2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben de evlilik sebebiyle istanbuldayım ailem hala kırklarelinde bizde selanik göçmeni.))avrupalıyızzz.))

heee benim eşim de bana öle diyo bak sayemde avrupa yakasında yaşıyosun seni avrupalara getirdim diyo :):)) o da bulgaristan göçmeni canım

ben de eşime sayemde vizesiz geçiyosun avrupaya diyorum:))

bizimki daha alamadı vatandaşlığı alsa bile ben geçemem vizesiz orda nikah kıydırmak gerekiyomuş ne güzel sen tüğm avrupayı vizesiz gezebilme olanağına sahipsin :)

herkes hemen hemen 30 haftayı geçmiş daha biz 28 :44: çok küçügüz biz

bizimki daha alamadı vatandaşlığı alsa bile ben geçemem vizesiz orda nikah kıydırmak gerekiyomuş ne güzel sen tüğm avrupayı vizesiz gezebilme olanağına sahipsin :)
:))))inşallah bebk doğduktan sonra gidicem avrupama 4 ay oldu gitmeyeli...özledim kuru soğuğunu,peynirini...

slm benimde eşim bulgaristan göçmenlerinden benim ailemde öyle ama benim çifte vatansaşlığım yok eşim vizesiz gidiyo..bebeğim doğunca onu da çifte vatandaş yaptırıcaz ben de olcam ozaman bizde rahat rahat gidicez inşallah ama nasıl yapcaz bilmiyorum

ben de bilmiyorum canım nasıl olduğunu ama senin ailen de bulgaristan göçmeniymiş o zaman rahat vatandaşlığa geçersin gibi.

ben de bilmiyorum canım nasıl olduğunu ama senin ailen de bulgaristan göçmeniymiş o zaman rahat vatandaşlığa geçersin gibi.
inşallah işe yarar ama annemlerinde çifte vatandaşlığı olmaması belki sıkıntı olur ama bebek belki işimi kolaylaştırır..gerçi git gide zorlaşırıyorlarmış ama bakalım...ama avrupaya gitmek için çok rahatlık :)

günaydınlarrrr

herkese günaydın, Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım,topiği başından beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bu güne kadar, petuş akşam rüyamda seni gördüm, doğum yapmışsın daha doğrusu aynı yerdeyiz sancıların başlıyo doğumunu ben yaptırıyorum, çok kolay bir şekilde yağmuru dünyaya getiriyorsun tek damla kan, bir küçük çığlık hiçbirşey yok, pamuk gibi pembe tombik yanaklı bir kızın oluyo ikinizde gülümsüyorsunuz ve hemen onu emziemeye başlıyorsun böle löp löp emiyo yağmur seni, hiç yorum yapmadım çünkü hamileliğim başından beri reality şovlara konu olacak rüyalar görüyorum ama bu çok güzeldi , Rabbim sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin,

allah sağlık versin cnm yavruna öncelikle hoşgeldin...
rüyayada bayıldım..inş. öyle pembiş yanaklı kızılderili kılıklı bi kızım olur, anasının yakarisi die severim bende:))) allah hepimize kolay doğum, sağlıklı bebkler nasip etsin..

Günaydınlar

Hoşgeldin canım hayır olsun gördüğün rüya

günaydın herkeze bnm için cokk yorucu bir gün olacak yine bu gece kabus gibi gecti uyuyamadım yattım 1 saat zaten cocuk kıpır kıpır o uyutmadı gece tuvallete kalktım ondan sonrada uyumak ne mümkün sabah dalmısım bi ara saat caldı sonrada off bitsin bugun ...artık uyumak istemiyorum resmn

Günaydınlar

Hoşgeldin canım hayır olsun gördüğün rüya

hoşbulduk, amin canım hayırlı olsun inşallah

kızlar yardım edin bana
az önce yataktan kalktm kalkmamla bir pijamada çok yoğun ıslaklık hssettm.
pijamamı indrdim ne oluyo diye bacaklarımdan bir şeyler akmaya başladı.
suyum gelmedi demi?? ya su gibi şeffaf değildi akıntı gibi beyzdı rengi.
su nasıl olur bilen biri yazsn kafayı yicem şu anda..

canım akıntıdır o yaaa
sakin ol dur ....

geceleri biriken akıntılar öyle sabah toplu gelebiliyor
bir kaç defa bende de oldu

gün içinde takip et bakalım öyle çok gelirse bir doktoru ararsın. Belki üşütün, belki mantar oldun
sakin ol canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…