tmm cnm...en kötü onları da kuru temizlemeye veririm.. o mont gibi bi mont daha var kaşe..makinada olmaz...havadan ötürü suya çıkarıp asmamada...dursunlar şimdilik bi ara kuru temizleme yaptırrım..zaten pıt diye giymiycek...yada havalar ısınınca suya batırır çıkarırım...ok dir...gözle görünen herşey yıkanacak yani...bende pzr evde değilimde cmt bi hadi demek istiom kendime...
bende yumuşatıcı alıcam sanırım..o kadar alışmasın, ilerde nede olsa kullancam:))
cnm ist. da sularda kireç yok...ondan ötürü çözünürlüğü yüksek buranın sularının:) sıvıya gerek kalmadan hallederim sanırım
evet canımm dediğin gibi... hemen giyilmeyecek.. kışa anca giyerler o kabanları.. yazında bi sudan geçiririz yeter..
ya bendemi kullansam yumuşatıcı..
tamam dalinin yumuşatıcısı bebekler için ama
ilk aylarda ciltleri çok hassas olacak ya.. tahriş edermiki.. bilemedim şimdi..
ya bu bahsettiğim arkadaş da istanbulda da tatlım biraz fazla pimpirikli gibi geldi bana..
yani ne bileyim ben pek o kadar değilimdir.. alışsın eşek sıpası mantığındayım..
ilk başta kullananda çok var kullanmayanda...
ama hani alıştırıpda sonra kullanmak daha tehlikeli bence hıı, o zmn tahriş olma ihtimali daha yüksek sanki
sonuçta yumuşatıcının detarjandan kimyasal olarak bi farkı varmıki aceba? detarjan kullanyoz yumuşatıcıda kullanırsak zararı katlamışmı oluyoz?
ilk başta kullananda çok var kullanmayanda...
ama hani alıştırıpda sonra kullanmak daha tehlikeli bence hıı, o zmn tahriş olma ihtimali daha yüksek sanki
sonuçta yumuşatıcının detarjandan kimyasal olarak bi farkı varmıki aceba? detarjan kullanyoz yumuşatıcıda kullanırsak zararı katlamışmı oluyoz?
işte onu bende kestiremiyorum..
sen kullancan dimi yumuşatıcı petuşş
bide ben geçen evde deneme amaçlı granüllüyle yıkamıştımya kendi çamaşırlarımızı hiç deterejan kokmamıştı.. böle koksun istiyom bebiş kıyafetleri ama.:26:
yumuşatıcıyı makine en son alıyor ya..
pek iyi durulanmıyor yumuşatıcı.. hatta bizim bi doktor akrabamız var o bize demişti ki asla kullanmayın şöyle böyle.. bebek için değil biz koca insanlar için bile kullanmayın dedi..
ama kullanmayınca da kazık gibi oluyor herşey.. şimdi sen sorunca hatırladım doktorun dediklerini..
bilemedim yaa.. kullanırım herhalde yaa..
yumuşatıcıyı makine en son alıyor ya..
pek iyi durulanmıyor yumuşatıcı.. hatta bizim bi doktor akrabamız var o bize demişti ki asla kullanmayın şöyle böyle.. bebek için değil biz koca insanlar için bile kullanmayın dedi..
ama kullanmayınca da kazık gibi oluyor herşey.. şimdi sen sorunca hatırladım doktorun dediklerini..
bilemedim yaa.. kullanırım herhalde yaa..
kullanalım hacı ya...azcık yumuşatıcıda koksun hııı
bebeişimiz kokusu zaten hepsini bastırır
dolabı açınca falan şöyle miss gibi, hıı hacı???
heh bu iimiş.
benim makina 10 yıllık...kafası iice karışmış durumda..
yumuşatıcıyı ilk başta alıo nerdeyse:)) ama yinede bi koku kalıo...ben içim rahat bi şekilde kullanim o vakıt..
Selam kızlarrrr bende inşaallah Nisan annesi olacağım, benide aranıza kabul edermisiniz
bende gece hangi yanıma yatarak uyuduysa o tarafım çürümüş gibi acısından uyanıyorum. diğer tarafa dönüyorum orasının acısı daha geçmemiş ki.... sırtüstü deniyorum yok yok yok... sonra kocacımm uyanıyoo biraz duygu sömürüsü yapıyomm şefkat gösteriyo bana öle uyuyom yinee...günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese..
bu sabah çok kötü uyandık bacaklarım kalçam çürümüş gibi ağrıyor yaa birde gece göğsümün altında çok acı bi yanma girdi dokunamadım dokununca içten sanki etimi burkuyolarmış gibi bıçak saplıyolarmış gibi bi acı..nefesim kesildi resmen..çok uzun sürmedi Allahtan ama 25 dk inlediğimi biliyorum çok korktum ne olabilirki bu ?? ben iç çamaşırımın alt tarafı etimi kesti zannettim baktım bişey yok ama dokununca içten aynı onun acısı gibi bi acıydısizdede oldumu hiç şekerler?? nedirki bu yaa??
hayır her türlü acıya razıyımda acemiyiz bu konuda bebeğime bişey olmasın
aynen bende ilk çantamı aldım, sırayla aldığımı içine koyar hazır ederim dedim... 32.haftamdayım çanta içine konacak die aldıklarım bile daha kargo kutusunun içinde:))) benimde kendime süs anlamında henüz yatırım yapmışlığım yok..
en çokda şuna yanıom daha 3. ayımda bi panik aldım hastane çantamı...33. hafta oldu hala hazırlama yönünde bi eğilim yok bende:)))
:
ilk ay dikkat ettik bi süre sonra normal olmasada fena değildi. son 3 ay kritik bende iyice şiştim canımda istemiyor zaten, zararı varmıdır bilmiyorum ama bizde bu aralar tık yok yanikıslar sorması çok ayıp ama hamilelik boyunca ilişkiye giren oldu mu hiç bis duyduğumuzdan beri tamamen kapattık o sayfayı ama bilmiyom ya öncesinde hiç istemezdim şimdi arada bi arıyom bu konuda bilgisi olan var mı zarar fln oluyo mu acaba bi arkadaş demişti biz doğurana kadar sürekli yaptık die ama ne kaar doğru bilemiycem
ahaa aynıı bennnben eskiden annemden gizli içerdim liseye giderken,banyo yapıcam zaman önce sigarayı içerdim sonra duşa girerdim..onun buharı onu alırdı ohhh miss gibi,her türlü rahatlardım yani
allaaahhhhhhh koptumzaten bi deyim vardır cnm..
damadın hası karısını babasının evinde düdükleyendir die:)))
haayyy maşallahhcanım biz 2006 yılında evlendik 5 yıl çocuk istemedik,korunduk ama ben hiç korunmadım eşim korundu, sonra çocuk yapalım dedik,int. den bakmıştım 11. günmüydü ne hadi dedim bugün yapyoz yaptık bende bi 10-15 dk. ayaklarımı kaldırmıştım tuttubiz 5 yılın ardından bu kadar çabuk beklemiyoduk ama maşallah sağlıklıymışız, kısmetmiş oldu
ayy kıyamammmanaaam nişanlıyken mi ilişkiye girdiniz korkmadınız mı beee ya kaza olsaydı nolcaktı pekii bak şimdi heveslendim ha bis nişanlıyken el ele bile tutuşmadık o kaar utanıyoduk ki aşkım bana ilk gecemizde hiç dokunmadı hatta ayrı bile yatmış olabiliriz ertesi gün öpmek için bile izin istedi o kaar utangacız
aynen yaaa... bende diom her gittiğimiz yeri cenabet ediyos çok fenayıs die yalnız değilmişiz meğeraynen,farklı bi yerde kalıyosak o gece bil ki halvet var yani
aksine,ben evin muzur kızı annemler yatınca manitamı eve atmış gibi hissediom,çok heyecan verici
ee tabi,nişanlıyken her zaman bulamıyodu seni şimdi el altındasın herşey değişti
kumsal yaa,hiç heyecanlı değilsiniz..biraz action lazım ilişkinize
hiiiçç hiiiççç gram umurlarında değil onların öle temizlenmekkkk, önce zevki sefaaagüzel yanları var da,silinip temizlenmesi zor tabi farklı evde...banyo fln yapamıyos die ben biraz daha çekimserim,ama eşimin umrunda olmuyo
bizde durum tersineydi valla, kociş peşimde dört dönüyodu hadi odaya çıkalım hadi çıkalımm, yok havuzda yakalamalar falan... ben yine fırt otarafa fırt bu tafa güneşleniyorum, odaya gidicem die aklım çıkıyoduuuyaa bak aklıma geldii...
tatile gidince bizimkisiz çocuk gibi kendini havuza denize kaptırıyo heralde
balayımızın ilk günü
odamız hazır değildii.. şu saatte hazır olur dediler..
bizde kahvaltımız yaptıkk bari beklemeyelim havuza girelim dedik.
neyse girdik havuza.
odanın hazır olacağı saat geldi..
ben bekliyom..bekliyom.. herif bişi desede odaya çıksak diye..
o daha hala havuzda süzülmekle meşgull.bi çıkıyo güneşleniyo tekrar giriyo
saat baya geçtii.cinlerim tepeme geldi. yeter artık dedim içimden
kalk odaya çıkıyoz.çıkarttım bunu havuızdan . zorla götürdüm odaya
heyecanmı yaratmak istedii akşama kadar. anlamadım valla
kızlar bu sütü arttırıcı çayın adı neydi ve ne zaman kullanmaya başlamamız lazım?
benimki gözlerini belertir çok pis bakar.. ağzını açıp cevap bile verme zahmetinde bulunmaz, anlarsın yaniii
babaya bakın hele,sanırsın american father'ı
walla teprik ediyom,benimki olsa gözünü ayırır zinharr olmaz derdi kesin
benimde çok zordu ilk zamanlar ağla ağla içim çıktı yemin ederim balayından filan bişi anlayamadık valla.... hatta balayında tırım tırım dr aradık gitcem dedim kesin benim bi problemim var.. ki ben normalde nişanlıyken felan çok rahattım bu konularda son aşamaya kadar gelmiştik neredeyse yaniya bis birbirimizi çok seviyos öpüp koklamaya doyamıyos ama yetiştirilmmidir nedir bazı durumlarda asla düşünmüyos cinsellik konusunda biraz da benim çok ağrı yaşamamdan dolayı ben kaçıyom aşkım da dayanamıyo kıvrandığımı hatta bazen dayanamayıp ağladığımı görünce
heaaa,sizinkisi Haydar Dümen'likmiş tatlım,şimdi de bebek var,inş..doğumdan sonra rahatlarsın kuzum
ben doğuma az bi zaman kala dr dicem azcık bol bırak diebenim bi arkadaşımda 6 ay ağlaya ağlaya oldu,şimdi bebeğini kucağına alınca rahatladı çok şükür iyi şuan..umarım sende aynı şekilde düzelirsin tatlım
bi eczanede camına yazmışlar kiralık süt pompası verilir die oradan bakıcam bakalım olmazsa alırım bende... ama şuan için alınacaklar listemde değil...ben göğüs pompasını bi tanıdığımdan alıcam.. boşa para vermiyim dedim..
onun markası ne hiç bilmiyorum. ama elektrikliymiş..
elektrikliler daha kullanışlı diye biliyorum..
yani düz mantık gidiom..hacı kullanak dicektim tammm
ama mavilefin yazdığını görünce tekrar bi acaba oldumm
hadi son kez kullanıyozmu kullanmıyozmuu
delüüüüüüüü.. güldüm çok..
ben kullanırım valla..
kendime de kızıma da..
yani düz mantık gidiom..
ben kendi çamaşırlarımızda kullanıom..
yağmurunkileride max. aldığım deterjan bitene kadar ayrı yıkarım..sonra bizimkilerin arasına kaynar..
sonradan yefruyu şoka uğratmaktansa baştan sıkı tutim olayı die düşünyom..kullanmcam ben ya...aman yaaaa
içim rahatladı...dilşahh az daha pinpirikli o bilem almış yani..bana hertürlü farz yumuşatıcıAman tanrıııııım çoşmuş bizim hatunlar...
yaa topu topu 2 saat oldu gideli
ama çok güldüm gerçekten hepiniz süpersiniz valla tebrik ediyom yani
hemen konuya dalıyorum ben de..
ben geçenlerde unnado'dan dalin deterjan ve yumuşatıcı aldm:
eve gtmiş ben görmedm daha eşim çok güzel kokuyo diyo
bende kendimizinkine kullanıyodum hemde baya bi döküyodum...
tamam ortaaam bende kullanıyomm.az bişi dökerim accık kokusu olsun yeter.. diyimde herif bugün alsın dalininkinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?