aynennn
kardeşim de bana diyo "abla sen niye böyle yürüyon?"
"nasıl yürüyom?" göbeğim görünmüyorsa yürüşüm de aynıdır değişen bi şey yok mantıgıyla
"bilmiyorum böyle böyle" diyo ve penguen taklidi yapıo
"ben de enişten bana ne diyo biliyo musun" dedim
"penguen mi" dedi meğer beni kırmamak için penguen gibi yürüyorsun dememiş
"ben de hayır penguenimmmm diyo" dedim
çok merak ettim valla nası görebilirm ki
ohh maşallah gelsin paracıklar
bize bi şey yok:85:
ben bu konuda araştırılmamaış kulak tan duyma bilgimi paylaşıyorum..kıslar doğum parası harici bi de emzirme süt parası varmış bi de çocuk parası alcaz artık ya eşimiz ya biz kimin üzerine yazdırırsak
Merhba guzel anneler ve melekleri,oncelikle, iyilik temennilerini sunan ar.kadaslara cok cok tesekkurler, dun gece sancm olmadi hc kalkmadm tvalet harici zaten sukur saniyelik grip ckti uzun surmdi atlattm geceyi, smdiyse kc gundur olan altmdaki ckis yerindki agrim cogaldi sanki blyozlarla ezmsler gbi agrim var ama bu gun kafami toparlamak ve sakinlesip dinlenmek icn gtmedm doktora yarn anam burda oluck yarin giderim diyorum tabi anormal bisey olmazsa, bakalm az once yne grdi ckti agri yokluyo eskidn ne zaman dogck cok var 6 hafta diyodum smdi cok sukur atlattm bu gunu su haftada bitse 2 hafta daha dayansa diyorum korkum yogn bakima gerek olmadn nrmal dogurup alip kucgma gelmek evimize, ama belli ki 38 öncesi gelck bu, doktor 1cm aclma var seyrne biraksak 1 2 haftaya dogar bu dmisti, 2 haftayi doldrsn 36. Haftayi bari dualarnizi esirgemeyn hepmzn yavrusunu saglikli hayrli bgslasn bi omur bize ins.
ekliyim ben seni
face grubunda varmıydın canım?
neden yokkk son bir yıl içinde 40 gün sgk sı yatan alır dio
Ben de size dün bababmın bana sorduğu soruyu anlatayım..
babam: "biz çocukken ineklere bakardık
gebe ineklere soğuk su içirince içindee buzağı nasıl tekmelenirdi
çıkacak sanırdık. sen de soğuk bir şeyler içince
tekme atıyo mu??"
ben:
ben bu konuda araştırılmamaış kulak tan duyma bilgimi paylaşıyorum..
doğum parası yine devlet memurlarına verilen bi para(bu sgk dan alınan 3-4 aylık maaş dışında bi 200-300 lira gibi bi tutar var doğum yardımı die bu sadece devlet memurlarına verilyo)
emzirme yardımı 70-80 arası bişi hepimiz alabilyoz...
çocuk yardımıda şu olyo...aylık maaşlarımıza yansıyan asgari geçim indirimi varya şu anda biz onu evli-eşi çalışan çocuksuz olarak alıyoruz..çocuk olunca sgk ya bilgi verion o zmn evli-eşi çalışan 1 çocuklu kategorisisne geçion...66,49 lira olan eklenti 76,46 tl oluo..yani 10 lira farkedio maaşın..
malesef
memur olma şartı yok mu
yani sigortası bir yıl içinde kırk gün yatan herkes para mı alıyo :44:
kuzum beni bi aydınlat eğer varsa süpper ötesi bi şey olur
her türden yardıma açığız bu dönem
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-52.html#post23155643
göbüşümüzü koyduyduk kimseler görmedi sanırsam..
göbüşü koyduk biz kaçar oğluşla azıcık evi toparlayalım akşama yemek yapalım gene geliriz güzellerr
azıcık güneşi gördüm kızımın uyku seti ve battaniyelerinin bazılarını yıkadım
bari akşama kadar yağmur yağmasada kurusa şunlar
geçen kurutma makinesi almaya gittim hatta aldım ama evde koymayı planladığım yeri bir ölçtüm 2 cm.kısa mecburen hemen iade yaptırdım.of ya çamaşır makinemin üstünede olmuyo,çünkü üstü mermer,dolap.
ne güzelde heveslenmiştim.
Merhba guzel anneler ve melekleri,oncelikle, iyilik temennilerini sunan ar.kadaslara cok cok tesekkurler, dun gece sancm olmadi hc kalkmadm tvalet harici zaten sukur saniyelik grip ckti uzun surmdi atlattm geceyi, smdiyse kc gundur olan altmdaki ckis yerindki agrim cogaldi sanki blyozlarla ezmsler gbi agrim var ama bu gun kafami toparlamak ve sakinlesip dinlenmek icn gtmedm doktora yarn anam burda oluck yarin giderim diyorum tabi anormal bisey olmazsa, bakalm az once yne grdi ckti agri yokluyo eskidn ne zaman dogck cok var 6 hafta diyodum smdi cok sukur atlattm bu gunu su haftada bitse 2 hafta daha dayansa diyorum korkum yogn bakima gerek olmadn nrmal dogurup alip kucgma gelmek evimize, ama belli ki 38 öncesi gelck bu, doktor 1cm aclma var seyrne biraksak 1 2 haftaya dogar bu dmisti, 2 haftayi doldrsn 36. Haftayi bari dualarnizi esirgemeyn hepmzn yavrusunu saglikli hayrli bgslasn bi omur bize ins.
kurutma makinası şiddetle tavsiye ediyrm cnm benmki siemens çok memnunum yıkanmış çamaşırdan çıkanları bi görsen dersin ben eskiden nassı giydim bunları die
göndrdiğim linke bi bak cnm orda yazıyo erken doğum fln hepsi sgklılarda da erken doğumda izin yanmıyomuş bu arada
inan bende merak ediyorum bak
güzel bir konuya değindin
Ben de size dün bababmın bana sorduğu soruyu anlatayım..
tekme atıyo mu??"
ben:
hihooo çok tatlı ya...Ben de size dün bababmın bana sorduğu soruyu anlatayım..
tekme atıyo mu??"
ben:
eline sağlık cnm...ben pzrdan buyana her akşam bi posta tıp yıkıyorum...evin içinde çamaşılığa asıyorum..ertesi gün işten gidince kurumuş oluo topluyorum:))) son 1 yada 2 posta kalkdı bendede..uyku seti kaldı bi tek artık 1 yada 2 makinayla hallederim inş...hafta sonuda ütüüüüüüüüüüüü...nefret ederim normalde ama bunda çok heycanlıyım....kocam benden habersiz yapar kızımın ütüsünü die her an tetikteyim...çünkü akşam benden önce gidio işten bakıom topluo çamaşırları toplama diom yine topluo...anlaştık birlikte toplayıp asıyoruz artıkazıcık güneşi gördüm kızımın uyku seti ve battaniyelerinin bazılarını yıkadım
bari akşama kadar yağmur yağmasada kurusa şunlar
geçen kurutma makinesi almaya gittim hatta aldım ama evde koymayı planladığım yeri bir ölçtüm 2 cm.kısa mecburen hemen iade yaptırdım.of ya çamaşır makinemin üstünede olmuyo,çünkü üstü mermer,dolap.
ne güzelde heveslenmiştim.
öğrencimiz gelmeden yemeğimizi yaptık geldikkk ,bugünçok becerikliyim galibaaaburda geneee KAR yağıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?