bende hiç bilmiyorum bu yöntemleri...ablam spiral taktırmıştı...sürekli kaydı kaydı..3-4 kez geri taktılar..en sonunda tutmuo die pes ettiler..ama bende onu deniycem sanırım...şansa...artık bebekde oluverirse kısmet deriz:))) ondan sonra kesin çözüm buluruz...bağlatırız tüpleri
bende hiç bilmiyorum bu yöntemleri...ablam spiral taktırmıştı...sürekli kaydı kaydı..3-4 kez geri taktılar..en sonunda tutmuo die pes ettiler..ama bende onu deniycem sanırım...şansa...artık bebekde oluverirse kısmet deriz:))) ondan sonra kesin çözüm buluruz...bağlatırız tüpleri
ayyyy içim bi tuhaf oldu:18:
yok canım ya olucağı varsa oluyor sanırım
eşim işyerinde 2.çocuktan sonra istemiyoruz
diye taktırmışlar kadın hamileymiş şimdi
nasıl olur diye düşünüyorlar çok zor durum valla
yasmin doğum kont hapı
hemşire bana sordu geçenlerde aile planması içinmiş
2. düşünüyormusunuz diye bende yok 2 sene dedim o zman
doğumdan sonra bağlatalım dedi yok sitemem biz korunuz
dedim içimden süt korurmuş demek geldi ama demedim
o işi nasıl yapcaz bende bilmiyorum ben hap içmeyi tercih
ediyorum kontrol bende olsun istiyorum ama emzircez
içemem gerçekten süt korur mu acep:):) yada takvim yada geleneksel
yöntemler pufff
süt koruyo pek yeetrli değil canım,bizim komşunun kızı süt koruyo diye önlem almadığından,bebeği daha yaşına gelmeden 2. ye hamile kaldı,çok güvenilir değil yani
Acep ben de mi tıktırsam spiral ? içimde metal bir şeyin varlığı tuhaf geliyor ama haplarda benim hormonları saptırıyor sonra.. nasıl takıldığını bilen var mı?
pöfff ben hiç bilmom...tembelim çok bu konularda..eşim korunyodu..ben rahattım..
ama artık o rahat etsin istiom:)))
ben sanırım spiralmidir nedir taktırrım ondan...2 yi hiççç düşünmüyoz...ama o arada kaçak göçek bişi olursa artık basarız bağrımıza...
ama hap hiç içmedim içmemde..kesin bana çok kilo aldırır hap, riske atamam kendimi..
pöfff ben hiç bilmom...tembelim çok bu konularda..eşim korunyodu..ben rahattım..
ben sanırım spiralmidir nedir taktırrım ondan...2 yi hiççç düşünmüyoz...ama o arada kaçak göçek bişi olursa artık basarız bağrımıza...
ama hap hiç içmedim içmemde..kesin bana çok kilo aldırır hap, riske atamam kendimi..
ben kilo almamıştım ama felaket sinirli bişi olmuştum var ya... sürekli bi asabelek kavgaya meyil stresli bi surat bariz bi şekilde.... ama etkisi kişiden kişiye değişiyor etkileri...
bilmom cnm..ablama bi sorim bakalım...ama bizim evin orda 2 tane aile ve kadın sağlığı gibi merkezler var...doğum izninde evdeyken sorarım, yada dr umuza sorarızkırkımız çıktıktan sonra hemen taktırabiliyomuyuzkii:26:
ben kilo almamıştım ama felaket sinirli bişi olmuştum var ya... sürekli bi asabelek kavgaya meyil stresli bi surat bariz bi şekilde.... ama etkisi kişiden kişiye değişiyor etkileri...
işte bünyeden bünyeye fark ediyor haplar. ben kilo almadım ama her tarafım ödem topladı. kilo almıştan beter oldum.. değiştirdim bu sefer kanama yaptı.pöfff ben hiç bilmom...tembelim çok bu konularda..eşim korunyodu..ben rahattım..
Evet kuzum doğumdan sonra 2.adetinde gidiyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Tşeklinde birşey ittiriyorlarmış ablam öyle dedi. O da tuhaf oluyormuş çıkarmak istiyormuş .ama yeni taktırdı alışır herhalde. Kiminde mantar yapıyormuş bunlar. aslında ben de istemiyorum . İçimde yabancı bir cisimm( Ama en mantıklısı bu. Off off neden herşeyi biz düşünüyoruz biraz kocalarımız düşünse ya.Onlar korunsun Offf :18::18:
kızlar kızlar...kundak olayını napcanız..bebekleri kundaklıycakmısnız..
kundaklamıycaz diosanız şu aşağıdaki gibi yeni moderen kundaklar var..alanınız varmı..kullanan duyan bilen varmı...fikri olan varmı..dr uyla konuşan varmı
Eki Görüntüle 347723
kundaklamıycaz diosanız şu aşağıdaki gibi yeni moderen kundaklar var..alanınız varmı..kullanan duyan bilen varmı...fikri olan varmı..dr uyla konuşan varmı
Eki Görüntüle 347723
Eki Görüntüle 347723
Eki Görüntüle 347723
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?