2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
200 gr falan eksik pardon yanlış bilgi oldu.ama 10 gün çok söylemiş gibi geldi bana yinede.ama o daha iyi bilir tabi

ben de şimdi baktım normal görünüyo sanki ama boyu çok kısa yaaa 31 cm dedi normali 40 cm falanmış. sebep olarak da bebeğe kan akışı daha azmış neden kaynaklanıyo bilemiyorum ama kızım da 2kilo 100 gram doğmuştu onda yüksek tansiyon demişti doktor bu bebeğimde tansiyonumda ara ara yükselmekle birlikte normal düzeyde. belki kalıtımsaldır bilemiyorum eşimin de halen 60 kilo olduğunu düşünürsek genetik olma ihtrimali yüksek bana kalırsa.

hmm evet genetik olabileceği yazıyo internette Allah korusun aynı şeyi yaşarsam diye baktımda biraz.
ben iki tane düşük yaptım bide bundan önce ayrıca geneliğimin başından beri her gün iğne+ coraspin kullandım tedbir amaçlı.
bizim babamızın maşallahı varda ben pek kilolu biri değilim. Sağ salim doğmasını nasip etsin Rabbim bebeklerimizin inşallah

hmm evet genetik olabileceği yazıyo internette Allah korusun aynı şeyi yaşarsam diye baktımda biraz.
ben iki tane düşük yaptım bide bundan önce ayrıca geneliğimin başından beri her gün iğne+ coraspin kullandım tedbir amaçlı.
bizim babamızın maşallahı varda ben pek kilolu biri değilim. Sağ salim doğmasını nasip etsin Rabbim bebeklerimizin inşallah :nazar

kızlar merhaba, Allah nasip ederse ben Nisan annesi olacağım, bu topiğe ilk defa geliyorum, artık takılırım inşallah..benim size sormak istediğim birşey vardı, şimdi ben çalışabilir raporunu 2 martta almayı düşünüyorum, yani 31+5'de, alabilirim değilmi? Birde izne ayrılmak istediğimde doktordan gidip tekrar rapormu alacağım? benim doğumum Ankda olacak ve 35. hafta da uçakla gitmeyi düşünüyorum, uçak 36. haftaya kadar alabiliyormuş doktor raporuyla. Şimdi ben 36. haftaya kadar mı çalışabilir raporu alayım yoksa 35. haftaya kadar mı? bana bir akıl verin, kafam karıştı :26:

bnm dr a da bn boyunu sormustum boyunu bilemeyiz demişti boyu olcüle miyomus belli bir hatadan sonra sadece kilo diyebiliyoruz dedi

off ya burnmdan nefes alamıyodum simdi agzımdan bile zor alıyorum nasıl carım nefesimi buhara flaan mı dursam

canım inş bi sorun çıkmaz tatlım allah korusun bebegini sende sıkma canını tatlım insan dert ettikçe herşey başına geliyoor ferah tut içini allaha emanet minicicik yavrularımız

selam canım hoşgeldin aramıza sordugun soruyla ılgılı pek bi bilgim olmadıgı icin cvp veremiyorum yanıltmıs olmayım seni...

bnm dr a da bn boyunu sormustum boyunu bilemeyiz demişti boyu olcüle miyomus belli bir hatadan sonra sadece kilo diyebiliyoruz dedi

banada tek kilosunu söylüyor doktor hiç boyunu söylemedi bende sormadım hiç bide beni 15 sonraya çagırdı bakıyorum birçok arkadaşı 1 ay sonraya çagırmış

canım boyunu FL ölçümünden çıkarıyorlar ilerleyen haftalarda, bacak kemiğini ölçüp, 7 ile çarpıyorlar ve %+- 10 hata payı ile hesaplıyorlar..

canımm teşekkür ediyorum, bilgisi olan birisi cevaplar umarım

öncesinde bi sorun yoktu 26. haftaya kadar genelde aynı gelişirmiş bebekler ondan sonra farklılaşırmış bi şey yoktu birden oldu allah bağışlasın gelişimi 32 haftalık olsa doğsa da korkmıcam

Lollycm cnim benim cok saol amin korusun hepimizinkini, bebege gecmesinde muhm degil, insallah gecmedn de baslarim tedaviye hic etkilenmez melegim, zati 35 haftalik bu carsamba, bakalim geri kaldi 2 hafta daha dursun tedavimizi olalm da sorunsuz dogsun inşallah,iki nts de de sancm cikmadi serum yemedim, ama acilmadan dolayi erken dogm ihtimal olabilir diyor o zaman 2 hafta icnde gelebilir demsti bakalim.

öncesinde bi sorun yoktu 26. haftaya kadar genelde aynı gelişirmiş bebekler ondan sonra farklılaşırmış bi şey yoktu birden oldu allah bağışlasın gelişimi 32 haftalık olsa doğsa da korkmıcam
canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olacak herşey kalbini ferah tut
canım geçmiş olsun.enfeksiyon bebişi etkilemez umarım bende gıda zehirlenmesi yaşadım 24.haftamda vücutta enfeksiyon çıktı haliyle ishal kusma oluncaa ama bebeğe bir zararı olmadı çok şükür inşallah seninde olmaz.
ama bu saatten sonra doğsa bile sorun olmaz tatlım 35 haftalık olmuş zaten korkulacak bi durum yok

günaydınnnnnnnnnnnnyine biz erkenciyiz uyku iyice haram oldu son günlerde

normaldede erken uyanırım kızım erkencidir ama şimdi gecede uyyuyamıyorum

banada tek kilosunu söylüyor doktor hiç boyunu söylemedi bende sormadım hiç bide beni 15 sonraya çagırdı bakıyorum birçok arkadaşı 1 ay sonraya çagırmış

bnm kont de 15 güne düstü cnm 30 dan sonra 15 e düsüyomus ... boyu bnde netten baktım fl degeryle 7 i carp diyoda dr boyla ilgili bişi söylemiyo kiloyu söylüyo

canım nasıl oldun
merak ediyorum

dün bi iş yapmadan yattım öyle arada sancım girdi belimden ve karnımın sol altında bebek hareket ettikçe ağrım oluyor
bugün hala geçmedi
nasıl kızdım kendime daha bebeğimin eşyalarını bile yıkamadım
çantam hazır değil dşye
sabah kalktım attım çamaşırları makineye
bir posta yıkadım
kendi geceliklerimide atacağım
kuruyunca da çantamı hazırlayacağım inşallah

hiç belli olmaz valla

bir arkadaşın kardeşi 24 haftalık doğurmuş ya 940 gr
yaşıyormuş kuvezde yavrum
dua edin kızlar inşallah sağlıklı olur bebek

belki onunda etkisinde kaldım

size iyi hafta sonları bayanlar

selam kızlar yarın muayenem var,şu kaşıntı olayına taktım ben yaa,karaciğerden kaynaklı karaciğer kolestazı probleminin belirtisine uyuyor sanki,döküntü olmadan kol ve bacaklarda bazen de vücutta kaşıntı oluyomuş,yarın doktora gidip ne test varsa yapsın dicem,inşallah kötü bişi değildir yaa,umarım sadece öylesine kaşınıyorumdur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…