2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

güzel günlerde kullan inşallah

tabiki giyilebiliyor bazen göbek düşmesi 15günü bulabiliyor... biz hep çıtçıtlı giydik...
3 takım giyemedik biz br takımla çıktık çünkü kızım pazartesi 11.45te doğdu biz salı sabah 9.30da taburcu olduk....

bence kesmeyin ben hiç kesmedim çünkü öyle alışınca çocuklarda takıntı kalıyo ve etiketli hiçbişey giyemiyolar

3tkm hastane çıkış seti almıştım ben
1 ince battaniye 1de kalın battaniye
çıtçıtlı zıbın
biberon
bez
emzik
ıslak mendil
çorap mutlaka alın
ağız mendili
şapka
ince 1-2 yelek

ben hastane çantasına biberon ve emzik koymayacağım
kaşık biberonu var bende bir tek onu götürücem

canım hepsi çok güzeller, özellikle kayınvalidenin diktiğine bayıldım, el emeği işte yaaa çok güzel olmuş,bende 1 tane annem 1 tane kayınvalidem alcak 1 tanede kendim alıyım diyorum, 3 tane yeter heralde yaaa valla sıkıldım bişeyler seçmekten beğenmekten ama ben gecelik almıycam yaaa giyememki

canım hepsine bayıldım
özellikle çantana

güzel ama yaa sen yarın bide pijamasını koy bakem, bende böyle sade şık şeyleri seviyorum, öyle çok çocuksuda değil çok kadınsıda değil,inş. bulurum istediğim gibi

PETUŞUMM
canım ben 1 takım hastane çıkış seti koydum..
1 tane yelek
çorap
alt açma
battaniye
nevresim takımı koydum ben biraz pimpirikliyimdir
mama kaşığı
yenidoğan biberonu koydum her ihtimale karşılık
pişik kremi
bebek bezi
ıslak mendil

öykümün çantası ayrı benimki ayrı oluyo mecburen sığmıyor çünkü
1 gecelik
1 pijama takımı
lohusa tacı
tarak
diş fırçası macunu
çorap ve iç çamaşırı koyulacak ama daha almadım.. yeni yeni temiz şeyler olsun istiyorum
ped hastane bezi felan da alınacak..off
terlik
ıslak mendil
el yüz havlusu
makyaj malzemesi ve jöle koyacağım..
hazırladıklarım bunlar..
ben her şeyin etiketini kestim..
alışkanlık herhalde çünkü ben ne alırsam ilk iş etiketlerini keser atarım..

off cok kötü bi geceydi yaa yatınca bacakların cok agrıyo kramp giriyo ayaga kalktıgım anda kesiliyo ne salak bişi oturarak uyuycam yakında:2:

off cok kötü bi geceydi yaa yatınca bacakların cok agrıyo kramp giriyo ayaga kalktıgım anda kesiliyo ne salak bişi oturarak uyuycam yakında:2:

:) ben de hep sağıma yatıyorum bi uyanıyom soluma yatıyım temiz kan gitsin bebeme diyom anam bi uyanıyom gene sağa dönmüşüm.

uyku cok sinir yaa ... bebişim asagı donmüş agırlık asagıda diemidir nesdr baskı arttı sanırım agrılar arttı ... su sıralar en cok sevndigim sey kilo artısım durdu gecen kont de 1 ayda 1.5 kilonun 400 gr mı banaydı dun ki kont de de 500 gr almısım onunda sadece 100 gr mı bnm cok mutluyum sonunda bebişe gitmeye basladı yediklerim

çok güzel hepsi canım hele kayınvalidenin kendi diktiği pijamaya bayıldım. ne ka marifetli ve düşünceli bir kayınvaliden var kıskandım sanki :))) Güle güle kullan tatlım
ben gezmelere giderken kullanmak için aldığım çantayı hastaneye götürmeme kararı aldım :) daha önce burada konuşurken hastaneye giden herşey geri dönüşte yıkanmak zorunda die konuşmuştuk; mantıklı geldi başka bi çanta ayarlarım diyorum şimdilik:::

Çıtçıtlı giydirebiliyoruz yanii.. ohh öğrendikk çok şükür

ahaaa... akşam aynısını ben kocama didiimm.... ben karnımdan dolayı yatamyorum acıyoo sanki, çok ağırlaştı bide... sürekli yan yatmaktan yanlarım çürüdü...

bnde sırt üstü yatamıyorum bebek durmuyo saga sola yatıncada bacaklarımn agrısı uyutmuyo nasıl yatcam bn yahu

bebişimnyüzünü yakalayabildik dün 3 dr görünce biri yakalamayı basardı :) sonunda dr umuda buldum kafam rahatlasdı vala ne stres yapmıstım kac gündr

bnde sırt üstü yatamıyorum bebek durmuyo saga sola yatıncada bacaklarımn agrısı uyutmuyo nasıl yatcam bn yahu

sırtüstü yatmak yasak canım. ya sola ya da sağa yatabiliyorsun. eğer sırtüstü yatıcaksanda 2 yastık ve dik şekilde. hem seni rahatsız eder bu pozisyon hem de bebek için çok zararlı. bu aylarıda atlatsak sağlıcakla inşalah.

çok güzel canım maşallah diyelim nazar olmasın. benim de belim çok ağrıyor ama kilo artışım da fazlalaştı. artık haftada 1 kilo alır oldum ve yeme düz<enimdeki tek değişiklik 1 muz portakal suyu yoğurt . inşallah bebeişime gidiyodur aldıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…