2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya bu bahsettiğim arkadaş da istanbulda da tatlım biraz fazla pimpirikli gibi geldi bana..
yani ne bileyim ben pek o kadar değilimdir.. alışsın eşek sıpası mantığındayım..

kızlar benim eltimin bir normal doğum hikayesi var ki şimdi aklıma geldi Allah bize de nasip etsin öle ağrısız sızısız
Tv de bebek firarda vardı diyor hem onu izliyorum elimde meyve bi yiyom bi gülüyom diyo, sonra karnıma çok hafif bi ağrı girdi diyo
Wc ye gittim oturdum ki diyo bebeğin kafası baskı yapmış su falan gelmiş anlamış hemen arabayla hastaneye anında doğum ne sancı ne ağrı diyor inşallah benim gibi olursun diyip duruyor kocaman bi Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn diyelim
çok neşeli bi kadındır ya maşallah yani onu dinle hemen doğuma git yani

ilk başta kullananda çok var kullanmayanda...
ama hani alıştırıpda sonra kullanmak daha tehlikeli bence hıı, o zmn tahriş olma ihtimali daha yüksek sanki
sonuçta yumuşatıcının detarjandan kimyasal olarak bi farkı varmıki aceba? detarjan kullanyoz yumuşatıcıda kullanırsak zararı katlamışmı oluyoz?

ya bu bahsettiğim arkadaş da istanbulda da tatlım biraz fazla pimpirikli gibi geldi bana..
yani ne bileyim ben pek o kadar değilimdir.. alışsın eşek sıpası mantığındayım..

ya bende bu titizliği bu özeni bi ömür sürdüremeyecğimi bildiğim için...yefrumu sonradan şoka uğratmak istemiom..şimdiden alışsa ii olur
çünkü ben muhtemelen 1 seneye kalmaz onun giysileride bizimkiyle birlikte yıkamaya başlarım gibime gelio, tabi allah bana o sırada ayrı bi cesaret ayrı bi özen-düzen vermezse

işte onu bende kestiremiyorum..
sen kullancan dimi yumuşatıcı petuşş
bide ben geçen evde deneme amaçlı granüllüyle yıkamıştımya kendi çamaşırlarımızı hiç deterejan kokmamıştı.. böle koksun istiyom bebiş kıyafetleri ama.:26:

yumuşatıcıyı makine en son alıyor ya..
pek iyi durulanmıyor yumuşatıcı.. hatta bizim bi doktor akrabamız var o bize demişti ki asla kullanmayın şöyle böyle.. bebek için değil biz koca insanlar için bile kullanmayın dedi..
ama kullanmayınca da kazık gibi oluyor herşey.. şimdi sen sorunca hatırladım doktorun dediklerini..
bilemedim yaa.. kullanırım herhalde yaa..

kullanalım hacı ya...azcık yumuşatıcıda koksun hııı
bebeişimiz kokusu zaten hepsini bastırır
dolabı açınca falan şöyle miss gibi, hıı hacı???

heh bu iimiş.
benim makina 10 yıllık...kafası iice karışmış durumda..
yumuşatıcıyı ilk başta alıo nerdeyse:)) ama yinede bi koku kalıo...ben içim rahat bi şekilde kullanim o vakıt..

kullanalım hacı ya...azcık yumuşatıcıda koksun hııı
bebeişimiz kokusu zaten hepsini bastırır
dolabı açınca falan şöyle miss gibi, hıı hacı???

hacı kullanak dicektim tammm

ama mavilefin yazdığını görünce tekrar bi acaba oldumm

hadi son kez kullanıyozmu kullanmıyozmuu

arkadaşlar bide buraya soruyum başka yerdede yazdım bebek doğduğunda emzirmeden önce göğsünün ucunu soğanın suyunu sürecekmişin hiç acımazmış bide ilk anne sütü vermeden 2 çay kaşığı narın suyunu içirirsen gaz sancısı olmazmış formlarda okudum uygulayan ve memnun olan çok kişi var hatta hemşireye demiş biri böyle yap die siz ne diyosunuz bebeişlerimize yapsakmı duydunuzmu böle bişey

Amaannn yaa sabahtan beri oku okuu okuu bi son sayfayı yakalayamadım konular güncelliğini yitirdiiii ama yazcaamm bananeee

bende gece hangi yanıma yatarak uyuduysa o tarafım çürümüş gibi acısından uyanıyorum. diğer tarafa dönüyorum orasının acısı daha geçmemiş ki.... sırtüstü deniyorum yok yok yok... sonra kocacımm uyanıyoo biraz duygu sömürüsü yapıyomm şefkat gösteriyo bana öle uyuyom yinee...
aynen bende ilk çantamı aldım, sırayla aldığımı içine koyar hazır ederim dedim... 32.haftamdayım çanta içine konacak die aldıklarım bile daha kargo kutusunun içinde

ilk ay dikkat ettik bi süre sonra normal olmasada fena değildi. son 3 ay kritik bende iyice şiştim canımda istemiyor zaten, zararı varmıdır bilmiyorum ama bizde bu aralar tık yok yani
ben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani
ahaa aynıı bennn bende çok içtim banyoda ölee..... hatta kuveti doldurur içene yatar öle yakardım bi sigaraaa

zaten bi deyim vardır cnm..
damadın hası karısını babasının evinde düdükleyendir die:)))
allaaahhhhhhh koptum

haayyy maşallahh

ayy kıyamammm

bizimkide hiç bi fırsatı kaçırmıyodu vallaaa... amaaann helalimizz onlar bizimmmm bacılarrrr
aynen yaaa... bende diom her gittiğimiz yeri cenabet ediyos çok fenayıs die yalnız değilmişiz meğer
güzel yanları var da,silinip temizlenmesi zor tabi farklı evde...banyo fln yapamıyos die ben biraz daha çekimserim,ama eşimin umrunda olmuyo
hiiiçç hiiiççç gram umurlarında değil onların öle temizlenmekkkk, önce zevki sefaaa

bizde durum tersineydi valla, kociş peşimde dört dönüyodu hadi odaya çıkalım hadi çıkalımm, yok havuzda yakalamalar falan... ben yine fırt otarafa fırt bu tafa güneşleniyorum, odaya gidicem die aklım çıkıyoduuu
kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?

humana still tea: sütü arttıcı çay
humana rezene: anne ve bebek içebilirmiş gaz olayına çok ii geliyormuş

ben ikisinden de aldım çantama koyucam son günlerde içmeye başlarım diyorum.

babaya bakın hele,sanırsın american father'ı
walla teprik ediyom,benimki olsa gözünü ayırır zinharr olmaz derdi kesin
benimki gözlerini belertir çok pis bakar.. ağzını açıp cevap bile verme zahmetinde bulunmaz, anlarsın yaniii

benimde çok zordu ilk zamanlar ağla ağla içim çıktı yemin ederim balayından filan bişi anlayamadık valla.... hatta balayında tırım tırım dr aradık gitcem dedim kesin benim bi problemim var.. ki ben normalde nişanlıyken felan çok rahattım bu konularda son aşamaya kadar gelmiştik neredeyse yani bi evlenelim sen ozaman gör diodum atcam seni yatağa soyun uleynnn dicem diyodumm... aneemm heç öle olmadı.... nese bulduk biz dr girdik içeri... nedir dedi, dedim işte kem kum yeni evliyiz çok acıyoo falan ama surat gittii bende oldu bayrak gibi.. adam bide demez mi az yapın uleynnn yapamıyozzzz die suratına çemkirmek istedim... amma velakinnn totomuzu yere süre süree çıktık odadan... hala gıcıkımdır o herifeee.. piss... küstahhhh....

heaaa,sizinkisi Haydar Dümen'likmiş tatlım,şimdi de bebek var,inş..doğumdan sonra rahatlarsın kuzum

benim bi arkadaşımda 6 ay ağlaya ağlaya oldu,şimdi bebeğini kucağına alınca rahatladı çok şükür iyi şuan..umarım sende aynı şekilde düzelirsin tatlım
ben doğuma az bi zaman kala dr dicem azcık bol bırak die
ben göğüs pompasını bi tanıdığımdan alıcam.. boşa para vermiyim dedim..
onun markası ne hiç bilmiyorum. ama elektrikliymiş..
elektrikliler daha kullanışlı diye biliyorum..
bi eczanede camına yazmışlar kiralık süt pompası verilir die oradan bakıcam bakalım olmazsa alırım bende... ama şuan için alınacaklar listemde değil...

ben özel bişiy kullanmıycam kendimize neyse ona da o alışmasın sonra dumura uğrar kuzum nereye kadar ayrı yıkanacak yumuşatıcısız kazık gibi oluyo diyenlere kurtma makinasını öneriyorum hem çok hijyenik hem dee yumuşacık ve kesinlikle yumuşatıcının yaptığından en az 3-4 kat daha yumuşak kurutma makinasını çok tavsiye ediyorum bebekten sonra çamaşır çok artacak kesinlikle alın zaman kaybetmeyim zira ben kaybettiğim zamana üzülüyorum

hacı kullanak dicektim tammm

ama mavilefin yazdığını görünce tekrar bi acaba oldumm

hadi son kez kullanıyozmu kullanmıyozmuu
yani düz mantık gidiom..
ben kendi çamaşırlarımızda kullanıom..
yağmurunkileride max. aldığım deterjan bitene kadar ayrı yıkarım..sonra bizimkilerin arasına kaynar..
sonradan yefruyu şoka uğratmaktansa baştan sıkı tutim olayı die düşünyom..kullanmcam ben ya...aman yaaaa
delüüüüüüüü.. güldüm çok..

Aman tanrıııııım çoşmuş bizim hatunlar...
yaa topu topu 2 saat oldu gideli
ama çok güldüm gerçekten hepiniz süpersiniz valla tebrik ediyom yani

hemen konuya dalıyorum ben de..
ben geçenlerde unnado'dan dalin deterjan ve yumuşatıcı aldm:
eve gtmiş ben görmedm daha eşim çok güzel kokuyo diyo

ben kullanırım valla..
kendime de kızıma da..

bende kendimizinkine kullanıyodum hemde baya bi döküyodum...
tamam ortaaam bende kullanıyomm.az bişi dökerim accık kokusu olsun yeter.. diyimde herif bugün alsın dalininkinden

içim rahatladı...dilşahh az daha pinpirikli o bilem almış yani..bana hertürlü farz yumuşatıcı
bende kendimizinkine kullanıyodum hemde baya bi döküyodum...
tamam ortaaam bende kullanıyomm.az bişi dökerim accık kokusu olsun yeter.. diyimde herif bugün alsın dalininkinden

ha şöyle ortaaam ya...bende şimdi giderken alim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…