zaten bildiğim kadarıyla babayı alt kısıma almıyolarki annenin başucunda duruyo.. altta heriflerin ne işi var doktorun elinin altındaben tutkuyla eşimde doğuma girsin istiorum..ve girecekte..
evet orda kan revan çığlık kıyamet vesselam..
ama hepsinden daha güzel bişi var...bi çift göz ilk kez dünyaya açılacak...
benim için paha biçilmez...eşiminde aynı duyguyu aynı anda yaşamasını şiddetle istiorum..
amaç romantizim yaşamak değil zaten...orda bi duyguyu yaşamak, bi ana tanık olmak...
ben ilk hareketini hisseetiğimde eşimin yanınmda olamamasına bile çok içerlemiştim...
ilk ışığa baktığında babasının o ana tanık olmasını tutkuyla isteyenlerdenim
kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..
yalnız değilsin canm biz de hiç ara vermedik valla dün 29 haftalık gebelikte cinsellik diye bi topikte okudum
hamileliğin başından beri hiç yapmayanlar da var yasak olmamasına ragmen
39. haftaya kadar yapanlar da var
dr kasıkta sancın olmadıgı müddetçe devam dedi
yapmayanlar nasıl dayanıyo bilemiyorum
benim kocam şimdiden lohusalığa yanıyo
evet ya hem desteksiz hem balensiz
ben kullanmayacagım hem üşütmemek için sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor
üşütmememiz gerekiyor
o yüzden sırtımız belimiz hep örtülü olmalı yani atlet giymeliyiz
ee atlet giydikten sonra onu sonuna kadar sıyırıp
sütyeni de üstten açmanın bi mantıgı yok her yanın açık oluo zaten
o yüzden emzirme sütyeni yerine emzirme atleti bakın bence
arkadaşlar ben çok aradm bulamadm bulsam hemen alacam nerde bulabilirim ki
arkadaş kullanmış çok memnun kalmş
bizde işte 4.aydan sonra bir iki olmuştu olmadı yaniii.ama neden şimdi bebeğin tekmlerini acayip aşşağılarda hissediyorum ta orda şimdi bu adam keseyi meseyi patlatmasınnnnn korktukkk be yavvvvv:44::44::44::44::44::44::44:yalnız değilsin canm biz de hiç ara vermedik valla dün 29 haftalık gebelikte cinsellik diye bi topikte okudum
hamileliğin başından beri hiç yapmayanlar da var yasak olmamasına ragmen
39. haftaya kadar yapanlar da var
dr kasıkta sancın olmadıgı müddetçe devam dedi
yapmayanlar nasıl dayanıyo bilemiyorum
benim kocam şimdiden lohusalığa yanıyo
yok kuzu ne olcak giyy be takmam ben kimseyii caım ne istiyorsa onu giyerimmmm senin yerinde olsamm..kıslar gün var az sonra her yerimi ve göbüşümü belli eden bi elbise giycem çok abes olur mu ya pantolon giyesim yok hiç
evet evett oraya gittiiiiim sibelcimmm sen miydin bende seni tanıyamadımmmm.ordada hamişlere baktım sibel olabilir mi diyeee
kızlar benden size bir tavsiye daha...
hemşireye bbişe ilk giydirmesi için verilen kıyafetleri kaliteli vermeyin onun için uygun fiyalı bir takım alın ve onu verin
bizimde basında beri bir sorun olmadıgı için
yasaklanma durumuda ollmadı 30 haftalık oldum
hala devam ediyor
lohusalıktada genelde 40 gün beklenmiyormus ki
en azından etrafımda dogum yapanlar sezeryan olanlar
öyle diyolar
çamaşırcılara bakmştm bi de avmye bakaym madem dankeben Özdilek AVM de hem sütyeni hem de emzirme atletini denedim fikir edinmek için,orada vardı,büyük AVM lerdeki çamaşır reyonlarında vardır da her çamaşırcıda olmayabiliyo evet
bizde işte 4.aydan sonra bir iki olmuştu olmadı yaniii.ama neden şimdi bebeğin tekmlerini acayip aşşağılarda hissediyorum ta orda şimdi bu adam keseyi meseyi patlatmasınnnnn korktukkk be yavvvvv:44::44::44::44::44::44::44:
yaaa olamaaaz o caaanım küçücük takım mahvü perişan mı olacak yaniii aman tanrımmm
canım sancı olayını bilemicem ama kaşıntı bende de var,pazartesi doktor muayenem var,söylicem bakalım,ben de bu gece lavaboya kalktıktan sonra uykuya dalana kadar kaşındım hep,çok sinir bozucu ya,bi kolun kjaşınıyo derken bacağın,orayı kaşıyosun sırtın başlıyo falan.nemlendirici falan da sürdüm ama geçici olarak işe yarıyo,bir de kaşınan yere soğuk su sürüyorum biraz rahatlatıyo,o arada uykuya dalarsam iyi,uykum kaçtıysa yine başlıyorum kaşınmaya,allahtan yara yapacak kadar çok kaşınmıyo şimdilik,nette çok çok şiddetli kaşıntı yaşayanları okudum,hamilelik kaşıntısı diye araştır bi netten istersen
inş. güzel haberlerle gelirsin cnm...sakin ol..haber bekliyoruz..kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..
zaten bildiğim kadarıyla babayı alt kısıma almıyolarki annenin başucunda duruyo.. altta heriflerin ne işi var doktorun elinin altındadoğum gerçekleşir gerçekleşmezde baba çıkar veya bebeğin yanında durur.. anneyi o şekilde hiç görmez bencee
o yüzden babaların girmesinde bi sakınca yok bana göre.. imkanım olsa eşiminde benim yanımda durmasını isterdim hemde çokkk
iyi haberlerle gel inşallah canım
zaten bildiğim kadarıyla babayı alt kısıma almıyolarki annenin başucunda duruyo.. altta heriflerin ne işi var doktorun elinin altındadoğum gerçekleşir gerçekleşmezde baba çıkar veya bebeğin yanında durur.. anneyi o şekilde hiç görmez bencee
o yüzden babaların girmesinde bi sakınca yok bana göre.. imkanım olsa eşiminde benim yanımda durmasını isterdim hemde çokkk
iyi haberlerle gel inşallah canım
canım ben her zaman gitmiyorum oraya ama bir kere gittimm aradı gözlerim seni sanki bulacamm tanıyorumda öyle baktım işte.burda beylikdüzünde missaltin var onun facedeki fotosundan görsem tanırım ama oda benim eşim gibi kıraçta çalışıyorrmuşşş. bebek fuarında hep acaba dedim gidecem diyenler vardııı baktım öyle hep herkese gülümsedimmm...demet ben genelde sabah çok erken saate alıyorum randevumu.zaten benim doktor 8 de başlıyo mesaiye.şeker ölçümüne mesela 8de gitmiştim.
çünkü çok yoğun bi hastane biraz ileri saatlere aldığında doktorun yanına giren çıkan(rapor..göstern filan )çok oluyor.
bidahada 5 mart gibi gitcem canım
sen bidaha nezaman gitcen
ya aslında ne tuhaf değilmi.burda tüm gün yazışıyoruz.aynı semtlerde oturuyoruz.belki avm lerde yada bebek mağzalarında karşılaşıyoruzdur ama haberimiz yok
mesela geçen pazar öğlen migrosun ordaki miniço ve sevi baby mağzalarına gittim bisürü hamile,nerdeyse yanlarına gidip sorcaktım acaba kk dan tanışıyomuyuz diye
bugün bitsin artık çok mutsuz hissediyorum kendimi ya bi de bi de hiç mi hiç güzel bulmuyooooom kendimi
canım ben her zaman gitmiyorum oraya ama bir kere gittimm aradı gözlerim seni sanki bulacamm tanıyorumda öyle baktım işte.burda beylikdüzünde missaltin var onun facedeki fotosundan görsem tanırım ama oda benim eşim gibi kıraçta çalışıyorrmuşşş. bebek fuarında hep acaba dedim gidecem diyenler vardııı baktım öyle hep herkese gülümsedimmm...
bugün kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 30 haftalığız tam, 1600 gr olmuş. Fakat doktor ısrarla akıntı durumumu sordu ben de biraz fazlalaştı dedim, o da kan tahlili yaptı bana. amniyos sıvısı az da demedi iyi de demedi. bu test sonucunda değerlendirec
eğim dedi. 2 gün sonra belli olacak sonuç. fakat testin ne testi olduğunu sormadımtestin sonucunda gerekli görürse bir ilaç verecek erken doğumu engellemek için. kordon bilmemnesi olabilir eğer sende bir enfeksiyon varsa filan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? bir de 30. haftadan sonra 2 haftada bir görmek ister zannediyordum, 34.haftaya randevu verdi?
ben normal doğum istiyordum ama risk görürsem sezaryen olur dedi. onu da 36.haftadan önce belirleyemeyiz dedi.
uff canımı sıkmayayım değil mi
bugün kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 30 haftalığız tam, 1600 gr olmuş. Fakat doktor ısrarla akıntı durumumu sordu ben de biraz fazlalaştı dedim, o da kan tahlili yaptı bana. amniyos sıvısı az da demedi iyi de demedi. bu test sonucunda değerlendirec
eğim dedi. 2 gün sonra belli olacak sonuç. fakat testin ne testi olduğunu sormadımtestin sonucunda gerekli görürse bir ilaç verecek erken doğumu engellemek için. kordon bilmemnesi olabilir eğer sende bir enfeksiyon varsa filan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? bir de 30. haftadan sonra 2 haftada bir görmek ister zannediyordum, 34.haftaya randevu verdi?
ben normal doğum istiyordum ama risk görürsem sezaryen olur dedi. onu da 36.haftadan önce belirleyemeyiz dedi.
uff canımı sıkmayayım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?