2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar gene bişi sorucam ya :26:

araştırdım da biraz genelde anneler medela elektrikli gogus pompasını çok çok tavsiye ediyorlar gogusu falan hic acıtmıyormus hemde cok ıyı sagıyormus bi fikriniz varmı bunla ilgili?

ben göğüs pompasını bi tanıdığımdan alıcam.. boşa para vermiyim dedim..
onun markası ne hiç bilmiyorum. ama elektrikliymiş..
elektrikliler daha kullanışlı diye biliyorum..

anam yiter ya gaza gelip şimdi herifi arayacam anam o da korkak çıktı şu hamilelik döneminde
bişiy olur diyip duruyor yaff olmass diyorum hamile ben miyim sen misin bırak yafff diyorum herifin gözleri pörtledi senin içine bişey kaçmış diyorrr
gülmekten yarılmıştım ben üzerine doğru yaklaştıkça o kaçtı ayyyyy çok eğlenceliydi bi ara herif korktu valla
anam bizi üyelikten atmasınlar maşallahımız var yani bugün

ayyyyyy çok güldüm yaaaa, hiç yazmaya katılmıyon ama çaktırmadan heyecanla okuyon demekki, hadi bakem dökül sende yok öle sadece okumak, anlat bakalım sizde durumlar nasıl

senden de bişey kaçmıyo bebeeem
ben de çok gülüyorum yaa yazılanlara.. topiği coşturan konular belli..
öhünm öhömm anlatıyorum o vakit..
eşimin yoğun çalıştığı dönemdi.. 1 haftalık bir yoğunluk vardı.. ama o hafta da herşey olmak zorundaydı.. e ben de o saate kadar bekleyemiyorum malum.. uyuyakalıyorum.. adamcağız sabah 6'dan gece 2-3-4'e kadar çalışıyor.. yorguluktan bitmiş..
amaaa.. ben uyku sersemi o yorgunluk sersemi.. olanlar oluyo tabi.. sonra da ben ayaklar havada uyuyakalıyordum..
fanteziden şehvetten uzak amaç sadece çocuk yapmak.. zoraki oluyordu hatta gülme krizine giriyorduk ama ben hemen müdahale ediyordum.. bu iş bu gece olmadan uyumak yok..
bi de yane ayıptır söylemesi bizim bayağı da ateşli bi hayatımız vardı.. gece gündüz başkasının evi misafir hiç fark etmez.. her fırsatı değerlendirirdik.. ama ama bebekten sonra benim herif değişti.. playboyum gitti yerine sen bebemin anasısın kutsal kadınsın felan diyen bi adamcık geldi.. bu durum ilk başlarda benim pek hoşuma gitmese de(yani bizim evde bi taraf ötekinden daha masum değildir.. ikimiz de azıcık iştahlıyızdır) alıştık mecburen yaa.. temmuzdan bu yana 5'i geçmemiştir..
biz hala çok severiz annemlerden ya da kayınvalidemlerde halvet olmayı.. böyle suç işliyormuşuz gibi oluyor ya..
kıyamam bebeğime yaaa.. aylardır beni bekliyor.. hesap yapıyor.. muhtemel doğum tarihine +40 ekliyor kocacım..
acısını çıkarırız artık bu günlerin..
GOSENAYYYY
Beni bile öttürdün ya şurada.. helal olsun.. hayatımda ilk defa eşimle ilgili cinsellikle ilgili felan şeyleri anlattırdın bana.. hiç yapmadım şu ana kadar..

ben seni kendime çok benzetiyom ya sen de çok delisin haa aklına koyunca yapıyosun ama sen sanki bana göre daha enerjik ve neşelisin ben biraz daha durgunum

ben gülmeyide güldürmeyide çok severim...modum genelde neşeli olmaya dah yakındır..

evet cnm en çok bu markayı öneriyorlar bende araştırmıştım..
ama ben avent aldım ...o tarz ürünler(biberon emzik vs. hepsini aynı marka aldımki birbiriyle uyumlu olsun die)

canım benim abimin eşi kullandı çok memnundu, ama ben avent almayı düşünüyorum....

benim de hiç yaptıgım iş değil ama bu topikte bi şey oluyo
ne var ne yoksa dökülüom

aynen cnm yaa burda çözülüyozz

Evet canım ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım. Genel olarak kullananlar memnun sadece gürültülü olmasından şikayetçiler. İş yerinde kullanacaklar için biraz fazla gürültülüymüş.

hah şöyleeeeeeeeee
yok öyle kuru kuruya okumak
öpüyom seni bebemmmmm

Evet canım ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım. Genel olarak kullananlar memnun sadece gürültülü olmasından şikayetçiler. İş yerinde kullanacaklar için biraz fazla gürültülüymüş.

ses bnm için pek sorun olmaz cnm onemli olan iyi sağsın bide acıtmasın inş bizlerde memnun kalırız

ses bnm için pek sorun olmaz cnm onemli olan iyi sağsın bide acıtmasın inş bizlerde memnun kalırız

bende araştırırken bi çok ses yapmasın bide hızlı olsun bide acıtmasın istemiştim..
bayağı bi bakmış avente karar vermiştim..
aldığım satıcıda aventi tavsiye etti..en çok şu anda bunu satoıruz die..
bide denedi silikon top gibi bi gögüsde...böyle o pombanın ucunda çıkıntılar var bi kaç tane bolun gibi...
onlar oynuo o oynadıkta gögüsden süt çıkıomuş..yani gögsü çekmio...o çıkıntılar ovuşturyo gögsü..
hiç ses yok sallantı yoktu...

ben Eskişehirdeyim,buradaki bir özel hastanede doğumm yapıcam,yenidoğan yoğun bakım ünitesi var,SGK anlaşması var,aksilik olmazsa normal doğum yapıcam fiyatı 550 tl civarıydı sanırım,sezaryen olursa 200 tl ye yakın bir fark var arada.Arkadaşım ve eşimin kuzeni aynı hastanede doğum yaptı,memnunlardı,hatta arkadaşımla doktorlaımız aynı,arkadaşımın doğumu akşam 6 gibi bekleniyodu açılması geç olunca gece 00:30 da doğum yaptı,doktor 6.5 saat sadece arkadaşım için sancı odasının oradaki odada bekledi,sezaryene alıp çabucak gidebilirdi ama bekledi emiş oradaki personel,hatta bu konuda aynı hastanenin diğer kadın doğumcularına göre daha sabırlıymış,arkadaşım aynı zamanda hastanenin başka bir semtteki polikliniğinde çalışıyor,araştırma yapmıştı yani.doktoruma bu nedenle güveniyorum,sorduğumda da doğumunda ben de bulunucam dedi.Devletteki doğum evinden geçmiş bu hastaneye,devlettyeken her doğumda gebenin yanında olamıyorduk ama burda ben de doğumuna giricem eğer şehir dışında vs olmak zorunda kalmazsam dedi,umarım bi aksilik olmaz da normal deoğum yaparım ve doktorum yanımda olur

nolcak canım yaaaa
evliliğin en güzel tarafları bunlar
cilveleşmek
sarılmak koklamak yani...

* Duygularını anlat.
* Saklanan veya baskılanan heyecan ve duygular; gastrit, ülser, bel fıtığı, bel ağrıları gibi hastalıklara yol açar.
* Zamanla, duyguların bastırılması kansere dönüşür.
Öyleyse, sırlarımızı, hatalarımızı birileriyle paylaşmalıyız!
* Diyalog, konuşma, kelime çok güçlü birer ilaç ve mükemmel birer terapidir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…