2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım spirali uygulattıktan sonra bir ay sonra mutlaka kontrole gidiyorsun zaten.herhangi bir durum varmı,kaymışmı,vücut atmışmı diye kontrol ediliyor.sonra da rahat rahat kullanabilirsin.yılda bir kez de diğer kontrooller oluyor ve 10 yıl kullanabiliyırsun,istediğinde de çıkarttırabiliyorsun.adetlerde il 3-4 ay düzensizlik olur,kanama artabilir.ama aşırı olmadığı sürece bir sorun teşkil etmez.

cnm güsel bilgiler vermişsin teşkür ettik ama ben bunların hiçbirini istemiyorum kısa bi süre hapla korunduk adetim 1 ay gecikti sonra ben de yok dedim istemiyom sonra 3 yıl boyu prezervatifle korunduk doğumdan sonra da öyle düşünüyommm

ama bana kim getircek şimdiiiii bilmemmiiiii ben herşeyi bilirim,bizim taşucunda yazlık var,bi ucumuz o taraflı yani,bi arkadaşım vardı karamanda o çok getirirdi

çok çok sağol canımm
kerebiç neki :26: merak etim

bende merak ettim hemen baktım google amcadan
güzel bişiye benziyooo

internetten yardım alalım ya da tecrübeli analardannn , ben bu konuyu düşünmüştüm ama sıcak suyla yıkamak yeterli gibi gelmişt.kimyasl bişey değiremeyiz sonuçta dimi :44::44:

sıcak kaynar suda kaynatmak yeterli olur gibime geliyo:26:

kesinlikle kerebiç.. offf bol cevizlii.. offf..
alla alla....çok şaşırdım bilemniz bak şimdi:) çünkü ist. da bilinmiyor...benim sormadığım yer kalmamıştır..mersin dışında bilinene yapılan bi yer hiç duymadım..bilenide duymamıştım:)))
kerebiç neki :26: merak etim
güzel bişi

offffff ki ne offfff künefe falan heryerde olurda kerebiç heryerde olmazda, ben konyada hiç görmedim,benim birilerinden acilen istemem lazım
benimde aynen...fenalardayım..içimdeki yangın artıı şu an itibariylen
sıcak kaynar suda kaynatmak yeterli olur gibime geliyo:26:

pompa peki?
biberon için öyle diolar ya kaynar suda bekletcen yada kaynatcan..ama pompa takılyo kafama...kkelebek bi topik açmmıştı tecrübeli annelere soru soruodu..dur oraya yazim bakalım..cvp gelcekmi

doğru ben pompayı hiç düşünmedim nasıl steril ederiz diye..
sen bi sor hele

bende baktım internetten güzel bişeye benziyo

yok hayır yozgatta yaşıyoruz... haziranda ankara yolcusuyuz:))
ama elazığa sıklıkla geliriz dedem halam teyzem oradadır...

bende ellazığlı kimse yok diyodum gurupta sonunda bitane buldum elazığda nerelisiniz bide akraba çıkarmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…