2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet bizimde tatil dönüşüydü

kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?

yani şimdi o kadar heyecanlı muhabbetin ardından anne sütü gibi masum mu masum bi konuya geçilir mi aaaaa
humana still tea sanırım kuzucum.. 15 gün önceden diye bi rivayet var ama emin değilim..

alemlermiş valla.. minik bebeler..ya uyurlar ya havuza denize girerler
hahahah sizinkide kötü olmuş yaa
o acıda pek bi fenaa. çatır çatır oluyo kollar omuzlar falan.. havaya kaldırınca derin büzüşüyo çatır çutur

yani şimdi o kadar heyecanlı muhabbetin ardından anne sütü gibi masum mu masum bi konuya geçilir mi aaaaa
humana still tea sanırım kuzucum.. 15 gün önceden diye bi rivayet var ama emin değilim..

ayyyyyy çok güldüm yaaaa, hiç yazmaya katılmıyon ama çaktırmadan heyecanla okuyon demekki, hadi bakem dökül sende yok öle sadece okumak, anlat bakalım sizde durumlar nasıl

heaaa,sizinkisi Haydar Dümen'likmiş tatlım,şimdi de bebek var,inş..doğumdan sonra rahatlarsın kuzum

heaaa,sizinkisi Haydar Dümen'likmiş tatlım,şimdi de bebek var,inş..doğumdan sonra rahatlarsın kuzum

bilmiyom kuzu bi sürü doktora gittim ama ne yaptıysak çözemedik bu ağrıyı o da bizi çok etkiliyo doğum da sezaryen olcak ama inşallah kanallar fln açılır da kurtulurum şu ağrıdan adama da yasık valla ya hadi bayanlar için o kaar srn değil de

kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?
hippi miydi markası ne...
ay ay
bana gülmekten fenalık geldi
ayyy çok alemsin yaaaa

halim kalmadı valla gülmekten
kızım bile delirdi içimde çoştu ben güldükçe o da kıpırdıyo

ya ben böyle lafları çok biliomda forumdan atılırım hepsini söylesem...köyde büyüyünce eskilerde böyle laf çoktu..babannemden çok öğrendim..saolsun bu konuda çok faydası olmuştur bana

babaya bakın hele,sanırsın american father'ı
walla teprik ediyom,benimki olsa gözünü ayırır zinharr olmaz derdi kesin
yok cnm ya...benim babam beni lisdeyken sinemaya bile göndermezdi...
karşılıklı ağladığımızı bilirim senin ananda babanda arkadaşında benim die hiç bi yere göndermezdi..
ünv. göndermemek için zaten yapmadığı bırakmadı...lakin bende çok inadımdır..
ama alıştırdım yani babamı zmnla..ünv. de okurken düşün arada 1000 km var nerden haberi olcak burda naptığımdan hiç saklamadım...baramı gidioz söylerdim bu gece dışarı çıkıoz arkadaşlarla die...bi arkadaştamı kalıoz söylerdim bize birimi gelio söylerdim...
ben babamı bu hale getirdim...hiç yalan söylemedim..kaçak göçek hiç arkadan iş çevirmedim..
eşimide pat die dikildim karşısına söyledim benim bi sevgilim var die herkes şok oldu..
hatta istemeye gelecekleri gün babamla bi mevzumuz oldu, amcam aile büyüğü olarak gelmeliymiş ama ben amcama hala gidip dememişim beni istemeye gelecekler die.. vurdum elimi masaya " sen amcam olmadan beni verebilcenmi bu adama veremiycenmi, veremiycem diosan sen bilirsin, zaten sizin gönlünüz olsun die yapılyo bu zımbırtı, söylim hiççç gelmesinler"...ben manyağımdır yani biraz, babamda manyak....öyle anlaşıoz işte:)))
evet bizimde tatil dönüşüydü

al bi tane daha
burdanda şu sonuç çıkıo...bebek konusunda en önemli etken stres...

benim bi arkadaşımda 6 ay ağlaya ağlaya oldu,şimdi bebeğini kucağına alınca rahatladı çok şükür iyi şuan..umarım sende aynı şekilde düzelirsin tatlım

alla alla nie o kadar sancılı oluo ki:44:

babaya bakın hele,sanırsın american father'ı
walla teprik ediyom,benimki olsa gözünü ayırır zinharr olmaz derdi kesin
benimki de olmaz derdi hayal kırıklığına uğrardı evlatlıktan redderdi seni hiç tanımamışım derdi
bak nihayet libidosu artanlar oldu rahatladım biraz tek kişi ben değilim yani
benim de hep tavan sadece biraz zorlanıorm koca göbeğmle dönemiom yatamıom kalkamıom

inşallah çok geçmiş olsn

ben seni kendime çok benzetiyom ya sen de çok delisin haa aklına koyunca yapıyosun ama sen sanki bana göre daha enerjik ve neşelisin ben biraz daha durgunum

senin bahsettiğin rezene çayımı bilmiyorum canım amaaa rezene çayıda sütü arttırıyomuş yorgunluğu falan alıyomuş diye biliyorum aklında olsun
yok canım başka bişidi ismi sagol genede bu da beynımın bı kenarında dursun
ne konusuyordunuz gecmisi okumadım yaw cinselliktir konu kesin sagol tatlım buydu evet
humana eczanelerde var rezene de sakinleştiriyomuş
sagol cnm evet bu

sagol cnm bunuda alırım D:

kesinlikle stres evet
bebek olayını kafaya taktığın müddetçe gerçekten olmuyor
ben 15 ay boyunca ağladım düşün yani....
ne zaman bıraktım düşünmeyi (fıtık ameliyatı olmuştum ayda 2 kere anca halvet olmuştu hiç ummuyordum tutacağını es geçtik bu ayı diyordum, tatilin keyfini çıkartıyodum)
o ay oldu

benim bi arkadaşımda 6 ay ağlaya ağlaya oldu,şimdi bebeğini kucağına alınca rahatladı çok şükür iyi şuan..umarım sende aynı şekilde düzelirsin tatlım

inşallah cnm yıllardır bekliyos geçsin die ama 3.5 yıl old hala geçmedi yani en son temmuzdaydı o zaman hala vardı ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…