işte sezeryanlar rahat oluyoo bu konularda ben şimdi ne zaman gelcek bilmiyorummm.evi temizliyorum hani öyle koltuk perde değilde ciddi temizlik yapıyorum yanii. iki gün sonra bakıyorum sanki ben değilim o temizliği yapan daha benim popomun ağrısı geçmeden ev kirleniyooo.ben zaten kendim yapamam benim balkon camları falan bizim örümcek kadın dışında kimse beceremez..ee kıllarımı ağda yapamıyorum lazerde izin yok bir kereye mahsus yaptıracam en fazla onuda ne zaman işteen iyisi bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayımda bari o aradan çıksın birde her zaman bakımlı olmak lazımm başımıza ne gelceği belli değil geçen sancım tuttuda doğuruyorum sandımm..valla be temizliğe başladım ileriki haftalarda daha ağırlaşacaz ozaman yapamam die şimdi ufaktan başladım perdeleri yıkadım koltukları kanepeleri sildim mutfak halısını yıkadım daha çok iş var hergün bitanesini yapsam anca biter sezeryan olacağım için doğumdan bir gün öncede artık bütün ağda işlerini bitircem kuaföremi giderim kendimmi yaparım bilemem artık
şaka maka yakında doğurmaya başlıcaz hele ki petüşün çizelgesi falan beni acayip heyecanlandırıyoo kaldırın onları heyecandan doğurcamm ayy daha çanta hazırlamadım. eksiğim kalmadı ne zaman yıkanıp ütülenecek .evi ne zaman temizlicem dip köşe.kılları ne zaman halletcem bir kere alıcam zaten lazerden sonra fazla kalmadı ama genede var.suanki kafamdaki sorular bunlar.ayrıca saçlarımı boyatmak istiyorum çok kötüü kestirmek istiyorummmm puuffffffffff
şaka maka yakında doğurmaya başlıcaz hele ki petüşün çizelgesi falan beni acayip heyecanlandırıyoo kaldırın onları heyecandan doğurcamm ayy daha çanta hazırlamadım. eksiğim kalmadı ne zaman yıkanıp ütülenecek .evi ne zaman temizlicem dip köşe.kılları ne zaman halletcem bir kere alıcam zaten lazerden sonra fazla kalmadı ama genede var.suanki kafamdaki sorular bunlar.ayrıca saçlarımı boyatmak istiyorum çok kötüü kestirmek istiyorummmm puuffffffffff
işte sezeryanlar rahat oluyoo bu konularda ben şimdi ne zaman gelcek bilmiyorummm.evi temizliyorum hani öyle koltuk perde değilde ciddi temizlik yapıyorum yanii. iki gün sonra bakıyorum sanki ben değilim o temizliği yapan daha benim popomun ağrısı geçmeden ev kirleniyooo.ben zaten kendim yapamam benim balkon camları falan bizim örümcek kadın dışında kimse beceremez..ee kıllarımı ağda yapamıyorum lazerde izin yok bir kereye mahsus yaptıracam en fazla onuda ne zaman işteen iyisi bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayımda bari o aradan çıksın birde her zaman bakımlı olmak lazımm başımıza ne gelceği belli değil geçen sancım tuttuda doğuruyorum sandımm..
temizlik işini bitirsem bi derin oh çekecem bideben doğurduğum sırada ablamda doğuracak annem hangimize yetişecek yaa benimkide kızıyo bizde kalcak annen ben anlamam kavga çıkartırım diye e oda evladı onada gitmesi lazım diyom anlamıyo doğum yapacam bide bunun stresi bastı herif papaz olacak annemle ne yapcam ben ya
ablanındamı ilk dogumu
yok onun 3. ya ablam annem gelmesin senin daha çok ihtiyacın var anneme diyo ama ben diyememki sen kendi kendine doğur onunda ihtiyacı olcak anneme annemde rahat edemez zaten onun yanındada bikaçgünde olsa kalır bari aynı günler olmasaydı ya şansımıza aynı günlere denk geliyo
temizlik işini bitirsem bi derin oh çekecem bideben doğurduğum sırada ablamda doğuracak annem hangimize yetişecek yaa benimkide kızıyo bizde kalcak annen ben anlamam kavga çıkartırım diye e oda evladı onada gitmesi lazım diyom anlamıyo doğum yapacam bide bunun stresi bastı herif papaz olacak annemle ne yapcam ben ya
benim o çizelge şu anda 39 günü gösterio aslında...dr un verdiği sezeryan tarihine göre 39 gün var..oda max. dedi dr..beklerse yağmırrrrrrrrrrrr
benim o çizelge şu anda 39 günü gösterio aslında...dr un verdiği sezeryan tarihine göre 39 gün var..oda max. dedi dr..beklerse yağmırrrrrrrrrrrr
benim alyansım 15 gündür yok parmağımda canım tektaşım eskiden düşerdi şimdi o bile sıkmaya başladı.normalmişkızlarrr ellerinde şişme olan var mı ? sabah kalktığımdan beri alyansım olmuyo
kızlar benim akıntım oluyor ama kaşıntım falan yok dr bana ZALAIN diye bir fitil verdi bu fitilden kullanan varmı?
benim alyansım 15 gündür yok parmağımda canım tektaşım eskiden düşerdi şimdi o bile sıkmaya başladı.normalmişkızlarrr ellerinde şişme olan var mı ? sabah kalktığımdan beri alyansım olmuyo
kızlar benim akıntım oluyor ama kaşıntım falan yok dr bana ZALAIN diye bir fitil verdi bu fitilden kullanan varmı?
aynı bizimkide annen çok az kalmıyomu diyoo 20 gün kalıcak eşim diyokiinunda varsda yoksa oğlu bana güveniyoo heralde gelseydide kızının hamileliğini görseydii sana destek olsaydı diyooo.ama hakikaten annem çok duyarsız geliyoo bana geliyoo oğlum baban ne yaptıki diyip duruyoo,durmadan temizlik yapıyoo bu niye öyle su niye burda herseye karışıyoo.hakikaten eşimde haklı yanii bulantılarımın tavan yaptığında geldi geldiği gün ne zaman giderim ben dedi yaaaa kalk temizlik yapalım dedi kafayı bozmuş temizlikle..
annemi doğum yapacam çağıracam yoksa gidecem daha doğurmadın mı diye diye hergün beni erken doğum yaptırır.eşim daha iyi ilgileniyoo beimle ondan daha iyi küsüs falan ama annemden daha vefalı..ondan sonra kayınvalidemler gelecek işte onun eline bırakacak beni onlarda ilgi bekler.hergün üç öğün dolu dolu sofra isterler yapmassan laf sokarlar.etten başka bişey yemezler hergün et kokusu zaten lohusayımmm ne yapcam yaa bennn.
bu dünün konusuydu ben yazamadım alışveriş merkezine kaçtımm ama anlattım ohh içimde kalmasınn..
öfff dün bende anlattım rahatladım...bende ablamın gelmesini hiç istemiom o şımarık oğluyla..inşallah ben görmeyeli mızısrtısı azalmıştıraynı bizimkide annen çok az kalmıyomu diyoo 20 gün kalıcak eşim diyokiinunda varsda yoksa oğlu bana güveniyoo heralde gelseydide kızının hamileliğini görseydii sana destek olsaydı diyooo.ama hakikaten annem çok duyarsız geliyoo bana geliyoo oğlum baban ne yaptıki diyip duruyoo,durmadan temizlik yapıyoo bu niye öyle su niye burda herseye karışıyoo.hakikaten eşimde haklı yanii bulantılarımın tavan yaptığında geldi geldiği gün ne zaman giderim ben dedi yaaaa kalk temizlik yapalım dedi kafayı bozmuş temizlikle..
annemi doğum yapacam çağıracam yoksa gidecem daha doğurmadın mı diye diye hergün beni erken doğum yaptırır.eşim daha iyi ilgileniyoo beimle ondan daha iyi küsüs falan ama annemden daha vefalı..ondan sonra kayınvalidemler gelecek işte onun eline bırakacak beni onlarda ilgi bekler.hergün üç öğün dolu dolu sofra isterler yapmassan laf sokarlar.etten başka bişey yemezler hergün et kokusu zaten lohusayımmm ne yapcam yaa bennn.
bu dünün konusuydu ben yazamadım alışveriş merkezine kaçtımm ama anlattım ohh içimde kalmasınn..
çok şükür senin az kaldı benim daha sezeryan tarihine bile 65 gün filan var of of
ammaaaninn petuşşş işte ben seninkini 28 marttan hesaplıyorum eşinin doğum günüydü heralde sıkı takipcinim
kıdemli olcan haa petuş sen bizden doğum hikayeni yazarsın artıkın ama uydurma bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?