hatta şunuda ekle ilerde bunu kızımada anlatcam de....hiç unutmuycam bu yaptığını oda bilsin babasının yaptığını dehhiiiç sanmıyom canm
işin kötüsü ben de çok seviyorum yeğenlerini soğuyacağım kızlardan bu gidişle....
dün dedim zaten çocuk doğsun görcem ben seni..
onun yaz tatili 1 ay benm de 2 ay.
o fazlalık 1 ayımı annemlerin yanında geç,ireceğim dedim..
bi de bu olayı yarn kızlara anlatcam gör bak nasıl kızacaklar sana dedim
:sağol canım...
sağol sbilyanacaım. bende düşündüm bugün ya çok kilo alırda mecburi sezeryan olursa sırf kilosu yüzünden. artık yediklerime dikkat edeyim az yiyeyim diyorum ama kıyamıyorum bu seferde
eşim zayıf doğmuş bende 3,700 doğmuşum. bakalım çok kilolu bi bebek olmaz diye tahmin ediyorum:26::
aynen canım benimde öyle... sürekli ıslak hissi var, bazende regli gibi geldiğini hissediyorum. hamilelikte normalmişKızlar yaklasık bir haftadır tüvalete hiç kuru gidemedim bi damla geliyo gidiyorum tuvalete ama o gelen beyaz akıntı oluyo hep kokusuz mantar fln mı oldum yoksa üsütektenmidir kar fln var burda okulda cok soguk ...sizdede akıntı varmı
hakkattt yawwww kim olacak acabaanammm az kaldı PIRTLAMAYAAAbakalım ilk kim pırtlıcakkk çok heyecanlııı
ay kıyamam petuş teyzesi alsın kilo.. dediğin gibi son haftalarda kilo almıyolarsa.. şimdiden depolasınlarcnm akıntı olmasada koku kaşıntı vs. olmasada mantar olabilir...benim sürekli ıslkalık vardı ve mantar çıktı...
kesme sakın kızımın rıskını...yiiii
ben doğuma yakın anne topiklerine bakıorumda son 2-3 haftada kilo almıolar bebekler genelde cnm..hepsi ondan şikayetçi gittim hiç kilo almamış gittim zayıflamış falan diolardı..ondan ötürü bu haftalar tam gelişim haftaları...son 1-2 haftada zaten bu kadar kilo alamıycaklar sanırsam
parisiim yaff bugün benim kafa basmıyorşimdi bizim raporda bugün tarihinde verdiler ya bize bugün 32+0 değiliz di mi :44::44:
hhiiiç sanmıyom canm
işin kötüsü ben de çok seviyorum yeğenlerini soğuyacağım kızlardan bu gidişle....
dün dedim zaten çocuk doğsun görcem ben seni..
onun yaz tatili 1 ay benm de 2 ay.
o fazlalık 1 ayımı annemlerin yanında geç,ireceğim dedim..
bi de bu olayı yarn kızlara anlatcam gör bak nasıl kızacaklar sana dedim
hatta şunuda ekle ilerde bunu kızımada anlatcam de....hiç unutmuycam bu yaptığını oda bilsin babasının yaptığını de
dolabımız geldiiiiikea ya bi tebrik koyuyorum çok hızlılarrr akşam babamız teşrif eder kurarsa hafta sonu eşyalarını yıkar yerleştiririzzzz. beşiğimizde haftaya gelcekmişşş olyyyy heyecan yaptım
rapor tarihi 32. haftanın son gibi hesaplanıo..ay kıyamam petuş teyzesi alsın kilo.. dediğin gibi son haftalarda kilo almıyolarsa.. şimdiden depolasınlar
yok canım değiliz bildiğim kadarıyla..
31+5 iz..sata göre gidiyoruz ya..
raporun üzerinde şu kadar haftadır falan yazmıyo gerçi benimkinde.. sende yazıyomu:26:
dolabımız geldiiiiikea ya bi tebrik koyuyorum çok hızlılarrr akşam babamız teşrif eder kurarsa hafta sonu eşyalarını yıkar yerleştiririzzzz. beşiğimizde haftaya gelcekmişşş olyyyy heyecan yaptım
bu arada işyerime sordum..
bana normal maaş ödemeye devam edeceklermiş her ay
ben sonra sgkdan aldığım parayı onlara verecekmişim
keşke doğum hediyesi al senin olsun deseler almasalar ama nerdeeeeeeeeee
bu arada işyerime sordum..
ya benim raporda şu kadar haftalık gebedir falan yazmıyo yaarapor tarihi 32. haftanın son gibi hesaplanıo..
yani raporun üstünde yazan tarihden itibaren 5 hafta sayyonuz..
bugünün tarihi varsa bakıyorum takvime..22 martta 5. hafta bitio...yani 37. haftanız bitmiş gibi oluo...
çünkü raporda 32 haftalık gebeliği mevcuttur yazıo ya..bu ne demek...yani 32 haftası bitmiştir demek..yani benim öyle hesapladık:))
hayırlı olsun cnm..ikeaya bende bu konuda tebrik koyyorum..
sende parissssss yaniiiiiiiii... biz burda ah keşkee derkennn, sen boncuklusunu arıyon ama
gözünaydın hadi canım çok iii olmuş
rapor tarihi 32. haftanın son gibi hesaplanıo..
yani raporun üstünde yazan tarihden itibaren 5 hafta sayyonuz..
bugünün tarihi varsa bakıyorum takvime..22 martta 5. hafta bitio...yani 37. haftanız bitmiş gibi oluo...
çünkü raporda 32 haftalık gebeliği mevcuttur yazıo ya..bu ne demek...yani 32 haftası bitmiştir demek..yani benim öyle hesapladık:))
+12 kilo ve fit olmakkuzuna da sana da maşallah cnmmm hala fitsin son derece bana aşkım şişko şişko die dalga geçiyo
maşalah maşalahhhhhhh kuzucum göbüş pek bi şekerr
bende çekersem inş. koymayı düşünüyorum bugün
ohh misssss..inş. benimkilerde öyle yaparbu arada işyerime sordum..
ya benim raporda şu kadar haftalık gebedir falan yazmıyo yaa
bugün tarihi vee doğum öncesi izin başlama tarihi yazıyo:26:
yanlış vermesin bunlar..
yakarlar iznimi valla kalırım ortada
hani olmuşken oda olsa fena olmazdıı
maşallahh size canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?