2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

korunduğu halde kaldıysa dokunmasın bence ya.....

bebem sende sezeryan olcan sor hastanene..benim bu 2. hastanem..öncekide buda 2 gece kalınyo didi...sezeryanda 2 gece tutuyolar sanırsam

bide gösenay nette pijama dünyası die bi site var..bi bak cnm

baktım canım oraya, 1-2 tane hoşuma giden oldu,cuma annem gelcek aldığı pijama takımını getircek onu göryüm ona göre karar vercem artık,bide şu geçenlerde koymuştum resmini buraya, dur koyyum yine boynerde onu getirtiyolar onu kayınvalideme aldırcamişte bende pijama dünyasında beğendiklerimden birini alcam artık....

yok canım dun doktorumla konustuk.. Normal şartlar da 1 gece yatış yaptırcam ertesı gun taburcu edicem dedi..
okeyyyy tatlım okeyyyyyyyy

neaaaaaaaaaaaaa...
allam yardımcısı olsun...ama hayırlıda olsun..çok zor bi karar diycek bi lafım yok..
sadece gözlerimi pörtletmek istiom

ay çok zor canım kesinlikle istemiyorlarsa neden aldırmıyorlar :26:

kesinlikle canım bende ole biliyorum zaten hastane gecelik tarzı bişi giydiriyor.. bende buyuk beden alıcam ki tiril tiril giyiym rahat olsun

amanın çok vahim bi durumm.hemide ikizzz. geçenlerde bende öyle bi haber aldımm
arkadaşımızın oğlu vardı 1. yaş günü için kutlama yapacaklardı gittik oraya kadın 2. ye hamile olduğunun haberini verdi oda çok ağlıyo.. kandil gecesi öğrenmiş hamile olduğunu.. doğurmaya karar vermiş...
ama onlar akıllılarr siz gidin takvim yöntemine göre korunun çok riskli bi korunma yöntemi bana göre. ahanda hamile kaldı iştee

anladım bebem..benim aldığımın markasını buldum bu arada..marilyn..bu resmini koyduğunda çok güzel...kumaşı çok güzel, ne sarkar ne süner...yakmaz üşütmez:)))

lollycim saol canım

buda tabisi güzel ülkemde yine memurlar ın altı çizilerek çıkartılmış bi yasa....

Ahhh ne diyeyim dibine kadar haklısınız canım.. herhalde dünyanın başka yerinde yoktur ona öyle buna böyle yasal tutarsızlık.

Son düzenleme:

Allah korusun ya.... çok korkuyorum ben de bu meseleden... eşim yasmin falan istemiyor
napıcaksak ya....:18::18::18:

Ahhh ne diyeyim dibine kadar haklısınız canım.. herhalde dünyanın başka yerinde yoktur ona öyle buna böyle yasal tutarsızlık.

Allah korusun ya.... çok korkuyorum ben de bu meseleden... eşim yasmin falan istemiyor

yasmin ne, burda daha öncede geçmişti ismi:26::26:
doğumdan sonra spiral takdırsak kökten çözüm olmazmı...

korunduğu halde kaldıysa dokunmasın bence ya.....

hap içme dedim bılmıyomkı napıcak

okeyyyy tatlım okeyyyyyyyy

neaaaaaaaaaaaaa...
allam yardımcısı olsun...ama hayırlıda olsun..çok zor bi karar diycek bi lafım yok..
sadece gözlerimi pörtletmek istiom

bende hiç bişe diyemedım önce sakin ol felan dıye telkın ettım ama kımseyede dememiş ankarada o yanımda bile değilki bi koşu yanına gıdeyım

ay çok zor canım kesinlikle istemiyorlarsa neden aldırmıyorlar :26:

ya evet korundukları halde nasıl oluyor bılmıyorum ulan dıyorum 7 yıl okadar uğraştık amuda bıle kalktım olmadı sorun neydı o bıle ebllı değildi olmadı olmadı mıllet nasıl doğuruyo dıye benımd ebaşıma geldı peşpeşe ama ben çok istemniştim off

bend eonu düşünuyorum doğumdan sonra en az 6 yıl korunmak istıyorum ama nasıl hayatımda hiiiç bilmem o işi hapmı iğnemi sprailmi neee

ben spiral düşünüyorum
gerçi onunlada hamile kalanlar varmış ama çok düşük bi ihtimal.. şu durumda en güveniliri spiral duruyo bana göre

bende hiç bilmiyorum bu yöntemleri...ablam spiral taktırmıştı...sürekli kaydı kaydı..3-4 kez geri taktılar..en sonunda tutmuo die pes ettiler..ama bende onu deniycem sanırım...şansa...artık bebekde oluverirse kısmet deriz:))) ondan sonra kesin çözüm buluruz...bağlatırız tüpleri

çok sevindim canım yaa,yarın müdür yardımıcımıza bi söyliim,sayfanın çıktısını da götüreyim yanımda,bakalım ne dicek?

yasmin ne, burda daha öncede geçmişti ismi:26::26:
doğumdan sonra spiral takdırsak kökten çözüm olmazmı...

yok canım ya olucağı varsa oluyor sanırım
eşim işyerinde 2.çocuktan sonra istemiyoruz
diye taktırmışlar kadın hamileymiş şimdi
nasıl olur diye düşünüyorlar çok zor durum valla
yasmin doğum kont hapı
hemşire bana sordu geçenlerde aile planması içinmiş
2. düşünüyormusunuz diye bende yok 2 sene dedim o zman
doğumdan sonra bağlatalım dedi yok sitemem biz korunuz
dedim içimden süt korurmuş demek geldi ama demedim
o işi nasıl yapcaz bende bilmiyorum ben hap içmeyi tercih
ediyorum kontrol bende olsun istiyorum ama emzircez
içemem gerçekten süt korur mu acep:):) yada takvim yada geleneksel
yöntemler pufff

Çok zor Allah yardım etsin ama o kadar önlem aldığı halde kaldı ise vardır bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…