Selam kzlar telden yaziyorum kac zamandir giremedim gecen anlattigim akraba faciasindan sonra stresim ve rahatsz sanclarm cogaldi ister istemez taktim elimde olmadan, dun sabh 6 siralari sol tarafmda aksamindan kalma fna bi sancyla uyandim, bekldim esimi telasa vermdim, 2 saat surdu bebegn basni oramda hssettm zaten, nyse sabh zor kalktm kahvalti ve yine basladi esime dedim gyin ustnu taksi cgr ciktik gttik doktora hemen aldi gorunce halimi, 1 cm acklik var erken ama durdrmam lazm dedi, ultrasnda da kafasi grmis kanala zaten doktor dokundu kafasna kontrol esnasnda, 34 haftalik ckti tam bugn 34 haftalgm ama kilo 2 650 yanilma payiyla ikibuck dyelm, kan ve idrar testi aldi, kanda ilthaplanma idrardada seker ckti ve anemi ben mahvoldm tbi nts kaslmam var ama sancli dgl, gcmsti ztn yarn gel ilthaplanmyi arastrcm, ilcla tdavi ddi, kan hapi ikiye cikti, bol su ic yat eger sanci bslarsa gece de olsa gel serum takmam lazm erkn dogm riski var akisna biraksak 2 hafta icnde dogblirdi dedi, 34 haftaya bugn grdk mralm cok bozuk dualarnza ihtycim var kizlar
kızlar,ocak,şubat annelerinin doğum listelerine bakıyorum %90 sezeryan
çok sağlıksız ve ticarete döküldü bu iş bence..
şimdi sezeryan olcaklar bana kızmasın.
gerçek şu ki doktorlarınız daha doğum başlamadan sezeryan olacağına karar verio.nerden biliolar normal doğmıcağını,niye kaderiyle oynuyolar çocuun..ben söyliim..sezeryan ücreti normalinin 2 katı ve sezeryan doğurtmak normaldn daha kolay ve risksiz
benim kuşağım 1980-90 arası ve daha öncesi tüm arkadaşlarım normal doğmuş..sizden varmı sezeryan doğan:26:
şimdi herkess sezeryan doğuyo,bu nası hayat kardeşim böleee
ben karşıyım wallaaa
mecbur kalınır %20 si sezeryan olur amenna,ama herkess sezeryan nereye gidio bu millet...yurtdışında herkes normal doğuruo epiduralle fln,türkiye iyice işin pokunu çıkardı
sezeryan normal doğuma göre hasta içinde çok çok rahat... ben sezeyan doğum yaptım ertesi gün fink fink geziyodum benden 3 hafta sonr kuzenim normal doğum yaptı 1 ay yerinden kalkamadı bazı drlarda normal yaptıracaz diye açılmayı beklemeden hemen makası vuruyolaar... benim 15-20 dikişim vrdı kuzenimin 45 dikişi...
şuda bir gerçek bizde normal diye çıktık yola çatım dar birde suyum bittiği için sezeryane alındım 39.haftamda
bu arada epidural sezeyana 1tl bile fark vermedim
yani onu diyorum işte,normal die gidiosun amelyat olup dönüyosun...hem kuzeninin 45 dikiş neresine attılar öyle anlamadım..
45 az mı yaaa sonuçta 2 delik arası mesafe 3-4 cm :26:
benim sezeryan mecburiyetten... evet abartısız 45 dikişi varmış... 1ay yerinden kalkamadı...
benim demek istediğim normal bile yapacaksan iyi güvenilir bir elde yapacaksın
Selam kzlar telden yaziyorum kac zamandir giremedim gecen anlattigim akraba faciasindan sonra stresim ve rahatsz sanclarm cogaldi ister istemez taktim elimde olmadan, dun sabh 6 siralari sol tarafmda aksamindan kalma fna bi sancyla uyandim, bekldim esimi telasa vermdim, 2 saat surdu bebegn basni oramda hssettm zaten, nyse sabh zor kalktm kahvalti ve yine basladi esime dedim gyin ustnu taksi cgr ciktik gttik doktora hemen aldi gorunce halimi, 1 cm acklik var erken ama durdrmam lazm dedi, ultrasnda da kafasi grmis kanala zaten doktor dokundu kafasna kontrol esnasnda, 34 haftalik ckti tam bugn 34 haftalgm ama kilo 2 650 yanilma payiyla ikibuck dyelm, kan ve idrar testi aldi, kanda ilthaplanma idrardada seker ckti ve anemi ben mahvoldm tbi nts kaslmam var ama sancli dgl, gcmsti ztn yarn gel ilthaplanmyi arastrcm, ilcla tdavi ddi, kan hapi ikiye cikti, bol su ic yat eger sanci bslarsa gece de olsa gel serum takmam lazm erkn dogm riski var akisna biraksak 2 hafta icnde dogblirdi dedi, 34 haftaya bugn grdk mralm cok bozuk dualarnza ihtycim var kizlar
KIZLAR 20 mart 20 nisan arasında Koç burcunda bir bebek doğurcaz,incelediniz mi hiç özelliklerini?Biraz zor bebeklermiş ,kolay gelsin hepimizie,benim hç koç burcu yakın tanıdığım biri de yok etrafımda,okuyunca da özelliklerini zor bir bebek olabilir diye düşündüm
KOÇ BURCU ÇOCUĞU (21 Mart - 19 Nisan)
Koç'ta yeralan Güneş, enerjinin en canlı ve yapıcı halindedir. Koç burcu bebekleri diğerlerine göre daha aceleci olacak ve genellikle diğerlerine göre daha çabuk konuşup, yürüyecektir. Koç burcu bebeği ayağa kalar kalkmaz dikkatleri üzerine çekmek isteyecek, çığlıklar, enerji, hareketlilik, telaş, acelecilik ve sabırsızlık içinde koşturup duracaktır, fakat bu koşturma boş değildir, devamlı bir amaca ihtiyaç duyacaklardır. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, girişken ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır.
İnatçı kişiliğinin ön plana çıkması çok doğal olan koç çocuklarını idare etmek zor olacaktır. İnatçılığı ve bağımsızlığı ön plana çıkaran Koç çocuğu her şeyi kendi yapmak ve öğrenmek isteyecektir. Kişiliğini, yeteneklerini ve becerilerini ispatlamak, tipik Koç karakteristiklerindendir. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler, çok sık kavga ederler, buna rağmen sevgi gösterilerini çok severler, övüldüklerinde çok başarılı olurlar, paylaşmayı severler, hayal gücü kuvvetlidir, sabırsız ve inatçıdır. Sabırsızlıkları ve çabuk sıkılmaları nedeniyle, Koç çocuklarının her hangi bir şeyi daha iyi yapmak için üzerinde çalışmaları imkansız gibidir. Koç çocukları anne ve baba desteği ile enerjisini doğru kullanıp çok mutlu olabilir.
Koç çocuklarının kişiliklerinin bastırılması durumlarında, baskı ve sertlik, ceza veya yaptırımlar uygulanması onlara hayatı çok zor hale getirecek ve ilerleyen yaşlarında bu tutumlar onları çok negatif yönde etkileyecek hatta ciddi kişilik sorunları ortaya çıkacaktır. Onlara ceza vermek hiç işe yaramayacaktır, aksine hırçınlaşabilirler. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili olacaktır
aynennnnnn aynennnnnnnnn neolacak böyle yaaa.. daha da baya günlerimiz var hep böle mi olacak... yastığımıda ikiye çıkardım ama yok yok nefes alamıyorum uyuyamıyorum.. ilacla düzelecek bişi mi ki? büyüyen rahim akciğerlere basınç yaptığı için bu sıkıntı oluşmuyo mu?günün ilk günaydını bendennn:2:
nefess alamıommm,uyyamıommmm
toktora gitcem birazdan..hem oğlumun kont. var hemde hiç sevmiyorum kullanmayı ama bi ilaç bişee yazdırayım kendime..
bu arada ilk cemre 4 gün sonra düşüomuş,bahar geldi ama kar bekliozzz
Eki Görüntüle 348161
Kızlar bu beşik nasıl?
400 TL Belis Markası da büyüyebilenlerden.60*170 boyu.
60*120 büyümeyenler de 250 TL gibi bişi ne dersiniz?
kızlar,ocak,şubat annelerinin doğum listelerine bakıyorum %90 sezeryan
çok sağlıksız ve ticarete döküldü bu iş bence..
şimdi sezeryan olcaklar bana kızmasın.
gerçek şu ki doktorlarınız daha doğum başlamadan sezeryan olacağına karar verio.nerden biliolar normal doğmıcağını,niye kaderiyle oynuyolar çocuun..ben söyliim..sezeryan ücreti normalinin 2 katı ve sezeryan doğurtmak normaldn daha kolay ve risksiz
benim kuşağım 1980-90 arası ve daha öncesi tüm arkadaşlarım normal doğmuş..sizden varmı sezeryan doğan:26:
şimdi herkess sezeryan doğuyo,bu nası hayat kardeşim böleee
ben karşıyım wallaaa
mecbur kalınır %20 si sezeryan olur amenna,ama herkess sezeryan nereye gidio bu millet...yurtdışında herkes normal doğuruo epiduralle fln,türkiye iyice işin pokunu çıkardı
Eki Görüntüle 348161
Kızlar bu beşik nasıl?
400 TL Belis Markası da büyüyebilenlerden.60*170 boyu.
60*120 büyümeyenler de 250 TL gibi bişi ne dersiniz?
bizde belisten büyüyen beşik alıcaz kısmetse ama bize 500-600 tl gibi rakamlar didiler 250 tlye nereden buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?