yaf kıslar açtırmayın şindik kutuyu söyletmen kötüyüişyerinde fazla yazamıyorum da emme petuş ve senin temel atma törenine bayıldım
galiba herkes temmuz da izindeymiş bisde izne çıkmıştık bisim de gündüz eminimayaklar konusunda bende öleydim eşim ne gülüyordu bana yafff bak şimdi hatırladıkça hiç uyuyakalmadım emme
kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?
evet bi o var, bide ses çıkarmıycan diye çabalıyon ya çok komik oluyo
ayy paris ya seninkide benimki gibi demekki..çocuk gibi
biz balayınca güneşde öyle bi ütülüp yanmıştıkki, değil halvet birbirimize dokunmuyoduk bile...o yatağın bi köşesinde ben bi köşede aradad yasyık vardı değmeyelim birbirimize die
kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?
yani şimdi o kadar heyecanlı muhabbetin ardından anne sütü gibi masum mu masum bi konuya geçilir mi aaaaa
humana still tea sanırım kuzucum.. 15 gün önceden diye bi rivayet var ama emin değilim..
işin heyecanı orda zatennn kızımmm,bak şindi canımı çektirtdinnn
ya bis birbirimizi çok seviyos öpüp koklamaya doyamıyos ama yetiştirilmmidir nedir bazı durumlarda asla düşünmüyos cinsellik konusunda biraz da benim çok ağrı yaşamamdan dolayı ben kaçıyom aşkım da dayanamıyo kıvrandığımı hatta bazen dayanamayıp ağladığımı görünce
heaaa,sizinkisi Haydar Dümen'likmiş tatlım,şimdi de bebek var,inş..doğumdan sonra rahatlarsın kuzum
bak nihayet libidosu artanlar oldu rahatladım biraz tek kişi ben değilim yani
hippi miydi markası ne...kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?
ya ben böyle lafları çok biliomda forumdan atılırım hepsini söylesem...köyde büyüyünce eskilerde böyle laf çoktu..babannemden çok öğrendim..saolsun bu konuda çok faydası olmuştur banaay ay
bana gülmekten fenalık geldi
ayyy çok alemsin yaaaa
halim kalmadı valla gülmekten
kızım bile delirdi içimde çoştu ben güldükçe o da kıpırdıyo
yok cnm ya...benim babam beni lisdeyken sinemaya bile göndermezdi...
babaya bakın hele,sanırsın american father'ı
walla teprik ediyom,benimki olsa gözünü ayırır zinharr olmaz derdi kesin
evet bizimde tatil dönüşüydü
güzel yanları var da,silinip temizlenmesi zor tabi farklı evde...banyo fln yapamıyos die ben biraz daha çekimserim,ama eşimin umrunda olmuyo
yafff anneciklerin libitosu hep ayaklandı da bakma yani anneliğe pok sürdürmüyolar..yoksa şu an herkes çok heyecanlı
bilmiyom kuzu bi sürü doktora gittim ama ne yaptıysak çözemedik bu ağrıyı o da bizi çok etkiliyo doğum da sezaryen olcak ama inşallah kanallar fln açılır da kurtulurum şu ağrıdan adama da yasık valla ya hadi bayanlar için o kaar srn değil de
alla alla nie o kadar sancılı oluo ki:44:ya bis birbirimizi çok seviyos öpüp koklamaya doyamıyos ama yetiştirilmmidir nedir bazı durumlarda asla düşünmüyos cinsellik konusunda biraz da benim çok ağrı yaşamamdan dolayı ben kaçıyom aşkım da dayanamıyo kıvrandığımı hatta bazen dayanamayıp ağladığımı görünce
benimki de olmaz derdi hayal kırıklığına uğrardı evlatlıktan redderdi seni hiç tanımamışım derdi
babaya bakın hele,sanırsın american father'ı
walla teprik ediyom,benimki olsa gözünü ayırır zinharr olmaz derdi kesin
benim de hep tavanbak nihayet libidosu artanlar oldu rahatladım biraz tek kişi ben değilim yani
inşallah çok geçmiş olsnbilmiyom kuzu bi sürü doktora gittim ama ne yaptıysak çözemedik bu ağrıyı o da bizi çok etkiliyo doğum da sezaryen olcak ama inşallah kanallar fln açılır da kurtulurum şu ağrıdan adama da yasık valla ya hadi bayanlar için o kaar srn değil de
hippi miydi markası ne...
ya ben böyle lafları çok biliomda forumdan atılırım hepsini söylesem...köyde büyüyünce eskilerde böyle laf çoktu..babannemden çok öğrendim..saolsun bu konuda çok faydası olmuştur bana
karşılıklı ağladığımızı bilirim senin ananda babanda arkadaşında benim die hiç bi yere göndermezdi..
ünv. göndermemek için zaten yapmadığı bırakmadı...lakin bende çok inadımdır..
ama alıştırdım yani babamı zmnla..ünv. de okurken düşün arada 1000 km var nerden haberi olcak burda naptığımdan hiç saklamadım...baramı gidioz söylerdim bu gece dışarı çıkıoz arkadaşlarla die...bi arkadaştamı kalıoz söylerdim bize birimi gelio söylerdim...
ben babamı bu hale getirdim...hiç yalan söylemedim..kaçak göçek hiç arkadan iş çevirmedim..
eşimide pat die dikildim karşısına söyledim benim bi sevgilim var die herkes şok oldu..
hatta istemeye gelecekleri gün babamla bi mevzumuz oldu, amcam aile büyüğü olarak gelmeliymiş ama ben amcama hala gidip dememişim beni istemeye gelecekler die.. vurdum elimi masaya " sen amcam olmadan beni verebilcenmi bu adama veremiycenmi, veremiycem diosan sen bilirsin, zaten sizin gönlünüz olsun die yapılyo bu zımbırtı, söylim hiççç gelmesinler"...ben manyağımdır yani biraz, babamda manyak....öyle anlaşıoz işte:)))
yok canım başka bişidi ismi sagol genede bu da beynımın bı kenarında dursunsenin bahsettiğin rezene çayımı bilmiyorum canım amaaa rezene çayıda sütü arttırıyomuş yorgunluğu falan alıyomuş diye biliyorum aklında olsun
yani şimdi o kadar heyecanlı muhabbetin ardından anne sütü gibi masum mu masum bi konuya geçilir mi aaaaa
humana still tea sanırım kuzucum.. 15 gün önceden diye bi rivayet var ama emin değilim..
sagol cnm evet buhumana eczanelerde var rezene de sakinleştiriyomuş
ya ben böyle lafları çok biliomda forumdan atılırım hepsini söylesem...köyde büyüyünce eskilerde böyle laf çoktu..babannemden çok öğrendim..saolsun bu konuda çok faydası olmuştur bana
karşılıklı ağladığımızı bilirim senin ananda babanda arkadaşında benim die hiç bi yere göndermezdi..
ama alıştırdım yani babamı zmnla..ünv. de okurken düşün arada 1000 km var nerden haberi olcak burda naptığımdan hiç saklamadım...baramı gidioz söylerdim bu gece dışarı çıkıoz arkadaşlarla die...bi arkadaştamı kalıoz söylerdim bize birimi gelio söylerdim...
ben babamı bu hale getirdim...hiç yalan söylemedim..kaçak göçek hiç arkadan iş çevirmedim..
eşimide pat die dikildim karşısına söyledim benim bi sevgilim var die herkes şok oldu..
hatta istemeye gelecekleri gün babamla bi mevzumuz oldu, amcam aile büyüğü olarak gelmeliymiş ama ben amcama hala gidip dememişim beni istemeye gelecekler die.. vurdum elimi masaya " sen amcam olmadan beni verebilcenmi bu adama veremiycenmi, veremiycem diosan sen bilirsin, zaten sizin gönlünüz olsun die yapılyo bu zımbırtı, söylim hiççç gelmesinler"...ben manyağımdır yani biraz, babamda manyak....öyle anlaşıoz işte:)))
al bi tane daha
burdanda şu sonuç çıkıo...bebek konusunda en önemli etken stres...
al bi tane daha
burdanda şu sonuç çıkıo...bebek konusunda en önemli etken stres...
benim bi arkadaşımda 6 ay ağlaya ağlaya oldu,şimdi bebeğini kucağına alınca rahatladı çok şükür iyi şuan..umarım sende aynı şekilde düzelirsin tatlım
yok canım başka bişidi ismi sagol genede bu da beynımın bı kenarında dursun
ne konusuyordunuz gecmisi okumadım yaw cinselliktir konu kesin D :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?