2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ben öylelerini gördükçe kahrediyordum oturup ağlıyordum....iki tane melek kaybetmiştim .....şimdi ise sadece sunu söylüyorum Yüce Allahın bı bildigi vardır ...

geçmş olsun cnm.bişey çıkmamasına sevndm.bizim de dün kontrolümüz vardı.bnm minik 1530 g dı.dr az buldu kilosunu sen bugüne kadar kaç kilo aldın cnm?bir de nasıl besleniyorsun?

valla bebek büyüdükce bende bi tuaf oldum kendimi dinler oldum allah hepimizin yavrusunu sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla ilgine teşekürler canım

geçmş olsun cnm.bişey çıkmamasına sevndm.bizim de dün kontrolümüz vardı.bnm minik 1530 g dı.dr az buldu kilosunu sen bugüne kadar kaç kilo aldın cnm?bir de nasıl besleniyorsun?

canım ben valla 15 kiloyu buldum maalesef ((
ve ne bulduysam yiyorum aslında...

doktor yine bana kendini frenle artık dedi. Bende çok yemiycem diyorum ama iştahıma dur diyemiyorum ki..
Birde ultrasonda 100-200 gr. yanılma payı var yaa.

Bebeğe kilo aldırmak için muzu çok öneriyorlar...

sevindim canım bebişine
biz bu bebişleri doğurana kadar resmen dokuz doğuracağız he.

ben de 14 kilo aldım ama boyum1.57falan.o yüzden bu klio bana biraz fazla.ben bu kdr kilo almışken bebeğin almamasına kızdı dr
muz yiyorum aslında her gün ama bundan sonra biraz daha dikkat edicem:))

ben de 14 kilo aldım ama boyum1.57falan.o yüzden bu klio bana biraz fazla.ben bu kdr kilo almışken bebeğin almamasına kızdı dr

canım benim bildiğim sen istediğin kadar ye bebek belli bi kilo alıyor.yani sen aç bile kalsan büyüyeceği varsa büyüyor.bide kilosuna takılma önemli olan sağlıklı olması
zayıf doğsada anne sütü filan yarayınca 3-4 ayda toparlıyorlar

doğru söylüyosun cnm ama insan yine de endişeleniyor işte.bi de dr dan böyle bişi duyunca daha da ciddiye aldım bi doğsalardı artık:)) bu arada dr dün sezeryan için 12-13-14nisan olabilir dedi.kilosu düşük erken almak istemiyorum dedi.ben de 16 sı gibi alsın diyeceğim bakalım.15 gün sonraki kontrolde netleşebilir belki:)

benimde doktor her gittiğimde kiloma takılıyor yaaaa
valla bazen gidesim gelmiyo doktora o yüzden....

Günaydınlarrrrrrrrrrrr
günaydın akşam kızım oynamıyo diye çok üzüldüm am çok şükür sabahtan beri kıpır kıpr demek dün oda benim gibi yorgunmuş gün boyu uymuş benim minişim
ohh çok sevindim canım zaman zaman bebişler bunu yapıyor
çok geçmiş olsun zeynepim şükür bişi cıkmamıs .. bebeginede kocaman maşallah tatlım

canım sıkma canını benımkide senınkıyle aynı kılodaydı ama bnm doktorum gayet iyi dedi ki netten arastırırsan xzaten olmaları gereken kılodalar

o zaman 2 hafta sonra iznin başlıyooo haftasonu bile çalıştın zeyno tebrik koyuyom sana bi sürü

ayy canım valla bende kendimi tebrik ediyorum :)))

haftaya ctsi son benim ctsi doktora gidicem 32+0 oluyorum
raporumu alıcam işe gelicem akşama kadar çalışıcam
veee efime gidicemmmmm inşallahhhh

evet biraz önce patronum geldi, işleri aktardım...
bana sezeryan ile bir sürü akıl verdi.
Sezeryan kötü bişey değildir benim üç çocuğum üçüde sezeryan ile oldu diye...

Sen kendini toparla işe dön dedi yine 16 hafta çok uzun dedi.
Bende içimden he he tabiiiiii dedim.
Sonra gelip 6 ay ücretsiz izin isteyeceğimi vermez ise ayrılacağımı bilmiyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…