çok güzel canım maşallah diyelim nazar olmasın. benim de belim çok ağrıyor ama kilo artışım da fazlalaştı. artık haftada 1 kilo alır oldum ve yeme düz<enimdeki tek değişiklik 1 muz portakal suyu yoğurt . inşallah bebeişime gidiyodur aldıklarım.
seninkide çok güzel parisim..güle güle kullan...kayınvalideninde eline sağlık canım..ne güzel dikmiş..
benimde çantamın bi kısmı hazır bebişin kıyafetlerini hazırladık kendime alacağım 3-5 şey var ondan sonra tamam olur heralde..
en önemli şeyi unutuyodum taç almadım kendime
seninkiler ne güsel pembiş pembişş
bide bende 1 pijama 1 de gecelik takımı götürmeyi düşünüyodumm. azmı gelirki yaa:26:
Eki Görüntüle 347358
bu pembeli bacının üstündekide benim aldığım pijama takımım aynısıı
çok saol cnm..güzel günlerde kullan inşallah
anladım...ben hep zıbın göbek düşene kadar giydirilir die mantık yürütyodum...tabiki giyilebiliyor bazen göbek düşmesi 15günü bulabiliyor... biz hep çıtçıtlı giydik...
3 takım giyemedik biz br takımla çıktık çünkü kızım pazartesi 11.45te doğdu biz salı sabah 9.30da taburcu olduk....
bence kesmeyin ben hiç kesmedim çünkü öyle alışınca çocuklarda takıntı kalıyo ve etiketli hiçbişey giyemiyolar
evet cnm..söylemesi ayıptır çok marifetlidir kendisi...biz kısaca ona birsen donna karan deriz:))) üstün terziliğinden ötürü....canım hepsi çok güzeller, özellikle kayınvalidenin diktiğine bayıldım, el emeği işte yaaa çok güzel olmuş,bende 1 tane annem 1 tane kayınvalidem alcak 1 tanede kendim alıyım diyorum, 3 tane yeter heralde yaaa valla sıkıldım bişeyler seçmekten beğenmektenama ben gecelik almıycam yaaa giyememki
saol zeynocum..canım hepsine bayıldım
özellikle çantana
koyim cnm..bi kaç tanede yakından falanda çekip koyarım bakarsın iice...bende tek renk sade ama anne olduğumu belli eden bişi olsun istedim..canım beğenirsen en kötü ben sana alır gönderrim..konuşuruz, bi ayar verriz..güzel ama yaa sen yarın bide pijamasını koy bakem, bende böyle sade şık şeyleri seviyorum, öyle çok çocuksuda değil çok kadınsıda değil,inş. bulurum istediğim gibi
saol cnm..aldıkların çok güzel canım.hepsini iyi günlerde kullan canım
cnm öyküm için yelek ve normal bezden mendil de koy...ama sayı olarak ideal bencede bu çanta:))PETUŞUMM
canım ben 1 takım hastane çıkış seti koydum..
1 tane yelek
çorap
alt açma
battaniye
nevresim takımı koydum ben biraz pimpirikliyimdir
mama kaşığı
yenidoğan biberonu koydum her ihtimale karşılık
pişik kremi
bebek bezi
ıslak mendil
öykümün çantası ayrı benimki ayrı oluyo mecburen sığmıyor çünkü
1 gecelik
1 pijama takımı
lohusa tacı
tarak
diş fırçası macunu
çorap ve iç çamaşırı koyulacak ama daha almadım.. yeni yeni temiz şeyler olsun istiyorum
ped hastane bezi felan da alınacak..off
terlik
ıslak mendil
el yüz havlusu
makyaj malzemesi ve jöle koyacağım..
hazırladıklarım bunlar..
ben her şeyin etiketini kestim..
alışkanlık herhalde çünkü ben ne alırsam ilk iş etiketlerini keser atarım..
çok saol cnm..ay bi de ben bayıldım pijamalarına petuuuşş..
çok güzel hepsi canım hele kayınvalidenin kendi diktiği pijamaya bayıldım. ne ka marifetli ve düşünceli bir kayınvaliden var kıskandım sanki :))) Güle güle kullan tatlım
ben gezmelere giderken kullanmak için aldığım çantayı hastaneye götürmeme kararı aldım :) daha önce burada konuşurken hastaneye giden herşey geri dönüşte yıkanmak zorunda die konuşmuştuk; mantıklı geldi başka bi çanta ayarlarım diyorum şimdilik:::
Çıtçıtlı giydirebiliyoruz yanii.. ohh öğrendikk çok şükür
ahaaa... akşam aynısını ben kocama didiimm.... ben karnımdan dolayı yatamyorum acıyoo sanki, çok ağırlaştı bide... sürekli yan yatmaktan yanlarım çürüdü...
bnm dr dün 8. aya girmişşin normalde 20 nisandı dogum 14 nisan görğlğyo dedi en son bn buna goremi hesaplıycam... bide kızlar karar vereemdim cocuk normal dogum yolunda ama dr ların ikiside dün sezeryan olsun risk etmeuyelim diyolar kararsız kaldım ...
seninkide çok güzel parisim..güle güle kullan...
bende bilmom walla...o az gelir bu az gelir..evdeki dolapları boşaltıp gidcez bu gidişle
taçı dün akşam eve gideken aldım yine...taçla toka 4 lira:))
çok saol cnm..
anladım...ben hep zıbın göbek düşene kadar giydirilir die mantık yürütyodum...
etiket konusundaki fikrin içinde saol cnm..
evet cnm..söylemesi ayıptır çok marifetlidir kendisi...biz kısaca ona birsen donna karan deriz:))) üstün terziliğinden ötürü....
bende hayatımda hiç gecelik giymedim cnm ya...2 tane var bakalım..hani sezeryanda pijama giymek sıkıntılı diolar ya...bulunsun yinede...
saol zeynocum..
koyim cnm..bi kaç tanede yakından falanda çekip koyarım bakarsın iice...bende tek renk sade ama anne olduğumu belli eden bişi olsun istedim..canım beğenirsen en kötü ben sana alır gönderrim..konuşuruz, bi ayar verriz..
saol cnm..
cnm öyküm için yelek ve normal bezden mendil de koy...ama sayı olarak ideal bencede bu çanta:))
benimde iç çamaşırı yok henüz..bu akşamda onları alim diom...
çok saol cnm..
saol canım..daha güzeli daha iisi senin olun diycem de artık değiştirme imkanın yok
ya evet onu konuşmuştukta neblim bizim hastane çok hijyenik görünyo..ama yinede mantıklı..offf tek kocaaaaaaaaaa bi valizmi yapsam:)))
günaydınlar.....
istanbuldada kar yağmış hafifde olsa gece...şu an itibariyelede yağmurla karışık yağıo..çatılar beyaz...
cumaya çok kar gelecek diolar, hayırlısı bakalım..
şimdik 28 mart çarşambaya denk gelio, sezeryan tarihimiz...eee bugünde çarşamba buda demek oluoki kızımız ben geliom gariii demediği sürece taaaaaaaaammmmmmmm 6 haftamız kaldı
canım ya fotoları iş maılme attım...yarım yamak kimisi var kimisi yok:26::26:
tam takım olmayınca koymadım...ama olanları koyim dur..
Eki Görüntüle 347350
bu krem rengi olan k. validemin elleriyle diktiği gecelik+pijama takımı..geceliğinin resmi yok, yrn koyarım...ama çok güzel içi pamuklu..
Eki Görüntüle 347353 Eki Görüntüle 347354
)
Eki Görüntüle 347355 Eki Görüntüle 347356
bnm dr dün 8. aya girmişşin normalde 20 nisandı dogum 14 nisan görğlğyo dedi en son bn buna goremi hesaplıycam... bide kızlar karar vereemdim cocuk normal dogum yolunda ama dr ların ikiside dün sezeryan olsun risk etmeuyelim diyolar kararsız kaldım ...
canım senin tüp bebek dimi? ondan sezeryan diyolar. doktorlarına güven. banada gittiğim tüm doktorlar sezeryan dedi çünkü.
herkese slm eder gözlerinizden öperimmmmmaldıklarımı resimlemeye çalışcam ama üşeniyommm
o zmn kendimi çakallık yapmış gibi hissederim..olmazzzzzzzzzzzherkese günaydııııın...
sizlere sorum olacak kızlar. gece aklıma takıldı çıkamadm işin içinden
kapı süsleri nasıl asılıyor?? kapıyı delmeden asmanın yolu nedir acaba ??
bilen şu garibana yardm etsin
petuuuuuş çok az kalmış ya gözlerim pörtledi valla 6 haftayı görünce
sen doğum çizelgeni değiştirsene ne de olsa tarh belli daha gerçekçi olur..
tabi bu durumda yağmur hanm bir anda 2 hafta büyümüş olur:)
canm hepsi çok güzeller..
huuuu ipek hanımlarda burdaymış..DİLŞAHHHH canım şu vantuzlu havlu astığımız minik askılar varya onla asıyosun kapı süsünü.bizide dün satıcı aydınlattı :)
DİLŞAHHHH canım şu vantuzlu havlu astığımız minik askılar varya onla asıyosun kapı süsünü.bizide dün satıcı aydınlattı :)
herkese slm eder gözlerinizden öperimmmmmaldıklarımı resimlemeye çalışcam ama üşeniyommm
ipeğin dediği mantıklı ama o vantuzlu askıların ben daha bi yerde yapışıpda düşmeden durduğunu bilmem:))
ben olsam raptiyeyele asardım cnm...raptiyenin ucu minnacık kapıya hafif gircek belli bile olmaz..
cnm bbek için yelek alın diolar...penye yelek de koy..bide ıslak mendil dışında bez mendillerdende koy bebeğegünaydınnn
konumuz hastane çantası herhalde
bende birtürlü kafamda oluşturamadım listeyi
şimdilik bunlar var eksik varmı sizce
benim için
1 tane gecelik
1 tane pijama takım
1tanede hastaneden cıktıgımda giymek için
eşofman t atlerden üstünede hırka
1 terlik
iç çamaşırı
el yüz havlusu
tarak toka taç vs.
diş fırcası dis macunu makyaj malz.
ped (hasta bezini hastaneye sorcam)
oğluşum için
hastane çıkışı 2 takım
battaniye
pişik kremi
bebek bezi
biberon emzik
ıslak mendil
hırka çorap eldiven
birde hastaneden cıkarken taşımak için bebişi
portbebelerden aldım onu alcakmısınız yanınıza
şöyle birşey
Eki Görüntüle 347393
bu çantaya oğlumun eşyalarını koycam
birde kendime ayrı çanta yapcam
delü minnacık bişi belli olmaz...onu farkedcek ev sahibi daha anasının karnından doğmamıştır..ev sahibi ya döverse
petuş aldıkların cok güzelmişşş
senin sezeryan kesinleştiği için dogumdan sonra gecelik
daha işine yarıycaktır dikişlerine gelmez
ben de dün aldım bitane gecelik
üstüne sabahlık alcam birde pijama takımı alcam
ev sahibi ya döverse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?