2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hımm tamam canım bakarım anahtarlık bunlar
renkli gönderilir yazıyordu msj atarım dediğin gibi yaparlarsa ne ala
ama yok derlerse çokta önmli değil tanesi 1lira fiyatıda iyi geldi bana
60-70tane yaptırcam çünkü önceden baktığım bi model vardı
canlısını gördüm pek beğenmedim hemde 2liraydı bunu böle bulunca
işimede geldi o yüzden renge takılmadım

ipem benimde aynen böyle...bi tane ben aldım 125 lik..
bi tanede pompada var...bunlardan birini su için kullanırız:))
onun dışında biberon başıyla uyumlu 4 tane saklama kabı var ama ben onu biberon die düşünmüom..
sonuçta akşama kadar iş yerinde olcam sütüm olurda inş. boş getirdiğim o kapları akşam dönüşte dolu dolu kuzuma götürcem:)))
aynen kaplarla dolaba koycam ertesi gün içsin içsin kudursun:)))

ay canım ne biliyim doğru sığmıyo en çokta hastabezi havlu kağıt vs
çok yer kaplıyo ama ben bi kaçkere hastaneden çıakrken gördüm
ellerinde bikaç çanta vardı aslında valizle gitsen illa çicek falan gelir
onlarıda koyarsın ama bilemiyorum hele bi çift vardı kadın hem zor
yürüyor hemde ellerinde poşetler adam tam bir öküz önden önden gidiyor
kadın pek bi mutsuzdu üzüldüm

ben pazara gidiyom acık bişeyler alayım,hem yürüyüş olsun.normal doğurmak için totomu kalırmam gerekk mujuxxx hepinizi.akşama da giysileri resimlerim inşşş

selamm kıızlarr..

ipekkelebekcim aldıkların cok güzelmiş. güle güle kullanın.
oglunun emzik zinciri kızımınkiyle aynı :)
yaa bi dogsalarr... kac gundur kendi kendime diyorum ki:
ayakları mnicikse ayak parmakları ne kadardıırr ve cıldırıyorumm miniminiii
tek tek öpülesii parmaklarr

kızlar dün duştan sonra kremlenirken göğüslerimi biraz ovdum bebe yağıyla işte birer damlacık su geldi. yani su renginnde şeffaftı. bu iyiyer işaret değil mi.. sütün olacak deyin de sevineyim :44:

kızlar dün duştan sonra kremlenirken göğüslerimi biraz ovdum bebe yağıyla işte birer damlacık su geldi. yani su renginnde şeffaftı. bu iyiyer işaret değil mi.. sütün olacak deyin de sevineyim :44:

canım hepimizin sütü olacak..

7 ay ve sonrasında goguslere fazla dokunmamak
uclarıyla fazla oynamamak gerekli.
uclarından uyarılmaması lazım.. bu hem erken doguma neden oluyo
hemde sutun gereksiz yere akmasınaa..
süt dogum sancılarıyla hızla uretilmeye baslanır..
uclarının uyarılmasıı erken dogum tehdidii unutmayın..
sen yine sürmeye devam et ama fazla sıkmadan seri ve nazik..

kızlar selam,dün gece uyku arasında uyanıp uyanıp kaşındım yaa,özellikle ellerimin üstü ve ayaklarımın üstü çok kaşındı gece,pazartesiye randevu aldım,doktor bi losyon bişi versin bari.tatlı tatlı öyle bi kaşınıyo ki,resmen kaşırken mest oluyorum,o derece yani haftaya ben de izne çıkıcam,32. haftam dolucak inşallah,doğum öncesi izni 8 hafta ya,eğer bebek 38 ve ya 39 da doğdu diyelim,doğum öncesi izninin kalanı yanıyo ya,umarım 39 dan önce doğmaz,tam okulların kapandığı haftaya denk düşüyo benim iznni bitişi,eğer 37 de falan doğarsa bir de rapor falan alıp uğraşıcam
bu arada dün kendime 2 tane rahat,evde giyilebilcek pijama aldım,birini hastaneye götürcem,daha şık olanını evde giyerim diyorum bir de kırık beyaz saten pijama takımım vardı zaten,önden düğmeli,sabahlıklı falan,birileri varken de onu giyerim diyorum,pijama işini halletim,hasta bezini de aldım,canped in orta boy yanları cırt cırtsız olanından,ufaktan çanta hazırlamaya başlayayım artık ben de.bir de arkadaşım medikalden korse aldı,baya topladı göbeğimi dedi,iç çamaşırı mağazalarındaki korseler o kadar toplamazmış,medikalden alın korseyi diyolar,bir de onu alıcam bakalım.

ya kızlar aldığınız pijama ve geceliklerinizi de yıkıcak mısınız doğumdan önce?

bide kızlar ben hastane için terlik arıyodum
ama istediğim gibi birşey bulamadım tam hemşire
terliği alacakkken markette croslardan vardı
tabiki çakma ondan aldım beyaz başka birşey
bulursam alıcaktım ama şimdi şimdi içime daha
çok sindi hem rahat hem önü kapalı arkası ayakkabı gibide
oluyor bilginiz olsun 6tlydi

selam migi, öncelikle geçmiş olsun. sanırım öğretmensin sen de. yeni yasayla artık doğum öncesi izinler yanmıyor. ne zaman doğurursan doğur, kullanamadığın haftalar sonraya ekleniyor. ben 32 de ayrıldım. erken doğum riskim var. kullanamadığım olursa eklenecek. yani ben her koşulda 8+8 in bittiği gün göreve başlayacağım. içini ferah tut..

kıslar hasta bezi,bebek bezi,ıslak mendil,orkid.. şeyleri hastanenize sorun ona göre çantalarınıza koyun.(hatta bazı hastaneler doğum yapan anne ordan çıkana kadar kendi önlüklerini giydirmeyi uygun görüyorlar)
benim ilk doğumumu yaptığım hastanede bunalrın hiçbirini istememişlerdi.şimdiki hastanemede soracağım

pofff annem aradı akşam misafr geliyomuş
evi toplassan yeter br şey yapma dedi ama içim rahat etmedi börek ve tatlı yaptm ama öldüm resmen

ben de 3 çanta yapmayı düşünüyorum kızlar. kocaman valizde kaybolmak istemiyorum
ayrı ayrı olunca neyn nerede olduğu bilinnir en azından..
ama bunlar için önce evime gtmem lazım tabi
siz böyle konuştukça pank yaptm daha her şey etiketiyle duruyo

hasta bezinii ne yapacaguzz??
ne için gerekli
şu kocaman bezşer dimi?

canım normal doğumda gerekli oluyormuş
ped yetmiyormuş
bnde çantamı normal doğuma göre hazırladım
eğer sezeryan olursamda hasta bezlerini çıakrtıp
bana ve kzıma birer takın daha giysi koyacağım
hastanede daha fazla yatacağımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…