Biz de iki kardeş aynı dönemde hamile kaldık bizim durumumuz da size çok benziyor...Kardeşimle aramızda üç gün var sadece ve ikimizin de ilk doğumu.İkimiz de tecrübesisiz.Bu yüzden biz annemim yanına gidicez artık doğumdan hemen sonra evime gelemeyeceğim ne yazık ki...Bir ay kadar annemde kalacağım mecburen.
bilmesem hamile olmadığını sen benim eltimsin zannedecem benim kayınvalidede öyle bişey yapar biri bir kere iltifat eder iyi bişey söyler onu onlarca defa anlatır kendiyle övünür durmadan başka muhabbetimiz yok yemin olsun ayy anne anlattın bunları defalarca dicem olmıcak ben söyleyim böyleyimle 20 gün geçiyoo allah seni inandırsın ki ben öyle yapmacık seyleri sevmem doğalımdır yanii onun ne olduğunu bilmesem inannacamda abartıyı çok sever beni beğenmez falan.söyle giyin böyle yap der bu burda olmamış der bilmişlik öyle cadı gelin falan değilim saygıda kusur etmem.sonuna kadar sabır hizmet sevgi saygı ama elimi verdim kolumu kaptırdım.öyle yapınca seni küçük görüyor her istediğini söyleyecek zannediyo çocuk gibi akıl veriyoo azarlamaya çalışıyooo ne dolmuşum beeeeee bildiğim bişey varkiii arada mesafe olcak mesafe koyacan öyle mıc mıc olmuyoorrrr....aman aman eşim bana yardım etmesin bi yardım eder kırk yıl başıma kalkar ben yaptım kimse sana bakmadı ben koştum ben uğraştım adamın zoruna gidiyo heralde karısına yardım edince bu sefer kendi annesini çağırcak onlarda iş yapmaz benden bekler o halde onlarla uğraşmak istemiyorum ben onlara hizmet ederim lohusa halde bide iş yapmazlar bişi getirmezler övünürler biz oğlumuza herşeyi yaparız bizim iyiliğimizden kadın bi evlendiğimizde 12li çay bardağı getirdi övünecem diye bi hoş oldu oğluma feda olsun diye 4 yıl oldu hala söyler yani aldım oğluma diye sanki ev aldı bana düşün şimdi onlar gelirse yaptıklarının ne kadar lafını edecekler kimbilir benim salakta bişi yapıyolarmış gbi annemler bize çok uğraşıyo allah razı olsun diye diye kalır o yüzden onları istemiyorum doğumda allahımmmm yardım et
sizinkide iyiymiş eşin sorun çıkarmadıktan sonra annende kalmanız iyi benim ablamın diğer çocukları okula gittiği için bizim öyle durumumuz yok ben kalsam annemde yine oraya gitmesi lazım yani
bilmesem hamile olmadığını sen benim eltimsin zannedecem benim kayınvalidede öyle bişey yapar biri bir kere iltifat eder iyi bişey söyler onu onlarca defa anlatır kendiyle övünür durmadan başka muhabbetimiz yok yemin olsun ayy anne anlattın bunları defalarca dicem olmıcak ben söyleyim böyleyimle 20 gün geçiyoo allah seni inandırsın ki ben öyle yapmacık seyleri sevmem doğalımdır yanii onun ne olduğunu bilmesem inannacamda abartıyı çok sever beni beğenmez falan.söyle giyin böyle yap der bu burda olmamış der bilmişlik öyle cadı gelin falan değilim saygıda kusur etmem.sonuna kadar sabır hizmet sevgi saygı ama elimi verdim kolumu kaptırdım.öyle yapınca seni küçük görüyor her istediğini söyleyecek zannediyo çocuk gibi akıl veriyoo azarlamaya çalışıyooo ne dolmuşum beeeeee bildiğim bişey varkiii arada mesafe olcak mesafe koyacan öyle mıc mıc olmuyoorrrr....
ilahiii sen beni çok güldürüyorsunn komik kadın seniiii:) oğlumla ikimizin mutluluk hormoncukları için teşekürrrler petüş teyzesiievet canım..39. haftanın sonuna doğru oluo..inşallah beklerde o tarihi..çok istio çünkü babamız o tarihi:))
bende bu sbh düşündüm...dün parise diodum ben doğurunca sen nerdeyse hala çalışyo olcan çok zoruna gider die..bu sbh aklımı başıma aldım...siz evdeyken bende çalışmaya başlamış olcam hepinizden önce...ayyyyyy çok korkunç gelio şu anda..çok kıskanırım kesinnnn....uydurma konusunda çok söz veremiom..doğumdan önce bi kağıda yazarım ben aman minnak elleri vardı die...eşimede verrim doğurunca bu mektubu yayınla kk da doğum anım die
benim alyansım 15 gündür yok parmağımda canım tektaşım eskiden düşerdi şimdi o bile sıkmaya başladı.normalmiş
ben o fitili hamile olmadan önce kullanmıştım mantar için canım etkili bayağa
Mecbur kaldık canım ben kendi evimde olmak,düzenimi kurmak, bebeğim de ilk olrak kendi evine gelsin istiyordum ama olmadı malesef.Şunu anladım ki kız kardeşi olanlar planlı hareket etmeliymiş en azından bir sene olmalı arada anlaşmalı hamile kalınmalı:):
Bir yandan da seviniyorum gerçi kardeşimşn de oğlu olacak ikisi ikiz gibi büyüyecekler kardeş sıkıntısı yaşamayacaklar.
ilahiii sen beni çok güldürüyorsunn komik kadın seniiii:) oğlumla ikimizin mutluluk hormoncukları için teşekürrrler petüş teyzesii
demek öyle yapcan hee minnak elleri falan diye duygusala bağlıcan ağlatcan bizleriii bu saatten sonra gülerim inan bak hele nasıl uydurmuş diye
aynen ya önce didim samimi olalım anne kız gibi olur baktım bunu sadece ben düşünüp istiyorum karşı tarafta öle bişi yok en ufak bişeyi gidip eşime şikayet ediyo yoo dedim gelin kaynana hiçbi zaman anne kız gibi olmuyo bunu bilir bunu söylerim şimdi mesafeliyim kaynana anne gibi olurmu hiç gurban olsun anama anaaaaaaaaaaaaam anam aşkım depreşti
çok geçmiş olsun cnmmerhaba herkese
kızım hasta biliyomusunuz.dün burnu tıkalıydı.okuldan geldi.akşam 8 gibi üşüyorum dedi ve gece ateşi çıktı.eşimde yok tüm gece başında oturdum uyumadım.2 kere duş aldırdım.3 -4 kez ateş düşürücü verdim.sabahta bu fırtınada doktora götürdüm.boğazları kızarmış şişmiş,antibiyotik aldık.
kızım 5,5 yaşında bu yaşına kadar doğru dürüst hastalanmadı ama şu anaokulu başladığından beride iyileşemedi.nerdeyse haftanın 3-4 günü hasta.
yavrum ya,şuanda yanıma kıvrılmış kucağımda uzanıyo,öyle mahsunlaşıyoki hastayken çok üzülüyorum.
canım iyi haberlerle gel inşkızlar ben doktora gitmeye karar verdim..
kasıklarımdaki sancı geçmek bilmedi.. hiç bilmediğim iş yerinin yakınında bi hastaneye gideceğim.. inşallah kötü bişey yoktur..
dua edin benim için..
maşallah bebegine ve geçmiş olsun umarım onemli bişi yokturbugün kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 30 haftalığız tam, 1600 gr olmuş. Fakat doktor ısrarla akıntı durumumu sordu ben de biraz fazlalaştı dedim, o da kan tahlili yaptı bana. amniyos sıvısı az da demedi iyi de demedi. bu test sonucunda değerlendirec
eğim dedi. 2 gün sonra belli olacak sonuç. fakat testin ne testi olduğunu sormadımtestin sonucunda gerekli görürse bir ilaç verecek erken doğumu engellemek için. kordon bilmemnesi olabilir eğer sende bir enfeksiyon varsa filan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? bir de 30. haftadan sonra 2 haftada bir görmek ister zannediyordum, 34.haftaya randevu verdi?
ben normal doğum istiyordum ama risk görürsem sezaryen olur dedi. onu da 36.haftadan önce belirleyemeyiz dedi.
uff canımı sıkmayayım değil mi
canım ben antibiyotik kullandım gecen ay idrar yolu enfeksiyonu yzunden bu gidişimde gene istedi idarar tahlılı gecmemiş gene ama artık antibiyotik vermicem sunun surasında az bişi kaldı doguma bol su içerek atmaya çalışcaz o iltihabı dedi ...ben suan gunde 3-3.5 lt su ıcıyorum sende bol su iç..bebeğine maşallah cnm...umarım herşey yolunda gider...
gözün aydın cnm...yazık kadıncağıza yafffff
aman yaaaaa....
bende son 1 haftadır aynı şüphedeyim..
göbeğimin altı çok ağrıo..sancı gibi değil..kasık ağrısı..20. haftalarda o enfeksiyon olduğumdaki ağrıo çok benzio..
geçen gittiğimde alttan muayene etti mantar dedi, ilaç verdi, hiç işe yaramadı bence..
şimdi gidcem bahsetsem kesin idrar tahlili istiycek...her gittiğimde tahlil falan çok sıkıldım..
içimden bi ses hiç bahsetme 6 hafta kaldı, enfeksiyonlu yaşa dio..
bi sesde ihmal etme dio
pofffffff
neden ikide bir yaw alttan muayene ediyor bnim doktorumda cok ekstra bişi olmadıgı surece alttan muayene etmeye karşı hamileleri hatta gecen gidisimde enfeksiyonum gecmemişti idrar kulturu alsammı diye duusndu dusundu gene sana antibiyotik yazmak zorunda kalcam dedi ama bunu bol su içerek atlatmaya calısalım onumuzde cok uzun bi yolumuz kalmadı dedi..eski dr um enfeksiyonu idrar testiyle tespit etmişti..
bu dr a 2 dir gidiom 2 sindede alttan bi yokladı..
birinde plesentaya bakcam ayağına birinde mantara bakcam ayağına..çok meraklı çok..
şimdi bu 3. bundada enfeksiyon dersem yine enfeksiyon ayağına el atarsa walla boğazlarım..giyin soyun offff..bebeğime konsantre olamıom
canım bnm sabahları kalkınca son 1 haftadır dudaklarım ve parmaklarım şişiyoo sonra iniyokızlarrr ellerinde şişme olan var mı ? sabah kalktığımdan beri alyansım olmuyo
ben dayanamıyorum veeee allah belasını versin öyle insanların günyüzü görmesinler diye beddua ediyorum vicdansızlarrr kendi keyfii uğrruna dünyaya getirdikleri o minnacık yavrulara kıyanlar allahından bulsuun offfff bu konuda çok hassasımmmmmmmmmmmkızlar şu anda haberlerde bi vicdansız allahsız 5 günlük minik bebeği soğukta yağmurda cami avlusuna bırakmış yavrum ne de güzel nasıl acıkmış şimdi yetiştirme yurduna verirler yavrum hayatın sillesini kendi suçu olmadan yedi.sırf ana babasının zevki uğruna.insan nasıl kıaybilir ya allahım diyorum istiyo kimileri olmuyo yıllarca böyleleri anayım diye geziyo
bakın size ne anlatıcam geçen gün gecelik almak için bir yere girdim karının biride seksi iç çamasırlara falan bakıyoo ooo masallah kaç aylık dedi bana bende söyledim işte bende hamileyim dedi bende aaa dedim kilolu gibi duruyo ilk başta fark etmedim neyse hangi doktora gidiyorsun dedim doktora gitmedim hiç dedii aaaaa şastım niye dedim ne biliyim dedi.yaa dedi açıkcası benim bu bebeğin babası bile bilmiyoo varolduğunu dedi niye dedim söylemedim ne tepki vereceğini bilmiyorum evli değiliz dedi belki kızar biz bununla arkadastık bir gece kendimize hakim olmadık ilişkiye girdik dedi ikinci şok bana...eee niye korunmadınız madem öyle ben istemedim çünkü yasım geldi 35 e bende bidaha çocuk sahibi olamam diye söylemedim söylersem aldır derdi dedi vayyy geri zekaaa...kızlar şu anda haberlerde bi vicdansız allahsız 5 günlük minik bebeği soğukta yağmurda cami avlusuna bırakmış yavrum ne de güzel nasıl acıkmış şimdi yetiştirme yurduna verirler yavrum hayatın sillesini kendi suçu olmadan yedi.sırf ana babasının zevki uğruna.insan nasıl kıaybilir ya allahım diyorum istiyo kimileri olmuyo yıllarca böyleleri anayım diye geziyo
çok geçmiş olsun cnm
canım iyi haberlerle gel inş
maşallah bebegine ve geçmiş olsun umarım onemli bişi yoktur
canım ben antibiyotik kullandım gecen ay idrar yolu enfeksiyonu yzunden bu gidişimde gene istedi idarar tahlılı gecmemiş gene ama artık antibiyotik vermicem sunun surasında az bişi kaldı doguma bol su içerek atmaya çalışcaz o iltihabı dedi ...ben suan gunde 3-3.5 lt su ıcıyorum sende bol su iç..
neden ikide bir yaw alttan muayene ediyor bnim doktorumda cok ekstra bişi olmadıgı surece alttan muayene etmeye karşı hamileleri hatta gecen gidisimde enfeksiyonum gecmemişti idrar kulturu alsammı diye duusndu dusundu gene sana antibiyotik yazmak zorunda kalcam dedi ama bunu bol su içerek atlatmaya calısalım onumuzde cok uzun bi yolumuz kalmadı dedi..
canım bnm sabahları kalkınca son 1 haftadır dudaklarım ve parmaklarım şişiyoo sonra iniyo
benimde sabah kalktığımda oluyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?