2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
işte sezeryanlar rahat oluyoo bu konularda ben şimdi ne zaman gelcek bilmiyorummm.evi temizliyorum hani öyle koltuk perde değilde ciddi temizlik yapıyorum yanii. iki gün sonra bakıyorum sanki ben değilim o temizliği yapan daha benim popomun ağrısı geçmeden ev kirleniyooo.ben zaten kendim yapamam benim balkon camları falan bizim örümcek kadın dışında kimse beceremez..ee kıllarımı ağda yapamıyorum lazerde izin yok bir kereye mahsus yaptıracam en fazla onuda ne zaman işteen iyisi bebişin kıyafetlerini yıkayıp hazırlayımda bari o aradan çıksın birde her zaman bakımlı olmak lazımm başımıza ne gelceği belli değil geçen sancım tuttuda doğuruyorum sandımm..

bende geçen hafta saçımı kestirdim baya kısacık oldu.boyalar gitti gibi kendi saçım kaldı.kuaför saçın bakımlı dedi.bidaha boyatmak istemiyorum çok yıpratıyo bana yaramıyo

ama çok rahat oldu böyle arkalar bukle bukle

Kızlar yaa bu idrar yolu enfeksiyonunu bol bol su içerek halletmeye çalışalım hep ilaç hep antibiyotik yazık bebişlere yaa. Ben korkuyorum ilaç içmeye açıkcası.

kızlarrr ellerinde şişme olan var mı ? sabah kalktığımdan beri alyansım olmuyo

offf içim karardı walla
gerçekten yaaaa,önümüzdeki ayın 15.inden sonra durmak yok artık..
ben bi kadın bulamadım,kim yapcak temizliği bilmiom walla

boyatanlar bişey olmaz diyorlar var boyatma diyenler var kestircem artık o batıl inançta boyatsam mı bilemedimm azıcık koyulaştıracam sadece..

kızlar benim akıntım oluyor ama kaşıntım falan yok dr bana ZALAIN diye bir fitil verdi bu fitilden kullanan varmı?

temizlik işini bitirsem bi derin oh çekecem bideben doğurduğum sırada ablamda doğuracak annem hangimize yetişecek yaa benimkide kızıyo bizde kalcak annen ben anlamam kavga çıkartırım diye e oda evladı onada gitmesi lazım diyom anlamıyo doğum yapacam bide bunun stresi bastı herif papaz olacak annemle ne yapcam ben ya

ablanındamı ilk dogumu

ablanındamı ilk dogumu

yok onun 3. ya ablam annem gelmesin senin daha çok ihtiyacın var anneme diyo ama ben diyememki sen kendi kendine doğur onunda ihtiyacı olcak anneme annemde rahat edemez zaten onun yanındada bikaçgünde olsa kalır bari aynı günler olmasaydı ya şansımıza aynı günlere denk geliyo

gene eşin haklı ablan tecrübeli senin ilk dogum daha ihtiyacın olacak

aynı bizimkide annen çok az kalmıyomu diyoo 20 gün kalıcak eşim diyokiinunda varsda yoksa oğlu bana güveniyoo heralde gelseydide kızının hamileliğini görseydii sana destek olsaydı diyooo.ama hakikaten annem çok duyarsız geliyoo bana geliyoo oğlum baban ne yaptıki diyip duruyoo,durmadan temizlik yapıyoo bu niye öyle su niye burda herseye karışıyoo.hakikaten eşimde haklı yanii bulantılarımın tavan yaptığında geldi geldiği gün ne zaman giderim ben dedi yaaaa kalk temizlik yapalım dedi kafayı bozmuş temizlikle..

annemi doğum yapacam çağıracam yoksa gidecem daha doğurmadın mı diye diye hergün beni erken doğum yaptırır.eşim daha iyi ilgileniyoo beimle ondan daha iyi küsüs falan ama annemden daha vefalı..ondan sonra kayınvalidemler gelecek işte onun eline bırakacak beni onlarda ilgi bekler.hergün üç öğün dolu dolu sofra isterler yapmassan laf sokarlar.etten başka bişey yemezler hergün et kokusu zaten lohusayımmm ne yapcam yaa bennn.
bu dünün konusuydu ben yazamadım alışveriş merkezine kaçtımm ama anlattım ohh içimde kalmasınn..

benim o çizelge şu anda 39 günü gösterio aslında...dr un verdiği sezeryan tarihine göre 39 gün var..oda max. dedi dr..beklerse yağmırrrrrrrrrrrr

benim o çizelge şu anda 39 günü gösterio aslında...dr un verdiği sezeryan tarihine göre 39 gün var..oda max. dedi dr..beklerse yağmırrrrrrrrrrrr

ammaaaninn petuşşş işte ben seninkini 28 marttan hesaplıyorum eşinin doğum günüydü heralde sıkı takipcinim
kıdemli olcan haa petuş sen bizden doğum hikayeni yazarsın artıkın ama uydurma bakkkk

benim alyansım 15 gündür yok parmağımda canım tektaşım eskiden düşerdi şimdi o bile sıkmaya başladı.normalmiş
kızlar benim akıntım oluyor ama kaşıntım falan yok dr bana ZALAIN diye bir fitil verdi bu fitilden kullanan varmı?

ben o fitili hamile olmadan önce kullanmıştım mantar için canım etkili bayağa

benim alyansım 15 gündür yok parmağımda canım tektaşım eskiden düşerdi şimdi o bile sıkmaya başladı.normalmiş

ben o fitili hamile olmadan önce kullanmıştım mantar için canım etkili bayağa

aman aman eşim bana yardım etmesin bi yardım eder kırk yıl başıma kalkar ben yaptım kimse sana bakmadı ben koştum ben uğraştım adamın zoruna gidiyo heralde karısına yardım edince bu sefer kendi annesini çağırcak onlarda iş yapmaz benden bekler o halde onlarla uğraşmak istemiyorum ben onlara hizmet ederim lohusa halde bide iş yapmazlar bişi getirmezler övünürler biz oğlumuza herşeyi yaparız bizim iyiliğimizden kadın bi evlendiğimizde 12li çay bardağı getirdi övünecem diye bi hoş oldu oğluma feda olsun diye 4 yıl oldu hala söyler yani aldım oğluma diye sanki ev aldı bana düşün şimdi onlar gelirse yaptıklarının ne kadar lafını edecekler kimbilir benim salakta bişi yapıyolarmış gbi annemler bize çok uğraşıyo allah razı olsun diye diye kalır o yüzden onları istemiyorum doğumda allahımmmm yardım et

öfff dün bende anlattım rahatladım...bende ablamın gelmesini hiç istemiom o şımarık oğluyla..inşallah ben görmeyeli mızısrtısı azalmıştır
çok şükür senin az kaldı benim daha sezeryan tarihine bile 65 gün filan var of of

ammaaaninn petuşşş işte ben seninkini 28 marttan hesaplıyorum eşinin doğum günüydü heralde sıkı takipcinim
kıdemli olcan haa petuş sen bizden doğum hikayeni yazarsın artıkın ama uydurma bakkkk

evet canım..39. haftanın sonuna doğru oluo..inşallah beklerde o tarihi..çok istio çünkü babamız o tarihi:))
bende bu sbh düşündüm...dün parise diodum ben doğurunca sen nerdeyse hala çalışyo olcan çok zoruna gider die..bu sbh aklımı başıma aldım...siz evdeyken bende çalışmaya başlamış olcam hepinizden önce...ayyyyyy çok korkunç gelio şu anda..çok kıskanırım kesinnnn.... uydurma konusunda çok söz veremiom..doğumdan önce bi kağıda yazarım ben aman minnak elleri vardı die...eşimede verrim doğurunca bu mektubu yayınla kk da doğum anım die

Biz de iki kardeş aynı dönemde hamile kaldık bizim durumumuz da size çok benziyor...Kardeşimle aramızda üç gün var sadece ve ikimizin de ilk doğumu.İkimiz de tecrübesisiz.Bu yüzden biz annemim yanına gidicez artık doğumdan hemen sonra evime gelemeyeceğim ne yazık ki...Bir ay kadar annemde kalacağım mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…