canım ya fotoları iş maılme attım...yarım yamak kimisi var kimisi yok:26::26:
tam takım olmayınca koymadım...ama olanları koyim dur..
Eki Görüntüle 347350
bu krem rengi olan k. validemin elleriyle diktiği gecelik+pijama takımı..geceliğinin resmi yok, yrn koyarım...ama çok güzel içi pamuklu..
Eki Görüntüle 347353 Eki Görüntüle 347354
bunlarda dün aldıklarımın bi kısmı...sabahlık+pijama takımı şeklinde aldım..pijamaların resmi yok..sen hayal et bu sabahlığa uygun:))
gecelikte ucuzdu aldım...
şimdi 2 gecelik 2 pijama takımımı götürmek gerekir...napcam o kadar şeyi hiç bilmom....ayrıntılarda boğulcam az kaldı:))
bunlarda çantamız ve süsümüz:))
Eki Görüntüle 347355 Eki Görüntüle 347356
3 takımı giydimi peki? bide bişi sorcam..o çıtçıtlı bodyleri göbek bağı düşmeden giyebilyomu...yani zıbın niye var giyebilyosa? yoksa alta zıbın üste çıtçıtlı body mi giyyolar...poffff ya çok karışık gelio bana:)
bide kızlar aldığınız giysilerin etiketlerini kestinizmi?
evet canım. bugün bende ondan alıcam.
benim sağ tarafta ayağımı desem elimi desem çıkıp çıkıp duruyo. bir de titriyor sanki pır pırr sizde de oluyormu bilmiyorum ama bende çok oluyorama kasık ağrısı çok fena. yürüyüşüm değişti resmen
rennie benimki, bana yeterli geliyo şimdilik. ama hiç ölçmüyom kaşıkla falan direk şarapçılar gibim kafaya dikiyom :)))
seninki daha şiddetli demekki canım. allah yardımcımız olsun
rennie kesmedi beni canım. bende günde bir aç defa içiyordum bana mısın demedi.
benimde bazen öyle pır pır oluyo bende korkuyorum bişeymi oldu diye iyi tek degilmişim
3tkm hastane çıkış seti almıştım ben
1 ince battaniye 1de kalın battaniye
çıtçıtlı zıbın
biberon
bez
emzik
ıslak mendil
çorap mutlaka alın
ağız mendili
şapka
ince 1-2 yelek
evet canım. bugün bende ondan alıcam.
benim sağ tarafta ayağımı desem elimi desem çıkıp çıkıp duruyo. bir de titriyor sanki pır pırr sizde de oluyormu bilmiyorum ama bende çok oluyorama kasık ağrısı çok fena. yürüyüşüm değişti resmen
rennie benimki, bana yeterli geliyo şimdilik. ama hiç ölçmüyom kaşıkla falan direk şarapçılar gibim kafaya dikiyom :)))
seninki daha şiddetli demekki canım. allah yardımcımız olsun
rennie kesmedi beni canım. bende günde bir aç defa içiyordum bana mısın demedi.
ya böyle ayağı boşlukta kalmış bir anda düşmüş gibi titriyor benimde..
ayyyyyy yerim onları bennnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 347350
bu krem rengi olan k. validemin elleriyle diktiği gecelik+pijama takımı..geceliğinin resmi yok, yrn koyarım...ama çok güzel içi pamuklu..
bunlarda dün aldıklarımın bi kısmı...sabahlık+pijama takımı şeklinde aldım..pijamaların resmi yok..sen hayal et bu sabahlığa uygun:))
şimdi 2 gecelik 2 pijama takımımı götürmek gerekir...napcam o kadar şeyi hiç bilmom....ayrıntılarda boğulcam az kaldı:))
çantayı çok olmuştu alalı...küçük die düşünyodum bende..ama içi bayağı büyük...dik dursun diye içine bi poşet koydum resim çekerken, göründüğü gibi küçük değil....(poşetin içinde gecelik+pijama tk+sabahlık vardı..o poşet gibi 3 poşet rahat alır içi)...ama her türlü 2 ayrı çanta yapcam zaten ...buna yağmurun eşyalarını koyarım rahat rahat sığar...kendimede sırt çantam var onu hazırlarım...yada minik bi valizim var onu hazırlarım...bizim hastane öyle bebek bezi, hasta bezi tarzı şeyleri kendi sağlıo zaten...çok ıvır zıvırım olmaz die düşünyorum.ama yinede söz veremiyorum...bide çok saol cnm:))
dün aldığım yere özellikle sordum internetten satışınız varmı die, çok çeşit vardı çünkü mağazada..yokmuş..arada limangoya geliomuş..ama fiyatları çok uygun geldi bana..netten de mağazadanda ben çok bakmıştım...ne spor ne klasik bişi istiodum..yani spor çocuk gibi olmak istemiyorum...azcık farkı olsun her zmznkilerden, zaten bi kere giycem kesin..ama bunu evdede giyerim sanırım ..çok rahat..bide ben oldum olası pırpırlı ve kurdelalı şeyleri çok severim..bu pijama tk+sabahlığı 85 liraya aldım..fena değild fiyatı baktıklarıma göre..
off cok kötü bi geceydi yaa yatınca bacakların cok agrıyo kramp giriyo ayaga kalktıgım anda kesiliyo ne salak bişi oturarak uyuycam yakında:2:
Eki Görüntüle 347350
tabiki giyilebiliyor bazen göbek düşmesi 15günü bulabiliyor... biz hep çıtçıtlı giydik...
3 takım giyemedik biz br takımla çıktık çünkü kızım pazartesi 11.45te doğdu biz salı sabah 9.30da taburcu olduk....
bence kesmeyin ben hiç kesmedim çünkü öyle alışınca çocuklarda takıntı kalıyo ve etiketli hiçbişey giyemiyolar
ahaaa... akşam aynısını ben kocama didiimm.... ben karnımdan dolayı yatamyorum acıyoo sanki, çok ağırlaştı bide... sürekli yan yatmaktan yanlarım çürüdü...off cok kötü bi geceydi yaa yatınca bacakların cok agrıyo kramp giriyo ayaga kalktıgım anda kesiliyo ne salak bişi oturarak uyuycam yakında:2:
ben hastane çantasına biberon ve emzik koymayacağım
kaşık biberonu var bende bir tek onu götürücem
bnde sırt üstü yatamıyorum bebek durmuyo saga sola yatıncada bacaklarımn agrısı uyutmuyo nasıl yatcam bn yahu
uyku cok sinir yaa ... bebişim asagı donmüş agırlık asagıda diemidir nesdr baskı arttı sanırım agrılar arttı ... su sıralar en cok sevndigim sey kilo artısım durdu gecen kont de 1 ayda 1.5 kilonun 400 gr mı banaydı dun ki kont de de 500 gr almısım onunda sadece 100 gr mı bnm cok mutluyum sonunda bebişe gitmeye basladı yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?