2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tmmdır petuş onlarıda ekliyom listeye

o oto koltukjlarında bende alcamda sanki rahat edemez giib geliyo bana
portbebede aldım

bide ben portbebe almadımda oto koltuğu aldım...
onu götürcez..
ayy buda çok komik gelio..boş koltuğu götürcen içi dolu alıp gelcen...hay allam ya...allhım sağlık sıhhat versin

evet yaa o banada çok tuhaf geliyo, evden hastaneye çıkış ve hastaneden eve dönüşü düşünüyorum hep,öle çıkcan kucağında bi sıpayla döncen, bi anda o evde herşey değişcek,evin kokusu bile,çok heyecanlı yaaa Allah'ım hepimize sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin inşallah....

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

amin cnm ama artık çabuk geçsin zaman gelsin bebik.ben izne ayrıldım ama evde sıkılıyorum kendimi dinliyorum,kafama takıcak, üzülücek bişyler buluyorum sürekli.artık bebek gelsin de neşe getirsin...:2:

bide ben portbebe almadımda oto koltuğu aldım...
onu götürcez..
ayy buda çok komik gelio..boş koltuğu götürcen içi dolu alıp gelcen...hay allam ya...allhım sağlık sıhhat versin

bende almadım portbebe, almayı düşünmüyorumda... arabamız olmadığı için oto koltuğuda almama gerenkk yok

ana kucağıyla oto koltuğu karışımı bişiler var ya hani onlardan almayı düşüyom evde kullanmak için model kararı vermem gerekiyor önce, kardeşime aldırıveririm diyorum

amin canım benim..
amin cnm ama artık çabuk geçsin zaman gelsin bebik.ben izne ayrıldım ama evde sıkılıyorum kendimi dinliyorum,kafama takıcak, üzülücek bişyler buluyorum sürekli.artık bebek gelsin de neşe getirsin...:2:

evde olmanın da bu yönü var işte....hem zmn geçmio hemde insan kendini daha çok dinlio

yaa evet işte bu yüzden bende erkenden izne çıkmak istemedim.. evde kendimi kura kuraa saatli bomba gibi olurum....
diğer taraftan işe gelmekte çok zor geliyo hatta gücüme gidiyoo kocama kızıyom nie işe gitmek zorundayım die

burdayımmm,alışveriş nedeniyle 2 gündür izmirdeydik.bacaklarımm koptu.ama beşik ve dolap gelse,yerleştirsek o zaman rahatlıcam henüz stresim geçmedi foto çekiyorum bekleyin anacımmm

merhaba kızlarr
bizde yazalım hastane çantamızı
mecburen 3çanta oldu hasta bezi zaten
bi çantayı kaplıyo nerdeyse

kızımın çantası,
bir poşetin içinde;
zıbın takımı
penye battaniye
2adet bez
1adet ağız mendili
havlu (bunlar hemşireye verilecek)

alt açma ve battaniyesi(yatağına sermek için)
zıbın takımı
yelek
tulum
uzun kol bady
2adet ağız mendili
eldiven
çorap
patik
8tane bez
unibaby yenidoğan
kalın battaniye

benim çanta
pike takımı
2gecelik
1pijama
sabahlık
şal
3kilot 1 emzirme sütyeni
çorap
3havlu
makyaj çantası
lohusa tacı- toka

3.çanta
hasta bezi
alt açma bezi
havlu kağıt
t.kağıdı
pamuk
orkid
göğüs pedi
sıvı sabun
sabun
diş fırçası- macunu
ıslak mendik
kutu mendik
terlik

biz kapı süsünü tüle asıcaz
daha doğrusu kapıyı tülle süsleyim onun
üstüne asıcaz

benim izne ayrılmama 6 hafta var,ama şimdiden zorlaştı çalışmak,hem zorla geliyorum işe, hemde iyikide çalışıyorum diyorum, çünkü evde olsam bende çok kendimi dinlerim bide çok sıkılırım

vantuzluyu bende denedim
en sonunda sinirden parçalayarak çüpe attım
raptiye ile yaptık bizde, o gözel oldu minnacık delik oldu

amin canım benim..

evde olmanın da bu yönü var işte....hem zmn geçmio hemde insan kendini daha çok dinlio

evet cnm ya her gün dışarı çıkıp yapıcak bişi de bulamıyo insan.zaten 3-4kaıyafetim var dışarda giyebilmek için iyice karnım popom çıktı artık ne giysem yakışmıo gibi de gelio...

aynen bana da çok zor geliodu işe gitmek sınıfta dolansan çabucak yoruluyordum.otursam karnım batıyordu.şimdi evde oturmak da zor geliyor.çabucak geçsin artık zaman...

güzel bi liste..eline sağlık cnm..
hastanede bende tülle ascamda evde asarmıyım henüz karar vermiş değilim:))
vantuzluyu bende denedim
en sonunda sinirden parçalayarak çüpe attım
raptiye ile yaptık bizde, o gözel oldu minnacık delik oldu

akıllı gadınım yeaaaaa işteee

benim izne ayrılmama 6 hafta var,ama şimdiden zorlaştı çalışmak,hem zorla geliyorum işe, hemde iyikide çalışıyorum diyorum, çünkü evde olsam bende çok kendimi dinlerim bide çok sıkılırım
cnm sen baya gidiceksin.son 3 haftada ayrılıyorsun o zaman?

aynen bana da çok zor geliodu işe gitmek sınıfta dolansan çabucak yoruluyordum.otursam karnım batıyordu.şimdi evde oturmak da zor geliyor.çabucak geçsin artık zaman...

yoqqqq gardaşımmm
çalışmak zor vesselam
yataktan kalkmak bile zor ki
otobüse binip işe gelmek daha zorrrrr
hele akşam iş çıkışı otobüs çok daha zorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…