2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim bugün bi konuşasım var bi konuşasım var saatlerce çene çalmak istiyorum. niden acaba
uykumuda alamadım aslında gece saat 4-5 gibi uyandım
aslında mayışık uykusuz olmam lazım ama bi enerji patlaması var bende bugün

herkeslere günaydııın
uzun süren uykudan sonra nihayet uyanabildik
hem de kzımın biberonunun geldiği kargoyla çok şükür önemli bi iş daha hallolmuş oldu
artık özellikle akşamları kalbim ve midem çok sıkışıyo dün dedim heralde doğuramadan ölüyrm baklaım nolcak aşkıma da dedim bu akşam gel eve

doğum yaklaştıkça çok normal... son haftalar daha da artar

kızlar dünkü anımı paylaşmak istiyorum sizle.....çocuklarımız yetiştiriken belki hatırlarız bu tecrübelerimizi, ona göre farkındalık yaratırız onlarda....

işten çıkınca akşam yürüyom ya, yolu yarıladım belime bi ağrı vurmaya başladı..ağrı her vurduğunda kukumda bi sızı karnım taş gibi oldu
stres oldum bi terlemeye başladım...terleyip hararet yapıncada tansiyonum düştü sanırım
neyse beşiktaşa indim ama kendimde değildim resmen..bi gayret vapurada bindim..vapurda kapalı alan olunca hepten terleyip titremeye başladım...
üsküdara geldim indim vapurdan biraz banklarda oturdum kendime geldim..taksi yok..dedim dolmuşa gidim..dolmuşta 1 km kuyruk neydeyse..
en öne geçtim dolmuşu bi adam organize edio, sen gel öne bin arkaya geç falan die..
adama dedimki 9 aylık hamileyim, tansiyonum düştü, sıra beklemeden beni önden alırmısın..cvp: abla nasıl alim ben...
bi dolmuş geldi, insanlar beni eze eze bindi dolmuşa..ağlamaya başladım tabi ben..
neyse 2. dolmuş gelecek, en önde 30-35 yaşlarında bi kadın kadına dedimki...9 aylık hamileyim tansiyonum düştü bana sıranızı verirmisniz..cvp: yani bilmemki versem olurmuki...dolmuş geldi ve kadın benden önce bindi..bende arkasından bindim dedim kaynak yaptım beni indirebilen varsa indirsin..başladım hüngür hüngür ağlamaya...

ve anladımki bizler gerçekten mayası ii insanlarız...belki öyle mama kaşıklarıyla balkonlarda pamukların içinde büyümedik ama insan gibi yetiştirildik... çocuğumuda annem yada k. validem yetiştireceği için çok mutluyum, yine bi "insan" çıkar heralde ellerinden...

malesef öyle insanlar var... hamileyken benim başımada gelmişti...
ve bana 9 aylık hamileysen dışarda ne işin var evinde otursana demişti saygısız bayanın biri...
bunları yapanın%95ide bayan hem cinsimiz

maalesef ki durum bu, geldiğimiz nokta bu,
insanlar vicdanlarını ve merhametlerini kaybetmiş durumda,

bundan 7-8 yıl önce gurbetçi olarak giden insanlar tatile Türkiyeye geldiklerinde şöyle cümleler kurulurdu..
"Türkiye bir başka insanı bir başka, orda bir düş kimse kaldırmaz seni, yolda bişey olsa kimse dönüp bakmaz. Ağaçları meyve dolu kimse alıp ısırıp yemez, soğuklar, meyvelerinde bile bizim toprağın meyvesi gibi tat yok."
derlerdi. Ve bu güne bakın ki aynı şeyleri şu an biz yaşıyoruz.....

çok geçmiş olsun cnm ben dün bi taraftan kalbim sıkışıyo bi taraftan merak ediyom noldu bu kıza die
sende sanırım bu yalancı kasılma denen kasılmalardan olmuş
dediğin gibi belki imkanlarımız şimdiyle karşılaştırılmaz ama adama saygıyı biliyoduk yani
büyükşehirler bu konuda cidden daha anlayışsız
benim çocuğumu bilmiyrm kim yetiştirecek ama senin adına iyi olur inşallah

tamamen katılıyorum...
ne güzel yazmışsın

günaydın kızlar bebeği hala dönmeyen varmı benim gibi???

var canım benimkide ters ayakları aşagıda kafası yukarda gecen hafta öyleydi halende öyle bence cünkü sürekli aşagıda bi hareket var
ama korkmayın dogum anında bile bebek döne biliyo benim diger kızım son 15 günde dönmüştü benim dogum sancısı cekerken bebegin kalp atışları
yavaşladıgı için sezeryan oldum yani nasip neyse o oluyor bende çok ısrar etmiştim normal olsun diye ama onca sancı cektikten sonra gene sezeryan oldum :2:

malesef öyle insanlar var... hamileyken benim başımada gelmişti...
ve bana 9 aylık hamileysen dışarda ne işin var evinde otursana demişti saygısız bayanın biri...
bunları yapanın%95ide bayan hem cinsimiz

Katılıyorum sana. Allah karşılarına çıkarsın bu dediklerini diyorum hep.

Ah cnm benim ne kadar haklısın. İnşallah bizde düzgün yetiştirebiliriz evlatlarımızı.

kesinlikle cnmm haklısın tamamen nasip meselesi ila da normal diyen bi çok kişi malesef hem sancıyı çekiyo hem dee kestirip çıkıyo bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…