kızlar şu anda haberlerde bi vicdansız allahsız 5 günlük minik bebeği soğukta yağmurda cami avlusuna bırakmış yavrum ne de güzel nasıl acıkmış şimdi yetiştirme yurduna verirler yavrum hayatın sillesini kendi suçu olmadan yedi.sırf ana babasının zevki uğruna.insan nasıl kıaybilir ya allahım diyorum istiyo kimileri olmuyo yıllarca böyleleri anayım diye geziyo
İki gundur solayagimda hissettigim sislik dun aksam baya ilerledi. Hemen doktoru aradik ve bu sabah doktora gekdik. Damar tikanikligindan endiselendi doktor ve dopler cekildi. Cok sukur sadece odem cikti. Sebebi tuzlu yiyecekler degilmis ama. Bebegim soluma yaslandigi icin solum zorlanmis. Artik sagina yatarak dinlen ve izine cik dedi. 30+6dayiz 1800 gr olmus:)))
geçmiş olsun canım bebeginede maşallah kocaman olmuş
tamda sana yazmak için açtım pc yi gece yazamamıştım noldu hareketleri düzeldi mi diye . çok şükür düzelmiş.
bende de oluyo bazen gün boyu değil hafta boyu nazlı hareket ediyo.mesela geçen hafta berbat geçirdim o haftayı o yüzden pazartesi iki gözüm iki çeşme dr da aldım soluğu nst çekti her şey normal dedi çok şükür ama bi gün az hareket etse hayatı zehir ediyorum kendime.Rabbim korusun bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
öncelikle maşallah bebeğine
benimde iki gündür ellerimde şişme var. alyansım olmuyo artık özellikle sağ elimde bu gün yine şişlikle uyandım pazartesi kontrolümüz var bakalım dr ne diycek. israrda proteine falan bakmıştı ama bakalım bu defa ne diycek
geçmş olsun cnm.bişey çıkmamasına sevndm.bizim de dün kontrolümüz vardı.bnm minik 1530 g dı.dr az buldu kilosunusen bugüne kadar kaç kilo aldın cnm?bir de nasıl besleniyorsun?
valla bebek büyüdükce bende bi tuaf oldum kendimi dinler oldum allah hepimizin yavrusunu sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla ilgine teşekürler canım
İki gundur solayagimda hissettigim sislik dun aksam baya ilerledi. Hemen doktoru aradik ve bu sabah doktora gekdik. Damar tikanikligindan endiselendi doktor ve dopler cekildi. Cok sukur sadece odem cikti. Sebebi tuzlu yiyecekler degilmis ama. Bebegim soluma yaslandigi icin solum zorlanmis. Artik sagina yatarak dinlen ve izine cik dedi. 30+6dayiz 1800 gr olmus:)))
ben de 14 kilo aldım ama boyum1.57falan.o yüzden bu klio bana biraz fazla.ben bu kdr kilo almışken bebeğin almamasına kızdı drcanım ben valla 15 kiloyu buldum maalesef((
ve ne bulduysam yiyorum aslında...
doktor yine bana kendini frenle artık dedi. Bende çok yemiycem diyorum ama iştahıma dur diyemiyorum ki..
Birde ultrasonda 100-200 gr. yanılma payı var yaa.
Bebeğe kilo aldırmak için muzu çok öneriyorlar...
ben de 14 kilo aldım ama boyum1.57falan.o yüzden bu klio bana biraz fazla.ben bu kdr kilo almışken bebeğin almamasına kızdı dr
muz yiyorum aslında her gün ama bundan sonra biraz daha dikkat edicem:))
günaydın kuzucuklarrrrrınnn anneleriii
sondan bir önceki cumartesi mesaisi başlasın
doğru söylüyosun cnm ama insan yine de endişeleniyor işte.bi de dr dan böyle bişi duyunca daha da ciddiye aldımcanım benim bildiğim sen istediğin kadar ye bebek belli bi kilo alıyor.yani sen aç bile kalsan büyüyeceği varsa büyüyor.bide kilosuna takılma önemli olan sağlıklı olması
zayıf doğsada anne sütü filan yarayınca 3-4 ayda toparlıyorlar
sevindim canım bebişine
biz bu bebişleri doğurana kadar resmen dokuz doğuracağız he.
ben de 14 kilo aldım ama boyum1.57falan.o yüzden bu klio bana biraz fazla.ben bu kdr kilo almışken bebeğin almamasına kızdı dr
muz yiyorum aslında her gün ama bundan sonra biraz daha dikkat edicem:))
ohh çok sevindim canım zaman zaman bebişler bunu yapıyorgünaydınakşam kızım oynamıyo diye çok üzüldüm am çok şükür sabahtan beri kıpır kıpr demek dün oda benim gibi yorgunmuş gün boyu uymuş benim minişim
çok geçmiş olsun zeynepim şükür bişi cıkmamıs .. bebeginede kocaman maşallah tatlımİki gundur solayagimda hissettigim sislik dun aksam baya ilerledi. Hemen doktoru aradik ve bu sabah doktora gekdik. Damar tikanikligindan endiselendi doktor ve dopler cekildi. Cok sukur sadece odem cikti. Sebebi tuzlu yiyecekler degilmis ama. Bebegim soluma yaslandigi icin solum zorlanmis. Artik sagina yatarak dinlen ve izine cik dedi. 30+6dayiz 1800 gr olmus:)))
geçmş olsun cnm.bişey çıkmamasına sevndm.bizim de dün kontrolümüz vardı.bnm minik 1530 g dı.dr az buldu kilosunusen bugüne kadar kaç kilo aldın cnm?bir de nasıl besleniyorsun?
o zaman 2 hafta sonra iznin başlıyooohaftasonu bile çalıştın zeyno tebrik koyuyom sana bi sürü
Günaydınlarrrrrrrrrrrr
ohh çok sevindim canım zaman zaman bebişler bunu yapıyor
çok geçmiş olsun zeynepim şükür bişi cıkmamıs .. bebeginede kocaman maşallah tatlım
canım sıkma canını benımkide senınkıyle aynı kılodaydı ama bnm doktorum gayet iyi dedi ki netten arastırırsan xzaten olmaları gereken kılodalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?