cnm bunu bende bi kaç kere yaşadım ama hemen sıyrıldım....şu anda senin yerinde olmak isteyen ne kadar çok kadın var onu düşün...sen şişko değilsin hamilesin herkes sana bu gözle bakıo bunu düşün...ömründe belkide bir kez yaşıyacağın bi tecrübe ve günler kaldı bitmesine onu düşün...günler sonra ellerine değecek o minnak parmakları sısrıp sısırıp doyamayacağın o minnak ayakları düşün..allah hepimizin yardımcısı olsun..gerçekten zor bir süreçmiş ama insanlar bu süreci 2, kez 3,. kez yaşamayı göze alabildiklerine göre vardır bi hikmeti:)))) bize takıl bide, bak gün boyu yazışyoz unutyoz derdimizi sıkıntımızı...Arkadaşlar doğuma az kaldı iyice apırlaşmaya hareket edememeye başladım. Bu aralar herşey moralimi bozuyor fiziksel görüntüm, ağrılar kendimi çok mutsuzhissediyorum. Hamilelikten çok sıkıldım 9 ay ne kadar uzun bir süre imiş. Gezmeye gidemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum sanırım psikolojim bayağı bozuk kendimi nasıl düzeltebilirim isyan etmek de istemiyorum ama çooook sıkıldım bu hallerden
canım benim çok geçmiş olsun....malesef artık insanın insana saygısı yok, bize saygı gösteren insanları görünce şaşırıp mutlu olur hale geldik...ben bu konularda çok hassasımdır,kendi adıma yaşlıya, engelliye, hamileye çok dikkat ederim, bu zamana kadar onların ne hissettiğini bilmeden duyarlı davranıyodum, şimdi hamileleiğin ne kadar zor bi süreç olduğunu yaşıyorum,görüyorum ve eminimki bundan sonra daha hassas olcam,işte diğer kadınlarında bu şekilde düşünmesi lazım,ama yok insanlardaki hırs,fesatlık, bencillik,onları insanlıktan çıkarıyor, Allah vicdan merhamet versin ne diyelim
canım çok zor hareket ediyorum biraz yürüyünce her yerim ağrımaya başlıyor ve kocaman bir karınla kendimi hiç güzel hissetmiyorum yani ipek de giydirseler göüzme hoş görünmüyorhamileykende güzel giyinebilirsin... yine gezebilirsin bunlar engel değil kendini motive et bol bol
canım çok zor hareket ediyorum biraz yürüyünce her yerim ağrımaya başlıyor ve kocaman bir karınla kendimi hiç güzel hissetmiyorum yani ipek de giydirseler göüzme hoş görünmüyor
cnm bunu bende bi kaç kere yaşadım ama hemen sıyrıldım....şu anda senin yerinde olmak isteyen ne kadar çok kadın var onu düşün...sen şişko değilsin hamilesin herkes sana bu gözle bakıo bunu düşün...ömründe belkide bir kez yaşıyacağın bi tecrübe ve günler kaldı bitmesine onu düşün...günler sonra ellerine değecek o minnak parmakları sısrıp sısırıp doyamayacağın o minnak ayakları düşün..allah hepimizin yardımcısı olsun..gerçekten zor bir süreçmiş ama insanlar bu süreci 2, kez 3,. kez yaşamayı göze alabildiklerine göre vardır bi hikmeti:)))) bize takıl bide, bak gün boyu yazışyoz unutyoz derdimizi sıkıntımızı...
aynen öyle tatlım..hayattaki en önemli duygu vicdan ve şefkat sanırsam..
kızlar dünkü anımı paylaşmak istiyorum sizle.....çocuklarımız yetiştiriken belki hatırlarız bu tecrübelerimizi, ona göre farkındalık yaratırız onlarda....
işten çıkınca akşam yürüyom ya, yolu yarıladım belime bi ağrı vurmaya başladı..ağrı her vurduğunda kukumda bi sızı karnım taş gibi oldu
stres oldum bi terlemeye başladım...terleyip hararet yapıncada tansiyonum düştü sanırım
neyse beşiktaşa indim ama kendimde değildim resmen..bi gayret vapurada bindim..vapurda kapalı alan olunca hepten terleyip titremeye başladım...
üsküdara geldim indim vapurdan biraz banklarda oturdum kendime geldim..taksi yok..dedim dolmuşa gidim..dolmuşta 1 km kuyruk neydeyse..
en öne geçtim dolmuşu bi adam organize edio, sen gel öne bin arkaya geç falan die..
adama dedimki 9 aylık hamileyim, tansiyonum düştü, sıra beklemeden beni önden alırmısın..cvp: abla nasıl alim ben...
bi dolmuş geldi, insanlar beni eze eze bindi dolmuşa..ağlamaya başladım tabi ben..
neyse 2. dolmuş gelecek, en önde 30-35 yaşlarında bi kadın kadına dedimki...9 aylık hamileyim tansiyonum düştü bana sıranızı verirmisniz..cvp: yani bilmemki versem olurmuki...dolmuş geldi ve kadın benden önce bindi..bende arkasından bindim dedim kaynak yaptım beni indirebilen varsa indirsin..başladım hüngür hüngür ağlamaya...
ve anladımki bizler gerçekten mayası ii insanlarız...belki öyle mama kaşıklarıyla balkonlarda pamukların içinde büyümedik ama insan gibi yetiştirildik... çocuğumuda annem yada k. validem yetiştireceği için çok mutluyum, yine bi "insan" çıkar heralde ellerinden...
şöyle düşün sen dünyanın en şanslı insanlarındansın...
ve o göbüşü büyük bir gururla taşı sen dünyanın en güzel insanısın... çünkü anne olacaksın...
kendimi çok şanslı hissediyorum benim için çok büyük bir lütuf kesinlikle ben evlenir evlenmez hamile kaldım bir de insanlar ne sıkıntılar çekiyor çosuk sahibi olabilmek için önceleri bu kadar takmıyordum ama şu son zamanlarda şeytan dürtüyor galiba en ufak şeyleri kafama takıyorum her şeye ağlayasım geliyor ve doğumdan Allah korusun bebişiminde bir problem olmasından çok korkuyorum. Doktorlar herşey normal diyiyor ama kendimi rahatlatamıyorum bazen
inşallah dua edin bana Allah cc hepimizin yardımcısı olsun annem bize anne ol anlarsın anneliğide annenin kıymetinide derdi gerçekten çok zormuş anne olmak şuan benim hayatım ona onunkide bana bağlı inşallah iyi bir anne olabilirim yavruma
günaydınlargeçmişi okumadım dunden bu yana herhangi bi sorun yoktur umarım
günaydınlargeçmişi okumadım dunden bu yana herhangi bi sorun yoktur umarım
benim de sıkıntılarım çok arttı son dönemde ama diorum dourunca nolcak şimdi dönüyo ne güsel hissediyom şurası mı burası die alıştım arıycambu durumu ya koca göbük çok datlu bence neden öyle düşünüyosunuz yürüyüşümüz bilen çok tatlı penguen gibi ne güsell
kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama.
Limangoda nevresim ve uyku setleri var.
Beğendim ben bi tane. Petuşcuğum Cotton Box ın ürünü var referansında dayanarak. Alacağım bir takım. :)
kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama.
Limangoda nevresim ve uyku setleri var.
Beğendim ben bi tane. Petuşcuğum Cotton Box ın ürünü var referansında dayanarak. Alacağım bir takım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?