2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hatta şunuda ekle ilerde bunu kızımada anlatcam de....hiç unutmuycam bu yaptığını oda bilsin babasının yaptığını de

:

ikimizde normal kilolarda doğmuşuz. ben zayıfım ama kemikliyimdir yani öle çıtpıtı minnak kızlardan değilim.. e kocişte 188cm bizim kızımızda öle pek bi minnak olmaz die düşünüyom
dediğin gibi az yesem diyom ama ben doymuyorum ki, hem kıyamam da... artık hayırlısı, rabbim sağlık versinde normla sezaryan orataya karışık bişiler yapcaz
aynen canım benimde öyle... sürekli ıslak hissi var, bazende regli gibi geldiğini hissediyorum. hamilelikte normalmiş
günlük ped kullanıyordum ama nefes almadığı için sağlıklı değil dediler şimdi peçete koyuyorum her wcde değiştiriyorum. zaten saat başı ziyaret ediyoruz kendilerini

anammm az kaldı PIRTLAMAYAAA bakalım ilk kim pırtlıcakkk çok heyecanlııı
hakkattt yawwww kim olacak acaba

ay kıyamam petuş teyzesi alsın kilo.. dediğin gibi son haftalarda kilo almıyolarsa.. şimdiden depolasınlar
parisiim yaff bugün benim kafa basmıyor şimdi bizim raporda bugün tarihinde verdiler ya bize bugün 32+0 değiliz di mi :44::44:

yok canım değiliz bildiğim kadarıyla..
31+5 iz..sata göre gidiyoruz ya..
raporun üzerinde şu kadar haftadır falan yazmıyo gerçi benimkinde.. sende yazıyomu:26:

dolabımız geldiiii ikea ya bi tebrik koyuyorum çok hızlılarrrakşam babamız teşrif eder kurarsa hafta sonu eşyalarını yıkar yerleştiririzzzz.beşiğimizde haftaya gelcekmişşş olyyyyheyecan yaptım

bu arada işyerime sordum..
bana normal maaş ödemeye devam edeceklermiş her ay
ben sonra sgkdan aldığım parayı onlara verecekmişim
keşke doğum hediyesi al senin olsun deseler almasalar ama nerdeeeeeeeeee

bebeğin için günlük tutuyorsan ona da yazzzcam de canım

hatta şunuda ekle ilerde bunu kızımada anlatcam de....hiç unutmuycam bu yaptığını oda bilsin babasının yaptığını de

kızıma dün akşam anlattım bile
teli kapattıktan sonra hem ağlıyom hem kızımı seviyom
bir yandan da baban bölr böle yaptı kızım diyom
tam drama bağladm yani

ayyy pek güzel olmuşşş
hadi bakalım sana iş çıktı yine kolay gelsn şimdiden..

rapor tarihi 32. haftanın son gibi hesaplanıo..
yani raporun üstünde yazan tarihden itibaren 5 hafta sayyonuz..
bugünün tarihi varsa bakıyorum takvime..22 martta 5. hafta bitio...yani 37. haftanız bitmiş gibi oluo...
çünkü raporda 32 haftalık gebeliği mevcuttur yazıo ya..bu ne demek...yani 32 haftası bitmiştir demek..yani benim öyle hesapladık:))

hayırlı olsun cnm..ikeaya bende bu konuda tebrik koyyorum..

sende parissssss yaniiiiiiiii... biz burda ah keşkee derkennn, sen boncuklusunu arıyon ama

gözünaydın hadi canım çok iii olmuş

sen gene dua et. Benim adi iş yerim, maaş filan ödemiyor. SGK'dan alacağım. Doğum sonrasında oraya dönmek istemediğim için anlaşma yaptık, doğum raporumun son tarihine kadar beni orada çalıştırıyor gösterecekler, ondan sonra da çıkartıyorlar. ağzıma bir parmak bal çalmak için de tazminat veriyorlar. böylece 2-3 ay elime hiç para geçmeyecek.

ya benim raporda şu kadar haftalık gebedir falan yazmıyo yaa
bugün tarihi vee doğum öncesi izin başlama tarihi yazıyo:26:
yanlış vermesin bunlar..
yakarlar iznimi valla kalırım ortada

sende parissssss yaniiiiiiiii... biz burda ah keşkee derkennn, sen boncuklusunu arıyon ama

gözünaydın hadi canım çok iii olmuş

hani olmuşken oda olsa fena olmazdıı

aynen petuşcuum dediğin gibi olyuo bu işler 32yi doldurunca yani 32+0 da alıyosun raporu sonra 37ye kadar istersen çalışıyosun ben 34 te ayrılmayı tercih ediyrm ama tabii herkesin işine bağlı

kuzuna da sana da maşallah cnmmm hala fitsin son derece bana aşkım şişko şişko die dalga geçiyo
+12 kilo ve fit olmak

maşalah maşalahhhhhhh kuzucum göbüş pek bi şekerr
bende çekersem inş. koymayı düşünüyorum bugün

ben de ne zamandır istiyordum ihmal ediyordum
bugün uyanır uyanmaz kahvaltı yapmadan çektim düşün

Kızlar şimdi aklıma takıldı..
hasta bezi alcaz ya onu bağladktan sonra o kocaman totonun üstüne ne giycez..
külot giyilir mi??

ohh misssss..inş. benimkilerde öyle yapar

yanlış değildir cnm nie yanlış olsun...öyleside var böyleside var demekki..sonuçta şunu düşün adamlar ilk defa sana rapor vermio...biliolardır olayı....tarih yazıosa seninkiler ince hsp yapmış demekki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…