2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bugün dedesi kızıma bilezik aldı
annem kaç gündür söylüyodu babanla gt model beğen diye
ben hç istemiyodum kızıma sarı sarı altn bilezk takmam diye düşünüyodum
hadi dedim gittm bugün ayyy kuyumcu bir çıkardı modelleri
dedim bunlar ne bayıldım bayıldım...
inşallah sağlıkla doğsun da kızım dedemiz de taksn

kızlar bişey sorcam sizde de akıntı var mı evlenmeden ya da hamile kalmadan önce de olurdu ama hamilelikte fazlalaştı.dr.normal demişti ama be gene de sorayım dedim artık her şeyden b şey kapıyorum

canım benimde akıntım var çok hatta bi ara suyum geldi sanıp dra bile gittim dr akıntı dedi su değilmiş allahtan.hamilelikte son aylarda artar iyice demişti

canını sıkma hiç doktor normal kontrolünü yapmıştır bişi olmaz merak etme sıvı çok geliyosa ona göre önlem almak için yapmıştır testi üzme tatlı canını

ben de öyle düşündüm. riskli olsa testin sonucunda bir kez daha görmek isterdi. pek ketum benim doktorum ya:) nstten de hiç bahsetmedi henüz. onun için hastaneye yönlendirmesi gerek çünkü muayenesinde yok. teşekkür ederim

bebeğine maşallah cnm...umarım herşey yolunda gider...
gözün aydın cnm...yazık kadıncağıza yafffff

aman yaaaaa....
bende son 1 haftadır aynı şüphedeyim..
göbeğimin altı çok ağrıo..sancı gibi değil..kasık ağrısı..20. haftalarda o enfeksiyon olduğumdaki ağrıo çok benzio..
geçen gittiğimde alttan muayene etti mantar dedi, ilaç verdi, hiç işe yaramadı bence..
şimdi gidcem bahsetsem kesin idrar tahlili istiycek...her gittiğimde tahlil falan çok sıkıldım..
içimden bi ses hiç bahsetme 6 hafta kaldı, enfeksiyonlu yaşa dio..
bi sesde ihmal etme dio
pofffffff

normalde bugün sat a göre 30+0
ancak ultrason cihazında cıkan herseferinde 24 nisan
ona göre tickerimizi düzenledim hopp birden 3 gün ileri atladım
ayy cok mutlu oldumm
kaldııı 67
bide bana hep 37den sonra dogum olur gibime geliyor 40 haftayı beklemez
gibi geliyor

MRB kızlar aslında ben nisan annesiyim arada mart annelerinede takip ediyorum ordaki anneler şubat başından beri dogum haberleri alınıyor acaba bende nisanda beklerken marttamı dogum yaparım diye düşünüyorum şuan daha şubatın ortasındayız ve birsürü mart annesi şubatta dogum yaptı..... ben 32+4 haftalık hamileyim nisan ilk haftası veya 2. haftası gibi dogum mart annelerini okuyunca heycanlanıyorum....

canım benimde akıntım var çok hatta bi ara suyum geldi sanıp dra bile gittim dr akıntı dedi su değilmiş allahtan.hamilelikte son aylarda artar iyice demişti
ben de akıntıyı su sanıp 3 4 defa koştum dr.a o da alttan bakınca iyice bi gerildim ama neyseki akıntı sonra enfeksiyon çıktı ilaç kulandım yarın gidicem kontrole.o zaman belki yine idrar tahlili ister enfeksiyon geçtimi diye gerçi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon risklidir dedi.allahın izniyle bi alsak sağlıkla kucağımıza karnımızdayken kapalı kutu her an ne oldu diye düşünüyoruz

güle ggüle kullanın dilşammm
o minnak boğum boğum koluna sağlıkla sıhhatle takın inş..
benimde eşime iş yerinde üstün başarısından dolayı 100 dolar vermişler..
sevgililer gününde hediye sitemedim bende ona almadım...
artırıp yırttırıp o paranın üstünü tamamlayıp bizde alcaz..anasından babasından hediye kızımıza:)))
çok güzel oluolar ya..ben yakıştıryom..
bende dün beğendim bi tane....minnak minnak nazar boncukları var:)))

uuuff kafamı karıştırdınızzz sizde haklısınzzzz eşim benim en büyük destekcimmmm heranımda yanımda olmasını istiyorumm bi taraftann köseye sıkıştım neyse ben ona soruyummm artısını eksisini anlatayım bakalım o ne dicek..

woooww üstün başarı demek
biz hç düşünmedk kızımıza altn falan. aslında bizden de hatıra güzel olur gerçekten..
bilezk alndı artk 1tane yeter. başka ne olabilir ki??
kızım günlere giden kokoş karılar gibi olmasın kolunda sıra sıra bilezik

walla bendede var o kasık ağrısı.
dün çarşıya indim arabayı otoparkta bıraktım eve gidicem otoparka yürüyemiyorum..
eyvah dedim doğuruyorum oturacak yerde yok:18:
zar zor otoparka ulaştım ama bi allah bi ben biliyo nasıl yürüdüğümü..
banada mantar olduğum için senin fitilden verdi ama hiç değişiklik olmadı bendede
idrar yolu enfeksiyonum var benim hiç geçmedi zaten 3 keez antibiyotik kullandım bana mısın demedi
dr artık ilaç veremem su iç dedi
erken doğum riski oluşturuyo dedi ama yapılabilcek bişi yok ilaç bebeği etkiler artık dedi
bizde kaderimizle başbaşa kaldık

sakın ihmal etme dün doktorum enfeksiyon erken doguma neden ola bilir dedi canım :26:

abartısız 1 saattir geçmişi okuyorum ne kadar ilerlemiş sayfalar..tabi konu cinsellik olunca uçmuşuz yine
sancılar başlamış,hazırlıklar bütün hızıyla dewam ediyor
offf çok az kaldı,insanın inanası gelmiyo yaa

bu kız analarını kıskanıyom ben yaa

ikinci sesi dinle yine sen, ben çok korktum bi an alttan muayne edecek sandım, tahlil istediğine öle mutlu oldum ki huzurla gittim çişi vermeye

heeee biz öyle dioz kendi aramızda üstün başarı:)))
yok yaf bebeklere yakışıo..bize değil...
ama hep hayalim şöyle kolumda dolu bilezikle şıngır şıngır bulaşık yıkamak:))
bizde babamız almak istiom dedi...bende organizasyonu yaptım..ordn bu para burdan bu para die...
başka nazar boncukları var çengel iğneli...onlara bi bak istersen cnm..
evet ya önce enfeksiyon...sonra mantar..şimdi yine kesin enfeksiyon da bu hiç oralı olmak istemiom
sakın ihmal etme dün doktorum enfeksiyon erken doguma neden ola bilir dedi canım :26:

evet cnm..bende 20. haftada olmuştum o zmn dr riskleri anlatmıştı...
şimdi hani az kaldı ya bi şımarık çöktü:)) ihmal etmemekte fayda var

şaka maka yakında doğurmaya başlıcaz hele ki petüşün çizelgesi falan beni acayip heyecanlandırıyoo kaldırın onları heyecandan doğurcamm ayy daha çanta hazırlamadım. eksiğim kalmadı ne zaman yıkanıp ütülenecek .evi ne zaman temizlicem dip köşe.kılları ne zaman halletcem bir kere alıcam zaten lazerden sonra fazla kalmadı ama genede var.suanki kafamdaki sorular bunlar.ayrıca saçlarımı boyatmak istiyorum çok kötüü kestirmek istiyorummmm puuffffffffff

bu kız analarını kıskanıyom ben yaa

ikinci sesi dinle yine sen, ben çok korktum bi an alttan muayne edecek sandım, tahlil istediğine öle mutlu oldum ki huzurla gittim çişi vermeye

eski dr um enfeksiyonu idrar testiyle tespit etmişti..
bu dr a 2 dir gidiom 2 sindede alttan bi yokladı..
birinde plesentaya bakcam ayağına birinde mantara bakcam ayağına..çok meraklı çok..
şimdi bu 3. bundada enfeksiyon dersem yine enfeksiyon ayağına el atarsa walla boğazlarım..giyin soyun offff..bebeğime konsantre olamıom

valla be temizliğe başladım ileriki haftalarda daha ağırlaşacaz ozaman yapamam die şimdi ufaktan başladım perdeleri yıkadım koltukları kanepeleri sildim mutfak halısını yıkadım daha çok iş var hergün bitanesini yapsam anca biter sezeryan olacağım için doğumdan bir gün öncede artık bütün ağda işlerini bitircem kuaföremi giderim kendimmi yaparım bilemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…