benimde doktor her gittiğimde kiloma takılıyor yaaaa
valla bazen gidesim gelmiyo doktora o yüzden....
oyy ne iyi doktormuş o yaa benimki her gidişimde uyarıyorrrkuzu valla ben 17 kilo filan aldım dr a her gittiğimde çok kilo aldım diyorum sana herşey serbest diyor rahatlatıyor ama hangisi daha iyi bilmiyorum biraz sıkıştırsa sevinecem yaniii
evet biraz önce patronum geldi, işleri aktardım...
bana sezeryan ile bir sürü akıl verdi.
Sezeryan kötü bişey değildir benim üç çocuğum üçüde sezeryan ile oldu diye...
Sen kendini toparla işe dön dedi yine 16 hafta çok uzun dedi.
Bende içimden he he tabiiiiii dedim.
Sonra gelip 6 ay ücretsiz izin isteyeceğimi vermez ise ayrılacağımı bilmiyor :))))
evet biraz önce patronum geldi, işleri aktardım...
Sonra gelip 6 ay ücretsiz izin isteyeceğimi vermez ise ayrılacağımı bilmiyor :))))
yetişir cnm panik yapma:)) bizim dolap daha 2 hafta sonra falan gelicek o gelince yıkarım diyordm ama koku olayı var bi de tabi onun için de 1 hafta beklersem baya geç olur.ben de bu hafta içinde yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip başka bir dolaba kaldırayım diyorum.kızlar ya ben daha yıkamadım bebişin kıyafetlerini dolap yeni geldi kokuyo,kokusu çıkınca haftaya yıkyım diyom.haftaya da hem beşik gelcek onuda havalandırır öyle yrleştiririm diyom.geç mi kalırım yaabilemedim,sancılar falan başlayınca millette tırstım.hastne çantam bile hazır değil dahaa yetişir ama dimiii dimi:18::18:
tabi tabi işine nasıl geliyorsa öyle konuşmuş resmen.inş. izin verir cnm da sıkıntı olmazevet biraz önce patronum geldi, işleri aktardım...
oyy ne iyi doktormuş o yaa benimki her gidişimde uyarıyorrr
canım senin patron çok gaddar c.tesi c.tesi calısytırıyor senı kendınınv armı bak cocukları ınsan karısındann bilir ne kdar zor olduugnu ...
senin bu patronun var ya büyük bi kazığı hakediyohem haftasonu bile çalıştır hem hakkın olan izni kullama diye akıl verrr .yuhhh
yetişir cnm panik yapma:)) bizim dolap daha 2 hafta sonra falan gelicek o gelince yıkarım diyordm ama koku olayı var bi de tabi onun için de 1 hafta beklersem baya geç olur.ben de bu hafta içinde yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip başka bir dolaba kaldırayım diyorum.
kızlar ya ben daha yıkamadım bebişin kıyafetlerini dolap yeni geldi kokuyo,kokusu çıkınca haftaya yıkyım diyom.haftaya da hem beşik gelcek onuda havalandırır öyle yrleştiririm diyom.geç mi kalırım yaabilemedim,sancılar falan başlayınca millette tırstım.hastne çantam bile hazır değil dahaa yetişir ama dimiii dimi:18::18:
tabi tabi işine nasıl geliyorsa öyle konuşmuş resmen.inş. izin verir cnm da sıkıntı olmaz
kızlar face grubu düzeldimi? halen eklemediniz merak ettim. bende dün 32+0 raporumu aldım işe devam ediyorum ama ayaklarım puf ouf şilti özellikle akşamları üzerine basamıyorum dün doktorumuza gittik kızım 2100 gr olmuş yanakları kocaman :) dönmemiş doktor dönmeyedebilir dedi 12 nisan normal doğum tarihi gözüküyor sezeryan olursada sanırım 6 nisan falan hayırlısı hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. kıyafet işleride bitti yıkandı ütülendi yerleşti fotoğraf nasıl yükleniyor?
canım hayırlı olsun öncelikle
face hala gıcık
yorumlar falan gidiyor....
nasıl düzelcek düzelir mi hiç bir fikrim yok....
birde fotoları konuya cevap ver diyip eklenti ekle diyerek ekleyebilirsin buraya,,
kızlar ya bişi sorucam ben bursada oturuyorum görümcem doğum yaptı silivride oturuyor eşim bugün gitcek otobüsle bende gitmek istiyorum ama korkuyorum doktor gidebilirsin dedi ama ne yapayım sizce
kaç saat sürüyo canım?Bir de yol durumu nasıl?Yani kar ,buz nedeniyle otobüsleri bekletiyolar ya,o sıkıntı olabilir senin için.Otobüste mola sıkıntı olabiliyo arabayla olsa daha rahat olur tabi de çok uzun değilse yol doktorun da izin verdiyse gidebilirsin,2 saatte bir ayakların açılsın diye mola verip yürüyüş yapman iyi olur tabi
o karısının kıymetini bilmiyor
troit kanseri oldu karısı
o ameeliyattayken bile geldi burda çalıştı
yuh dedik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?