2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Acep ben de mi tıktırsam spiral ? içimde metal bir şeyin varlığı tuhaf geliyor ama haplarda benim hormonları saptırıyor sonra.. nasıl takıldığını bilen var mı?

yasmin dogum kontrl hapı. bende onunla korundum
emzirme işlemleri bitene kadar condom sonra tekrar yasminle korunucam
yalnız condom kadar iğrenc bişey yok
yasmin cildimi guzelleştirmişti hiç sivilcem cıkmıyodu
goguslerim hafif dolgunlasmıstı
kilo da aldırmamıstı bıraktıktan 4 ay sonra da hamile kaldım..

benim annem 7 yıl sorunsuz korundu spiralle
hiç sıkıntı olmadı,
sonra kemoterapiden sonra çıkarttılar artık çünkü kemoterapi onu menepoza soktu

kişiden kişiye değişiyor spiral yaa
hiçbir korunma yöntemi %100 kıruma sağlamıyor ki zaten
haplarla iğneler aynı tarz hem hormonları değiştiriyor hem de yumurtalıkları tembelleştiriyor

bencede şu an en iyi yöntem spiral gibi yaaaa
:44::44::44::44:

kızlar hasta bezini benim hastane istiyo,ben o yüzden aldım.Bir de arkadaşım hasta bezi rahat oluyo,kenardan sızdırcak mı,yok pijamam kan olur mu derdin oluyo zaten bi kaç güne pede dönersin dedi,tabi, bir de o hasta bezini rahat koyabilmek için yüksek belli babanne donu aldım bi tane malum normal çamaşıra sığmaz,ben orta boy aldım,L si falan büyük olur gibime geliyo.Sargı bezinin içine pamuk koyup ped niyetine kullanan hastaneler de varmış,başka bir arkadaşım çok rahat oluyo,ped gibi kenarları olmadığından canını da acıtmıyo demişti,hatta eve gelince kendisi de eczaneden sargı bezi ve pamuk aldırıp eşine bi süre öyle kullanmış,mantıklı yani.Ama sargı bezini herhangi bi yere sokmuyolar,yok öle bişi,milleti germeyin boş yere zaten doğuıma kadar açılma kaç cm oldu diye gelen giden yeterince kurcalıcak kızlar,alışırız

süt koruyo pek yeetrli değil canım,bizim komşunun kızı süt koruyo diye önlem almadığından,bebeği daha yaşına gelmeden 2. ye hamile kaldı,çok güvenilir değil yani

süt koruyo pek yeetrli değil canım,bizim komşunun kızı süt koruyo diye önlem almadığından,bebeği daha yaşına gelmeden 2. ye hamile kaldı,çok güvenilir değil yani

tabi canım bende öylesine dedim
zaten ilk defada böyle birşey duydum
keşke olsa ama olsaydı zaten bizde karşeimle
1 yaş arayla olmazdık

pöfff ben hiç bilmom...tembelim çok bu konularda..eşim korunyodu..ben rahattım..
ama artık o rahat etsin istiom:)))
ben sanırım spiralmidir nedir taktırrım ondan...2 yi hiççç düşünmüyoz...ama o arada kaçak göçek bişi olursa artık basarız bağrımıza...
ama hap hiç içmedim içmemde..kesin bana çok kilo aldırır hap, riske atamam kendimi..

Acep ben de mi tıktırsam spiral ? içimde metal bir şeyin varlığı tuhaf geliyor ama haplarda benim hormonları saptırıyor sonra.. nasıl takıldığını bilen var mı?

Evet kuzum doğumdan sonra 2.adetinde gidiyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Tşeklinde birşey ittiriyorlarmış ablam öyle dedi. O da tuhaf oluyormuş çıkarmak istiyormuş .ama yeni taktırdı alışır herhalde. Kiminde mantar yapıyormuş bunlar. aslında ben de istemiyorum . İçimde yabancı bir cisimm ( Ama en mantıklısı bu. Off off neden herşeyi biz düşünüyoruz biraz kocalarımız düşünse ya.Onlar korunsun Offf :18::18:

kırkımız çıktıktan sonra hemen taktırabiliyomuyuzkii:26:

ben kilo almamıştım ama felaket sinirli bişi olmuştum var ya... sürekli bi asabelek kavgaya meyil stresli bi surat bariz bi şekilde.... ama etkisi kişiden kişiye değişiyor etkileri...

yasmin kullanıp hamile kalan biri olaraktan
doğumdan sonra sprial taktırmaya karar verdim
bende 2.adetten sonra takılıyor diye biliyorum

kırkımız çıktıktan sonra hemen taktırabiliyomuyuzkii:26:
bilmom cnm..ablama bi sorim bakalım...ama bizim evin orda 2 tane aile ve kadın sağlığı gibi merkezler var...doğum izninde evdeyken sorarım, yada dr umuza sorarız
ben kilo almamıştım ama felaket sinirli bişi olmuştum var ya... sürekli bi asabelek kavgaya meyil stresli bi surat bariz bi şekilde.... ama etkisi kişiden kişiye değişiyor etkileri...

evet cnm öyleymişde...bende hep bi kilo alma korkusu olduğu için bana kesin kilo aldırır

kızlar kızlar...kundak olayını napcanız..bebekleri kundaklıycakmısnız..
kundaklamıycaz diosanız şu aşağıdaki gibi yeni moderen kundaklar var..alanınız varmı..kullanan duyan bilen varmı...fikri olan varmı..dr uyla konuşan varmı

işte bünyeden bünyeye fark ediyor haplar. ben kilo almadım ama her tarafım ödem topladı. kilo almıştan beter oldum.. değiştirdim bu sefer kanama yaptı.
içmeyi düşünmüyorum ben de.

sağol canım, ufff sorma mantar zaten kendine villa dikti aşağıda, ben yıkıyorum o yeniden ev dikiyor .. mesken tutu yani.. spiral mantıklı bence de ama inşalla konforlu da olur

yok cnm ben düşünmüyorum...yalnız fotodaki koccaman bişey bi tuhaf durmuş onda

[SUB][/SUB]
dün bi yazı okudum ben bebek bakımıyla ilgili orda diyodu kundak bebeğe anne rahmini hatırlattığı için ağlama krizlerinde kullanılabilir diyo... çocuk kendini güvende hissedermiş... özel olarak kundak almıcam da annem pazen minik battaniyeler dikti bize onlara sararım baktımm susturamıyorum...

bi de kızlar ferber yöntemi diye bişi okuyorum iki gündür şiddetle tavsiye ederim bebeklere uyuma teknikleri anlatıyor dört aylık falan olunca uygulanabilen...

ilk defa görüyorum böyle biseyi.. neler neler üretmisler yahuu:) ama ben kundaklamak istemem..

annemde belini falan sararız diyo
bacakalrınıda ama önce kalça çıkıklığı için muayene
yaptırmak lazım öyle bi durumda kundak çok zararlıymış
bide iyi bi çocuk doktoru buldunuzmu ben kendi derdim
daha hiç araştırmadım tek düşündüğüm yakın olması gerektiği
çocuk doktoruda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…