ben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani
lollycim evet bi tane yenidoğan bi tanede bi numara büyüğünü alcam artık o 1 numaramı olyo onu bilmom:)))
bende 125 lik minik geniş ağızlı bi biberon aldım....sonra göğüs pompasının içindende çıktı aynısı:) biriyle süt biriyle su verrim artık..
ama biberon ucu vs. almadım...o uçlarda 1 delik 2 delik 3 delik vs. var sanırım ayına göre..onu bi bilene satıcılara özellikle sormak gerek...bide zamanla yıpranıo ya değişitrmek gerekio ama şimdilik o konuda bişi yapmıcam..doğunca bakarım gari:)))
bide bu ne yafffff yemeğe çıktım topik yanmış...
cigaralar, zevişmeler, ağdalar felan
bide bayansu dimişsin ya kukum karardı die aynen benimde öyle oldu ya...koltuk altım ve kukum karardı sanki bana öyle geliodu, şimdi sende deyince iice şüphelendim
canım kötü senaryo yazmak istemem ama çok yakında bi durum yaşadığım için anlatıyorum görümcem iki ay önce doğum yaptı doğduğu hafta bebeğe kalbine ameliyatla suni damar taktılar 39. haftasın da doğnmasına rağmen iki aydır küvözde tıp fakültesinde yatıyor perişan oldular.tek sordukları şey sigara içiyor muydun olmuş eveeet sigara içiyordu buna bağlamışlar belki sebebi bu veya değil ama kuzularımızı riske atmaya değmez canım ya birazcık daha sabret ne kaldı şurda..5 bin tane zararından bahsediyorlar kendi canımıza ne yapsak hadi de bebişlerimiz için herşeyi göze alıyoruz biraz daha sabret kuzu aklına getirme başka şeyler ye oyala kendini inşallah..1 tane 2 tane zararsızdır deyip kendini avutma..öpüyorum kuzuyu ve seni canım
lollycim evet bi tane yenidoğan bi tanede bi numara büyüğünü alcam artık o 1 numaramı olyo onu bilmom:)))
bende 125 lik minik geniş ağızlı bi biberon aldım....sonra göğüs pompasının içindende çıktı aynısı:) biriyle süt biriyle su verrim artık..
ama biberon ucu vs. almadım...o uçlarda 1 delik 2 delik 3 delik vs. var sanırım ayına göre..onu bi bilene satıcılara özellikle sormak gerek...bide zamanla yıpranıo ya değişitrmek gerekio ama şimdilik o konuda bişi yapmıcam..doğunca bakarım gari:)))
bide bayansu dimişsin ya kukum karardı die aynen benimde öyle oldu ya...koltuk altım ve kukum karardı sanki bana öyle geliodu, şimdi sende deyince iice şüphelendim
kızlar bir hamilelikle ilgili bir sorun yoksa cinsel ilişki normal deki gibi devam edilebilir google hamilelikte cinsel yaşam yazın uzman tv de kağan kocatepe açıklamış zaten gecikmiş doğuma bazı doktorlar cinsel ilişkiyi önermişler bile doğumu başlatsın diye ama gecikmişse... yoksa şimdide ilişki yaşanınca erken doğuma sebep olmaz tecrübeyle sabittiir merak etmeyin rahat olun bayaaaanlar eşlerede yazık:2: o kadar zaman nasıl duruyolar bir problem yoksa birde bunun lohusalığı var oooo
kuzucum ben sigaradan bahsetmiyorum ki..ayy sorma dedim ya dün gece eğr bulsam gece 1.5 demeden yakacaktım ama çekmeceyi açtım bi türlü çıkmadı ya bana arada gelirler böyle ama nefsi körleyince baya gider bana benden hiç duymaya alışkın olmadığınız şeyler di mi
ayy çok utandırdın şimdi beni yaaa
ya petuş yaa benim de göbek deliğimin içi kapkara oldu yaa.. sanki pislenmiş gibi.. utanıyorum doktora gittiğimde..lollycim evet bi tane yenidoğan bi tanede bi numara büyüğünü alcam artık o 1 numaramı olyo onu bilmom:)))
petuşşşşş dün kimseden ses çıkmıyodu, bugün konular heyecanlı olunca herkes nasıl coşmuş, sayfalar nasıl gitmiş di mi
ya benim aşkım içmeyince çok alıyo kokuyu nefesim fln çok kokuyomuş 1 tanede bile yoksa diğer kokular kolay dediğin gibi bi banyoya bakar
herkese merhaba...
çooook stresli bir geceydi ha suyum geldi ha doğuruyom diye bekledm durudum resmen..
karnm çok sertti yarm saatte br tuvalete gttm. off offf korkuyoreeeee :18:
bugün iyi yazmışlar dedim bir de baktm konu malum
ben de size sormayı düşünüyodum7 ay bittkten sonra ben yasak diye duymuştum aslı var mı diyecektm.
aklınızı bulandırmayın ama kocamdan 2 hafta daha ayrıyım benmki merak sadece
herkese merhaba...
çooook stresli bir geceydi ha suyum geldi ha doğuruyom diye bekledm durudum resmen..
karnm çok sertti yarm saatte br tuvalete gttm. off offf korkuyoreeeee :18:
bugün iyi yazmışlar dedim bir de baktm konu malum
ben de size sormayı düşünüyodum7 ay bittkten sonra ben yasak diye duymuştum aslı var mı diyecektm.
aklınızı bulandırmayın ama kocamdan 2 hafta daha ayrıyım benmki merak sadece
yaa 7. aydan sonra cinsel ilişki yasak deilmi artıkbak şimdi acayip utandım hepiniz birden yüklenmeyin yaa arada bi geliyolar böylee valla çok utandım bak şimdiii ama bi tek burda böyle şeyler konuşabiliyom beeen sadece size soruyom o da bak ilk defa oldu azdım mı ne yoksa menopoza mı giriyom aman tanrım olamaaaz
ben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani
:26: genelde bu kız bekleyen annalerde goruluyormus da ben hic dikkat etmedim simdi bi koltuk altıma bakıcam oramıda ne zzamandır goremıyorum gobekten bi aynayla bakayım yaa benımkıde kararmısmılollycim evet bi tane yenidoğan bi tanede bi numara büyüğünü alcam artık o 1 numaramı olyo onu bilmom:)))
evet evet bende bi yemeğe gittim geldim topik coşmuş
ağda konusunda ben yaptırıp memnun olanlardanımmm, ben şimdiye kadar ayldeda 1 yaptırıyodum ama artık 15 günde 1 yaptırcam ki her daim temiz olyum
sigara konusundada nolur içmeyin yaaa zaten sigara şu an zararını belli etmezki doğunca çocuğun ciğerlerinde problem olabilir, astım, bronşit hepsini tetikleyebiliyor, ve erken doğumada sebep olabiliyo, bende hamile kalmadan önce 1 paket içiyodum ama şimdi sigara içilen ortamda bile bulunmuyorum eşim balkonda içiyo
diğer yasak konusundada biz iyice unuttuk onu, hiçççç aklıma bile gelmiyo, zatende yapamam ben yaaaa kendimi kötü hissederim
40 'ımız çıkana kadarda yok öle bişey
kuzucum ben sigaradan bahsetmiyorum ki..
libidondan bahsediyorum..
maşallahın var bugünkeyif verici her bi şeyi istiyor canın
ya petuş yaa benim de göbek deliğimin içi kapkara oldu yaa.. sanki pislenmiş gibi.. utanıyorum doktora gittiğimde..
cnm içmemişsin bugüne kadar az daha dayan içme..ne kaldıki:)kuzuuu şimdiye kadar hiç içmedim ama 1 tane bile ama yoksa dediğin gibi sürekli ve çok içmek olur mu hiiiç kıyamam ben kuzumaa
he heee benimki bağrına taş bastı:))))kızlar bir hamilelikle ilgili bir sorun yoksa cinsel ilişki normal deki gibi devam edilebilir google hamilelikte cinsel yaşam yazın uzman tv de kağan kocatepe açıklamış zaten gecikmiş doğuma bazı doktorlar cinsel ilişkiyi önermişler bile doğumu başlatsın diye ama gecikmişse... yoksa şimdide ilişki yaşanınca erken doğuma sebep olmaz tecrübeyle sabittiir merak etmeyin rahat olun bayaaaanlar eşlerede yazık:2: o kadar zaman nasıl duruyolar bir problem yoksa birde bunun lohusalığı var oooo
walla bilmom gülüm ya...koltuk altlarımı farketmiştim de kukuyu hiç farketmemiştim...bende geçenlerde bi gördüm amanınnnn...doğum çizgimde çok belli zaten benim..inş. geçer doğumdan sonra..yani ten esmerken güzelde kuku öyle bildiğin siyahken heç beğenmedimufff petu sorma yaaa,esmer olduğumuz için mi sence:26:
zaten önceden de ten rengimden bi ton koyuydu şimdi oldu kapkara sanki..bana mı öle gelio diodum bende gün aynanın önünde incelerken daha da karardığını farkettim
aynennnnnnnnnnnevet evet bende bi yemeğe gittim geldim topik coşmuş
ağda konusunda ben yaptırıp memnun olanlardanımmm, ben şimdiye kadar ayda 1 yaptırıyodum ama artık 15 günde 1 yaptırcam ki her daim temiz olyum
sigara konusundada nolur içmeyin yaaa zaten sigara şu an zararını belli etmezki doğunca çocuğun ciğerlerinde problem olabilir, astım, bronşit hepsini tetikleyebiliyor, ve erken doğumada sebep olabiliyo, bende hamile kalmadan önce 1 paket içiyodum ama şimdi sigara içilen ortamda bile bulunmuyorum eşim balkonda içiyo
diğer yasak konusundada biz iyice unuttuk onu, hiçççç aklıma bile gelmiyo, zatende yapamam ben yaaaa kendimi kötü hissederim
40 'ımız çıkana kadarda yok öle bişey
evet ya hurşiklerrrr.....petuşşşşş dün kimseden ses çıkmıyodu, bugün konular heyecanlı olunca herkes nasıl coşmuş, sayfalar nasıl gitmiş di mi
kuzucum ben sigaradan bahsetmiyorum ki..
libidondan bahsediyorum..
maşallahın var bugünkeyif verici her bi şeyi istiyor canın
ya petuş yaa benim de göbek deliğimin içi kapkara oldu yaa.. sanki pislenmiş gibi.. utanıyorum doktora gittiğimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?