2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani

ya benim aşkım içmeyince çok alıyo kokuyu nefesim fln çok kokuyomuş 1 tanede bile yoksa diğer kokular kolay dediğin gibi bi banyoya bakar

canım kötü senaryo yazmak istemem ama çok yakında bi durum yaşadığım için anlatıyorum görümcem iki ay önce doğum yaptı doğduğu hafta bebeğe kalbine ameliyatla suni damar taktılar 39. haftasın da doğnmasına rağmen iki aydır küvözde tıp fakültesinde yatıyor perişan oldular.tek sordukları şey sigara içiyor muydun olmuş eveeet sigara içiyordu buna bağlamışlar belki sebebi bu veya değil ama kuzularımızı riske atmaya değmez canım ya birazcık daha sabret ne kaldı şurda..5 bin tane zararından bahsediyorlar kendi canımıza ne yapsak hadi de bebişlerimiz için herşeyi göze alıyoruz biraz daha sabret kuzu aklına getirme başka şeyler ye oyala kendini inşallah..1 tane 2 tane zararsızdır deyip kendini avutma..öpüyorum kuzuyu ve seni canım

ayyy çok değişik şeylerden bahsettik petuş kıs nerden buluyon böyle değişik sıfatları ne alemsin yaa

kuzuuu şimdiye kadar hiç içmedim ama 1 tane bile ama yoksa dediğin gibi sürekli ve çok içmek olur mu hiiiç kıyamam ben kuzumaa

Kızlar dediğiniz gibi 1 tane uyku seti yeter, internetten baktım taçın organik nevresim takımından almaya karar verdim. Fikir veren herkese teşekkürler

Son düzenleme:
kızlar bir hamilelikle ilgili bir sorun yoksa cinsel ilişki normal deki gibi devam edilebilir google hamilelikte cinsel yaşam yazın uzman tv de kağan kocatepe açıklamış zaten gecikmiş doğuma bazı doktorlar cinsel ilişkiyi önermişler bile doğumu başlatsın diye ama gecikmişse... yoksa şimdide ilişki yaşanınca erken doğuma sebep olmaz tecrübeyle sabittiir merak etmeyin rahat olun bayaaaanlar eşlerede yazık:2: o kadar zaman nasıl duruyolar bir problem yoksa birde bunun lohusalığı var oooo

ufff petu sorma yaaa,esmer olduğumuz için mi sence:26:
zaten önceden de ten rengimden bi ton koyuydu şimdi oldu kapkara sanki..bana mı öle gelio diodum bende gün aynanın önünde incelerken daha da karardığını farkettim

evet evet bende bi yemeğe gittim geldim topik coşmuş
ağda konusunda ben yaptırıp memnun olanlardanımmm, ben şimdiye kadar ayda 1 yaptırıyodum ama artık 15 günde 1 yaptırcam ki her daim temiz olyum
sigara konusundada nolur içmeyin yaaa zaten sigara şu an zararını belli etmezki doğunca çocuğun ciğerlerinde problem olabilir, astım, bronşit hepsini tetikleyebiliyor, ve erken doğumada sebep olabiliyo, bende hamile kalmadan önce 1 paket içiyodum ama şimdi sigara içilen ortamda bile bulunmuyorum eşim balkonda içiyo
diğer yasak konusundada biz iyice unuttuk onu, hiçççç aklıma bile gelmiyo, zatende yapamam ben yaaaa kendimi kötü hissederim
40 'ımız çıkana kadarda yok öle bişey

valla benimki gıkını bile çıkarmadı hamilelik süresince dediğin gibi bi de sonrası var zaten 40 gün yasak bi de hemen toparlayamazsak nerdyse yıl olur benim aşkım gerçi çok anlayışlıdır kıyamaz hiç bana da ben zaten öncesinde acıdan kıvranıyodum bilmiyom sonrası nolcak

herkese merhaba...
çooook stresli bir geceydi ha suyum geldi ha doğuruyom diye bekledm durudum resmen..
karnm çok sertti yarm saatte br tuvalete gttm. off offf korkuyoreeeee :18:

bugün iyi yazmışlar dedim bir de baktm konu malum
ben de size sormayı düşünüyodum7 ay bittkten sonra ben yasak diye duymuştum aslı var mı diyecektm.
aklınızı bulandırmayın ama kocamdan 2 hafta daha ayrıyım benmki merak sadece

petuşşşşş dün kimseden ses çıkmıyodu, bugün konular heyecanlı olunca herkes nasıl coşmuş, sayfalar nasıl gitmiş di mi

kuzucum ben sigaradan bahsetmiyorum ki..
libidondan bahsediyorum..
maşallahın var bugün keyif verici her bi şeyi istiyor canın

ya petuş yaa benim de göbek deliğimin içi kapkara oldu yaa.. sanki pislenmiş gibi.. utanıyorum doktora gittiğimde..

ya benim aşkım içmeyince çok alıyo kokuyu nefesim fln çok kokuyomuş 1 tanede bile yoksa diğer kokular kolay dediğin gibi bi banyoya bakar

yaafu biramı bu bütün gün kalsın kokusu,iç yap banyonu dişlerinide fırçala ne koku kalır ne bişi güven sen bana..

canım doktora gittinmi sen,gitmediysen git korkularını atarsın..
7. aydan sonra insan ağırlaşıyor,bi sorun yoksa yasak değil tabi ama ben o koca göbüşle kendimi pek sexi hissetmiyorm

Son düzenleme:

korkma cnm bizde de olan şeyler illaki insanın aklının bi köşesinde hep duruyor doğum anı korkusu endişe etme sen.. inan bende çok düşünüyorum eşimde kafayı sıyırdın iyice diyor
malum konuda da hep eşimin korkusu oluyor o yüsden bizde devre dışıyız artık tamamen kapandı diyor geçen gün

yaa 7. aydan sonra cinsel ilişki yasak deilmi artık
ben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani

:26: genelde bu kız bekleyen annalerde goruluyormus da ben hic dikkat etmedim simdi bi koltuk altıma bakıcam oramıda ne zzamandır goremıyorum gobekten bi aynayla bakayım yaa benımkıde kararmısmı

yaa bişi sorcam bebim neden 40 cıkana kadar seks yasak onu cozemiyorum bi turlu:26::26: bende diyordum dikişlerim iyileşir iyileşmez yaparız D:

aynen ya benim de göbek deliğim kapkara neden acaba geçen eşim ıyyy diyoooo doktora gidince bende utanıyorum

kuzuuu şimdiye kadar hiç içmedim ama 1 tane bile ama yoksa dediğin gibi sürekli ve çok içmek olur mu hiiiç kıyamam ben kuzumaa
cnm içmemişsin bugüne kadar az daha dayan içme..ne kaldıki:)
he heee benimki bağrına taş bastı:))))
walla iice unuttum ben aklıma bile gelmio diebilirim...
daha bebek denemesinden buyana göz göze bile gelmioz..son tarih 17 temmuz dün gibi hiç unutmam:))
benim istemioda herifimede bakıom oda gayett memnun halinden..arada dşom zaten o kadarda kaptırma kendini şimdiden uyarıom 40 ımız çıktımı hazır ol
walla bilmom gülüm ya...koltuk altlarımı farketmiştim de kukuyu hiç farketmemiştim...bende geçenlerde bi gördüm amanınnnn...doğum çizgimde çok belli zaten benim..inş. geçer doğumdan sonra..yani ten esmerken güzelde kuku öyle bildiğin siyahken heç beğenmedim
aynennnnnnnnnnn
aynıııııııııııııııııııııııııııı
petuşşşşş dün kimseden ses çıkmıyodu, bugün konular heyecanlı olunca herkes nasıl coşmuş, sayfalar nasıl gitmiş di mi
evet ya hurşiklerrrr.....
mavilef cim demekki normal bi yerlerimizin kararması hıı:44:

canm 7.aydan sonra yasak falan yok tabi eğer bir sorun yoksa erken doğum riski kanama bebeğin aşağıda oluşu gibi onun dışında yasak yok canm

ben de ondan utanıyom ya cnm yoksa diğer konunun utanılacak çok bi yeri yok aynen cnm göbek deliği bende de öyle sanki kömür var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…