2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günün ilk günaydını bendennn:2:
nefess alamıommm,uyyamıommmm
toktora gitcem birazdan..hem oğlumun kont. var hemde hiç sevmiyorum kullanmayı ama bi ilaç bişee yazdırayım kendime..
bu arada ilk cemre 4 gün sonra düşüomuş,bahar geldi ama kar bekliozzz

kızlar,ocak,şubat annelerinin doğum listelerine bakıyorum %90 sezeryan
çok sağlıksız ve ticarete döküldü bu iş bence..
şimdi sezeryan olcaklar bana kızmasın.
gerçek şu ki doktorlarınız daha doğum başlamadan sezeryan olacağına karar verio.nerden biliolar normal doğmıcağını,niye kaderiyle oynuyolar çocuun..ben söyliim..sezeryan ücreti normalinin 2 katı ve sezeryan doğurtmak normaldn daha kolay ve risksiz
benim kuşağım 1980-90 arası ve daha öncesi tüm arkadaşlarım normal doğmuş..sizden varmı sezeryan doğan:26:
şimdi herkess sezeryan doğuyo,bu nası hayat kardeşim böleee
ben karşıyım wallaaa
mecbur kalınır %20 si sezeryan olur amenna,ama herkess sezeryan nereye gidio bu millet...yurtdışında herkes normal doğuruo epiduralle fln,türkiye iyice işin pokunu çıkardı

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. inşalah zamanında doğar yavrun. dikkat et kendine ve bol bol dinlen. sola uzan.

sezeryan normal doğuma göre hasta içinde çok çok rahat... ben sezeyan doğum yaptım ertesi gün fink fink geziyodum benden 3 hafta sonr kuzenim normal doğum yaptı 1 ay yerinden kalkamadı bazı drlarda normal yaptıracaz diye açılmayı beklemeden hemen makası vuruyolaar... benim 15-20 dikişim vrdı kuzenimin 45 dikişi...

şuda bir gerçek bizde normal diye çıktık yola çatım dar birde suyum bittiği için sezeryane alındım 39.haftamda

bu arada epidural sezeyana 1tl bile fark vermedim

Son düzenleme:

yani onu diyorum işte,normal die gidiosun amelyat olup dönüyosun...hem kuzeninin 45 dikiş neresine attılar öyle anlamadım..
45 az mı yaaa sonuçta 2 delik arası mesafe 3-4 cm :26:

yani onu diyorum işte,normal die gidiosun amelyat olup dönüyosun...hem kuzeninin 45 dikiş neresine attılar öyle anlamadım..
45 az mı yaaa sonuçta 2 delik arası mesafe 3-4 cm :26:

benim sezeryan mecburiyetten... evet abartısız 45 dikişi varmış... 1ay yerinden kalkamadı...
benim demek istediğim normal bile yapacaksan iyi güvenilir bir elde yapacaksın

benim sezeryan mecburiyetten... evet abartısız 45 dikişi varmış... 1ay yerinden kalkamadı...
benim demek istediğim normal bile yapacaksan iyi güvenilir bir elde yapacaksın

ben normal yaptım ilk doğumumu şu anki doktorum yaptırdı,ne dikişim var ne problm..
ben aslında sezeryana değil,50 hamileden 45'ini sezeryan doğurtan doktorlara kızıyorum..yoksa sağlıklı doğsunda nasıl olursa olsun..ama şu da bi gerçekki sezeryan aksilikler dahilinde başvurulan bir yöntemdi bir zamanlar...
listelere bakıyorum doğum şekilleri hepp sezeryan,bu da bana çok absürt geldi açıkcası

Öncelikle günaydın kızlar :)

Canım, bol bol dinlen ama artık riskli zamanlar bitmiş inşallah daha bekler tabide sakın üzme kendini.
Olsa da inşallah sağlıklı sıhhatlı alırsın kucağına :)

Günaydınnnnnnnnn herkeseeeeee.....

canım bende koc burcuyumm aynı bağın üzümüyüz yani gerçi hertürlü anlaşacağız, yolunu bulacağız mecburen...
kocam arada zaten senden bitane daha geliyo napcemm ben iki koc burcunu diye sızlanıp duruyoooo
Sabırsız ve acelecidirler, çok sık kavga ederler, buna rağmen sevgi gösterilerini çok severler, övüldüklerinde çok başarılı olurlar, paylaşmayı severler, hayal gücü kuvvetlidir, sabırsız ve inatçıdır.Onlara ceza vermek hiç işe yaramayacaktır, aksine hırçınlaşabilirler
bunlar aynııı ben yaaa aynısının tıpkısıııııııııı.....:78::78::78::78::79::79::79:

aynennnnnn aynennnnnnnnn neolacak böyle yaaa.. daha da baya günlerimiz var hep böle mi olacak... yastığımıda ikiye çıkardım ama yok yok nefes alamıyorum uyuyamıyorum.. ilacla düzelecek bişi mi ki? büyüyen rahim akciğerlere basınç yaptığı için bu sıkıntı oluşmuyo mu?

neaa cemre mii daha kış yok mu artık, uleyn koca kışı atlattık hamile halimizle işe gele gideee hepimizi tebrik ediyorummm

Günaydınlaaarrrr ..evet yaa benim bebişte bastırıyor çubuk yutmuş gibi hissediyorum. Akşam bir sinir bastı beni yaa

offfff ya bu uyku problemini napcaz yaaaa, ben bu gece 4 e kadar uyur uyanık 4 ten sonra ayakta oflaya tıslaya gezinerek geçirdim,heryerim ağrıyo, artık sola yatmaktan solum çürüdü, akşam bi ara oturarak uyudum,şu sayılı günler hayırlısıyla çabuk geçsin

Kızlar bu beşik nasıl?
400 TL Belis Markası da büyüyebilenlerden.60*170 boyu.

60*120 büyümeyenler de 250 TL gibi bişi ne dersiniz?

bana artık hiç geçmio haftalar
uyuyamıyorum uykumu alamayıncada huysuz biri oluyorum...daha sabırsız oluyorum..
geceleri dönmek çok zor, yanlarım çürüdü resmen...
işede çok zor geldim bu sabah..göbeğimi aşağıdan bişiler çekio gibiydi

poffffffffffffffff

çamaşırları yıkayanlara bi sorum var...uyku setiyle aldığınız yorganı yastığı da yıkadınızmı...nevresimleri ok de kendilerinide yıkamak gerekmi aceba..:44::44:

Katılıyorum sana canım. Bende programda izlemiştim.Sezeryan yaygınlaştı iyice millet keyfii yaptırıyor yok oram buram bozulmasın yok doğum tarihi şu gün olsun. Mecburi olanlar neyse ama %90 ne demek yaa. özel hastaneler çoğunu sezeryan yapıyormuş.Bu iyileşme süresi kişiye göre değişiyor yaa şans meselesi doktorun tecrübesine de bağlı. Normal olupda 45 dikişi olan çok yoktur.çoğu kısa sürede iyileşip ayağa kalkıyorr ..

Eki Görüntüle 348161

Kızlar bu beşik nasıl?
400 TL Belis Markası da büyüyebilenlerden.60*170 boyu.

60*120 büyümeyenler de 250 TL gibi bişi ne dersiniz?

güzel cnm...belis markası bebek mobilyasında çok ii bi marka...fiyat olarakda gayet uygun..ben netten bakmıştım büyüyenler genelde 600 ve üstüydü yanlış hatırlamıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…