verirsen herifin eline jileti yapar tabi
adamların işi traşş zaten,benimkide diyodu doğuma yakın ağda fln bekleme benden önce bi köpürtürüm güzelce sonrada sağdan soldan dalarım diodu
yokkk dedim kalsın
kumsalcım ne yalan soyleyim ben 7. ayıma girdigimden beri 2 gunde bir falan gunde 2 tane iciyorumkasmıyorum artık kendımı cok icime cekmeden nasıl iyi geliyoo nasıl
bak hiç orasını düşünmedim sigaraya tahammülünden dolayı da tebrik ediyos seni ben çay kahveyi içiyom ya pek önemsemiyom zaten onları kahve çok değil ama çay nerdeyse her gün içiyom
kıslar sorması çok ayıp ama hamilelik boyunca ilişkiye giren oldu mu hiç bis duyduğumuzdan beri tamamen kapattık o sayfayı ama bilmiyom ya öncesinde hiç istemezdim şimdi arada bi arıyom bu konuda bilgisi olan var mı zarar fln oluyo mu acaba bi arkadaş demişti biz doğurana kadar sürekli yaptık die ama ne kaar doğru bilemiycem
cnm itirafından dolayı çok teşkür ettik bişiycik çıkmadı dimi ayrıntılıda ne biliyim böyle stres içinde kıvranmaktansa daha mı iyi acaba diyorum ben normalde de çok abartan bi insan değilim aslında ama içsem en fazla 2 tane fln içerim kociş ne diyo kuzu o da içiyo da farketmiyo mu kokuyu yoksa bişey demiyo mu
canım biz bizkıslar sorması çok ayıp ama hamilelik boyunca ilişkiye giren oldu mu hiç bis duyduğumuzdan beri tamamen kapattık o sayfayı ama bilmiyom ya öncesinde hiç istemezdim şimdi arada bi arıyom bu konuda bilgisi olan var mı zarar fln oluyo mu acaba bi arkadaş demişti biz doğurana kadar sürekli yaptık die ama ne kaar doğru bilemiycem
cnm itirafından dolayı çok teşkür ettik bişiycik çıkmadı dimi ayrıntılıda ne biliyim böyle stres içinde kıvranmaktansa daha mı iyi acaba diyorum ben normalde de çok abartan bi insan değilim aslında ama içsem en fazla 2 tane fln içerim kociş ne diyo kuzu o da içiyo da farketmiyo mu kokuyu yoksa bişey demiyo mu
biz hiç kapatmadık o sayfayı her daim açıkk2 hamileliğimdede açıktı hep bu 3.hamileliğim şimdide açık yalnız bu sıralar haftada 2 falan giibi oluyoo çünkü benim ağrılarım falan var doğuma kadarda devam eder heralde ama sık olmaz artık
canım benim çook takma bu konuyu bana hamileykende içmiş annem çok şükür,bin şükür hiç bi hastalığım yok..zaten sigara içen bi akrabamıza doktoru günde 5 taneyi geçmemekle birlikte içebilirsin demiş..çünkü kadın tiryakiydi..sigara içmezse bu defa onun stresi çocuğu daha fazla etkilermiş..bunu söyleyen doktor prof.dü..kadında zengin bi kadındı yani içiyodu..sana iç demiyorum ama çook sıkıştırıyosa sıkma bebeği iç 1 tane fln
canım çekincek bişi yok onlar çok alışkın görmeyen kendimi bildim bileli başkalarına aldırıyorum hatta 3 senedir gittigim yer var bazen ole bi gidiyordumki orman işten fırsat bulamıyordum gitmeye baya geç saatlere kadar calıstıgım icin resmen orulecek gibi oluyordu 3 hamlede bitiyor hemen.. acı konusuna gelince dayanılmıyacak bi acı degil bide anlık bişi zaten hemencicik bitiyor sonra varsa 2 kılo gitmiş kadar hafifliyoo insan ben martın ortasında gidicem ne olur ne olmaz diye ama nisan başına kadar uzarmı onu bilemiyom kucuk kuuck cıkıpta alınmıyacak kıvamda olursada ole istemiyorum bakalım
kıslar sorması çok ayıp ama hamilelik boyunca ilişkiye giren oldu mu hiç bis duyduğumuzdan beri tamamen kapattık o sayfayı ama bilmiyom ya öncesinde hiç istemezdim şimdi arada bi arıyom bu konuda bilgisi olan var mı zarar fln oluyo mu acaba bi arkadaş demişti biz doğurana kadar sürekli yaptık die ama ne kaar doğru bilemiycem
ayyy kıyamam yok gııı
dedi sen uzanamazsın gel ben yaparım
bi kere tamam dedim baktım rahatlık
ohhh eziyetsiz bana
alıştım gari
kızlar kumsala bi şeyler oldu..
kuzuu maşallah size o zaman hem de haftada iki defa bis normalde bile o kaar değil bana özelden atarmısın nassı pozisyonda oluyo fln ayy çok utandım bak şimdiii
hahahaha kumsal noldu sana kızkuzuu maşallah size o zaman hem de haftada iki defa bis normalde bile o kaar değil bana özelden atarmısın nassı pozisyonda oluyo fln ayy çok utandım bak şimdiii
kesinlikle canımkızlar kumsala bi şeyler oldu..
ayyy günde 5 tane mii ben zaten en fazla içtiğimde bile ki çok nadirdir yarım paket içtim günde bırak beşi iki tane fln dahi çok rahatlatcak beni çok rahatladım ya şimdi kokuyu kocişe hissettirmeden nassı içicez ona bakmak lazım
kızlar kumsala bi şeyler oldu..
hahahaha kumsal noldu sana kızbenim bildigim artık yasaklanmadı mı ilişki ya son 3 aya girdik
kesinlikle canım
canım balkonda iç aa her aklıda benmi verecemD:
ayyy günde 5 tane mii ben zaten en fazla içtiğimde bile ki çok nadirdir yarım paket içtim günde bırak beşi iki tane fln dahi çok rahatlatcak beni çok rahatladım ya şimdi kokuyu kocişe hissettirmeden nassı içicez ona bakmak lazım
kumsal asıl şimdi ben utandım bakkk
canım çekincek bişi yok onlar çok alışkın görmeyen kendimi bildim bileli başkalarına aldırıyorum hatta 3 senedir gittigim yer var bazen ole bi gidiyordumki orman işten fırsat bulamıyordum gitmeye baya geç saatlere kadar calıstıgım icin resmen orulecek gibi oluyordu 3 hamlede bitiyor hemen.. acı konusuna gelince dayanılmıyacak bi acı degil bide anlık bişi zaten hemencicik bitiyor sonra varsa 2 kılo gitmiş kadar hafifliyoo insan ben martın ortasında gidicem ne olur ne olmaz diye ama nisan başına kadar uzarmı onu bilemiyom kucuk kuuck cıkıpta alınmıyacak kıvamda olursada ole istemiyorum bakalım
anladım ozmaan şöylemi diyorsun hem yeni dogan bezi alıcam hemde 1 numara ? bende ole dusundum cunku ne olur ne olmaz ... birşey daha sorucam cok sordum ama ben şimdi onceki alışverişimde 1 tane biberon aldım kucuk boy ama ustunde genis agızlı biberon diyoo benim baska ne almam lazım biberonla ilgili ? yada biberon ucu almam gerekmıyormu? yarın buyuk ihtimalle alısverise cıkıcam eksıklerı alıcam ondan soruyorum canımD:
kumsalcım ne yalan soyleyim ben 7. ayıma girdigimden beri 2 gunde bir falan gunde 2 tane iciyorumkasmıyorum artık kendımı cok icime cekmeden nasıl iyi geliyoo nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?