senin kan değerin kaçtı canm ?
canım hiç sıkma canını ve dua et bak 34 uncu haftadasın allah tabiki korusun gelmesin suan ama gelirsede endişe etme rahat rahat yaşar tatlım ben 31+4 gunlugum suan doktoruma dun gittim dediki suan dogsa rahat rahat yaşar kuveze bile girmesine gerek kalmayabilir sıkma canını o hyuzden
cnm benim 31+3 de gittigimde 1585 di valla her doktorun yorumu farklı kimi iri der kimi normal doktoruna gore degisiyor bu canım
Geçmiş olsun canım. Bebeğinin haftası da kilosu da iyi. İkiz bebeklerin çoğu 34. haftalarda doğuyorlar sen canını sıkma bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o. Şu an sakin olman lazım onun sağlığı için.
Benim anlamadığım bu bir anda mı oluverdi yoksa daha önceki kontrolünde doktorun birşey söylemişmiydi yani doğum kanalına girmiş, erken doğum riskin var gibi.
Insalah sormadm beynim dolmstu dktora kuweze grermi dye ama, ins. Oyle olur hber edcm szlere de ama icmde bi huzur var bebegn hc bi sornu ckmadi ultr.asnda bobrek cger, su vs nrmal bu rahatlatyo ama erkn dgum esmde panik su andasancm hafif var grp ckmyo da en az 2 saat suryo ilgnc,bkalm napcm gece cogalrsa gdrim artk. Serm takcm ddi cnku.
Cnim sayfaya bkim yazcm o olayda ilk gecn persmbe oldu smdi de dun ve bugn mahvetti bni strestn mi blmyorum kahretsnki herkes defoldu evne ben pencelesyorm derdmle. Tavsyem yavrnuz icn yk msafrms blmem ne bk dkat edn bu en byuk etkn oldu belki de bna.
cnm allaha emanet bebegin ama sıkma canını saglıklıysa bebek suan dogsada yaşar kuveze bilem girmezben 1.750 gr dogmusum kuveze falanda girmemişim dusun o kiloyla cunku saglıklıymısım
Masalah sana cnim bnim agzndan bal damlyo bna gore cok sagol dktora soyldm ama sorn yk bebegmde dmi dye bu ileri usg dgl ama ben goremdm dyo hc rahatlatci knusmadi erkn sorn yasayblrz dyo hatrldkca sarhoslasyrm
anne adayları limango kidste gecelik emzirme südyeni emzirme atleti indirimde...
anne adayları limango kidste gecelik emzirme südyeni emzirme atleti indirimde...
nidacım tşkrler paylaşım için
nazarcım sen tedbirini al takdir allahın merak etme bak forumda fatma diye bir arkadasımızın bebegi 28 haftalık dogdu bi suru sorun yasadı ama suan bebiki iyimiş kısa zamanda herhalde alır evinede goturur allaha emanet hepimizin bebekleri allah korusun onları erken dogum yada zamanında farketmez allah omur biçtiyse ne olursa olsun hayata tutunur miniciciklerimiz.. Doktor belki tedbirli ol diye ole konusmustur erken dogum riskleriyle ilgili yoksa bu haftada dogan bebek neden yaşamasın sorun yaşanabilir belki akcigerlerle ilgili o da hal olurmuş genelde bende araştıra araştıra sora sora filozof kesildim
allah uzun omurler versin kızına canım ayrıca ne demek yaa kimin boyle bişi demek haddine isteyen herkes girebilir bilgilerini paylasabilir izleyebilir daha cok bizim ihtiyacımız var sizin gibi tecrubeli annelerin onerilerinene demek canım ben kızımın olacağını nisan ayında öğrenmiştim ve adı NİSAN o yüzden burda takılmak çok hoşuma gidiyo... ben size teşekkür ederim senn ne işin var demediğiniz için:)
kıyamam canım hiç sıkmayın canınızı herseyin hayırlısı diyelim en onemlisi bu hayatta her şer gibi gorunen şeylerin altında hayır yatar canım ben buna hep ınanırım bişi olursa haberdar edersinHaklsn hayatm, teskur edyorum, allah hepimzn bebislerni korusun bize bgslasn amin,saglikli, hayrlsyla su sitedn ck dstek alyorum anem uzakta gelck cma burda, paylasamyrm telas olmşn dye esm cni cok sikkn zatn bu duruma mral veryrum szler de olmasanz...
allah uzun omurler versin kızına canım ayrıca ne demek yaa kimin boyle bişi demek haddine isteyen herkes girebilir bilgilerini paylasabilir izleyebilir daha cok bizim ihtiyacımız var sizin gibi tecrubeli annelerin onerilerine
kıyamam canım hiç sıkmayın canınızı herseyin hayırlısı diyelim en onemlisi bu hayatta her şer gibi gorunen şeylerin altında hayır yatar canım ben buna hep ınanırım bişi olursa haberdar edersin
allah uzun omurler versin kızına canım ayrıca ne demek yaa kimin boyle bişi demek haddine isteyen herkes girebilir bilgilerini paylasabilir izleyebilir daha cok bizim ihtiyacımız var sizin gibi tecrubeli annelerin onerilerine
kıyamam canım hiç sıkmayın canınızı herseyin hayırlısı diyelim en onemlisi bu hayatta her şer gibi gorunen şeylerin altında hayır yatar canım ben buna hep ınanırım bişi olursa haberdar edersin
merhaba bayanlar.benim oğlum 32+3 günlük.kilosu 2300gr.doktor iri dedi.böyle giderse sezaryan olur dedi.sizin bebekleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?