evet canm ben de böyle biliyorum
lohusalık her kadında farklı sürede yaşanabilirmiş ama
kanamanız erken bittiyse bile 40ı beklemek gerek sanırım
biz hala devam ediyoruz haftada iki üç
eşim o döneme nasıl alışacak bilmiorm
şimdiden karalar bağlıo
valla çok seviyo uykuyu bide denizde yorulmuştu bütün gün.. bide vücudu azcık yanmıştıya bide biz annemgille gitmiştik tatilee.. onun çekingenliği vardı heriftee.. odamız falan ayrıydı ama çekiniyodu garibim
heheheheh benim kannımca bizim kızda gündüzlemece
tatilden geldiğimiz sabah diye tahmin ediyom
petuşşşşş dün kimseden ses çıkmıyodu, bugün konular heyecanlı olunca herkes nasıl coşmuş, sayfalar nasıl gitmiş di mi
ben de bir makalede okumuştum gündüz yapılan çocuklar daha zeki oluyomuş petu
sperm daha kaliteli oluyomuş gün içinde
ahhhaaaaaaaaaa
senaryo bizdede aynı....
8 temmuzda tatilden döndük..zaten benim reglim 6 sinde bitmişti, k. validemde çeşmedeydik tatildeydik...çok elleşememiştik..
8 inde geldik, o gün hiç bi bebek yapma fikrimiz yoktu..
9 unda kpss sınavı vardı..akşamında hala bi bebek fikri yoktu.
pzr kahvaltımız yaptık..arka oda serindi...öyle serinlioduk camış gibi yatakta...sonra birden perde kapandı, oda karardı, erkek camışın içine bi şeytan kaçtı...sonuç: yağmur
bizimki de tam tersi ne zaman annemlerde kalsak bi yanaşır,sokulur kedi gibi fln..sorduğumda da fenamı farklı bi evde fantezi yapıoz diyodu
bizimki de tam tersi ne zaman annemlerde kalsak bi yanaşır,sokulur kedi gibi fln..sorduğumda da fenamı farklı bi evde fantezi yapıoz diyodu
ya kızlar bide yumurtlama günüzü takip ediyormuydunuz.. ben 3 ay deli gibi çalıştım hesaplamak içinne kafa yormuştum yaff
bide ayaklarınız dikiyormuydunuzz.. ben dikiyodum hep
yarım saat 40 dk bekliyodum.. hatta bi kere öyle uyumuştumm. bi kalktım her tarafım uyuşmuştuu..
hey gidi dünler heyyy
ya kızlar bide yumurtlama günüzü takip ediyormuydunuz.. ben 3 ay deli gibi çalıştım hesaplamak içinne kafa yormuştum yaff
yarım saat 40 dk bekliyodum.. hatta bi kere öyle uyumuştumm. bi kalktım her tarafım uyuşmuştuu..
hey gidi günler heyyy
ahhhaaaaaaaaaa
senaryo bizdede aynı....
8 temmuzda tatilden döndük..zaten benim reglim 6 sinde bitmişti, k. validemde çeşmedeydik tatildeydik...çok elleşememiştik..
8 inde geldik, o gün hiç bi bebek yapma fikrimiz yoktu..
9 unda kpss sınavı vardı..akşamında hala bi bebek fikri yoktu.
pzr kahvaltımız yaptık..arka oda serindi...öyle serinlioduk camış gibi yatakta...sonra birden perde kapandı, oda karardı, erkek camışın içine bi şeytan kaçtı...sonuç: yağmur
40 gün regl olunmaz zaten kuzu o dönemde kanama fln olur ama regl değil yani sonra regl olması zaman alıyomuş kişisine bağlı olarak
hiç srn yaşadınız mı peki kuzu doktor yasak fln dedi mi hiç bana demedi hatta ilk aylarda uygun pozisyonda olur dedi ama hiç denemedik bilmiyom ya bi defa denesek mi acaba tırsıyom bi de benim çok ağrılı olur vay be 2-3 maşallah size bis normalde bile 1 ancakk bi tek temel atma merasiminde öyle 2-3
hey gidi günler heyyy
yaf kıslar açtırmayın şindik kutuyu söyletmen kötüyüişyerinde fazla yazamıyorum da emme petuş ve senin temel atma törenine bayıldım
galiba herkes temmuz da izindeymiş bisde izne çıkmıştık bisim de gündüz eminimayaklar konusunda bende öleydim eşim ne gülüyordu bana yafff bak şimdi hatırladıkça hiç uyuyakalmadım emme
ooo topikte gündüzlemeler artıo :))))Buna sevindim bizimki de 29 Temmuzda gündüz saatlerinde İstanbulda kuzenimin şu an bebeğinin odası olan odada gerçekleşti :) O zaman kuzenim 4 aylık hamileydi şimdi o oda kızının odası oldu
Eşim 2 hafta iş için İstanbuldaydı 2 günlüğüne yanına gitmiştim o arada oldu bizimki.
cnm biz ilk evlendiğimizle 3 ay hesapla kitapla denedik..her ay ağladım..sonunda vazgeçtim ben artık istemiom die..anaam çok fantastik bi bebe olmuş bu yaa bizim hep hesap kitapla gün hesaplamayla
he heee sohbetin ayıp yeri çıktı dimiyaf kıslar açtırmayın şindik kutuyu söyletmen kötüyüişyerinde fazla yazamıyorum da emme petuş ve senin temel atma törenine bayıldım
galiba herkes temmuz da izindeymiş bisde izne çıkmıştık bisim de gündüz eminimayaklar konusunda bende öleydim eşim ne gülüyordu bana yafff bak şimdi hatırladıkça hiç uyuyakalmadım emme
canım biz 2006 yılında evlendik 5 yıl çocuk istemedik,korunduk ama ben hiç korunmadım eşim korundu, sonra çocuk yapalım dedik,int. den bakmıştım 11. günmüydü ne hadi dedim bugün yapyoz yaptık bende bi 10-15 dk. ayaklarımı kaldırmıştım tuttubiz 5 yılın ardından bu kadar çabuk beklemiyoduk ama maşallah sağlıklıymışız, kısmetmiş oldu
yaf kıslar açtırmayın şindik kutuyu söyletmen kötüyüişyerinde fazla yazamıyorum da emme petuş ve senin temel atma törenine bayıldım
benzetmeler süper
ne güldüm yaa petuu
ya bizimkise nişanlıyken böyle değildi her fırsatı değerlendirirdi bize geldiğinde kaçak göçek
evlendikten sonra elimin altında demeye başladı heralde
bizimde 3 ayın sonunda geliverdi miniğimiz... ama anası çok canla başla çalıştıhep bi hesaplama takip falan çok beyin yormuştum..canım biz 2006 yılında evlendik 5 yıl çocuk istemedik,korunduk ama ben hiç korunmadım eşim korundu, sonra çocuk yapalım dedik,int. den bakmıştım 11. günmüydü ne hadi dedim bugün yapyoz yaptık bende bi 10-15 dk. ayaklarımı kaldırmıştım tuttubiz 5 yılın ardından bu kadar çabuk beklemiyoduk ama maşallah sağlıklıymışız, kısmetmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?