canm 7.aydan sonra yasak falan yok tabi eğer bir sorun yoksa erken doğum riski kanama bebeğin aşağıda oluşu gibi onun dışında yasak yok canm
cnm içmemişsin bugüne kadar az daha dayan içme..ne kaldıki:)
he heee benimki bağrına taş bastı:))))
walla iice unuttum ben aklıma bile gelmio diebilirim...
daha bebek denemesinden buyana göz göze bile gelmioz..son tarih 17 temmuz dün gibi hiç unutmam:))
benim istemioda herifimede bakıom oda gayett memnun halinden..arada dşom zaten o kadarda kaptırma kendini şimdiden uyarıom 40 ımız çıktımı hazır ol
walla bilmom gülüm ya...koltuk altlarımı farketmiştim de kukuyu hiç farketmemiştim...bende geçenlerde bi gördüm amanınnnn...doğum çizgimde çok belli zaten benim..inş. geçer doğumdan sonra..yani ten esmerken güzelde kuku öyle bildiğin siyahken heç beğenmedim
aynennnnnnnnnnn
aynıııııııııııııııııııııııııııı
evet ya hurşiklerrrr.....
mavilef cim demekki normal bi yerlerimizin kararması hıı:44:
canım doktora gittinmi sen,gitmediysen git korkularını atarsın..
7. aydan sonra insan ağırlaşıyor,bi sorun yoksa yasak değil tabi ama ben o koca göbüşle kendimi pek sexi hissetmiyorm
korkma cnm bizde de olan şeyler illaki insanın aklının bi köşesinde hep duruyor doğum anı korkusu endişe etme sen..inan bende çok düşünüyorum eşimde kafayı sıyırdın iyice diyor
malum konuda da hep eşimin korkusu oluyor o yüsden bizde devre dışıyızartık tamamen kapandı diyor geçen gün
hehehe bizim evlilik yıldönümümüzde halvet olmuşsunuz
tatildeydik bizde herif o gün totosunu dönüp uyumuştuu çok sinir olmuştummmmmmmmuyumayı tercih ettiği içinn kavga etmiştim gecenin bi yarısııı ne maynakmışım yaaaaa
o kararma bendede var yaa
geçermiki doğumdan sonra acabaa:26:
yaa 7. aydan sonra cinsel ilişki yasak deilmi artık
yaa bişi sorcam bebim neden 40 cıkana kadar seks yasak onu cozemiyorum bi turlu:26::26: bende diyordum dikişlerim iyileşir iyileşmez yaparız D:
aynen ya benim de göbek deliğim kapkara neden acaba geçen eşim ıyyy diyoooodoktora gidince bende utanıyorum
walla bilmom gülüm ya...koltuk altlarımı farketmiştim de kukuyu hiç farketmemiştim...bende geçenlerde bi gördüm amanınnnn...doğum çizgimde çok belli zaten benim..inş. geçer doğumdan sonra..yani ten esmerken güzelde kuku öyle bildiğin siyahken heç beğenmedim
ben baktımda iki tarafa da kararma yok henuz bende cok beyaz oldugum icin mi acaba ?
yaa 7. aydan sonra cinsel ilişki yasak deilmi artık
:26: genelde bu kız bekleyen annalerde goruluyormus da ben hic dikkat etmedim simdi bi koltuk altıma bakıcam oramıda ne zzamandır goremıyorum gobekten bi aynayla bakayım yaa benımkıde kararmısmı
yaa bişi sorcam bebim neden 40 cıkana kadar seks yasak onu cozemiyorum bi turlu:26::26: bende diyordum dikişlerim iyileşir iyileşmez yaparız D:
anladım canım tamam zaten biz hamilelegim boyunca hic yapmadık da dogurduktan sonra 40 gun bekleyemeyiz gari bu 40 cıksın olayının mantıgı ne onu cozemedim neden 40 cıkmadan cinsellik yok :26:
canım yanlış bilgi vermek istemem ama benim duyduğum ve bildiğim kadın doğumdan sonra 40 günde kendini topluyo, yani rahim vs. ve o dönemde zaten kanaman oluyo, öyle old. için ilişki olmuyo ve dinende uygun değil benim bildiğim bu, ama ne kadar doğru yanlış bilmiyorum
hehehe bizim evlilik yıldönümümüzde halvet olmuşsunuz
tatildeydik bizde herif o gün totosunu dönüp uyumuştuu çok sinir olmuştummmmmmmmuyumayı tercih ettiği içinn kavga etmiştim gecenin bi yarısııı ne maynakmışım yaaaaa
o kararma bendede var yaa
geçermiki doğumdan sonra acabaa:26:
he heee dün gibi aklımda:)))
yıl dönüğmünde uyumakmıway alçak...ama çokda diycek bi lafım yok benim herif de uykuyu pek bi sever..her an her koşulda uyyyabilir
zay-ten ben adım gibi eminim bizim yağmur gündüzleme:)) 10 temmuz pazar bi öğlen vakti atıldı onun temelleri
ben de bir makalede okumuştum gündüz yapılan çocuklar daha zeki oluyomuş petu
sperm daha kaliteli oluyomuş gün içinde
he heee dün gibi aklımda:)))
yıl dönüğmünde uyumakmıway alçak...ama çokda diycek bi lafım yok benim herif de uykuyu pek bi sever..her an her koşulda uyyyabilir
zay-ten ben adım gibi eminim bizim yağmur gündüzleme:)) 10 temmuz pazar bi öğlen vakti atıldı onun temelleri
canım yanlış bilgi vermek istemem ama benim duyduğum ve bildiğim kadın doğumdan sonra 40 günde kendini topluyo, yani rahim vs. ve o dönemde zaten kanaman oluyo, öyle old. için ilişki olmuyo ve dinende uygun değil benim bildiğim bu, ama ne kadar doğru yanlış bilmiyorum
canm rahim kendini 40 günde toparlıyo dr larda önerrmiyo zaten adet halin devam ederken zaten olmuyo bitsede 1 hafta sonra tekrar olabiliyosun mikrop vs açısından açık halde olunan bir dönem dinende olmaz diye biliyorum ama nette araştır istersen daha net cevaplar alabilirsin canm
canm ailemn yanındaym ben. kendi doktoruma gtmek istiyorum evime dönünce.
o da 10 gün sonra..
benm kocam da artk sexi olmadığımı itiraf etmşti geçenlerde
ben baktımda iki tarafa da kararma yok henuz bende cok beyaz oldugum icin mi acaba ?
ben de bir makalede okumuştum gündüz yapılan çocuklar daha zeki oluyomuş petu
sperm daha kaliteli oluyomuş gün içinde
anladım kızlar tamamdır inş dogurduktan sonra regl olurum da cinsellik olmayı versin 40 gun daha
valla çok seviyo uykuyu bide denizde yorulmuştu bütün gün.. bide vücudu azcık yanmıştıya bide biz annemgille gitmiştik tatilee.. onun çekingenliği vardı heriftee.. odamız falan ayrıydı ama çekiniyodu garibim
heheheheh benim kannımca bizim kızda gündüzlemece
tatilden geldiğimiz sabah diye tahmin ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?