bunlarda çok güzellllllgüle güle kullanın ipem..
yok cnm canlı görmedimde..netten şeker modeline bakarken 3-5 sitede gördüm..ponponlu bebek şekeri die arattır belki başka sitelerde çıkar...hani böyle bi konsepti olsun..lila pembe beyaz mor...veya pembe ve bi kaç tonu...tabi tercih senin:))) ben çok renkli şeylerden ziyade sade severimde ondan şeyediom yani:)) bunlar mıknatıslımı anahtarlıkmı...anahtarlıksa mınknatıslısınıda yapabilirler...
ya ben biberon işini abartmışım mı sence petuuuuu,aventin ikili 125 ml biberon aldım.4 lü süt saklama kapı aldım.birde göğüs pombasının var.etti 7 tane.hepsi 125 lik.ben 2 tanede 2 delikli uç aldım onlara.
tek eksik bebek malzemeleri için anne çantası,onlarda acayp pahalı.ben spor şöyle günlük kullanılcak bişe olsun diyodum anammm fiyatlar acayip onu da öbür ay alırım.MAVİLİMM bende hastaneye bi orta boy çiçekli valizim var onla gitmeyi düşünüyorum.ama napalım sığmazki o kadar eşya,bi sürü çanta olmasındansa ben küçük hurçlara ayırcam bebekle ,kendi eşyalarımı.sonrada valizeee
kızlar dün duştan sonra kremlenirken göğüslerimi biraz ovdum bebe yağıyla işte birer damlacık su geldi. yani su renginnde şeffaftı. bu iyiyer işaret değil mi.. sütün olacak deyin de sevineyim :44:
ya kızlar aldığınız pijama ve geceliklerinizi de yıkıcak mısınız doğumdan önce?
ya kızlar aldığınız pijama ve geceliklerinizi de yıkıcak mısınız doğumdan önce?
hasta bezinii ne yapacaguzz??
ne için gerekli
şu kocaman bezşer dimi?
kızlar selam,dün gece uyku arasında uyanıp uyanıp kaşındım yaa,özellikle ellerimin üstü ve ayaklarımın üstü çok kaşındı gece,pazartesiye randevu aldım,doktor bi losyon bişi versin bari.tatlı tatlı öyle bi kaşınıyo ki,resmen kaşırken mest oluyorum,o derece yanihaftaya ben de izne çıkıcam,32. haftam dolucak inşallah,doğum öncesi izni 8 hafta ya,eğer bebek 38 ve ya 39 da doğdu diyelim,doğum öncesi izninin kalanı yanıyo ya,umarım 39 dan önce doğmaz,tam okulların kapandığı haftaya denk düşüyo benim iznni bitişi,eğer 37 de falan doğarsa bir de rapor falan alıp uğraşıcam
bu arada dün kendime 2 tane rahat,evde giyilebilcek pijama aldım,birini hastaneye götürcem,daha şık olanını evde giyerim diyorum bir de kırık beyaz saten pijama takımım vardı zaten,önden düğmeli,sabahlıklı falan,birileri varken de onu giyerim diyorum,pijama işini halletim,hasta bezini de aldım,canped in orta boy yanları cırt cırtsız olanından,ufaktan çanta hazırlamaya başlayayım artık ben de.bir de arkadaşım medikalden korse aldı,baya topladı göbeğimi dedi,iç çamaşırı mağazalarındaki korseler o kadar toplamazmış,medikalden alın korseyi diyolar,bir de onu alıcam bakalım.
hasta bezinii ne yapacaguzz??
ne için gerekli
şu kocaman bezşer dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?