canım rennie şurup vermişti drumuz fakat onun hiç bir etkisi olmadı. gavisconu ilk hamileliğimde kullandım o biraz iyiydi. bugün gidip almayı düşünüyorum. en azından kısa bir süreliğine de olsa etkili olur umarım.canım mide yanması için dr şurup verdi bana iii geliyo bi doktoruna danış istersen..
günaydınlarrr
bizde bembeyaz bir sabaha uyandık
ama çalıştığım yerde çok yok ....
izin şafağımıza 14 gün kaldııı
canım rennie şurup vermişti drumuz fakat onun hiç bir etkisi olmadı. gavisconu ilk hamileliğimde kullandım o biraz iyiydi. bugün gidip almayı düşünüyorum. en azından kısa bir süreliğine de olsa etkili olur umarım.
ben ilkinde doktorla pazarlık yapıyordum resmen.''9 ay olduu zaten sezeryan hadi alın artıkk dayanamıyoruumm'' diyee. yine iyi hallerimiz bunlar.
canım rennie şurup vermişti drumuz fakat onun hiç bir etkisi olmadı. gavisconu ilk hamileliğimde kullandım o biraz iyiydi. bugün gidip almayı düşünüyorum. en azından kısa bir süreliğine de olsa etkili olur umarım.
günaydın kuzucuklar..
kar yağıyo yine.. vali amcamız kar tatili verse keşke yine yaa..
dün hastane çantamızı hazırladık.. kızımın çantası eksiksiz tamam ama benim iç çamaşırı ıvır zıvır almam gerekiyormuş daha yaa..
bitmedi gitti eksikler.. bi de çanta da hazır durunca bi köşede içime bi korku düştü benim..off:18::18:
cnm ya hadi hayırlı olsun..
bendede bi çanta hazırlama hazırlığı var..
ama şunuda alim şunuda alim die bi başlıom aaa bi bakmışım evdeki herşeyi alcam elimden gelse.
özellikle bebek için ne aldım bi sayabilcenmi cnm ya:44::44:
canım ya fotoları iş maılme attım...yarım yamak kimisi var kimisi yok:26::26:petuşşşşş
kendine sevgililer günü hediyesi aldığın pijamanın foto koyarmısın, ben şimdi kafayı yiycem yaaa, pijama bakıyorum 2 gündür:44:
bide kaç tane pijama almak lazım ki:44:
3tkm hastane çıkış seti almıştım ben
1 ince battaniye 1de kalın battaniye
çıtçıtlı zıbın
biberon
bez
emzik
ıslak mendil
çorap mutlaka alın
ağız mendili
şapka
ince 1-2 yelek
evet canım. bugün bende ondan alıcam.evet cnm gaviscon daha iyiymiş bana da dr.ondan verdi çok etkili geldi bana
benim sağ tarafta ayağımı desem elimi desem çıkıp çıkıp duruyo. bir de titriyor sanki pır pırr sizde de oluyormu bilmiyorum ama bende çok oluyordün bende bir kaç kere kemiklerini hissettim çok canımı yaktı zilli....
artık dönüşleri ve tekmeleri çok sert yahu....
rennie benimki, bana yeterli geliyo şimdilik. ama hiç ölçmüyom kaşıkla falan direk şarapçılar gibim kafaya dikiyom :)))
seninki daha şiddetli demekki canım. allah yardımcımız olsun
rennie kesmedi beni canım. bende günde bir aç defa içiyordum bana mısın demedi.
canım ya fotoları iş maılme attım...yarım yamak kimisi var kimisi yok:26::26:
tam takım olmayınca koymadım...ama olanları koyim dur..
Eki Görüntüle 347350
bu krem rengi olan k. validemin elleriyle diktiği gecelik+pijama takımı..geceliğinin resmi yok, yrn koyarım...ama çok güzel içi pamuklu..
Eki Görüntüle 347353 Eki Görüntüle 347354
bunlarda dün aldıklarımın bi kısmı...sabahlık+pijama takımı şeklinde aldım..pijamaların resmi yok..sen hayal et bu sabahlığa uygun:))
gecelikte ucuzdu aldım...
şimdi 2 gecelik 2 pijama takımı götürmek gerekir...napcam o kadar şeyi hiç bilmom....ayrıntılarda boğulcam az kaldı:))
bunlarda çantamız ve süsümüz:))
Eki Görüntüle 347355 Eki Görüntüle 347356
petuşşşşş
kendine sevgililer günü hediyesi aldığın pijamanın foto koyarmısın, ben şimdi kafayı yiycem yaaa, pijama bakıyorum 2 gündür:44:
bide kaç tane pijama almak lazım ki:44:
canım ya fotoları iş maılme attım...yarım yamak kimisi var kimisi yok:26::26:
tam takım olmayınca koymadım...ama olanları koyim dur..
Eki Görüntüle 347350
bu krem rengi olan k. validemin elleriyle diktiği gecelik+pijama takımı..geceliğinin resmi yok, yrn koyarım...ama çok güzel içi pamuklu..
Eki Görüntüle 347353 Eki Görüntüle 347354
bunlarda dün aldıklarımın bi kısmı...sabahlık+pijama takımı şeklinde aldım..pijamaların resmi yok..sen hayal et bu sabahlığa uygun:))
gecelikte ucuzdu aldım...
şimdi 2 gecelik 2 pijama takımımı götürmek gerekir...napcam o kadar şeyi hiç bilmom....ayrıntılarda boğulcam az kaldı:))
bunlarda çantamız ve süsümüz:))
Eki Görüntüle 347355 Eki Görüntüle 347356
petuş çok güzeller cnm güle güle kullan yalnız tek çanta mı yapacaksın petuş? çanta küçük geldi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?