2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canm 7.aydan sonra yasak falan yok tabi eğer bir sorun yoksa erken doğum riski kanama bebeğin aşağıda oluşu gibi onun dışında yasak yok canm

anladım canım tamam zaten biz hamilelegim boyunca hic yapmadık da dogurduktan sonra 40 gun bekleyemeyiz gari bu 40 cıksın olayının mantıgı ne onu cozemedim neden 40 cıkmadan cinsellik yok :26:

hehehe bizim evlilik yıldönümümüzde halvet olmuşsunuz
tatildeydik bizde herif o gün totosunu dönüp uyumuştuu çok sinir olmuştummmmmmmm uyumayı tercih ettiği içinn kavga etmiştim gecenin bi yarısııı ne maynakmışım yaaaaa

o kararma bendede var yaa
geçermiki doğumdan sonra acabaa:26:

canım doktora gittinmi sen,gitmediysen git korkularını atarsın..
7. aydan sonra insan ağırlaşıyor,bi sorun yoksa yasak değil tabi ama ben o koca göbüşle kendimi pek sexi hissetmiyorm

canm ailemn yanındaym ben. kendi doktoruma gtmek istiyorum evime dönünce.
o da 10 gün sonra..
benm kocam da artk sexi olmadığımı itiraf etmşti geçenlerde

ayyy benm kocamn hç böyle olacağını düşünmezdm.
akreptr kendisi lipido tavan yani
ama artk o da korkuyor kıyamam bebeği düşünüyor..
bende hç istek olmadı zaten hamilelikte. denemeler de hep acıyla sonuçlandı..
ayda bir falan yani:))

ben baktımda iki tarafa da kararma yok henuz bende cok beyaz oldugum icin mi acaba ?

yaa 7. aydan sonra cinsel ilişki yasak deilmi artık

yaa bişi sorcam bebim neden 40 cıkana kadar seks yasak onu cozemiyorum bi turlu:26::26: bende diyordum dikişlerim iyileşir iyileşmez yaparız D:

yasaklığını bilmyom ben 7.aydan sonra ondan sordum zaten de
40 güne kadar cnm tıbben uygun değil yaralar fln kapansın die heral bi de o zamanlar dinen de uygun değil cnm adet dönemindeki gibi sayılıyor

aynen ya benim de göbek deliğim kapkara neden acaba geçen eşim ıyyy diyoooo doktora gidince bende utanıyorum

asıl ona ıyyy
niye utanıyosunuz ki doktor günde kaç tane görüyo öyle kapkara göbikk

ilk hamileliğimde de çizgi olmuştu ama kararma yoktu çizgi geçti 1 yılda fln tamamen,inş. kararmada geçer

canım yanlış bilgi vermek istemem ama benim duyduğum ve bildiğim kadın doğumdan sonra 40 günde kendini topluyo, yani rahim vs. ve o dönemde zaten kanaman oluyo, öyle old. için ilişki olmuyo ve dinende uygun değil benim bildiğim bu, ama ne kadar doğru yanlış bilmiyorum

anladım canım tamam zaten biz hamilelegim boyunca hic yapmadık da dogurduktan sonra 40 gun bekleyemeyiz gari bu 40 cıksın olayının mantıgı ne onu cozemedim neden 40 cıkmadan cinsellik yok :26:

canm rahim kendini 40 günde toparlıyo dr larda önerrmiyo zaten adet halin devam ederken zaten olmuyo bitsede 1 hafta sonra tekrar olabiliyosun mikrop vs açısından açık halde olunan bir dönem dinende olmaz diye biliyorum ama nette araştır istersen daha net cevaplar alabilirsin canm

aynen bende öle biliyom canm

he heee dün gibi aklımda:)))
yıl dönüğmünde uyumakmı way alçak...ama çokda diycek bi lafım yok benim herif de uykuyu pek bi sever..her an her koşulda uyyyabilir
zay-ten ben adım gibi eminim bizim yağmur gündüzleme:)) 10 temmuz pazar bi öğlen vakti atıldı onun temelleri

ben de bir makalede okumuştum gündüz yapılan çocuklar daha zeki oluyomuş petu
sperm daha kaliteli oluyomuş gün içinde

bende gündüz yapılan çocukların daha fırlama olduğunu duymuştum..
halk arasında fırlama= gündüzleme olarak kullanılır ya genelde
ama tabi anasına çekecek olursa zeki olması kaçınılmaz

valla çok seviyo uykuyu bide denizde yorulmuştu bütün gün.. bide vücudu azcık yanmıştıya bide biz annemgille gitmiştik tatilee.. onun çekingenliği vardı heriftee.. odamız falan ayrıydı ama çekiniyodu garibim
heheheheh benim kannımca bizim kızda gündüzlemece
tatilden geldiğimiz sabah diye tahmin ediyom

anladım kızlar tamamdır inş dogurduktan sonra regl olurum da cinsellik olmayı versin 40 gun daha

evet canm ben de böyle biliyorum
lohusalık her kadında farklı sürede yaşanabilirmiş ama
kanamanız erken bittiyse bile 40ı beklemek gerek sanırım
biz hala devam ediyoruz haftada iki üç
eşim o döneme nasıl alışacak bilmiorm
şimdiden karalar bağlıo

canm ailemn yanındaym ben. kendi doktoruma gtmek istiyorum evime dönünce.
o da 10 gün sonra..
benm kocam da artk sexi olmadığımı itiraf etmşti geçenlerde

hmm anladım bebem..eşinde o kaa açık sözlü olmasın canım,biliyoruz amma duymak istemiyoruzzzz

ben baktımda iki tarafa da kararma yok henuz bende cok beyaz oldugum icin mi acaba ?

ne güzel,bende o kadar esmer değilim de buyday tenliyim ama orası artık esmerrr

bizimki gece mi oldu gündüzmü acebaaa..gece gündüz demeden çalışmıştık,heyy gidi günlerr

ahhhaaaaaaaaaa
senaryo bizdede aynı....
8 temmuzda tatilden döndük..zaten benim reglim 6 sinde bitmişti, k. validemde çeşmedeydik tatildeydik...çok elleşememiştik..
8 inde geldik, o gün hiç bi bebek yapma fikrimiz yoktu..
9 unda kpss sınavı vardı..akşamında hala bi bebek fikri yoktu.
pzr kahvaltımız yaptık..arka oda serindi...öyle serinlioduk camış gibi yatakta...sonra birden perde kapandı, oda karardı, erkek camışın içine bi şeytan kaçtı...sonuç: yağmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…