2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zaten bildiğim kadarıyla babayı alt kısıma almıyolarki annenin başucunda duruyo.. altta heriflerin ne işi var doktorun elinin altındadoğum gerçekleşir gerçekleşmezde baba çıkar veya bebeğin yanında durur.. anneyi o şekilde hiç görmez bencee
o yüzden babaların girmesinde bi sakınca yok bana göre.. imkanım olsa eşiminde benim yanımda durmasını isterdim hemde çokkk

kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..

iyi haberlerle gel inşallah canım

bizimde basında beri bir sorun olmadıgı için
yasaklanma durumuda ollmadı 30 haftalık oldum
hala devam ediyor
lohusalıktada genelde 40 gün beklenmiyormus ki
en azından etrafımda dogum yapanlar sezeryan olanlar
öyle diyolar

ben Özdilek AVM de hem sütyeni hem de emzirme atletini denedim fikir edinmek için,orada vardı,büyük AVM lerdeki çamaşır reyonlarında vardır da her çamaşırcıda olmayabiliyo evet

bizde işte 4.aydan sonra bir iki olmuştu olmadı yaniii.ama neden şimdi bebeğin tekmlerini acayip aşşağılarda hissediyorum ta orda şimdi bu adam keseyi meseyi patlatmasınnnnn korktukkk be yavvvvv:44::44::44::44::44::44::44:

evet evett oraya gittiiiiim sibelcimmm sen miydin bende seni tanıyamadımmmm.ordada hamişlere baktım sibel olabilir mi diyeee

demet ben genelde sabah çok erken saate alıyorum randevumu.zaten benim doktor 8 de başlıyo mesaiye.şeker ölçümüne mesela 8de gitmiştim.
çünkü çok yoğun bi hastane biraz ileri saatlere aldığında doktorun yanına giren çıkan(rapor..göstern filan )çok oluyor.
bidahada 5 mart gibi gitcem canım
sen bidaha nezaman gitcen
ya aslında ne tuhaf değilmi.burda tüm gün yazışıyoruz.aynı semtlerde oturuyoruz.belki avm lerde yada bebek mağzalarında karşılaşıyoruzdur ama haberimiz yok
mesela geçen pazar öğlen migrosun ordaki miniço ve sevi baby mağzalarına gittim bisürü hamile,nerdeyse yanlarına gidip sorcaktım acaba kk dan tanışıyomuyuz diye

kızlar benden size bir tavsiye daha...

hemşireye bbişe ilk giydirmesi için verilen kıyafetleri kaliteli vermeyin onun için uygun fiyalı bir takım alın ve onu verin

evet hajlısın,ben 5 parçalık bir zıbın takımı da aldım,zaten onu vermek gerekiyomuş ilk,şu 20 parçalı hastane çıkışlarınız hastaneden çıkarken kızlar,bebek mapğazalarına gidince onlar size gösterirler zaten,acil doğum seti mi ne deniyo galiba,ince pamukludan iç zıbın ,dış zıbın,ayaklı alt,şapka ve eldivenden oluşuyo

bakalm bakalm yaşayıp görecegz

ben Özdilek AVM de hem sütyeni hem de emzirme atletini denedim fikir edinmek için,orada vardı,büyük AVM lerdeki çamaşır reyonlarında vardır da her çamaşırcıda olmayabiliyo evet
çamaşırcılara bakmştm bi de avmye bakaym madem danke

kuzum onun ona bi zararı yok ki ekstra bi durumun düşük tehliken filan yoksa dr yasak demedyse endişe etme

yaaa olamaaaz o caaanım küçücük takım mahvü perişan mı olacak yaniii aman tanrımmm

canım bu ucuz zıbın takımlarından al 1 tane zaten en fazla 10 tl falandır heralde,dedikleri doğru,hemşireler de öyle bişi isteyebiliyolarmış çünkü,dediği gibi arkadaşın bebek çok temiz olmayabiliyo,doğumdan hemen sonra genelde bebeği silerek temizliyolar diye biliyorum bebn,yani dopar doğmaz sana dikiş atıklırken şampuanla yıkıcak değiller,e bebek de çıplak kalamaz üşür,bu ucuz takımı giydiriveriyolarmış

bakın ne dincemmm bende bundan bir hafta öncesine kadar kasın allah kasın bide tatlıki anlatamam her yerimi yara yaptım doktorum karaciğer olabilir dedi dikkat etmek lazım test yaptırdım bişey çıkmadı.bide tecrübelerimi paylasayımm1- banyodan sonra cilt kuruyunca çok fena kaşınıyoo vucut kuruyoo 2-saç kremlerini vucudunuza değmesin kasıntı yapabiliyoo 3-bazı hamillelerde hiç bir neden yokken kasıntıı olabiliyoo ve doğumdan sonra geçiyooo4-karaciğer ve safra kesesiyle alakalı olabiliyoo testleri var ben özel hastanede 60 liraya yaptırdım.benimki geçtii darısı geçmeyenlerin basına geçmiş olsunnnnn..

kızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..
inş. güzel haberlerle gelirsin cnm...sakin ol..haber bekliyoruz..

evet cnm bencede sence...eşimle birbirimize o gözle bakmıyoruz çok şükür:)) yani oradada benim hatun ne kadar sexi ne kadar değil die düşünmeyeceğinden eminim..baba olarak kızımıza tanık olmaya girecek kısmetse...

hıı yani eger baba o cirkin goruntuyu gormucekse yani sadece annenin basında durucaksa o zaman makul olabilir tabiiki. yine de tercih meselesi.

bugün bitsin artık çok mutsuz hissediyorum kendimi ya bi de bi de hiç mi hiç güzel bulmuyooooom kendimi

canım ben her zaman gitmiyorum oraya ama bir kere gittimm aradı gözlerim seni sanki bulacamm tanıyorumda öyle baktım işte.burda beylikdüzünde missaltin var onun facedeki fotosundan görsem tanırım ama oda benim eşim gibi kıraçta çalışıyorrmuşşş. bebek fuarında hep acaba dedim gidecem diyenler vardııı baktım öyle hep herkese gülümsedimmm...

ah o fuarı hatırlatma. ebebekten 4 bilet aldım gidecektim.pazar günü gelip çattığında eşimin bi akrabasının düğünü ile çakıştı o oraya gitti ben kös kös evde oturdum.okadarda heveslenmiştim

bugün kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 30 haftalığız tam, 1600 gr olmuş. Fakat doktor ısrarla akıntı durumumu sordu ben de biraz fazlalaştı dedim, o da kan tahlili yaptı bana. amniyos sıvısı az da demedi iyi de demedi. bu test sonucunda değerlendirec
eğim dedi. 2 gün sonra belli olacak sonuç. fakat testin ne testi olduğunu sormadım testin sonucunda gerekli görürse bir ilaç verecek erken doğumu engellemek için. kordon bilmemnesi olabilir eğer sende bir enfeksiyon varsa filan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? bir de 30. haftadan sonra 2 haftada bir görmek ister zannediyordum, 34.haftaya randevu verdi?
ben normal doğum istiyordum ama risk görürsem sezaryen olur dedi. onu da 36.haftadan önce belirleyemeyiz dedi.
uff canımı sıkmayayım değil mi

canını sıkma hiç doktor normal kontrolünü yapmıştır bişi olmaz merak etme sıvı çok geliyosa ona göre önlem almak için yapmıştır testi üzme tatlı canını

çizelgemizdeki hatun aynıymış bi an ben yazdm sandım
canm riskli bi durum olsa 4 hafta sonraya randevu vermezdi merak etme
ben de en son 30. haftamda gitmiştm bi dahaki randevum 34
herkes iki hafta sonraya randevu almışken neden bi ay sonra die düşündüm önce ama
demek ki riskli bi şey yok 34 de nts ye bağlayacaktır ondan o tarihi vermiştr die düşündm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…