kızlar bişey sorcam sizde de akıntı var mı evlenmeden ya da hamile kalmadan önce de olurdu ama hamilelikte fazlalaştı.dr.normal demişti ama be gene de sorayım dedim artık her şeyden b şey kapıyorum
çizelgemizdeki hatun aynıymış bi an ben yazdm sandım
canm riskli bi durum olsa 4 hafta sonraya randevu vermezdi merak etme
ben de en son 30. haftamda gitmiştm bi dahaki randevum 34
herkes iki hafta sonraya randevu almışken neden bi ay sonra die düşündüm önce ama
demek ki riskli bi şey yok 34 de nts ye bağlayacaktır ondan o tarihi vermiştr die düşündm
canını sıkma hiç doktor normal kontrolünü yapmıştır bişi olmaz merak etme sıvı çok geliyosa ona göre önlem almak için yapmıştır testi üzme tatlı canını
süper olur cnm ama işyerinden çıkamıyorum ki pöff zaten cnm da istiyor şurda 2 saat kaldı çıkmama
bebeğine maşallah cnmbugün kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 30 haftalığız tam, 1600 gr olmuş. Fakat doktor ısrarla akıntı durumumu sordu ben de biraz fazlalaştı dedim, o da kan tahlili yaptı bana. amniyos sıvısı az da demedi iyi de demedi. bu test sonucunda değerlendirec
eğim dedi. 2 gün sonra belli olacak sonuç. fakat testin ne testi olduğunu sormadımtestin sonucunda gerekli görürse bir ilaç verecek erken doğumu engellemek için. kordon bilmemnesi olabilir eğer sende bir enfeksiyon varsa filan dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? bir de 30. haftadan sonra 2 haftada bir görmek ister zannediyordum, 34.haftaya randevu verdi?
ben normal doğum istiyordum ama risk görürsem sezaryen olur dedi. onu da 36.haftadan önce belirleyemeyiz dedi.
uff canımı sıkmayayım değil mi
gözün aydın cnm...yazık kadıncağıza yafffffmerhaba hanımlar
ben bugün doktora gittim, şükür herşey yolunda, doktorum illa nts istedi gittim odaya neyse başka kadınlar da vardı, biri otuzaltı haftaydı falan aman ya Rabbim boydan boya mosmor çatlaktı yaa şaşkınlıktan ole bakakaldım
kesinlikle sana katılıyorum canım bende henüz doğum şeklim belli olmasada her şekilde eşimle doğuma girmeyi düşünüyorum, o anı birlikte yaşamak istiyoruz, hayatta yada evlilikte herşey cinsellik değilki, biz eşimle şu an oturup ilişkiye girmek için gün saymıyoruz, oturup çocuğumuzu nasıl daha iyi yetiştirebiliriz, onun için neler yapabiliriz, onun nasıl daha mutlu olmasını sağlayabiliriz bunları konuşuyoruz,onu görmek için sabırsızlanıp hayaller kuruyoruz, eşim beni bi cinsel obje olarak görmüyoki benim doğum anımda bunları düşünsün,biz hayat arkadaşıyız acısınıda tatlısınıda ,gerçeğiyle, doğrusuyla birlikte yaşıycaz..............
yav sanmıyorum böle bütün karnı çatlamıştı ya çok korkunçtu mor mor bi sürü boydan bona... anam hiç olesini görmedim ben. ünideyken ben de kilo almıştım bi ara bacaklarımda oluşmuştu ama böyle değildi ya... karnım çatlamadı ama daha da çatlamas heralde yani inşaAllah...
ya benim karnım ağrıyodu iki gündür onu dedim illa sancı olabilir dedi ben biliyodum aslında sancı olmadığını, zaten tahlillerden sonra çıktı meğersem yoğun bi şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ondanmış meğersem...
ben de akıntıyı su sanıp 3 4 defa koştum dr.a o da alttan bakınca iyice bi gerildim ama neyseki akıntı sonra enfeksiyon çıktı ilaç kulandım yarın gidicem kontrole.o zaman belki yine idrar tahlili ister enfeksiyon geçtimi diye gerçi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon risklidir dedi.allahın izniyle bi alsak sağlıkla kucağımıza karnımızdayken kapalı kutu her an ne oldu diye düşünüyoruzcanım benimde akıntım var çok hatta bi ara suyum geldi sanıp dra bile gittim dr akıntı dedi su değilmiş allahtan.hamilelikte son aylarda artar iyice demişti
Bugün dedesi kızıma bilezik aldı
annem kaç gündür söylüyodu babanla gt model beğen diye
ben hç istemiyodum kızıma sarı sarı altn bilezk takmam diye düşünüyodum
hadi dedim gittm bugün ayyy kuyumcu bir çıkardı modelleri
dedim bunlar ne bayıldım bayıldım...
inşallah sağlıkla doğsun da kızım dedemiz de taksn
kesinlikle sana katılıyorum canım bende henüz doğum şeklim belli olmasada her şekilde eşimle doğuma girmeyi düşünüyorum, o anı birlikte yaşamak istiyoruz, hayatta yada evlilikte herşey cinsellik değilki, biz eşimle şu an oturup ilişkiye girmek için gün saymıyoruz, oturup çocuğumuzu nasıl daha iyi yetiştirebiliriz, onun için neler yapabiliriz, onun nasıl daha mutlu olmasını sağlayabiliriz bunları konuşuyoruz,onu görmek için sabırsızlanıp hayaller kuruyoruz, eşim beni bi cinsel obje olarak görmüyoki benim doğum anımda bunları düşünsün,biz hayat arkadaşıyız acısınıda tatlısınıda ,gerçeğiyle, doğrusuyla birlikte yaşıycaz..............
güle ggüle kullanın dilşammm
o minnak boğum boğum koluna sağlıkla sıhhatle takın inş..
benimde eşime iş yerinde üstün başarısından dolayı 100 dolar vermişler..
sevgililer gününde hediye sitemedim bende ona almadım...
artırıp yırttırıp o paranın üstünü tamamlayıp bizde alcaz..anasından babasından hediye kızımıza:)))
çok güzel oluolar ya..ben yakıştıryom..
bende dün beğendim bi tane....minnak minnak nazar boncukları var:)))
walla bendede var o kasık ağrısı.bebeğine maşallah cnm...umarım herşey yolunda gider...
gözün aydın cnm...yazık kadıncağıza yafffff
aman yaaaaa....
bende son 1 haftadır aynı şüphedeyim..
göbeğimin altı çok ağrıo..sancı gibi değil..kasık ağrısı..20. haftalarda o enfeksiyon olduğumdaki ağrıo çok benzio..
geçen gittiğimde alttan muayene etti mantar dedi, ilaç verdi, hiç işe yaramadı bence..
şimdi gidcem bahsetsem kesin idrar tahlili istiycek...her gittiğimde tahlil falan çok sıkıldım..
içimden bi ses hiç bahsetme 6 hafta kaldı, enfeksiyonlu yaşa dio..
bi sesde ihmal etme dio
pofffffff
sen yok musun orda kk nisan anneleri yahu ben orda kim burda adı ne hiç bilmiyorum bir ki kişi dışında ben belliyim zaten heryerde demet bitane var.face grubunun adı ne
bebeğine maşallah cnm...umarım herşey yolunda gider...
aman yaaaaa....
göbeğimin altı çok ağrıo..sancı gibi değil..kasık ağrısı..20. haftalarda o enfeksiyon olduğumdaki ağrıo çok benzio..
geçen gittiğimde alttan muayene etti mantar dedi, ilaç verdi, hiç işe yaramadı bence..
şimdi gidcem bahsetsem kesin idrar tahlili istiycek...her gittiğimde tahlil falan çok sıkıldım..
bi sesde ihmal etme dio
pofffffff
güle ggüle kullanın dilşammm
o minnak boğum boğum koluna sağlıkla sıhhatle takın inş..
benimde eşime iş yerinde üstün başarısından dolayı 100 dolar vermişler..
sevgililer gününde hediye sitemedim bende ona almadım...
artırıp yırttırıp o paranın üstünü tamamlayıp bizde alcaz..anasından babasından hediye kızımıza:)))
çok güzel oluolar ya..ben yakıştıryom..
bende dün beğendim bi tane....minnak minnak nazar boncukları var:)))
bebeğine maşallah cnm...umarım herşey yolunda gider...
aman yaaaaa....
bi sesde ihmal etme dio
pofffffff
heeee biz öyle dioz kendi aramızda üstün başarı:)))woooww üstün başarı demek
biz hç düşünmedk kızımıza altn falan. aslında bizden de hatıra güzel olur gerçekten..
bilezk alndı artk 1tane yeter. başka ne olabilir ki??
kızım günlere giden kokoş karılar gibi olmasın kolunda sıra sıra bilezik
evet ya önce enfeksiyon...sonra mantar..şimdi yine kesin enfeksiyon da bu hiç oralı olmak istemiomwalla bendede var o kasık ağrısı.
dün çarşıya indim arabayı otoparkta bıraktım eve gidicem otoparka yürüyemiyorum..
eyvah dedim doğuruyorum oturacak yerde yok:18:
zar zor otoparka ulaştım ama bi allah bi ben biliyo nasıl yürüdüğümü..
banada mantar olduğum için senin fitilden verdi ama hiç değişiklik olmadı bendede
idrar yolu enfeksiyonum var benim hiç geçmedi zaten 3 keez antibiyotik kullandım bana mısın demedi
dr artık ilaç veremem su iç dedi
erken doğum riski oluşturuyo dedi ama yapılabilcek bişi yok ilaç bebeği etkiler artık dedi
bizde kaderimizle başbaşa kaldık
sakın ihmal etme dün doktorum enfeksiyon erken doguma neden ola bilir dedi canım :26:
şaka maka yakında doğurmaya başlıcaz hele ki petüşün çizelgesi falan beni acayip heyecanlandırıyoo kaldırın onları heyecandan doğurcamm ayy daha çanta hazırlamadım. eksiğim kalmadı ne zaman yıkanıp ütülenecek .evi ne zaman temizlicem dip köşe.kılları ne zaman halletcem bir kere alıcam zaten lazerden sonra fazla kalmadı ama genede var.suanki kafamdaki sorular bunlar.ayrıca saçlarımı boyatmak istiyorum çok kötüü kestirmek istiyorummmm puuffffffffffabartısız 1 saattir geçmişi okuyorum ne kadar ilerlemiş sayfalar..tabi konu cinsellik olunca uçmuşuz yine
sancılar başlamış,hazırlıklar bütün hızıyla dewam ediyor
offf çok az kaldı,insanın inanası gelmiyo yaa
bu kız analarını kıskanıyom ben yaa
ikinci sesi dinle yine sen, ben çok korktum bi an alttan muayne edecek sandım, tahlil istediğine öle mutlu oldum ki huzurla gittim çişi vermeye
şaka maka yakında doğurmaya başlıcaz hele ki petüşün çizelgesi falan beni acayip heyecanlandırıyoo kaldırın onları heyecandan doğurcamm ayy daha çanta hazırlamadım. eksiğim kalmadı ne zaman yıkanıp ütülenecek .evi ne zaman temizlicem dip köşe.kılları ne zaman halletcem bir kere alıcam zaten lazerden sonra fazla kalmadı ama genede var.suanki kafamdaki sorular bunlar.ayrıca saçlarımı boyatmak istiyorum çok kötüü kestirmek istiyorummmm puuffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?