200 gr falan eksik pardon yanlış bilgi oldu.ama 10 gün çok söylemiş gibi geldi bana yinede.ama o daha iyi bilir tabi
ben de şimdi baktım normal görünüyo sanki ama boyu çok kısa yaaa 31 cm dedi normali 40 cm falanmış. sebep olarak da bebeğe kan akışı daha azmış neden kaynaklanıyo bilemiyorum ama kızım da 2kilo 100 gram doğmuştu onda yüksek tansiyon demişti doktor bu bebeğimde tansiyonumda ara ara yükselmekle birlikte normal düzeyde. belki kalıtımsaldır bilemiyorum eşimin de halen 60 kilo olduğunu düşünürsek genetik olma ihtrimali yüksek bana kalırsa.
ben de şimdi baktım normal görünüyo sanki ama boyu çok kısa yaaa 31 cm dedi normali 40 cm falanmış. sebep olarak da bebeğe kan akışı daha azmış neden kaynaklanıyo bilemiyorum ama kızım da 2kilo 100 gram doğmuştu onda yüksek tansiyon demişti doktor bu bebeğimde tansiyonumda ara ara yükselmekle birlikte normal düzeyde. belki kalıtımsaldır bilemiyorum eşimin de halen 60 kilo olduğunu düşünürsek genetik olma ihtrimali yüksek bana kalırsa.
canım inş bi sorun çıkmaz tatlım allah korusun bebegini sende sıkma canını tatlım insan dert ettikçe herşey başına geliyoor ferah tut içini allaha emanet minicicik yavrularımızmerhabalar kızlar, kaç gündür giremedim doktor koşturmacasından, çarşamba günü ki faciamdan sonra perşembe hem kafamı toparlamak için hemde sancım olmadığı için gitmedim doktora dinlendim iyi de yapmışım ertesi gün de annem geldi memleketten şükür çok iyi oldu bana herşeyim benim evim onun elindeyken içim çok rahat. eşimde yanımda çok şükür meleğim de hareketli ya en büyük moralim o oldu. cuma yani dün gittik testlerimi yaptırdım lokosit sayımı ve crp sonuçlarım çok yüksek çıktı şeker sınırda ama geçmemiş iyi böyle dedi dikkat edicem ona. dedi kesinlikle bi enfeksiyon vqr ve dahiliyeye acil gidiceksin onu bulacaklar vücudunun neresinde kanımda görünüyor çünkü bu da erken doğuöma sebep olabilişyormuş. ne yapar dedim zatürre ya da kanıjda o enfeksiyonla doğup yoğun bakım durumu olabilir diyince mahvoldum yine. ama ultrasonda böbrekleri midesi karaciğeri ve suyu iyi 3 hafta öncede tmiz çıkmıştı 3 haftalık bir olay yani bu sizin anlayacağınız. bizde çapa da bi tanıdık prof var salı ona gideceğiz geçen mayısta geçirdiğim ishalin etkilerini hala atamadm o zaman ilk bakteri çıkmıştı kanımda ama doktor büyük ihtimal ishaldendir demişti ishal geçti ama dışkılamam bakılırsa ben hala normal düzene geçemedim büyütmedim de ama sanırım büyük ihtimal onun ceremesi bu bebeğime geçmeden halledip tedavi olmam lazım salı günü gideceğim allahım meleğimi bebeğimi bana sağlıklı sıhhatli bir şekilde bağışlasın nasib etsin bir ömür inşallah içimde bir huzur var annelik güdüsünün verdiği iyilik halimidir bebeğimin bilmiyorum ama inşallah da bebeğime geçmeyen bir şey olur allah korusun onu.
kızlar merhaba, Allah nasip ederse ben Nisan annesi olacağım, bu topiğe ilk defa geliyorum, artık takılırım inşallah..benim size sormak istediğim birşey vardı, şimdi ben çalışabilir raporunu 2 martta almayı düşünüyorum, yani 31+5'de, alabilirim değilmi? Birde izne ayrılmak istediğimde doktordan gidip tekrar rapormu alacağım? benim doğumum Ankda olacak ve 35. hafta da uçakla gitmeyi düşünüyorum, uçak 36. haftaya kadar alabiliyormuş doktor raporuyla. Şimdi ben 36. haftaya kadar mı çalışabilir raporu alayım yoksa 35. haftaya kadar mı? bana bir akıl verin, kafam karıştı :26:
off ya burnmdan nefes alamıyodum simdi agzımdan bile zor alıyorum nasıl carım nefesimi buhara flaan mı dursam
bnm dr a da bn boyunu sormustum boyunu bilemeyiz demişti boyu olcüle miyomus belli bir hatadan sonra sadece kilo diyebiliyoruz dedi
bnm dr a da bn boyunu sormustum boyunu bilemeyiz demişti boyu olcüle miyomus belli bir hatadan sonra sadece kilo diyebiliyoruz dedi
canım inş bi sorun çıkmaz tatlım allah korusun bebegini sende sıkma canını tatlım insan dert ettikçe herşey başına geliyoor ferah tut içini allaha emanet minicicik yavrularımız
selam canım hoşgeldin aramızasordugun soruyla ılgılı pek bi bilgim olmadıgı icin cvp veremiyorum yanıltmıs olmayım seni...
canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olacak herşey kalbini ferah tutöncesinde bi sorun yoktu 26. haftaya kadar genelde aynı gelişirmiş bebekler ondan sonra farklılaşırmış bi şey yoktu birden oldu allah bağışlasın gelişimi 32 haftalık olsa doğsa da korkmıcam
canım geçmiş olsun.enfeksiyon bebişi etkilemez umarım bende gıda zehirlenmesi yaşadım 24.haftamda vücutta enfeksiyon çıktı haliyle ishal kusma oluncaa ama bebeğe bir zararı olmadı çok şükür inşallah seninde olmaz.Lollycm cnim benim cok saol amin korusun hepimizinkini, bebege gecmesinde muhm degil, insallah gecmedn de baslarim tedaviye hic etkilenmez melegim, zati 35 haftalik bu carsamba, bakalim geri kaldi 2 hafta daha dursun tedavimizi olalm da sorunsuz dogsun inşallah,iki nts de de sancm cikmadi serum yemedim, ama acilmadan dolayi erken dogm ihtimal olabilir diyor o zaman 2 hafta icnde gelebilir demsti bakalim.
günaydınnnnnnnnnnnnyine biz erkenciyiz uyku iyice haram oldu son günlerde
banada tek kilosunu söylüyor doktor hiç boyunu söylemedi bende sormadım hiç bide beni 15 sonraya çagırdı bakıyorum birçok arkadaşı 1 ay sonraya çagırmış
canım nasıl oldunGünaydın kızlar
Dün doktor randevumuz varrdı
kızımızı gördük boyu 46cm kilosu 2100gr olmuş
kafası, suyu herşey normal dedi doktorumuz
daha doğum şeklini almamış bizde pek sevindirik olduk
bu değerler en fazla %10 değişebiliyormuş sonra ben deddim
arada kasılmalar hafiften sancı hissediyorum diye dr da şuan bebek
hiç ağaşıda değilgayet normal dedi ne zmanlar hissediyorsun diye
sordu genelde sabahları oluyor dedim ama aslında sabahları
en rahat dönem olmaması gerek dedi sonra 15dk lık nts istedi
ve malesef nts de düzenli doğum sancılarım çıktı demekki ağrı eşiğin
yüksek onun için az hissettin dedi ve muayene yaptı eğer açılma varsa
yatış verecekti tabi o anda benm başımdan aşağıya kaynar sular
döküldü doktorum söylediklerini sonra sonra toparlamaya başladım
neyseki açılma yokmuş tamam dedi sorun yok bu çok iyi önlem
alabilicez hemn bi serum bi iğne ve tekrar nts sonuç sancılarım gitmiş
çok şükür bol bol dinleneceksin dedi ama ben zaten dinleniyordum
kasılmalarımı hissettiğimden beri sabahları anneme bırakıyordu
şimdi ilaç verdi ve ciğer gelişimi için iğne 10 martı görelim sorun yok dedi
gerçi şimdide bir şey olmaz yenidoğan yoğun bakımı çok iyi dedi
ama ben istemiyorum kızıma söylüyorum gelme diye babasıda oda bizi
özlemiştir stres yapma birşey olmaz diyo ama olmuyor işte düşünmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?