2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

cnm bende de oluyo ozellikle uzun sure sırtustu uyuyakaldıysam bi uyanıyorum ki kalcamın ust kısmında sinir sıkısması gibi bir agrı oyle kalakalıyorum bi muddet, sonra yavas yavas acılıyo. ama benim asıl sormak istedigim ekstra bir durum var. suanda 31. haftadayım ama 27. haftamda 5 dakikalık bir yurume mesafesini birazhızlı yurudum, sebep bumuydu bilmiyorum ama sonrasında bacak aramda vajinamın iclerine dogru bi agrı hissetmeye basladım. oturuken ve yatarken degil ama ayaga kalkınca ve yururken zonklama sekklinde bir agrı bu... doktorum gebelikte vucudumuzun verdigi sinyalleri dikkate almamız gerektigini eger bu agrı sadece ayaktayken ve yururken oluyosa bunun rahmimin bebegi kaldıramadıgına dair bir isaret olabilecegini soyledi. kaldı ki daha doguma uc ay var bebek asıl killoyu bundan sonra alıcak dedi, o yuzden risk almaya gerek olmadıgını, mumkun oldugunca az yuruyup cok istirahat etmemi soyledi ve iliskiyi yasakladı. bu konusmanın ustunden bir ay gecti mantıken bebek daha da buyudu ve agrının artması gerekirdi ancak suanda yok denicek kadar az hissediyorum bu agrıyı ve acaba diyorum dr. mu biraz abarttı bu durumu? merak ediyorum o agrı neydi neden oldu? boyle bisey yasayan var mı kızlar? yazarsanız sevinirim...

yazık adamcaz gece gelmiş o yüzden yapamamıştır süpriz
ay bende hediye almadım ya
göbeğimi kurdele ile bağladım al senin hediyende burada aşkitom dedim
çok komik oldu ama yaa

paris ya süpersin çok yaratıcı geldi tebrk ediyom seni

kızlar çooook afedersiniz ama benm popom kaşınıyoo:26:
sizce hemeroid belirtisi mi:18:

günde iki taneye çıkardı :18::18::18:

benm 11 çıkınca da düşüyo önlem alalım dedi 2ye çıkarmştı
ben normalde yatarken içiyorum öyle olunca da yen etki hssetmiyorum
gündüz de içmeye başlayınca midem mahvoldu benm
bıraktm ben de tek içiyorum hala.. inşallah düşmemiştr benm de..

ha maltofer içebildim sadece denemediğim ilaç kalmadı ama daha düşerse damardan vericekler onu da istemiyorum ya :26::26::26:

ben burdayım...mevcut işi bitirdim..son yrm saat içinde yeni işe başlmıycam....akşama yemek varda yrna yok...akşam yemekten sonra hürrem başlamadan yrnın yimeğini yapmam lazım..ne pişirsem öyllllllllllllllleeeee onu düşünyom:)))

çalışkan hatun başka tabi
nohut yediniz demi en son?? sebze yap varsa ya da tavuklu bir şey..

çalışkan hatun başka tabi
nohut yediniz demi en son?? sebze yap varsa ya da tavuklu bir şey..

evet...bende aynı niyetteyim...baklagil yedik..sıra sebzede..tavuk yapmam...
yeşil mercimekle ıspanak köklerinden sulu bi yemek yapıorum ama baklagil yeni yedik cazip gelmio...
karnıbahar yapim diom nohut gazlı karnıbahar gazlı...çok bombastik oluruz öylede..
başka sebze ne var ya

içine kimyon atıp yerseniz gaz yapmaz bebeişler doğuncada yediklerinizin içine katın bol bol:)

yarın misafirim var daha 3 çeşit pasta yaptım hiç biyerim tutmuyo şu anda 2 çeşit daha yapmam lazım yarın nasıl hizmet edeçeğim onu düşünüyom bide yarın sabah konturolüm var nasıl yetişecem :18:

pırasa?? başka yok sanırım kışın..
ama kabak falan da bulursun tabi..
ben 2 haftadr unuttum yemek yapmayı
eve dönünce zor gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…