapmadım ama katılıyorum size...
okurken gerildim yani :18:
hep diyorum her şeyin hayırlısı hangisinin iyi olacağını bilemeyiz.
arkadaşım geçen doğum yaptı kesnlikle sezeyan öneriyorum hç gerek yok sancıya diyor.
kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor bu durum.. boş yere korkuya kapılmayalım..
doğum da neymiş
evet canım
öylede böylede ne olursa olsun Rabbim bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun.
Sonuçta her iki şekilde de canımızdan can çıkacak ve anne olacağız inşallah.
Allah sağlıklı sıhatli o günlere kavuştursun. Elbet bir şekilde acı çekicez. Ama her şekilde bebeklerimiz için değecek.
Zaten asıl zahmetli olan şey doğum yapmak değil aslında, ondan sonra ki dönemimiz.
Çoğumuz işe döneceğiz. Evladının kokusunu bırakıp işe gitmek bence daha büyük bir acıdır,
emzirmek yerine sağıp bırakmak, ağlıyomu, üşüyomu, mamasını yedimi, beni öledimi, ayy bunlar doğumun yanında hiç kalıyor
evet canım hertürlüsü var işte...bende bişi demek istemezdim ama gözlerim doldu yani..vicdanım sızladı paylaşmak istedim...ortamı germeyeym dedim ben de yorum yapmadım ama katılıyorum size...
okurken gerildim yani :18:
hep diyorum her şeyin hayırlısı hangisinin iyi olacağını bilemeyiz.
arkadaşım geçen doğum yaptı kesnlikle sezeyan öneriyorum hç gerek yok sancıya diyor.
kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor bu durum.. boş yere korkuya kapılmayalım..
doğum da neymiş
evet canım
öylede böylede ne olursa olsun Rabbim bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun.
Sonuçta her iki şekilde de canımızdan can çıkacak ve anne olacağız inşallah.
Allah sağlıklı sıhatli o günlere kavuştursun. Elbet bir şekilde acı çekicez. Ama her şekilde bebeklerimiz için değecek.
Zaten asıl zahmetli olan şey doğum yapmak değil aslında, ondan sonra ki dönemimiz.
Çoğumuz işe döneceğiz. Evladının kokusunu bırakıp işe gitmek bence daha büyük bir acıdır,
emzirmek yerine sağıp bırakmak, ağlıyomu, üşüyomu, mamasını yedimi, beni öledimi, ayy bunlar doğumun yanında hiç kalıyor
en iyisi biraz kurabiye yapayım ben
kızlar doğuma ne kadar harcıaksınız yazar mısınız
teşekkürler şu an bi fiyat araştırması yapıyorum da eşimle bu yüzden küsüz 3 gündür konuşmuyoruzNormal olursa 600 Sezeryan olursa 1000 TL Avcılar Hospital.
kar yağışı iyice arttı yine... akşam nasıl gidicez eve...
Evet baya yağıyo erken çıkma şansın varsa çıkmaya çalış yollar temizken. Hangi semttesin sen?
eşim de öyle diyo devlette yap özel oda tutalım diyo o çocuğa bişey olsun seni boşarım diyo hatta.iki ucu b..lu değnek yani.ben de devlette hastanede yatınca gördüm muameleyi çok korktum normal doğum yapmak istemiyorum hem korkuyorum hem muamele çok kötüydü.hospitaliuma gidiyodum ama o da sorunlu diye beni başından attıCanım devlet hastanelerinde de fark ödeyip özel oda tutulabiliyor. Sen anladığım kadarıyla hamilelik süresince sıkıntılar yaşamışsın ve tam teşekküllü bir hastanede olman senin açından çok daha iyi olacaktır. Doğum hastanesinde özel oda fiyatlarını araştırdın mı?
Fiyatları çok uygun özel hastaneler var ama çoğunun yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok ya da yeterli değil. Bu çok önemli bir ayrıntı erken doğum olmasa bile bebeğin küvez ihtitacı olabiliyor ve bu durumda bu tip hastaneler doğduktan sonra devlete sevkediyorlar o çok daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?