yok canım başka bişidi ismi sagol genede bu da beynımın bı kenarında dursun
ne konusuyordunuz gecmisi okumadım yaw cinselliktir konu kesin sagol tatlım buydu evet
QUOTE]
zaten konu nasıl bu kadar hızlı şekilde ilerler?
konu 1: koca ise(sevgili nişanlı erkek arkadaş vs)
2: kaynana ise (görümce elti çekemeyen komşu arkadaş vs)
3: cinsellik ise (seks aldatma vs)
hala aynı yerdeyiz cnm bıraktığın yerde D: D: D:
kızlar gene bişi sorucam ya :26:
araştırdım da biraz genelde anneler medela elektrikli gogus pompasını çok çok tavsiye ediyorlar gogusu falan hic acıtmıyormus hemde cok ıyı sagıyormus bi fikriniz varmı bunla ilgili?
ayyyyyy çok güldüm yaaaa, hiç yazmaya katılmıyon ama çaktırmadan heyecanla okuyon demekki, hadi bakem dökül sende yok öle sadece okumak, anlat bakalım sizde durumlar nasıl
ben seni kendime çok benzetiyom ya sen de çok delisin haa aklına koyunca yapıyosun ama sen sanki bana göre daha enerjik ve neşelisin ben biraz daha durgunum
araştırdım da biraz genelde anneler medela elektrikli gogus pompasını çok çok tavsiye ediyorlar gogusu falan hic acıtmıyormus hemde cok ıyı sagıyormus bi fikriniz varmı bunla ilgili?
senden de bişey kaçmıyo bebeeem
ben de çok gülüyorum yaa yazılanlara.. topiği coşturan konular belli..
öhünm öhömm anlatıyorum o vakit..
eşimin yoğun çalıştığı dönemdi.. 1 haftalık bir yoğunluk vardı.. ama o hafta da herşey olmak zorundaydı.. e ben de o saate kadar bekleyemiyorum malum.. uyuyakalıyorum.. adamcağız sabah 6'dan gece 2-3-4'e kadar çalışıyor.. yorguluktan bitmiş..
amaaa.. ben uyku sersemi o yorgunluk sersemi.. olanlar oluyo tabi.. sonra da ben ayaklar havada uyuyakalıyordum..
fanteziden şehvetten uzak amaç sadece çocuk yapmak.. zoraki oluyordu hatta gülme krizine giriyorduk ama ben hemen müdahale ediyordum.. bu iş bu gece olmadan uyumak yok..
bi de yane ayıptır söylemesi bizim bayağı da ateşli bi hayatımız vardı.. gece gündüz başkasının evi misafir hiç fark etmez.. her fırsatı değerlendirirdik.. ama ama bebekten sonra benim herif değişti.. playboyum gitti yerine sen bebemin anasısın kutsal kadınsın felan diyen bi adamcık geldi.. bu durum ilk başlarda benim pek hoşuma gitmese de(yani bizim evde bi taraf ötekinden daha masum değildir.. ikimiz de azıcık iştahlıyızdır) alıştık mecburen yaa.. temmuzdan bu yana 5'i geçmemiştir..
biz hala çok severiz annemlerden ya da kayınvalidemlerde halvet olmayı.. böyle suç işliyormuşuz gibi oluyor ya..
kıyamam bebeğime yaaa.. aylardır beni bekliyor.. hesap yapıyor.. muhtemel doğum tarihine +40 ekliyor kocacım..
acısını çıkarırız artık bu günlerin..
GOSENAYYYY
Beni bile öttürdün ya şurada.. helal olsun.. hayatımda ilk defa eşimle ilgili cinsellikle ilgili felan şeyleri anlattırdın bana.. hiç yapmadım şu ana kadar..
eşimin yoğun çalıştığı dönemdi.. 1 haftalık bir yoğunluk vardı.. ama o hafta da herşey olmak zorundaydı.. e ben de o saate kadar bekleyemiyorum malum.. uyuyakalıyorum.. adamcağız sabah 6'dan gece 2-3-4'e kadar çalışıyor.. yorguluktan bitmiş..
amaaa.. ben uyku sersemi o yorgunluk sersemi.. olanlar oluyo tabi.. sonra da ben ayaklar havada uyuyakalıyordum..
fanteziden şehvetten uzak amaç sadece çocuk yapmak.. zoraki oluyordu hatta gülme krizine giriyorduk ama ben hemen müdahale ediyordum.. bu iş bu gece olmadan uyumak yok..
bi de yane ayıptır söylemesi bizim bayağı da ateşli bi hayatımız vardı.. gece gündüz başkasının evi misafir hiç fark etmez.. her fırsatı değerlendirirdik.. ama ama bebekten sonra benim herif değişti.. playboyum gitti yerine sen bebemin anasısın kutsal kadınsın felan diyen bi adamcık geldi.. bu durum ilk başlarda benim pek hoşuma gitmese de(yani bizim evde bi taraf ötekinden daha masum değildir.. ikimiz de azıcık iştahlıyızdır) alıştık mecburen yaa.. temmuzdan bu yana 5'i geçmemiştir..
biz hala çok severiz annemlerden ya da kayınvalidemlerde halvet olmayı.. böyle suç işliyormuşuz gibi oluyor ya..
kıyamam bebeğime yaaa.. aylardır beni bekliyor.. hesap yapıyor.. muhtemel doğum tarihine +40 ekliyor kocacım..
GOSENAYYYY
Beni bile öttürdün ya şurada.. helal olsun.. hayatımda ilk defa eşimle ilgili cinsellikle ilgili felan şeyleri anlattırdın bana.. hiç yapmadım şu ana kadar..
GOSENAYYYY
yok canım başka bişidi ismi sagol genede bu da beynımın bı kenarında dursun
ne konusuyordunuz gecmisi okumadım yaw cinselliktir konu kesin sagol tatlım buydu evet
QUOTE]
zaten konu nasıl bu kadar hızlı şekilde ilerler?
konu 1: koca ise(sevgili nişanlı erkek arkadaş vs)
2: kaynana ise (görümce elti çekemeyen komşu arkadaş vs)
3: cinsellik ise (seks aldatma vs)guzel konular bunlar yaaaaaa heleki bide yapamayınca insanın diline eline vuruyor demek
anladım canım tamam manuel iyi degil diyorlar cok zor sagıyormus bide acı cekıyormusunben göğüs pompasını bi tanıdığımdan alıcam.. boşa para vermiyim dedim..
onun markası ne hiç bilmiyorum. ama elektrikliymiş..
elektrikliler daha kullanışlı diye biliyorum..
anam yiter ya gaza gelip şimdi herifi arayacam anam o da korkak çıktı şu hamilelik döneminde
bişiy olur diyip duruyor yaff olmass diyorum hamile ben miyim sen misin bırak yafff diyorum herifin gözleri pörtledisenin içine bişey kaçmış diyorrr
gülmekten yarılmıştım ben üzerine doğru yaklaştıkça o kaçtı ayyyyy çok eğlenceliydi bi ara herif korktu valla
anam bizi üyelikten atmasınlar maşallahımız var yani bugünvalla bende dedim deneyelim bi kac defa daha istemedi eşim şunun surasında ne kaldı diye diye bu gunlere geldik ama hamilelikte cinsel istek bende cok arttı nedense
hmm anladım canım ben medela alacam sanırım
ben gülmeyide güldürmeyide çok severim...modum genelde neşeli olmaya dah yakındır..
evet cnm en çok bu markayı öneriyorlar bende araştırmıştım..
ama ben avent aldım...o tarz ürünler(biberon emzik vs. hepsini aynı marka aldımki birbiriyle uyumlu olsun die)
hee sen neden avent alıyon canım onun daha mı artısı varmış ki:26:canım benim abimin eşi kullandı çok memnundu, ama ben avent almayı düşünüyorum....
Evet canım ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım. Genel olarak kullananlar memnun sadece gürültülü olmasından şikayetçiler. İş yerinde kullanacaklar için biraz fazla gürültülüymüş.
guzel konular bunlar yaaaaaa heleki bide yapamayınca insanın diline eline vuruyor demek
anladım canım tamam manuel iyi degil diyorlar cok zor sagıyormus bide acı cekıyormusun
valla bende dedim deneyelim bi kac defa daha istemedi eşim şunun surasında ne kaldı diye diye bu gunlere geldik ama hamilelikte cinsel istek bende cok arttı nedense
hmm anladım canım ben medela alacam sanırım
hee sen neden avent alıyon canım onun daha mı artısı varmış ki:26:
canım artısını çok araştırmadım ama avent kullanlarda çok memnun, bende sadece herşeyini takım almak istiyorum, biberon, süt saklama kabı vs. onun için
ses bnm için pek sorun olmaz cnm onemli olan iyi sağsın bide acıtmasın inş bizlerde memnun kalırız
slm kıslar bnde 22 haftalık gebeyım merak edıorum sızde heyecan ne safhada bıde dogumunuzu hangı hastanede yapıcaksınız fıyat arastırdınızmı ?ıyı bı hastanemı ?gece dogum baslarsa dr unuz yanınızda olucak mı?yenı dogan yogun bakım unıtesı varmı?
ben de seni öpüyorum bebeeemmm..hah şöyleeeeeeeeee
yok öyle kuru kuruya okumak
öpüyom seni bebemmmmm
nolcak canım yaaaa
evliliğin en güzel tarafları bunlar
cilveleşmek
sarılmak koklamak yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?