2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sıkma canını negüzel herşey yolundaymış işte
benim doktor randevumda taa 5 mart gibi. normal durumda 2 haftada bire gerek görmüyo demekki doktorlar.
kızınada maşallah

bide bu doğumun ne zaman olacağına 36.haftada karar veriyo heralde banada doktorum ozamana gel bebeğin durumuna göre gün vericem dedi

iyikide gitmemişssin o neydii yaaa berbat siboşş yaaaa sinir oldummm hiç bişey yoktu ne adam akıllı bir kıyafet ne dedikleri gibi eşantiyonlar falann eski fuarlar gibi değilmiş kimse beğenmemiş zaten..

evet canım ben de pazartesi muayenemde zaten tahlilim var,bir de karaciğer için test isticem,en azından altta yatan bi nedeni yoksa 2 ay daha çekeriz napalım.Ben bir de bebek şampuanı kullanıyorum duşta artık,bebe yağı sürüyorum falan ama içten gelen kaşıntı sonuçta,bi yere kadar faydası oluyo,bi süre geçiyo sonra yine kaşınmaya başlıyosun

merhaba hanımlar
ben bugün doktora gittim, şükür herşey yolunda, doktorum illa nts istedi gittim odaya neyse başka kadınlar da vardı, biri otuzaltı haftaydı falan aman ya Rabbim boydan boya mosmor çatlaktı yaa şaşkınlıktan ole bakakaldım

eşiim izin vermiyooduu emmme face foto yükleyeceğimmm göbüşümü koycam yakışıklımın mekanını göstercem teyzelerine.. sibel artık sen görsen beni tanırsın yavrum dürtüver beniii gecerken..

mistim maşallah doğum iznine ayrılmışsın.. darısı hayırla ve sağlıkla benim başıma olsun inşallah

istikbalden bi beşik beğendim..internette aratırken sen çıktın karşıma
henüz yerinde görme şansım olmadı önce senin bir fikrini alayım dedim..
büyüklüğü nedir? :26:
sağlam mı?:26:
boyasını sordunuz mu? malum bıdıklar önlerine geleni kemirmeye başlıyorlarmış 7. aydan sonra.:26:
tek kademeli mi? sitedeki fotoğrafta altta görünüor yatak, halbuki ilk 6 ay zaten tehlike yok daha üstte olabilir yatak tablası..ikea beşikler 2 kademe olarak ayarlanabiliyormuş bunda da var mı??

kocaman göbekli bir hamileye ne çok soru sordum
ama mazur görsün beni, acemiyim..

valla bende 4.aydan bu yana bi tek karnıma sürüyodum badem yağı orada hiç çatlak yok bacaklarım belim kalçam göğüslerim yani ora hariç heryerim çatladı güya oraları önemsemedim bi karnıma sürsem yeter dediydim ama pişman oldum keşke heryanıma süreymişim

canım geçmiş olsun.
artık doğsada yoğun bakımda yaşatılabiliyor bebeklerimiz canım Allah izin verdiği sürece hiçbişeycik olmaz bebeğine..
mart annelerinden biri 32+6 da doğum yapmış şuan bebeği gayet sağlıklı.
hakkımızda hayırlısı..

benim doktorum hiç nst filan demiyor bana oysaki kasılmalarım oluyo ama normal diyo herşeye pf

ay ne güzel çıtçıtlı bodyler
bize lazım öyle bişey ama biz çift yumurta ikiziyiz ve cinsiyetimiz farklı
copy paste olamayız

bende bi sitede gördüm isme özel badi siparişi veriliyo hemide oğlumun isminden yapmışlar örnek olarak emir isimli badiden almayı düşünüyorum

Son düzenleme:

kesinlikle sana katılıyorum canım bende henüz doğum şeklim belli olmasada her şekilde eşimle doğuma girmeyi düşünüyorum, o anı birlikte yaşamak istiyoruz, hayatta yada evlilikte herşey cinsellik değilki, biz eşimle şu an oturup ilişkiye girmek için gün saymıyoruz, oturup çocuğumuzu nasıl daha iyi yetiştirebiliriz, onun için neler yapabiliriz, onun nasıl daha mutlu olmasını sağlayabiliriz bunları konuşuyoruz,onu görmek için sabırsızlanıp hayaller kuruyoruz, eşim beni bi cinsel obje olarak görmüyoki benim doğum anımda bunları düşünsün,biz hayat arkadaşıyız acısınıda tatlısınıda ,gerçeğiyle, doğrusuyla birlikte yaşıycaz..............

kızlar bişey sorcam sizde de akıntı var mı evlenmeden ya da hamile kalmadan önce de olurdu ama hamilelikte fazlalaştı.dr.normal demişti ama be gene de sorayım dedim artık her şeyden b şey kapıyorum

yav sanmıyorum böle bütün karnı çatlamıştı ya çok korkunçtu mor mor bi sürü boydan bona... anam hiç olesini görmedim ben. ünideyken ben de kilo almıştım bi ara bacaklarımda oluşmuştu ama böyle değildi ya... karnım çatlamadı ama daha da çatlamas heralde yani inşaAllah...

ya benim karnım ağrıyodu iki gündür onu dedim illa sancı olabilir dedi ben biliyodum aslında sancı olmadığını, zaten tahlillerden sonra çıktı meğersem yoğun bi şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ondanmış meğersem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…