2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese merhaba..
topik pek hareketsiz yine herkes gezmelerde mi yoksa
biz de yarn evimize dönüyoz artk 2 haftadr kocamdan ayrydm pek özledm kendisini..
dua edin bize kızlar yol 11 saat sürüyor.. bir de kar buz varsa ne yaparm bilmiyorum..
hayrlısı bakalm.. hepinizi öpüyoz yarn akşam kendi evimizden yazarz artk

o degil üsütmüşüm gbi kasıklarımda agrıyo ... bıktım su kardan bizim köy yolu yine kapandı diz boyu kar oldu bitsin su kar artık

kızlar dr.dan geldik sata göre 3o hafta 5 günlük ama 28 haftalık 1251 gr çıktı dr.endişelendi benim pazartesi sabah hastaneye çağırdı nst ve doppler yapılacak daha önce yapıldı sorun çıkmadı suyum 91 çıktı moralim bozuldu belki tedbir amaçlı 15 güne kadar hastanede yatırırm dedi.bebeğin gelişimine bakıcaz olmazsa gelişmezse doğurtucaz dedi.

ne oluyooo başımıza ne geleceği belli değil canım yaaaaa.üzme kendini rahat ol cok acil bir durum olsaydı hemen yatış verirdi.yaa bide benim arkadasında bebeği son zamanlar kilo almadı kordon düğümlenmesi olmuşş doktor görmemiş ama biraz az kilolu ama sapasalim doğurdu.

maşallah canımcım bebişine ay sağlıklı olsun da varsın donmeyiversin
hayırlı yolculuklar kazasız belasız
off o kadar dikkat etmeme ragmen yine grip oldum yaaa
geçmiş olsun canım sakınan goze cop batar diye bosuna demiyolar demek

umarım onemli bişi çıkmaz iyi haberler vermen dileğiyle

evet lollly cim sağlıklı olsun da dönüp dönmemesi önemli değil ..sadece ben epidural normal doğum düşünüyordum dönmezse sezeryanla alıyorlamışya o yüzden düşündürdü biraz beni ama olsun bakalım sağlık olsun..şimdi hafta içi birde devlet hastanesine gidp rapor alıcam okuluda bitirelim ki rahat rahat doğuma konsantre olabilelim..ordaki doktorda nst ye filan bağlayacakmış onlardada sorun çıkmaz inşallah

selam kızlar biz de bugün kontrolden geldik 31 hafta 5 günlük bebişimiz 1700 1800 gr arası dedi gelişimi 10 gün gerideymiş. neyse hayırlısı olsun sağlıklı görünüyor dedi. doktorumu değiştirdim şimdikinden çok memnunum. geçen ay 4 kilo aldığımı söyledim sen kilo alınca bebek besleniyor zannetme dedi. hamurişi tatlı kola vs yasakladı :) ben de bebek beslensin diye habire yemiştim ama bebeişim haftada 200 gr almış onu ögrendim.

amin canım oncelikle saglıklı olsun başka bi arzumuz yok zaten inş ordada herşey yolunda cıkar cnmm
maşallah canım bebişine hayırlısı olsun

merhabalar kızlar, kaç gündür giremedim doktor koşturmacasından, çarşamba günü ki faciamdan sonra perşembe hem kafamı toparlamak için hemde sancım olmadığı için gitmedim doktora dinlendim iyi de yapmışım ertesi gün de annem geldi memleketten şükür çok iyi oldu bana herşeyim benim evim onun elindeyken içim çok rahat. eşimde yanımda çok şükür meleğim de hareketli ya en büyük moralim o oldu. cuma yani dün gittik testlerimi yaptırdım lokosit sayımı ve crp sonuçlarım çok yüksek çıktı şeker sınırda ama geçmemiş iyi böyle dedi dikkat edicem ona. dedi kesinlikle bi enfeksiyon vqr ve dahiliyeye acil gidiceksin onu bulacaklar vücudunun neresinde kanımda görünüyor çünkü bu da erken doğuöma sebep olabilişyormuş. ne yapar dedim zatürre ya da kanıjda o enfeksiyonla doğup yoğun bakım durumu olabilir diyince mahvoldum yine. ama ultrasonda böbrekleri midesi karaciğeri ve suyu iyi 3 hafta öncede tmiz çıkmıştı 3 haftalık bir olay yani bu sizin anlayacağınız. bizde çapa da bi tanıdık prof var salı ona gideceğiz geçen mayısta geçirdiğim ishalin etkilerini hala atamadm o zaman ilk bakteri çıkmıştı kanımda ama doktor büyük ihtimal ishaldendir demişti ishal geçti ama dışkılamam bakılırsa ben hala normal düzene geçemedim büyütmedim de ama sanırım büyük ihtimal onun ceremesi bu bebeğime geçmeden halledip tedavi olmam lazım salı günü gideceğim allahım meleğimi bebeğimi bana sağlıklı sıhhatli bir şekilde bağışlasın nasib etsin bir ömür inşallah içimde bir huzur var annelik güdüsünün verdiği iyilik halimidir bebeğimin bilmiyorum ama inşallah da bebeğime geçmeyen bir şey olur allah korusun onu.

geçmiş olsun canım,bu enfeksiyon olayı önemli gerçekten,benim de dişim ağrıdığında doktorum dişçine sor,enfeksiyon riski varsa hemen beni ara antibiyotik vereyim demişti,hatta dişimi çektirdikten sonra dişçim de ne olur ne olmaz bi kaç gün antibiyotik kullan demişti,3 gün kullanmıştım ben de,kandaki enfeksiyon bebeği etkiliyomuş,ve ilginçtir diş etimde her fırçaladığımda kanayan bi yer vardı,ben hassasiyetten diyodum ama antibiyotik kullandıktan sonra kanamıyo artık

Gecmis olsun canım ...moralini yüksek tut....

kesinlikle öyleymiş 3 hafta önceki kontrolümde idrarda bişi çıkmamıştı kan sayımı işstememişti 3 hafta snra bu çarşamba gittim ve idrarada lokosit 2 3 araso epitel gibi maddeler çıkınca kan sayımı istedi akyuvarlar wbc yüksek çıkınca lokosit sayımı ve crp istedi ve kesinlikle enfeksiyon var dedi bebğimde görünen bir sorun yoktu ama bişey olmamıştır daha değil mi ? sizcede. yeni sanırım bu durum da belli ki bakalım artık salı günü gideceğim çarşamba da kendi doktoruma gideceğim sonuçlar için ilaçla geçer inşallah yavrumu etkilemeden inanılmaz bi korku da va r içimde hani

internetten baktığım kadarıyla ve burdanda bi çok kişiden duyduğum kadarıyla bebeğin geri değil neden öyle demiş dr un haftana göre normal sanki ?

çok geçmiş olsun canım bi sağ salim hepimiz doğursakta rahatlasaydık hayırlısıyla

200 gr falan eksik pardon yanlış bilgi oldu.ama 10 gün çok söylemiş gibi geldi bana yinede.ama o daha iyi bilir tabi

off o kadar dikkat etmeme ragmen yine grip oldum yaaa

çok geçmiş olsun dikkat et aman enfeksiyon bakteri bişey kapma canım bnm ya

çok çok geçmiş olsun hayatım benimde bebekte bişey yok ama bende enfeksiyon falan sonuç senin gibi erken hastaneye yatırma durumları vs vs inşallah hiç gerek kalmadan dzelir her bir şey canım benim sakın canını da sıkma benim ilk sancılar açılmaya sebep olan 2 hafta önce gelen dengesiz misafirlerim yüzünden başlamıştı devamı geldi stresten vüct kendini kollayamıyor da aman dikkat et bol bol dua et meleğinle konuş morlaini düşürme sakın .

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh inşallah canım benim ya inşallah hayırlısı sağlıklısıyla doğüuralım da rahatlayalım.

bu gün bir şeyi farkettim bebeğinin kilosunu yazanların çoğuna dr bebeğin kilosunun az olduğunu söylemiş buna neden olarak ne sölüyo dr larınız?yani irsi yada ne bilim anneden veya bebekten kaynaklanan bi şey mi neden oluyo bu duruma ? :26::26::26:konuya hakim olmadığım için merak ettim. Tedirginde oldum açıkcası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…