bide ben portbebe almadımda oto koltuğu aldım...
onu götürcez..
ayy buda çok komik gelio..boş koltuğu götürcen içi dolu alıp gelcen...hay allam ya...allhım sağlık sıhhat versin
evet yaa o banada çok tuhaf geliyo, evden hastaneye çıkış ve hastaneden eve dönüşü düşünüyorum hep,öle çıkcan kucağında bi sıpayla döncen, bi anda o evde herşey değişcek,evin kokusu bile,çok heyecanlı yaaa Allah'ım hepimize sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin inşallah....
amin cnm ama artık çabuk geçsin zaman gelsin bebik.ben izne ayrıldım ama evde sıkılıyorum kendimi dinliyorum,kafama takıcak, üzülücek bişyler buluyorum sürekli.artık bebek gelsin de neşe getirsin...:2:evet yaa o banada çok tuhaf geliyo, evden hastaneye çıkış ve hastaneden eve dönüşü düşünüyorum hep,öle çıkcan kucağında bi sıpayla döncen, bi anda o evde herşey değişcek,evin kokusu bile,çok heyecanlı yaaa Allah'ım hepimize sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin inşallah....
bide ben portbebe almadımda oto koltuğu aldım...
onu götürcez..
ayy buda çok komik gelio..boş koltuğu götürcen içi dolu alıp gelcen...hay allam ya...allhım sağlık sıhhat versin
amin canım benim..evet yaa o banada çok tuhaf geliyo, evden hastaneye çıkış ve hastaneden eve dönüşü düşünüyorum hep,öle çıkcan kucağında bi sıpayla döncen, bi anda o evde herşey değişcek,evin kokusu bile,çok heyecanlı yaaa Allah'ım hepimize sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin inşallah....
amin cnm ama artık çabuk geçsin zaman gelsin bebik.ben izne ayrıldım ama evde sıkılıyorum kendimi dinliyorum,kafama takıcak, üzülücek bişyler buluyorum sürekli.artık bebek gelsin de neşe getirsin...:2:
amin cnm ama artık çabuk geçsin zaman gelsin bebik.ben izne ayrıldım ama evde sıkılıyorum kendimi dinliyorum,kafama takıcak, üzülücek bişyler buluyorum sürekli.artık bebek gelsin de neşe getirsin...:2:
burdayımmm,alışveriş nedeniyle 2 gündür izmirdeydik.bacaklarımm koptu.ama beşik ve dolap gelse,yerleştirsek o zaman rahatlıcam henüz stresim geçmedifoto çekiyorum bekleyin anacımmm
o zmn kendimi çakallık yapmış gibi hissederim..olmazzzzzzzzzzz
çok saol bebekim..
huuuu ipek hanımlarda burdaymış..
ipeğin dediği mantıklı ama o vantuzlu askıların ben daha bi yerde yapışıpda düşmeden durduğunu bilmem:))
ben olsam raptiyeyele asardım cnm...raptiyenin ucu minnacık kapıya hafif gircek belli bile olmaz..
amin canım benim..
evde olmanın da bu yönü var işte....hem zmn geçmio hemde insan kendini daha çok dinlio
ev sahibi ya döverse
aynen bana da çok zor geliodu işe gitmek sınıfta dolansan çabucak yoruluyordum.otursam karnım batıyordu.şimdi evde oturmak da zor geliyor.çabucak geçsin artık zaman...yaa evet işte bu yüzden bende erkenden izne çıkmak istemedim.. evde kendimi kura kuraa saatli bomba gibi olurum....
diğer taraftan işe gelmekte çok zor geliyo hatta gücüme gidiyoo kocama kızıyom nie işe gitmek zorundayım die
güzel bi liste..eline sağlık cnm..merhaba kızlarr
bizde yazalım hastane çantamızı
mecburen 3çanta oldu hasta bezi zaten
bi çantayı kaplıyo nerdeyse
kızımın çantası,
bir poşetin içinde;
zıbın takımı
penye battaniye
2adet bez
1adet ağız mendili
havlu (bunlar hemşireye verilecek)
alt açma ve battaniyesi(yatağına sermek için)
zıbın takımı
yelek
tulum
uzun kol bady
2adet ağız mendili
eldiven
çorap
patik
8tane bez
unibaby yenidoğan
kalın battaniye
benim çanta
pike takımı
2gecelik
1pijama
sabahlık
şal
3kilot 1 emzirme sütyeni
çorap
3havlu
makyaj çantası
lohusa tacı- toka
3.çanta
hasta bezi
alt açma bezi
havlu kağıt
t.kağıdı
pamuk
orkid
göğüs pedi
sıvı sabun
sabun
diş fırçası- macunu
ıslak mendik
kutu mendik
terlik
biz kapı süsünü tüle asıcaz
daha doğrusu kapıyı tülle süsleyim onun
üstüne asıcaz
vantuzluyu bende denedim
en sonunda sinirden parçalayarak çüpe attım
raptiye ile yaptık bizde, o gözel oldu minnacık delik oldu
cnm sen baya gidiceksin.son 3 haftada ayrılıyorsun o zaman?benim izne ayrılmama 6 hafta var,ama şimdiden zorlaştı çalışmak,hem zorla geliyorum işe, hemde iyikide çalışıyorum diyorum, çünkü evde olsam bende çok kendimi dinlerim bide çok sıkılırım
aynen bana da çok zor geliodu işe gitmek sınıfta dolansan çabucak yoruluyordum.otursam karnım batıyordu.şimdi evde oturmak da zor geliyor.çabucak geçsin artık zaman...
çoook güzel cnm hepsi güzel günlerde kullanın inşallah.arılı olan nevresim takımı mı kenarlıklı uyku seti mi?çok güzelmiş.nerden aldın cnm markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?