2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kumralm cnim bnim ya oyle bi yazmsn aglycm smdi insallah allahm karnima bktm indi iyce vajna bolgem harc agrm yk ama, su nsan vs gelmdi ama zorlyo bkalm ne olck halm vala tanimadan icm kaynadi hepinze arkadaslar sagoln rabbim yavrularnza uzun saglikli sornsz ömurler verip size bgslasn ins. Amin bnimkni de tbiki gosenaycm cnim bnim, ins bnimde byle guzel olmlu hkayelrm olck everince gelinime diycm kocm byle acelcydi bk dye

canım sesli harfleri kullansan mı diyorum
anlayamadım ne demek istediğini.....

güle güle kullanın canım
maşallah size
maşallah canım gobegine
canım herseyin yolunda olmasına sevindim umarım herşey gonlunce olur sıkma canını ben hala cok sanslı buluyorum seni cunku 34. haftadasın allahtan
geçmiş olsun buna benzer bişi banada bir kereleğine de olsa olmustu..
geçen lolly de anlatmıştı buna benzer bişi(sanırım loolydi yanlış olmasın yinede)...o uyurken birden kusmaya başlamış...artık nasıl bi tepik yidiyse...kızçeler mideye çalışyo dimekki:))
evet canım bendim

Kumsal yazcktim cok pardn cnim bnim ya telden yaziyorum zor oluyor mesaj tipi yaziyorum o yuzden zeynepcim

hah hah hah hih hih hoh hoh hoh

canım sıkılyıoooooo

benimde ama şimdi öğrencim gelcek onu bekliyom hasta bezi ile ilgili sna bişey yazmıştım ama kaynadı araya.tek kullanımlık külot şeklinde hasta bezleri varmış eczanelerde.üstüne bişey giymeye gerek kalmaz ondan alınca.bende ondan alcam.bi sor istersen izmirde kesin bulursun.

canım sıkılyıoooooo

bende bi denetime başlıycam...sıkı tutarsam akşama bitirrim..ama sıkı tutmam için bilgisayara hiç bakmadan kafamı dosyaya gömmem gerekio..ama sıkı tutmazsam gözüm sürekli kk da olursa 1 haftayı bulur bitirsem..napsam öyle onu düşünyom....bi ses dio bugün hallet bi ses dio aman ya boşver yavaş yavaş yap işte

kızlar slm ben yarın 32+0 haftalık oluyorum rapor almaya gideceğim dün bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım kuruttum ütüledim dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı çok güzel bebek kokusu var sanki. fotoğraf yüklüyeceğim ama nasıl yükleniyor bilmiyorum.Kurutma mak. olmasaydı 1 haftada bitiremezdim kurutma mak. olanlar hiç tereddüt emeden kurutun çekmiyor çamaşırlar sadece içi elyaflı olanlar bozuluyor. tulum ve zıbınlara hiç birşey olmuyor.

içindeki ses olayım yawrummm ,boşverrr yavaş yavaş yap

aman boşver yavaş yavaş hallolur
ya da dengeyi bulup iki tarafı da idare et sen akıllı gadınsın yaparsın

gördüm canm sorarm bakarım eczaneye..
ne öğrencisi bu özel ders mi veriyon

ben artık yaya yaya çalışıyorum heee
intikam günüdür bugün

Son düzenleme:

canım sıkılyıoooooo

aynen yaaa kızardım eskiden sıkılıyrm diyene zaman yetiştirmeye çalışıyorum yetişmiyo die ama evde olunca da zor bee komşulardan da ses yok akşama kociş de yok kitap okuyom bi taraftan buraya takılıyom bi de oktay ustayı izliyom sıkıldıkça da aklıma kötü şeyler geliyo ya zor tutuyom kendimi

aman boşver yavaş yavaş hallolur
ya da dengeyi bulup iki tarafı da idare et sen akıllı gadınsın yaparsın

gördüm canm sorarm bakarım eczaneye..
ne öğrencisi bu özel ders mi veriyon

ewet canım 4 öğrencim var ve son 1 ay hızlanmam gerekk :18::18:yoksa çocuklarla ders yaparken suyum gelcek

kızlar nefes darlığı bayağıdır var bende hamilelikten birde nezle olmuştum burnum tıkalı 3 gündür sadece ağızdan nefes alıyom tuzlu su yapıyorum açılsın diye buhara tutuyom yüzümü.Allaha dua ediyom ya hep bi yerimiz eksilince anlıyo insan organlarının kıymetini...

çok geçmiş olsun kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…