- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
Benimki resmen zorluyo 35i doldursam bari, oynuyo ayaklarni kabrgalarma dretp kafayi zorluyo 5 dk snra cikck hsdyorum aneme sordm ala ala dyo kadin dmek ki nrmal dgl yolda bndi gelyo dktora gtmek istmyrm ama acklgmda bsldgi icn dvam edydr diye dusnyorm byle zorladkca, nie gtmiyon psikopatmsn sen derseniz parmaklayck yne dun odayi inlettm resmen zatn agryo bebk bsiyo bi de bu byle yapnca mahvoldm resmen ama mecbur anem gelsn yarn gdm dyorm ya bkalm tetkteym
güle güle kullanın canımdolabımız geldiiiiikea ya bi tebrik koyuyorum çok hızlılarrr akşam babamız teşrif eder kurarsa hafta sonu eşyalarını yıkar yerleştiririzzzz. beşiğimizde haftaya gelcekmişşş olyyyy heyecan yaptım
maşallah size
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-52.html#post23155643
bizde topiğe ne zamandır göbüş yüklemiyoduk buyrun size
canım herseyin yolunda olmasına sevindim umarım herşey gonlunce olur sıkma canını ben hala cok sanslı buluyorum seni cunku 34. haftadasın allahtanMerhba guzel anneler ve melekleri,oncelikle, iyilik temennilerini sunan ar.kadaslara cok cok tesekkurler, dun gece sancm olmadi hc kalkmadm tvalet harici zaten sukur saniyelik grip ckti uzun surmdi atlattm geceyi, smdiyse kc gundur olan altmdaki ckis yerindki agrim cogaldi sanki blyozlarla ezmsler gbi agrim var ama bu gun kafami toparlamak ve sakinlesip dinlenmek icn gtmedm doktora yarn anam burda oluck yarin giderim diyorum tabi anormal bisey olmazsa, bakalm az once yne grdi ckti agri yokluyo eskidn ne zaman dogck cok var 6 hafta diyodum smdi cok sukur atlattm bu gunu su haftada bitse 2 hafta daha dayansa diyorum korkum yogn bakima gerek olmadn nrmal dogurup alip kucgma gelmek evimize, ama belli ki 38 öncesi gelck bu, doktor 1cm aclma var seyrne biraksak 1 2 haftaya dogar bu dmisti, 2 haftayi doldrsn 36. Haftayi bari dualarnizi esirgemeyn hepmzn yavrusunu saglikli hayrli bgslasn bi omur bize ins.
geçmiş olsun buna benzer bişi banada bir kereleğine de olsa olmustu..benim kocam benle hep şişko patatesim benim diye dalga geçiyordu..
geçen yine dedi ben de nazlanıyorum kızmış gibi trip atıyorum falan..
cilveleştik bayağı bi sonra birden ciddileşti ve dedi ki aşkım ya senden süper kumpir olur..
bi de bi de dün gece sola dönük yatıyordum.. uykunun en derin yerindeyim.. birden ağzıma bişey doldu.. panikle kalktım yataktan.. o esnada da yuttum tabi.. ağzımda boğazımda acımsı bi tat.. nefes aldıkça yanıyo.. anlayamadım hiç bişey..
doktoru aradım.. kızım mideme basınç yapmış.. muhtemelen tekme yemişsindir dedi.. alçak yastıkta yatmamaya çalış dedi..
ama çok korktum boğuluyordum az daha.. neyse ki annesinin bi tanesiymiş..
evet canım bendimgeçen lolly de anlatmıştı buna benzer bişi(sanırım loolydi yanlış olmasın yinede)...o uyurken birden kusmaya başlamış...artık nasıl bi tepik yidiyse...kızçeler mideye çalışyo dimekki:))
hah hah hah hih hih hoh hoh hoh
canım sıkılyıoooooo
canım sıkılyıoooooo
bende bi denetime başlıycam...sıkı tutarsam akşama bitirrim..ama sıkı tutmam için bilgisayara hiç bakmadan kafamı dosyaya gömmem gerekio..ama sıkı tutmazsam gözüm sürekli kk da olursa 1 haftayı bulur bitirsem..napsam öyle onu düşünyom....bi ses dio bugün hallet bi ses dio aman ya boşver yavaş yavaş yap işte
bende bi denetime başlıycam...sıkı tutarsam akşama bitirrim..ama sıkı tutmam için bilgisayara hiç bakmadan kafamı dosyaya gömmem gerekio..ama sıkı tutmazsam gözüm sürekli kk da olursa 1 haftayı bulur bitirsem..napsam öyle onu düşünyom....bi ses dio bugün hallet bi ses dio aman ya boşver yavaş yavaş yap işte
benimde ama şimdi öğrencim gelcek onu bekliyomhasta bezi ile ilgili sna bişey yazmıştım ama kaynadı araya.tek kullanımlık külot şeklinde hasta bezleri varmış eczanelerde.üstüne bişey giymeye gerek kalmaz ondan alınca.bende ondan alcam.bi sor istersen izmirde kesin bulursun.
canım sıkılyıoooooo
aman boşver yavaş yavaş hallolur
ya da dengeyi bulup iki tarafı da idare et sen akıllı gadınsın yaparsın
gördüm canm sorarm bakarım eczaneye..
ne öğrencisi bu özel ders mi veriyon
ben artık yaya yaya çalışıyorum heee
intikan günüdür bugün
ben artık yaya yaya çalışıyorum heee
intikam günüdür bugün
kızlar nefes darlığı bayağıdır var bende hamilelikten birde nezle olmuştum burnum tıkalı 3 gündür sadece ağızdan nefes alıyom tuzlu su yapıyorum açılsın diye buhara tutuyom yüzümü.Allaha dua ediyom ya hep bi yerimiz eksilince anlıyo insan organlarının kıymetini...
zeynep be senn çizelgen ne hoşmuş..
bebeğin boy kilosu bile yazıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?