2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm bunu bende bi kaç kere yaşadım ama hemen sıyrıldım....şu anda senin yerinde olmak isteyen ne kadar çok kadın var onu düşün...sen şişko değilsin hamilesin herkes sana bu gözle bakıo bunu düşün...ömründe belkide bir kez yaşıyacağın bi tecrübe ve günler kaldı bitmesine onu düşün...günler sonra ellerine değecek o minnak parmakları sısrıp sısırıp doyamayacağın o minnak ayakları düşün..allah hepimizin yardımcısı olsun..gerçekten zor bir süreçmiş ama insanlar bu süreci 2, kez 3,. kez yaşamayı göze alabildiklerine göre vardır bi hikmeti:)))) bize takıl bide, bak gün boyu yazışyoz unutyoz derdimizi sıkıntımızı...

aynen öyle tatlım..hayattaki en önemli duygu vicdan ve şefkat sanırsam..

hamileykende güzel giyinebilirsin... yine gezebilirsin bunlar engel değil kendini motive et bol bol
canım çok zor hareket ediyorum biraz yürüyünce her yerim ağrımaya başlıyor ve kocaman bir karınla kendimi hiç güzel hissetmiyorum yani ipek de giydirseler göüzme hoş görünmüyor

canım çok zor hareket ediyorum biraz yürüyünce her yerim ağrımaya başlıyor ve kocaman bir karınla kendimi hiç güzel hissetmiyorum yani ipek de giydirseler göüzme hoş görünmüyor

şöyle düşün sen dünyanın en şanslı insanlarındansın...
ve o göbüşü büyük bir gururla taşı sen dünyanın en güzel insanısın... çünkü anne olacaksın...

kendimi çok şanslı hissediyorum benim için çok büyük bir lütuf kesinlikle ben evlenir evlenmez hamile kaldım bir de insanlar ne sıkıntılar çekiyor çosuk sahibi olabilmek için önceleri bu kadar takmıyordum ama şu son zamanlarda şeytan dürtüyor galiba en ufak şeyleri kafama takıyorum her şeye ağlayasım geliyor ve doğumdan Allah korusun bebişiminde bir problem olmasından çok korkuyorum. Doktorlar herşey normal diyiyor ama kendimi rahatlatamıyorum bazen

şu anda olayı yaşamış gibi gerildim gerçekten.çok geçmiş olsun.ben sık sık fenalaşan biri olarak çantamda kolonya taşıyorum.şöyle derin bir nefes........hemen kendime gelirim.
inşallah bir daha olmaz ama sen de çantanda bulundur istersen.tekrar çok geçmiş olsun.

şöyle düşün sen dünyanın en şanslı insanlarındansın...
ve o göbüşü büyük bir gururla taşı sen dünyanın en güzel insanısın... çünkü anne olacaksın...

inşallah dua edin bana Allah cc hepimizin yardımcısı olsun annem bize anne ol anlarsın anneliğide annenin kıymetinide derdi gerçekten çok zormuş anne olmak şuan benim hayatım ona onunkide bana bağlı inşallah iyi bir anne olabilirim yavruma

hormonlar ahh o hormonlar.... hep onlar oynuyo bizlere bu oyunları.....

böyle düşünmen bile iyi bir anne olacağının gayet açık bir belirtisidir...

hamileliğinizin bol bol keyfini çıkarın hiçbirşeyi kafaya takmayın...
bebişler olunca o kadar çok herşeyi problem ediyorsunuz ki... bunlar hiçbirşey

benim de sıkıntılarım çok arttı son dönemde ama diorum dourunca nolcak şimdi dönüyo ne güsel hissediyom şurası mı burası die alıştım arıycambu durumu ya koca göbük çok datlu bence neden öyle düşünüyosunuz yürüyüşümüz bilen çok tatlı penguen gibi ne güsell

en komiğide başta alışamıyosunuz bebeğiniz yanınızda yatıyor...
2 şekilde tepki vererek uyanıyosuz
1. eyvah hareket etmiyor...2.tekme attı diye sıçrıyosunuz...

kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama.
Limangoda nevresim ve uyku setleri var.
Beğendim ben bi tane. Petuşcuğum Cotton Box ın ürünü var referansında dayanarak. Alacağım bir takım. :)

kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama.
Limangoda nevresim ve uyku setleri var.
Beğendim ben bi tane. Petuşcuğum Cotton Box ın ürünü var referansında dayanarak. Alacağım bir takım. :)

petuş ne der bilmiyorum ama ben aldım cotton box internetten, çok beğenmedim, kumaşı sık dokunmuş değil bide böle yumuşak değil, bence taçın falan yerleri daha güzel, dokunarak al derim

eğer uyku seti nevresim takımı alacaksanız mothercare den almanızı tavsiye ederim süperler...

Son düzenleme:
Canimmmmm beni hatirladin mi bebek isteyen arkadaslarim buyrun sohbete topiginden gamzemesut seni bulmak icin geldim Sirf tanidin mi

ayyy kızım hıçrırıyo yaa bu aralar sıklaştı işte bak doğurrnca bunları hissedemiycez üzülüyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…