hihooo çok tatlı ya...
eline sağlık cnm...ben pzrdan buyana her akşam bi posta tıp yıkıyorum...evin içinde çamaşılığa asıyorum..ertesi gün işten gidince kurumuş oluo topluyorum:))) son 1 yada 2 posta kalkdı bendede..uyku seti kaldı bi tek artık 1 yada 2 makinayla hallederim inş...hafta sonuda ütüüüüüüüüüüüü...nefret ederim normalde ama bunda çok heycanlıyım....kocam benden habersiz yapar kızımın ütüsünü die her an tetikteyim...çünkü akşam benden önce gidio işten bakıom topluo çamaşırları toplama diom yine topluo...anlaştık birlikte toplayıp asıyoruz artık
bende akşam yaptım yemeğimi taammıııııııı
kar görmek istemiyom artıkkkk
çok sebze, seni sarmayabilir ama:)) pazı yaptım..bide karnıbahar yaptım fırında başemel soslu..moderen adı karnıbahar graten:))) akşam beyimde yanına makarna kavurması yapar..ok dir işte:)))anaaam tek davamız hangimiz yapcak olsa ya ne iyiymiş benimki benden saatler sonra gelir eve bazen hiç gelmez o da iyi aslında ya
bu arada akşama ne yaptın kuzuu akşama tekim ama kuzum için yemek yapmam lazım geçiştirmeye de bayılırım aslında ama
kar görmek istemiyom artıkkkk
benim kocam benle hep şişko patatesim benim diye dalga geçiyordu..
geçen yine dedi ben de nazlanıyorum kızmış gibi trip atıyorum falan..
cilveleştik bayağı bi sonra birden ciddileşti ve dedi ki aşkım ya senden süper kumpir olur..
bi de bi de dün gece sola dönük yatıyordum.. uykunun en derin yerindeyim.. birden ağzıma bişey doldu.. panikle kalktım yataktan.. o esnada da yuttum tabi.. ağzımda boğazımda acımsı bi tat.. nefes aldıkça yanıyo.. anlayamadım hiç bişey..
doktoru aradım.. kızım mideme basınç yapmış.. muhtemelen tekme yemişsindir dedi.. alçak yastıkta yatmamaya çalış dedi..
ama çok korktum boğuluyordum az daha.. neyse ki annesinin bi tanesiymiş..
cilveleştik bayağı bi sonra birden ciddileşti ve dedi ki aşkım ya senden süper kumpir olur..
bi de bi de dün gece sola dönük yatıyordum.. uykunun en derin yerindeyim.. birden ağzıma bişey doldu.. panikle kalktım yataktan.. o esnada da yuttum tabi.. ağzımda boğazımda acımsı bi tat.. nefes aldıkça yanıyo.. anlayamadım hiç bişey..
doktoru aradım.. kızım mideme basınç yapmış.. muhtemelen tekme yemişsindir dedi.. alçak yastıkta yatmamaya çalış dedi..
slm canm kaç haftalıksın bebegn gelişimi nasıl
34ten sonra doğum beklenir dedi ebe geçen bana
o zamana kadar çocuk gelişimini tamamlar riskli dönemi atlatırmış
tabi yine de ne kadar geç olursa o kadar iyi
anam korku filmi tadında okudum valla...
Hatta sonunu okumadan aklımdan şöyle bir seneryo geçti ne alakaysa
heralde eşi meyve falan attı ağzına....
hayal gücüm genişledi sanırsam
geçen lolly de anlatmıştı buna benzer bişi(sanırım loolydi yanlış olmasın yinede)...o uyurken birden kusmaya başlamış...artık nasıl bi tepik yidiyse...kızçeler mideye çalışyo dimekki:))
Kızlar yaklasık bir haftadır tüvalete hiç kuru gidemedim bi damla geliyo gidiyorum tuvalete ama o gelen beyaz akıntı oluyo hep kokusuz mantar fln mı oldum yoksa üsütmektenmidir kar fln var burda okulda cok soguk ...sizdede akıntı varmı
o su damlası gibi olan akıntı normal hamilelikte,normal zamanlarda bile kadınlarda şeffaf akıntı olur,vajina zaten ıslaktır,hamilelikte aha da artıyo doğal olarak,kaşıntı,koku ve de renk yoksa bence endişelenme,hamile arkadaşım da demişti,hamilelikte artıyo,işe giderken günlük ped kullanıyom,evde de sık sık çamaşır değiştiriyom diye,bende de oluyo,önemli olan çamaşırını kuru tutmak,ben kendi adıma normal diye düşnüyorum,doktoruma sorma gereği bile duymadım
nazarboncuğu
sabahtan bu yana yazcam sana hep unutuyorum, geçmiş olsun canım, ama hiç stres yapma streste tetikler sonuçta, benim kuzenim 1 ay önce 35 haftalık doğum yaptı, hiç bi sorun yaşamadı hemde doğumunu yaptı oğlunuda aldı evine geldi, iyi düşün iyi olsun ok
Sagolasn varolasn cnim bnim ya, byle hkayeleri ogrnince daha bi kendme gelyrum 35 i doldrms muydu? Nye erkn olms o da mi bnim gbi gebelgmde ilk kez sorn yasyorm ama bir oldu tam oldu
Sagolasn varolasn cnim bnim ya, byle hkayeleri ogrnince daha bi kendme gelyrum 35 i doldrms muydu? Nye erkn olms o da mi bnim gbi gebelgmde ilk kez sorn yasyorm ama bir oldu tam oldu
canım benim eltim 35 hadtalık 2400 gr. doğurdu maşallah bbeği cin gibi küvezde kalmadı benim dr.da 34e kadar herşeyi gelişiyo bi sorun olmaz dedi bu arada kar yağmasın ya cumartesi kontrolüm var...Benimki resmen zorluyo 35i doldursam bari, oynuyo ayaklarni kabrgalarma dretp kafayi zorluyo 5 dk snra cikck hsdyorum aneme sordm ala ala dyo kadin dmek ki nrmal dgl yolda bndi gelyo dktora gtmek istmyrm ama acklgmda bsldgi icn dvam edydr diye dusnyorm byle zorladkca, nie gtmiyon psikopatmsn sen derseniz parmaklayck yne dun odayi inlettm resmen zatn agryo bebk bsiyo bi de bu byle yapnca mahvoldm resmen ama mecbur anem gelsn yarn gdm dyorm ya bkalm tetkteym
Benimki resmen zorluyo 35i doldursam bari, oynuyo ayaklarni kabrgalarma dretp kafayi zorluyo 5 dk snra cikck hsdyorum aneme sordm ala ala dyo kadin dmek ki nrmal dgl yolda bndi gelyo dktora gtmek istmyrm ama acklgmda bsldgi icn dvam edydr diye dusnyorm byle zorladkca, nie gtmiyon psikopatmsn sen derseniz parmaklayck yne dun odayi inlettm resmen zatn agryo bebk bsiyo bi de bu byle yapnca mahvoldm resmen ama mecbur anem gelsn yarn gdm dyorm ya bkalm tetkteym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?