2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

insalh cnm bnde haftada bir kilo alma olayi 18 24 arası oldu 6 kilomu o ara aldım oncesi ve sonrasında iyyidi kilo alma işim bnm bebiş 1800 olmus babasına cekicek sanırım yaankları tobbiş tombiş cenesi ona bnzıyo :) dalga gexciyolar bnlede bn benzetiyorum ne bileyim hem babası tabiona bnziycek

seninkide çok güzel parisim..güle güle kullan...
bende bilmom walla...o az gelir bu az gelir..evdeki dolapları boşaltıp gidcez bu gidişle
taçı dün akşam eve gideken aldım yine...taçla toka 4 lira:))
güzel günlerde kullan inşallah
çok saol cnm..
anladım...ben hep zıbın göbek düşene kadar giydirilir die mantık yürütyodum...
etiket konusundaki fikrin içinde saol cnm..
evet cnm..söylemesi ayıptır çok marifetlidir kendisi...biz kısaca ona birsen donna karan deriz:))) üstün terziliğinden ötürü....
bende hayatımda hiç gecelik giymedim cnm ya...2 tane var bakalım..hani sezeryanda pijama giymek sıkıntılı diolar ya...bulunsun yinede...
canım hepsine bayıldım
özellikle çantana
saol zeynocum..
güzel ama yaa sen yarın bide pijamasını koy bakem, bende böyle sade şık şeyleri seviyorum, öyle çok çocuksuda değil çok kadınsıda değil,inş. bulurum istediğim gibi
koyim cnm..bi kaç tanede yakından falanda çekip koyarım bakarsın iice...bende tek renk sade ama anne olduğumu belli eden bişi olsun istedim..canım beğenirsen en kötü ben sana alır gönderrim..konuşuruz, bi ayar verriz..
aldıkların çok güzel canım.hepsini iyi günlerde kullan canım
saol cnm..
cnm öyküm için yelek ve normal bezden mendil de koy...ama sayı olarak ideal bencede bu çanta:))
benimde iç çamaşırı yok henüz..bu akşamda onları alim diom...

ay bi de ben bayıldım pijamalarına petuuuşş..
çok saol cnm..

saol canım..daha güzeli daha iisi senin olun diycem de artık değiştirme imkanın yok
ya evet onu konuşmuştukta neblim bizim hastane çok hijyenik görünyo..ama yinede mantıklı..offf tek kocaaaaaaaaaa bi valizmi yapsam:)))

mavilef
bide sen paylaşta bakalım pijamalarına senin herşeyi hazır nasıl olsa,fikir edinmiş olalım

bnm dr dün 8. aya girmişşin normalde 20 nisandı dogum 14 nisan görğlğyo dedi en son bn buna goremi hesaplıycam... bide kızlar karar vereemdim cocuk normal dogum yolunda ama dr ların ikiside dün sezeryan olsun risk etmeuyelim diyolar kararsız kaldım ...

risk olacak ne var anlamadım. normal doğum öneriyorum canım. zaten herhangi bi risk durumunda sezeryana alıyorlar.

ayyy canım çok saol

herkese günaydııııın...
sizlere sorum olacak kızlar. gece aklıma takıldı çıkamadm işin içinden
kapı süsleri nasıl asılıyor?? kapıyı delmeden asmanın yolu nedir acaba ??
bilen şu garibana yardm etsin

petuuuuuş çok az kalmış ya gözlerim pörtledi valla 6 haftayı görünce
sen doğum çizelgeni değiştirsene ne de olsa tarh belli daha gerçekçi olur..
tabi bu durumda yağmur hanm bir anda 2 hafta büyümüş olur:)

canm hepsi çok güzeller..

canım senin tüp bebek dimi? ondan sezeryan diyolar. doktorlarına güven. banada gittiğim tüm doktorlar sezeryan dedi çünkü.

DİLŞAHHHH canım şu vantuzlu havlu astığımız minik askılar varya onla asıyosun kapı süsünü.bizide dün satıcı aydınlattı :)

o zmn kendimi çakallık yapmış gibi hissederim..olmazzzzzzzzzzz
çok saol bebekim..
DİLŞAHHHH canım şu vantuzlu havlu astığımız minik askılar varya onla asıyosun kapı süsünü.bizide dün satıcı aydınlattı :)
huuuu ipek hanımlarda burdaymış..
ipeğin dediği mantıklı ama o vantuzlu askıların ben daha bi yerde yapışıpda düşmeden durduğunu bilmem:))
ben olsam raptiyeyele asardım cnm...raptiyenin ucu minnacık kapıya hafif gircek belli bile olmaz..

onlar ahşap kapıya yapışıyor mu canm değişik geldi bana :44:
eve gidince deneyeym bakalım merak ettm teşekkür ettm canm

herkese slm eder gözlerinizden öperimmmmm aldıklarımı resimlemeye çalışcam ama üşeniyommm

canm ya sen nerelerdesin bu arada alışveriş nedeniyle mi yoksun kaç gündür??
nasıl oldun toparlandn mı ??

günaydınnn

konumuz hastane çantası herhalde
bende birtürlü kafamda oluşturamadım listeyi
şimdilik bunlar var eksik varmı sizce

benim için
1 tane gecelik
1 tane pijama takım
1tanede hastaneden cıktıgımda giymek için
eşofman t atlerden üstünede hırka
1 terlik
iç çamaşırı
el yüz havlusu
tarak toka taç vs.
diş fırcası dis macunu makyaj malz.
ped (hasta bezini hastaneye sorcam)

oğluşum için
hastane çıkışı 2 takım
battaniye
pişik kremi
bebek bezi
biberon emzik
ıslak mendil
hırka çorap eldiven

birde hastaneden cıkarken taşımak için bebişi
portbebelerden aldım onu alcakmısınız yanınıza
şöyle birşey

bu çantaya oğlumun eşyalarını koycam
birde kendime ayrı çanta yapcam

petuş aldıkların cok güzelmişşş
senin sezeryan kesinleştiği için dogumdan sonra gecelik
daha işine yarıycaktır dikişlerine gelmez

ben de dün aldım bitane gecelik
üstüne sabahlık alcam birde pijama takımı alcam

cnm bbek için yelek alın diolar...penye yelek de koy..bide ıslak mendil dışında bez mendillerdende koy bebeğe
kendin içinde çorap ekle listene..
ev sahibi ya döverse
delü minnacık bişi belli olmaz...onu farkedcek ev sahibi daha anasının karnından doğmamıştır..
yada tül bağlıycan o zmn kapıya tülün üstüne monte edcen bebem..başka çaresi yoqq

çok saol cnm...

bide ben portbebe almadımda oto koltuğu aldım...
onu götürcez..
ayy buda çok komik gelio..boş koltuğu götürcen içi dolu alıp gelcen...hay allam ya...allhım sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…