bugün kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 30 haftalığız tam, 1600 gr olmuş. Fakat doktor ısrarla akıntı durumumu sordu ben de biraz fazlalaştı dedim, o da kan tahlili yaptı bana. amniyos sıvısı az da demedi iyi de demedi. bu test sonucunda değerlendirec
eğim dedi. 2 gün sonra belli olacak sonuç. fakat testin ne testi olduğunu sormadımtestin sonucunda gerekli görürse bir ilaç verecek erken doğumu engellemek için. kordon bilmemnesi olabilir eğer sende bir enfeksiyon varsa filan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? bir de 30. haftadan sonra 2 haftada bir görmek ister zannediyordum, 34.haftaya randevu verdi?
ben normal doğum istiyordum ama risk görürsem sezaryen olur dedi. onu da 36.haftadan önce belirleyemeyiz dedi.
uff canımı sıkmayayım değil mi
iyikide gitmemişssin o neydii yaaa berbat siboşş yaaaa sinir oldummm hiç bişey yoktu ne adam akıllı bir kıyafet ne dedikleri gibi eşantiyonlar falann eski fuarlar gibi değilmiş kimse beğenmemiş zaten..ah o fuarı hatırlatma. ebebekten 4 bilet aldım gidecektim.pazar günü gelip çattığında eşimin bi akrabasının düğünü ile çakıştı o oraya gitti ben kös kös evde oturdum.okadarda heveslenmiştim
prnss senn önceki avatarn çok güzeldi bunu değiştir bence
kendini salmış bi kadın gibi görüom ben bunu hep
bakın ne dincemmm bende bundan bir hafta öncesine kadar kasın allah kasın bide tatlıki anlatamam her yerimi yara yaptım doktorum karaciğer olabilir dedi dikkat etmek lazım test yaptırdım bişey çıkmadı.bide tecrübelerimi paylasayımm1- banyodan sonra cilt kuruyunca çok fena kaşınıyoo vucut kuruyoo 2-saç kremlerini vucudunuza değmesin kasıntı yapabiliyoo 3-bazı hamillelerde hiç bir neden yokken kasıntıı olabiliyoo ve doğumdan sonra geçiyooo4-karaciğer ve safra kesesiyle alakalı olabiliyoo testleri var ben özel hastanede 60 liraya yaptırdım.benimki geçtii darısı geçmeyenlerin basına geçmiş olsunnnnn..
öyle mi dersin o değişse bile ben mutsuzum bugün sebepsiz yere
o halde sana çikolata öneriormm ımmmmm
merhaba hanımlar
ben bugün doktora gittim, şükür herşey yolunda, doktorum illa nts istedi gittim odaya neyse başka kadınlar da vardı, biri otuzaltı haftaydı falan aman ya Rabbim boydan boya mosmor çatlaktı yaa şaşkınlıktan ole bakakaldım
canım geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Dün doktor randevumuz varrdı
kızımızı gördük boyu 46cm kilosu 2100gr olmuş
kafası, suyu herşey normal dedi doktorumuz
daha doğum şeklini almamış bizde pek sevindirik olduk
bu değerler en fazla %10 değişebiliyormuş sonra ben deddim
arada kasılmalar hafiften sancı hissediyorum diye dr da şuan bebek
hiç ağaşıda değilgayet normal dedi ne zmanlar hissediyorsun diye
sordu genelde sabahları oluyor dedim ama aslında sabahları
en rahat dönem olmaması gerek dedi sonra 15dk lık nts istedi
ve malesef nts de düzenli doğum sancılarım çıktı demekki ağrı eşiğin
yüksek onun için az hissettin dedi ve muayene yaptı eğer açılma varsa
yatış verecekti tabi o anda benm başımdan aşağıya kaynar sular
döküldü doktorum söylediklerini sonra sonra toparlamaya başladım
neyseki açılma yokmuş tamam dedi sorun yok bu çok iyi önlem
alabilicez hemn bi serum bi iğne ve tekrar nts sonuç sancılarım gitmiş
çok şükür bol bol dinleneceksin dedi ama ben zaten dinleniyordum
kasılmalarımı hissettiğimden beri sabahları anneme bırakıyordu
şimdi ilaç verdi ve ciğer gelişimi için iğne 10 martı görelim sorun yok dedi
gerçi şimdide bir şey olmaz yenidoğan yoğun bakımı çok iyi dedi
ama ben istemiyorum kızıma söylüyorum gelme diye babasıda oda bizi
özlemiştir stres yapma birşey olmaz diyo ama olmuyor işte düşünmeden
merhaba hanımlar
ben bugün doktora gittim, şükür herşey yolunda, doktorum illa nts istedi gittim odaya neyse başka kadınlar da vardı, biri otuzaltı haftaydı falan aman ya Rabbim boydan boya mosmor çatlaktı yaa şaşkınlıktan ole bakakaldım
eşiim izin vermiyooduu emmme face foto yükleyeceğimmm göbüşümü koycam yakışıklımın mekanını göstercem teyzelerine.. sibel artık sen görsen beni tanırsın yavrum dürtüver beniii gecerken..
ay ne güzel çıtçıtlı bodyler
bize lazım öyle bişey ama biz çift yumurta ikiziyiz ve cinsiyetimiz farklı
copy paste olamayız
ben tutkuyla eşimde doğuma girsin istiorum..ve girecekte..
evet orda kan revan çığlık kıyamet vesselam..
ama hepsinden daha güzel bişi var...bi çift göz ilk kez dünyaya açılacak...
benim için paha biçilmez...eşiminde aynı duyguyu aynı anda yaşamasını şiddetle istiorum..
amaç romantizim yaşamak değil zaten...orda bi duyguyu yaşamak, bi ana tanık olmak...
ben ilk hareketini hisseetiğimde eşimin yanınmda olamamasına bile çok içerlemiştim...
ilk ışığa baktığında babasının o ana tanık olmasını tutkuyla isteyenlerdenim
yav sanmıyorum böle bütün karnı çatlamıştı ya çok korkunçtu mor mor bi sürü boydan bona... anam hiç olesini görmedim ben. ünideyken ben de kilo almıştım bi ara bacaklarımda oluşmuştu ama böyle değildi ya... karnım çatlamadı ama daha da çatlamas heralde yani inşaAllah...valla bende 4.aydan bu yana bi tek karnıma sürüyodum badem yağı orada hiç çatlak yok bacaklarım belim kalçam göğüslerim yani ora hariç heryerim çatladı güya oraları önemsemedim bi karnıma sürsem yeter dediydim ama pişman oldum keşke heryanıma süreymişim
canım geçmiş olsun.
artık doğsada yoğun bakımda yaşatılabiliyor bebeklerimiz canım Allah izin verdiği sürece hiçbişeycik olmaz bebeğine..
mart annelerinden biri 32+6 da doğum yapmış şuan bebeği gayet sağlıklı.
hakkımızda hayırlısı..
benim doktorum hiç nst filan demiyor bana oysaki kasılmalarım oluyo ama normal diyo herşeye pf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?