2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kıslar gün var az sonra her yerimi ve göbüşümü belli eden bi elbise giycem çok abes olur mu ya pantolon giyesim yok hiç

göbüş harici başka çıkıntılar yoksa vücudunda giy bebem
varsa pantolon üstüne dar bi şey giy ille de belli olsun istiosan

kızlar yarın kontrolüm var ben çekmeköydeyim dr.um kadıköyde.1 ay oldu gitmeyeli dr.a ama kar da şiddetlenir mi dersiniz korkuyorum ya zaten aklım zor geçen bi hamilelik olduğu için hep bebişimde.bi de kar durumunu düşünmek istemiyorum.inşallah inanıyorum güel haberler vericem size.

ay çok sıkıldım hava karanlık evde tek başıma gidip gelip bişeyler yiyiyorum daha saat 2 kış hamileligi daha zormuş sürekli evde dışarı çıkmayada korkuyorum kar buz yatmaktan kilo alıyom valla
aynı benimde canımmmm midem şuan çatlıcak olmasa meyve yemeğe niyetim varda almıyooo artık bide mide iyice doluyken nefes alamıyorum söyle doyasıyaaaa.. az geliyoo kalbim çok hızlı atıyooo çarpıntı tutuyoooo ve kocaman bir popo ve kocaman bacaklarla yaşamaya devam ederken ertesi hafta dahada kalınlaştığını gözlemliyorumm ama halaa seksiyiim güzeliimmmmm işte ne yaparsıınnnn diyorum kendi kendime arkadaslarımın desteğiyleee

bu aradaaa kızçemin annemlerde olan kıyafetleri hariç kıyaftelerin yıkadık eldivenin biri annemde kalmış sanırsam uyku setini de yıkadık kendi pijamalarımızı da kırmızı pijamam bi soldu bi soldu ki neyse ki pembeyle beraber attım da bişey olmadı kızıma özel deterjan almadım nereye kadar ayrı yıkancak çamaşırları nihayetinde ben öyle düşünüyorum yani yumuşatıcı olarak da bingo soft bebek resimli olanı kullandık hepsi oldu mis ama nedense uyku setinin çarşafı sert oldu ya bilmiyom nassı yumuşuycak

Kendimi suçlu hissediyordum neredeyse Yalnız değilmişim meğersemm Ne zamana kadar olurmuş acaba

bizde 7 aydır tık yok adamcaz yok ya boşver dio alıştı tık yoka da geçen ben de sordum baya iyi durumda olan arkadaşlar var

Az kaldı yaa.Beni şimdi değilde doğumdan sonrası ürkütüyor..

saol canım , o zaman yumuşatıcı almayım ben

o yüzden videoya aldırmayı da hiç düşünmedm ben
doğum sonrası bebğimle kavuşma anımızdan itibaren romantik sahneler başlıo
film orda başlayabilir
güzel ve mutlu bi anne tertemiz ufacık bi bebe gururlu bi baba : mutlu aile tablosu

canım medilife mi gittin.evet fatmagülün genelde tüm hastane bölümlerini orda çekiyorlar
bu arada artık benim nickim BenSibel değil sbl canım

evet evett oraya gittiiiiim sibelcimmm sen miydin bende seni tanıyamadımmmm.ordada hamişlere baktım sibel olabilir mi diyeee

kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..

saol canım , o zaman yumuşatıcı almayım ben

bugün öğrendiğim son bilgileri paylaşmak istiyorum sevgili annecikler

bebeğiniz için deterjan ve yumuşatıcı kullanmayın
sabun tozu veya amy ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsinz
ayrıca yumuşatıcı bölümüne elma sirkesi koyarsanız dezenfekte etmiş olursunuz
ve asla kalıntı bırakıp zarar teşkil etmez
bugn dinledgm uzman yorumuydu efendm
:112:

ben tutkuyla eşimde doğuma girsin istiorum..ve girecekte..
evet orda kan revan çığlık kıyamet vesselam..
ama hepsinden daha güzel bişi var...bi çift göz ilk kez dünyaya açılacak...
benim için paha biçilmez...eşiminde aynı duyguyu aynı anda yaşamasını şiddetle istiorum..
amaç romantizim yaşamak değil zaten...orda bi duyguyu yaşamak, bi ana tanık olmak...
ben ilk hareketini hisseetiğimde eşimin yanınmda olamamasına bile çok içerlemiştim...
ilk ışığa baktığında babasının o ana tanık olmasını tutkuyla isteyenlerdenim

kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..

dün benim de kasıklarıma bi sancı girdi canm endişelenme
yalancı doğum sancısı olabilirmiş ama senin tarihine göre o da çok erken
meyve suyu veya su iç bolca ayaklarını uzat dinlen imkanın varsa da ılık duş al
dr a gidersen de sonucu bize haber et

dua edin benim için..

canım inşallah bi sorun yoktur güzel haberlerle gel inşallah bizede haber et

dua edin benim için..

geçmiş olsun cnm..iyi haberlerini bekliyoruz.

bende sağlık ocağına gidicem annemle..havada çok soğuk ama napalım.dün 2.doz tetanoz aşımım oldum.kan idrar tahlili verdim sonuçlarını alıcam...gelirim dönüşte yine.şimdilik bye..

Bende istemem tabi öyle görsün . Birkaç video izledim baba annenin baş tarafında duruyor elini tutuyor filan alt tarafı hiç görmüyor yanii ben öyle hayal etmiştim.

canım ben emzirme atleti alıcam 1 tane sadece,çünkü emzirme sütyeninin üzerine atlet giyersen sütyenin işlevi kalmıyo bence,ben de nisan ayında atletsiz gezemem,emzirme atletinin üstü aynı emzirme sütyeni ama atlet gibi,hatta denedim bi mağazada hem sütyen hem atlet,bana atlet daha kullanılşlı geldi,bir de n evde olunca zaten çamaşırını yukarı sıyırır verirsin,bi sürü almaya gerek yok,onun yerine penyesi kaliteli biraz büyük beden bir iki atlet almak daha mantıklı geldi bana.

Kendimi suçlu hissediyordum neredeyse Yalnız değilmişim meğersemm Ne zamana kadar olurmuş acaba

Az kaldı yaa.Beni şimdi değilde doğumdan sonrası ürkütüyor..

yalnız değilsin canm biz de hiç ara vermedik valla dün 29 haftalık gebelikte cinsellik diye bi topikte okudum
hamileliğin başından beri hiç yapmayanlar da var yasak olmamasına ragmen
39. haftaya kadar yapanlar da var
dr kasıkta sancın olmadıgı müddetçe devam dedi
yapmayanlar nasıl dayanıyo bilemiyorum
benim kocam şimdiden lohusalığa yanıyo

dua edin benim için..
canım aman dikkat et taksiyle falan git eşin yoksa banada oldu geçen gün geçti sonraaa telasa kapılma..

dua edin benim için..

geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel ama korma çok bebek baskı yapıyodur yada enfeksiyon olabilirdedi doktor bendede var aynı sorun dün doktorum öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…