2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım mide yanması için dr şurup verdi bana iii geliyo bi doktoruna danış istersen..
canım rennie şurup vermişti drumuz fakat onun hiç bir etkisi olmadı. gavisconu ilk hamileliğimde kullandım o biraz iyiydi. bugün gidip almayı düşünüyorum. en azından kısa bir süreliğine de olsa etkili olur umarım.

ben ilkinde doktorla pazarlık yapıyordum resmen. ''9 ay olduu zaten sezeryan hadi alın artıkk dayanamıyoruumm'' diyee. yine iyi hallerimiz bunlar.

Kızlar dün gece hiç uyumadım. Akşamdan bir sancı girdi karnıma öldüm öldümm dirildim. Karnımın altı top gibi oldu. Dedim bu rahim kasılması, kesin doğuruyorum eşimde çok korktu. Sonra uyumuşum 1 saat falan, bacak kalça krampı eşliğinde çığlık atarak uyandım. Öyle bir bağırıyorum ki ben bile halime şok oldum. Bide magnezyum kan ilaçlarımı falan tam alıyorum ona rağmen kramp yaşıyorum. Eşim dayanamadı acıma ağlayacaktı canım benim, sabahı beraber ettik sonra 6 gibi yollara düştük çalışıyoruz. Tabi benim kafam yerinde değil bir fırsat bulup, uyuma hayalindeyim.....

evet cnm gaviscon daha iyiymiş bana da dr.ondan verdi çok etkili geldi bana

ben ilkinde doktorla pazarlık yapıyordum resmen. ''9 ay olduu zaten sezeryan hadi alın artıkk dayanamıyoruumm'' diyee. yine iyi hallerimiz bunlar.

dün bende bir kaç kere kemiklerini hissettim çok canımı yaktı zilli....
artık dönüşleri ve tekmeleri çok sert yahu....

günaydın kuzucuklar..
kar yağıyo yine.. vali amcamız kar tatili verse keşke yine yaa..
dün hastane çantamızı hazırladık.. kızımın çantası eksiksiz tamam ama benim iç çamaşırı ıvır zıvır almam gerekiyormuş daha yaa..
bitmedi gitti eksikler.. bi de çanta da hazır durunca bi köşede içime bi korku düştü benim..off:18::18:

rennie benimki, bana yeterli geliyo şimdilik. ama hiç ölçmüyom kaşıkla falan direk şarapçılar gibim kafaya dikiyom :)))
seninki daha şiddetli demekki canım. allah yardımcımız olsun

supermıs

cnm ya hadi hayırlı olsun..
bendede bi çanta hazırlama hazırlığı var..
ama şunuda alim şunuda alim die bi başlıom aaa bi bakmışım evdeki herşeyi alcam elimden gelse.
özellikle bebek için ne aldım bi sayabilcenmi cnm ya:44::44:

petuşşşşş
kendine sevgililer günü hediyesi aldığın pijamanın foto koyarmısın, ben şimdi kafayı yiycem yaaa, pijama bakıyorum 2 gündür:44:
bide kaç tane pijama almak lazım ki:44:

3tkm hastane çıkış seti almıştım ben
1 ince battaniye 1de kalın battaniye
çıtçıtlı zıbın
biberon
bez
emzik
ıslak mendil
çorap mutlaka alın
ağız mendili
şapka
ince 1-2 yelek

Son düzenleme:
petuşşşşş
kendine sevgililer günü hediyesi aldığın pijamanın foto koyarmısın, ben şimdi kafayı yiycem yaaa, pijama bakıyorum 2 gündür:44:
canım ya fotoları iş maılme attım...yarım yamak kimisi var kimisi yok:26::26:
tam takım olmayınca koymadım...ama olanları koyim dur..

bu krem rengi olan k. validemin elleriyle diktiği gecelik+pijama takımı..geceliğinin resmi yok, yrn koyarım...ama çok güzel içi pamuklu..

bunlarda dün aldıklarımın bi kısmı...sabahlık+pijama takımı şeklinde aldım..pijamaların resmi yok..sen hayal et bu sabahlığa uygun:))
gecelikte ucuzdu aldım...
şimdi 2 gecelik 2 pijama takımımı götürmek gerekir...napcam o kadar şeyi hiç bilmom....ayrıntılarda boğulcam az kaldı:))
bunlarda çantamız ve süsümüz:))

Son düzenleme:
3tkm hastane çıkış seti almıştım ben
1 ince battaniye 1de kalın battaniye
çıtçıtlı zıbın
biberon
bez
emzik
ıslak mendil
çorap mutlaka alın
ağız mendili
şapka
ince 1-2 yelek

3 takımı giydimi peki? bide bişi sorcam..o çıtçıtlı bodyleri göbek bağı düşmeden giyebilyomu...yani zıbın niye var giyebilyosa? yoksa alta zıbın üste çıtçıtlı body mi giyyolar...poffff ya çok karışık gelio bana:)
bide kızlar aldığınız giysilerin etiketlerini kestinizmi?

evet cnm gaviscon daha iyiymiş bana da dr.ondan verdi çok etkili geldi bana
evet canım. bugün bende ondan alıcam.
dün bende bir kaç kere kemiklerini hissettim çok canımı yaktı zilli....
artık dönüşleri ve tekmeleri çok sert yahu....
benim sağ tarafta ayağımı desem elimi desem çıkıp çıkıp duruyo. bir de titriyor sanki pır pırr sizde de oluyormu bilmiyorum ama bende çok oluyor ama kasık ağrısı çok fena. yürüyüşüm değişti resmen

petuş çok güzeller cnm güle güle kullan yalnız tek çanta mı yapacaksın petuş? çanta küçük geldi bana da

petuşşşşş

dün aldığım yere özellikle sordum internetten satışınız varmı die, çok çeşit vardı çünkü mağazada..yokmuş..arada limangoya geliomuş..ama fiyatları çok uygun geldi bana..netten de mağazadanda ben çok bakmıştım...ne spor ne klasik bişi istiodum..yani spor çocuk gibi olmak istemiyorum...azcık farkı olsun her zmznkilerden, zaten bi kere giycem kesin..ama bunu evdede giyerim sanırım ..çok rahat..bide ben oldum olası pırpırlı ve kurdelalı şeyleri çok severim..bu pijama tk+sabahlığı 85 liraya aldım..fena değild fiyatı baktıklarıma göre..

kayınvalideninde eline sağlık canım..ne güzel dikmiş..
benimde çantamın bi kısmı hazır bebişin kıyafetlerini hazırladık kendime alacağım 3-5 şey var ondan sonra tamam olur heralde..
en önemli şeyi unutuyodum taç almadım kendime
seninkiler ne güsel pembiş pembişş
bide bende 1 pijama 1 de gecelik takımı götürmeyi düşünüyodumm. azmı gelirki yaa:26:
Eki Görüntüle 347358
bu pembeli bacının üstündekide benim aldığım pijama takımım aynısıı

petuş çok güzeller cnm güle güle kullan yalnız tek çanta mı yapacaksın petuş? çanta küçük geldi bana da

çantayı çok olmuştu alalı...küçük die düşünyodum bende..ama içi bayağı büyük...dik dursun diye içine bi poşet koydum resim çekerken, göründüğü gibi küçük değil....(poşetin içinde gecelik+pijama tk+sabahlık vardı..o poşet gibi 3 poşet rahat alır içi)...ama her türlü 2 ayrı çanta yapcam zaten ...buna yağmurun eşyalarını koyarım rahat rahat sığar...kendimede sırt çantam var onu hazırlarım...yada minik bi valizim var onu hazırlarım...bizim hastane öyle bebek bezi, hasta bezi tarzı şeyleri kendi sağlıo zaten...çok ıvır zıvırım olmaz die düşünyorum.ama yinede söz veremiyorum...bide çok saol cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…