2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

pratik şeyler yapın... Bu haftalarda artık kendinizi yormamalısınız...

içine kimyon atıp yerseniz gaz yapmaz bebeişler doğuncada yediklerinizin içine katın bol bol:)
saol cnm

offf çok yoğun program...
cnm ya yemek yapmak çok zor gerçekten...kilometrelerce yol yürüyebilirim ama sabit bi şekilde ayakta durmak acayip zoruma gidio benim...belim çok ağrıo mutfakta yemek vs. yaparken..helal olsun..

Selam kzlar telden yaziyorum kac zamandir giremedim gecen anlattigim akraba faciasindan sonra stresim ve rahatsz sanclarm cogaldi ister istemez taktim elimde olmadan, dun sabh 6 siralari sol tarafmda aksamindan kalma fna bi sancyla uyandim, bekldim esimi telasa vermdim, 2 saat surdu bebegn basni oramda hssettm zaten, nyse sabh zor kalktm kahvalti ve yine basladi esime dedim gyin ustnu taksi cgr ciktik gttik doktora hemen aldi gorunce halimi, 1 cm acklik var erken ama durdrmam lazm dedi, ultrasnda da kafasi grmis kanala zaten doktor dokundu kafasna kontrol esnasnda, 34 haftalik ckti tam bugn 34 haftalgm ama kilo 2 650 yanilma payiyla ikibuck dyelm, kan ve idrar testi aldi, kanda ilthaplanma idrardada seker ckti ve anemi ben mahvoldm tbi nts kaslmam var ama sancli dgl, gcmsti ztn yarn gel ilthaplanmyi arastrcm, ilcla tdavi ddi, kan hapi ikiye cikti, bol su ic yat eger sanci bslarsa gece de olsa gel serum takmam lazm erkn dogm riski var akisna biraksak 2 hafta icnde dogblirdi dedi, 34 haftaya bugn grdk mralm cok bozuk dualarnza ihtycim var kizlar

inşallah hiç düşmez canım böle girersin doğuma

pırasa?? başka yok sanırım kışın..
ama kabak falan da bulursun tabi..
ben 2 haftadr unuttum yemek yapmayı
eve dönünce zor gelecek

kabak geçen yaptım hiç beğenmedim ya...mevsimi olmayınca tadı olmuo sanırım:26::26::26:
zeytinyağlı pırasada nohutun yanında vardı:)
buldum...ben buldum...pazı...hem kolay hem sevimli:))) içine ya mantar koyarım yada koymam...ok dir pazııııı...kalan 2 günlük yemeği belirledim...eski dostum pazı:))

canım moralini bozma ve doktorun dediklerine uy bence.bolbol su iç ilacını ihmal etme

benimde omuzlarım bide kasıklarım çok agrıyo ayakta iş görünce ama ne yapayım mecburen katlanıyom her misafirden sonra bu son diyorum gene dayanamayıp kabul ediyorum

canım moralini bozma ve doktorun dediklerine uy bence.bolbol su iç ilacını ihmal etme

Cnim sagolasn:'( yapyorum ama acilma ve kanala grme durumu urkutuyor yne bsliyor sag kasgimda agri bkalm ne olack allahm bebegmi saglikli hayrlişyla kucgma alp gelmek istyorm eve kuvezlere vermk dgl ilkbebegm korkyorm nefesm o benimanem yarin binyor cuma burda,kalan cntami hazrlasn artk dualarnzi bekliyorm

ben kacıyorum bayanlar herkese iyi akşamlar eksiklerim var markete gitmem lazım bay

oh bebişimn cicilerini yıkadım bide ütüledk mi tmm ... cok yoruldum yahu ..

canım senin tüp bebek dimi? ondan sezeryan diyolar. doktorlarına güven. banada gittiğim tüm doktorlar sezeryan dedi çünkü.

ama bebek normal dogum yolundayken bnm daha öncedende apandisrt ve dıs gebelk ame var bu 3. dikiş olack karnmda bnde normal olsa die istiyorum ama off karıstı kafam iyice

dün akşam bizim evdeki güzelliği paylaşmak istedim.. romantik kocam bana orkide almış gelmiş hiç beklemiyordum çünkü sevgililer gününü kutlamıyoduk. ama bu aralar ben mutlu olayım diye elinden geleni yapıyo canım benim..

benimde omuzlarım bide kasıklarım çok agrıyo ayakta iş görünce ama ne yapayım mecburen katlanıyom her misafirden sonra bu son diyorum gene dayanamayıp kabul ediyorum
ahh canım hiç sorma benim de bi komşum var her Allah'ın günü bende. kırmak da istemiyorum fakat artık beni bana bıraksın istiyorum. çook sıkıldım. o gelince diğerleri de geliyor. evin içi kreşe dönüyor nerdeyse her gün bir sürü insan bende. ne yapacağımı şaşırdım

allah kolaylık versin cnm yorma kendini cok fzla kasma bence .. doktordan da iyi haberle gel inş
canım geçmişler olsun ama dert etme allah zamanlı dogum nasip etsin oncelikle ama dogacagı varsada hic uzulme rahat rahat yaşar kuvezede girecegini dusunmuyorum ben sen gene dikkatli ol allah şifa versin haftasında dogsun bebişin

Sagolasn cnim bnim amin ya ins. Su an bsladi yarm saattr yne sancm bkalm ilerlerse gtcm hastnye yatmak istmyorum alahm ya

merhaba bayanlar.benim oğlum 32+3 günlük.kilosu 2300gr.doktor iri dedi.böyle giderse sezaryan olur dedi.sizin bebekleriniz nasıl?

Sagolasn cnim bnim amin ya ins. Su an bsladi yarm saattr yne sancm bkalm ilerlerse gtcm hastnye yatmak istmyorum alahm ya
canım hiç sıkma canını ve dua et bak 34 uncu haftadasın allah tabiki korusun gelmesin suan ama gelirsede endişe etme rahat rahat yaşar tatlım ben 31+4 gunlugum suan doktoruma dun gittim dediki suan dogsa rahat rahat yaşar kuveze bile girmesine gerek kalmayabilir sıkma canını o hyuzden
merhaba bayanlar.benim oğlum 32+3 günlük.kilosu 2300gr.doktor iri dedi.böyle giderse sezaryan olur dedi.sizin bebekleriniz nasıl?

cnm benim 31+3 de gittigimde 1585 di valla her doktorun yorumu farklı kimi iri der kimi normal doktoruna gore degisiyor bu canım

Geçmiş olsun canım. Bebeğinin haftası da kilosu da iyi. İkiz bebeklerin çoğu 34. haftalarda doğuyorlar sen canını sıkma bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o. Şu an sakin olman lazım onun sağlığı için.
Benim anlamadığım bu bir anda mı oluverdi yoksa daha önceki kontrolünde doktorun birşey söylemişmiydi yani doğum kanalına girmiş, erken doğum riskin var gibi.

Sezaryen yapmak için bir bahane olduğunu düşünüyorum. Herşey yolunda olduktan sonra 4 kilo bebeği de normal doğumla alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…