2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
saol canım...beklioz fotoları

saol zeynebim..seninle aynı paydada olduğumuza sevindim bu konuda

amin canım,sonuçta ne şekilde olursa olsun,bizim için ve bebeklerimiz için hayırlısı ne ise o olsun inş..

saol canım...beklioz fotoları

saol zeynebim..seninle aynı paydada olduğumuza sevindim bu konuda

ortamı germeyeym dedim ben de yorum yapmadım ama katılıyorum size...
okurken gerildim yani :18:
hep diyorum her şeyin hayırlısı hangisinin iyi olacağını bilemeyiz.
arkadaşım geçen doğum yaptı kesnlikle sezeyan öneriyorum hç gerek yok sancıya diyor.
kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor bu durum.. boş yere korkuya kapılmayalım..
doğum da neymiş

evet canım
öylede böylede ne olursa olsun Rabbim bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun.
Sonuçta her iki şekilde de canımızdan can çıkacak ve anne olacağız inşallah.

Allah sağlıklı sıhatli o günlere kavuştursun. Elbet bir şekilde acı çekicez. Ama her şekilde bebeklerimiz için değecek.
Zaten asıl zahmetli olan şey doğum yapmak değil aslında, ondan sonra ki dönemimiz.
Çoğumuz işe döneceğiz. Evladının kokusunu bırakıp işe gitmek bence daha büyük bir acıdır,
emzirmek yerine sağıp bırakmak, ağlıyomu, üşüyomu, mamasını yedimi, beni öledimi, ayy bunlar doğumun yanında hiç kalıyor

ama zeyneeeep sen neden şimdi bu kadar duygusal konuşuyorsun
br de başkalarının çocukları için bazen yorum yaptığım oluyo
eleştrilerde bulunabiliyorum.. geçen dedim ki kendi kendime
senn çocuğunu kendn büyütemeyeceksn bile artk bakan kişi ne yaparsa ne yedirirse ona göre yetişecek yavrumm.
gerçekten çok acı bir durum

evet canım hertürlüsü var işte...bende bişi demek istemezdim ama gözlerim doldu yani..vicdanım sızladı paylaşmak istedim...

amin cnm ama içim kıyıldı şimdi....
benimde şu anda nasıl doğurcağımdan önce kafamdaki tasalarım bunlar...3 aylıkken bırakıp gidcem sonrası nasıl olacak...o ilk tanışma devamı...offf şiştim şimdi çok...allah herkesin gönlüne göre versin..

Evet bende ikide bir çalışma fikrine odaklanıp kalıyorum ya. Napıcaz hiç bilemiyorum.
Bize sabır lazımmm. Bol sabırrr

kızlar doğuma ne kadar harcıaksınız yazar mısınız

Canım devlet hastanelerinde de fark ödeyip özel oda tutulabiliyor. Sen anladığım kadarıyla hamilelik süresince sıkıntılar yaşamışsın ve tam teşekküllü bir hastanede olman senin açından çok daha iyi olacaktır. Doğum hastanesinde özel oda fiyatlarını araştırdın mı?
Fiyatları çok uygun özel hastaneler var ama çoğunun yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok ya da yeterli değil. Bu çok önemli bir ayrıntı erken doğum olmasa bile bebeğin küvez ihtitacı olabiliyor ve bu durumda bu tip hastaneler doğduktan sonra devlete sevkediyorlar o çok daha zor.

ben hala hastaneme sormadım doğum fiyatlarını
zonguldaka dönünce hemen soraym bari geç bile kaldm..
küvez var mı yok mu hç bilmiyom eğer yoksa ve erken doğum olursa araştrma hastanesi çok iyi orada yaparm

eşim de öyle diyo devlette yap özel oda tutalım diyo o çocuğa bişey olsun seni boşarım diyo hatta.iki ucu b..lu değnek yani.ben de devlette hastanede yatınca gördüm muameleyi çok korktum normal doğum yapmak istemiyorum hem korkuyorum hem muamele çok kötüydü.hospitaliuma gidiyodum ama o da sorunlu diye beni başından attı
zeynep kamilin dr.una dışardan gidiyorum ama adam doçent hastanede doğuma girmiyo özelde yaptırtıyo hastaneyle dra sanırım ortalama 4000 5000 civarı vermemmiz gerekecek
hadi bunu geçtim küvez lazım olur bizi yine hastane hastane gezdirrilerse o an gider boşarım diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…