kıslar gün var az sonra her yerimi ve göbüşümü belli eden bi elbise giycem çok abes olur mu ya pantolon giyesim yok hiç
aynı benimde canımmmm midem şuan çatlıcak olmasa meyve yemeğe niyetim varda almıyooo artık bide mide iyice doluyken nefes alamıyorum söyle doyasıyaaaa.. az geliyoo kalbim çok hızlı atıyooo çarpıntı tutuyoooo ve kocaman bir popo ve kocaman bacaklarla yaşamaya devam ederken ertesi hafta dahada kalınlaştığını gözlemliyorumm ama halaa seksiyiim güzeliimmmmm işte ne yaparsıınnnn diyorum kendi kendime arkadaslarımın desteğiyleeeay çok sıkıldım hava karanlık evde tek başıma gidip gelip bişeyler yiyiyorumdaha saat 2 kış hamileligi daha zormuş sürekli evde dışarı çıkmayada korkuyorum kar buz yatmaktan kilo alıyom valla
ben varım
bizde 7 aydır tık yok adamcaz yok ya boşver dio alıştı tık yoka da geçen ben de sordum baya iyi durumda olan arkadaşlar var
fresh bi temizlik kokusu var ama tabi bi yumuşatıcı kadar keskin değil koku,ama bence kullanma,sabah TRT 1 de Gülben in programında çocuk doktopru vardı konuk,bebek çamaşırlarında deterjan değil sabun tozu kullansınlar ,yumuşatıcı koymayın dedi,kokusu da alerjik olabiliyomuş,yine de sen bilirsin tabi.Hatta Gülben de dedi ki ,hangi doktor konuk gelse yumuşatıcıyı yetişkinler için bile kullanmayın diyor falan dedi,ben artık kendi çamaşırlarımda bile yumuŞatııcı kullanmıyorum,hatta beyazlarımı bu hafta hacı şakirle yıkamayı planlıyorum,kullananlar yumuşacık oluyo çamaşırlare diyolar,denicem ben de
bayanlar dogrusu bende kadınların, ay doguma esimde girsin tutkusuna bi anlam veremiyorum. tamam zor bi an destek olması acısından iyi olabilir ama bi o kdarda igrenc bi surec esim neden beni o halde gorsun romantik bisey degil ki bu sonucta gelsin elimi tutsun vs... ben o an onun tuttugu eli hissedicemmi zaten acıdan... ne biliyim bana sacma geliyo...dusunsenize erkekler dogum yapsa sizde o goruntuyu esinizde gorseniz kan revan kaka vs... insanlıktan cıkmıs bi hal ıyk yaa istemem ben doktorumla hallederim aman aman..
canım medilife mi gittin.evet fatmagülün genelde tüm hastane bölümlerini orda çekiyorlar
bu arada artık benim nickim BenSibel değil sbl canım
saol canım , o zaman yumuşatıcı almayım ben
bayanlar dogrusu bende kadınların, ay doguma esimde girsin tutkusuna bi anlam veremiyorum. tamam zor bi an destek olması acısından iyi olabilir ama bi o kdarda igrenc bi surec esim neden beni o halde gorsun romantik bisey degil ki bu sonucta gelsin elimi tutsun vs... ben o an onun tuttugu eli hissedicemmi zaten acıdan... ne biliyim bana sacma geliyo...dusunsenize erkekler dogum yapsa sizde o goruntuyu esinizde gorseniz kan revan kaka vs... insanlıktan cıkmıs bi hal ıyk yaa istemem ben doktorumla hallederim aman aman..
kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..
dua edin benim için..
ya bayanlar benim dogumuma 2 ay kaldı henuz hic bisey almadım izne ayrılınca bakıcam hepsine rahat rahat. listemi hazırladım ama... lohusa kulodu var sutyeni var onu anladık da atletin de lohusası var mı ne biliim dugmeli olanı filan. ben atletsiz duramam da...bi de o lohusa kulotları cok cirkin ya onları giymek bile benim psikolojimi bozar, normal kulotlardan kullanmak cok mu zorluk yaratır?
Kendimi suçlu hissediyordum neredeyseYalnız değilmişim meğersemm Ne zamana kadar olurmuş acaba
Az kaldı yaa.Beni şimdi değilde doğumdan sonrası ürkütüyor..
canım aman dikkat et taksiyle falan git eşin yoksa banada oldu geçen gün geçti sonraaa telasa kapılma..kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
dua edin benim için..
dua edin benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?