2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kıslar sorması çok ayıp ama hamilelik boyunca ilişkiye giren oldu mu hiç bis duyduğumuzdan beri tamamen kapattık o sayfayı ama bilmiyom ya öncesinde hiç istemezdim şimdi arada bi arıyom bu konuda bilgisi olan var mı zarar fln oluyo mu acaba bi arkadaş demişti biz doğurana kadar sürekli yaptık die ama ne kaar doğru bilemiycem

ayyy kıyamam yok gııı
dedi sen uzanamazsın gel ben yaparım
bi kere tamam dedim baktım rahatlık
ohhh eziyetsiz bana
alıştım gari

kumsalcım ne yalan soyleyim ben 7. ayıma girdigimden beri 2 gunde bir falan gunde 2 tane iciyorum kasmıyorum artık kendımı cok icime cekmeden nasıl iyi geliyoo nasıl

cnm itirafından dolayı çok teşkür ettik bişiycik çıkmadı dimi ayrıntılıda ne biliyim böyle stres içinde kıvranmaktansa daha mı iyi acaba diyorum ben normalde de çok abartan bi insan değilim aslında ama içsem en fazla 2 tane fln içerim kociş ne diyo kuzu o da içiyo da farketmiyo mu kokuyu yoksa bişey demiyo mu

bak hiç orasını düşünmedim sigaraya tahammülünden dolayı da tebrik ediyos seni ben çay kahveyi içiyom ya pek önemsemiyom zaten onları kahve çok değil ama çay nerdeyse her gün içiyom

öyle tabi canım,ben tek başıma kahvaltı yapmama rağmen hava da soğuk,insan arıyo sıcak sıcak çayy..onun dışında,kahve,sıcak çikolata,sahlep flda içiomaklıma gelmiyor sigara akşama kadar akşam eşim buramm buram tütün kokuyor o zaman hatırlıyorum işte akşamları zor oluyor

biz hiç kapatmadık o sayfayı her daim açıkk 2 hamileliğimdede açıktı hep bu 3.hamileliğim şimdide açık yalnız bu sıralar haftada 2 falan giibi oluyoo çünkü benim ağrılarım falan var doğuma kadarda devam eder heralde ama sık olmaz artık

canım benim çook takma bu konuyu bana hamileykende içmiş annem çok şükür,bin şükür hiç bi hastalığım yok..zaten sigara içen bi akrabamıza doktoru günde 5 taneyi geçmemekle birlikte içebilirsin demiş..çünkü kadın tiryakiydi..sigara içmezse bu defa onun stresi çocuğu daha fazla etkilermiş..bunu söyleyen doktor prof.dü..kadında zengin bi kadındı yani içiyodu..sana iç demiyorum ama çook sıkıştırıyosa sıkma bebeği iç 1 tane fln

canım biz biz yemin olsun en son ne zmaan yaptık hatırlamıyorum ama hamile kaldıgımı ogrendigimizden beri bi kere denemistik yapmaya onu da yapamadık benım yuzumden vajinam çok yandı yaa nedense

canım benim annem bana hamile kaldıgında 2 paket iciyormus gunde sigara aşeriyordum diyoo bende kızıyorum cunku gercekten onun yaptıgı kor cahıllık bilinçsizlik allah koruusun gunde 2 paket sigara ne demek allah korumusta bişi olmamıs bana sadece kılo olarak az dogmusum ama gunde 2 tane sigaranın bi zararı oldugunu dusunmuyorum gercekten ama fazlaya kacmadıkca kasma kendini o bakımdan

kuzuu maşallah size o zaman hem de haftada iki defa bis normalde bile o kaar değil bana özelden atarmısın nassı pozisyonda oluyo fln ayy çok utandım bak şimdiii

ayyy günde 5 tane mii ben zaten en fazla içtiğimde bile ki çok nadirdir yarım paket içtim günde bırak beşi iki tane fln dahi çok rahatlatcak beni çok rahatladım ya şimdi kokuyu kocişe hissettirmeden nassı içicez ona bakmak lazım

çook gaza geldim ben de gitcemm
dün yarım yamalak almıştım gerisinide banyoda hallettim jiletle,şimdi hiç dokunmam artık martın sonuna kadar,sonrada direkk ağdaacıyaa

biz bu ara durgunluk dönemi yaşıyoruz,karnım ephey büyüdü artık oturup kalkarken bile zorlanıom
bazen eşim çook isterse oluyo bişiler

ayyy kıyamam yok gııı
dedi sen uzanamazsın gel ben yaparım
bi kere tamam dedim baktım rahatlık
ohhh eziyetsiz bana
alıştım gari

hoşuna gidiyo demekki kız adamın,bırakalım yapsın..ayyy yazık

bize doktor yasak dedi çünkü
bebeğin plasentası aşağıda dedi
bir de kanamam oluyodu iğne yiyodum

sonra kanama durdu plasenta yukarı cıktı ama
biz yasak kısmına uymaya devam ediyoruz.
Hatta bebeğin 40ı çıkana kadar da uyacağız.

kuzuu maşallah size o zaman hem de haftada iki defa bis normalde bile o kaar değil bana özelden atarmısın nassı pozisyonda oluyo fln ayy çok utandım bak şimdiii
hahahaha kumsal noldu sana kız benim bildigim artık yasaklanmadı mı ilişki ya son 3 aya girdik
kızlar kumsala bi şeyler oldu..
kesinlikle canım

canım balkonda iç aa her aklıda benmi verecem D:

kızlar kumsala bi şeyler oldu..

ayy sorma dedim ya dün gece eğr bulsam gece 1.5 demeden yakacaktım ama çekmeceyi açtım bi türlü çıkmadı ya bana arada gelirler böyle ama nefsi körleyince baya gider bana benden hiç duymaya alışkın olmadığınız şeyler di mi
ayy çok utandırdın şimdi beni yaaa

hahahaha kumsal noldu sana kız benim bildigim artık yasaklanmadı mı ilişki ya son 3 aya girdik

kesinlikle canım

canım balkonda iç aa her aklıda benmi verecem D:

bak şimdi acayip utandım hepiniz birden yüklenmeyin yaa arada bi geliyolar böylee valla çok utandım bak şimdiii ama bi tek burda böyle şeyler konuşabiliyom beeen sadece size soruyom o da bak ilk defa oldu azdım mı ne yoksa menopoza mı giriyom aman tanrım olamaaaz

ben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani

lollycim evet bi tane yenidoğan bi tanede bi numara büyüğünü alcam artık o 1 numaramı olyo onu bilmom:)))
bende 125 lik minik geniş ağızlı bi biberon aldım....sonra göğüs pompasının içindende çıktı aynısı:) biriyle süt biriyle su verrim artık..
ama biberon ucu vs. almadım...o uçlarda 1 delik 2 delik 3 delik vs. var sanırım ayına göre..onu bi bilene satıcılara özellikle sormak gerek...bide zamanla yıpranıo ya değişitrmek gerekio ama şimdilik o konuda bişi yapmıcam..doğunca bakarım gari:)))

bide bu ne yafffff yemeğe çıktım topik yanmış...
cigaralar, zevişmeler, ağdalar felan

bide bayansu dimişsin ya kukum karardı die aynen benimde öyle oldu ya...koltuk altım ve kukum karardı sanki bana öyle geliodu, şimdi sende deyince iice şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…