2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya ne biçim insan bunlar yaaa inan ki şuan başıma gelmiş gibi oldum terbiyesiz insanlar...bana da yaşlı bi amca kalktı yer verdi yok rahatsız olmayın arkada gençler var onlar yer verir diye bağırıyorum bi tanesi gözümün içine bakıyo da gelin siz oturun demiyor çok kızdım çok öyle içim acıyor ki o yaşlı amcaları ayakta görünce...benimde annemle kayınvalidem bakacak canım içimiz rahat olsun evlatlarımızı iyi yetiştirirler sen canını sıkma... sevgi,saygı,merhamettt biz nasıl gördüysek onlarda öle olur inş.

Katılıyorum sana. Allah karşılarına çıkarsın bu dediklerini diyorum hep.

Ah cnm benim ne kadar haklısın. İnşallah bizde düzgün yetiştirebiliriz evlatlarımızı.

bende allaha havale ediyorum böyle insanları...

inşallah ama şimdi genel olarak çalışan anneleriz ve çocuklarımız kreş yada bakıcıda büyüyor ve genelde onların yaptıklarını kapıyolar o yüzden allah iyi insanlarla karşılaştırsın ki el birliği ile düzgün yetiştirelim...

off hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen.. dedim ya aynısını banada yaptılar.. otobüs tıklım tıklım tek elle zor tutuyorum.. göbeğim görünmeyecek gibi değil.. paltomun önü kapanmıyo çünkü. millet göbeğimi görüyoda gel otur demiyolar.. heleki dediğin gibi kadınlar... aynı şeyleri yaşadığı belli yaşını başını almış olgun bayanlar sende geçmişsin bu dönemden. seni görüyo bakıyo gözünün içine içine.. ama kalkıpta yer vermiyo. çıldırmamak elde değil.. prenses gibi kuruluyo oturuyo.. o kargaşada ani frende sen düşsen sana bişi olmaz. ama ben düşsem bebeğimi bile kaybedebilirim Allah korusun bunu anlamamak için salak olmak lazım....
malesef öyle insanlar var... hamileyken benim başımada gelmişti...
ve bana 9 aylık hamileysen dışarda ne işin var evinde otursana demişti saygısız bayanın biri...
bunları yapanın%95ide bayan hem cinsimiz

işte bunu bayanların yapması dahada bi çıldırtıyo insanı..
nerde hemcinslerde karşılıklı anlayış.. insanlıktan nasibini alamamış tipler.. bide bellemişler..hamileysen ne işin var bu halde dışarda..yada bin taksiye git..
biz keyfimizden gelip gidiyoruz işe karnımız burnumuzdayken

Evet kızlar bende hep diorum...

Kadının kadına saygısı yokki biz erkeklerden saygı bekliyoruz...malesef geldiğimiz nokta bu

insalıklarını kaybetmişler büyük şehirlerde daha fazla galiba kendimi sizin yerinize koydumda yolun ortasında oturup bende aglardım heralde bide ben çok panigimdir inşallah yolda filan başıma bişey gelmez

insalıklarını kaybetmişler büyük şehirlerde daha fazla galiba kendimi sizin yerinize koydumda yolun ortasında oturup bende aglardım heralde bide ben çok panigimdir inşallah yolda filan başıma bişey gelmez

evet sanki küçük şehirlerde insanlık daha ölmemiş...

günaydın herkese

bu gün gördüğüm rüyayı anlatcam size kısaca lütfen hayra yorun çünkü kafamdan çıkmıyo düşündükçe.
kız kardeşimle kavga ediyoruz bi sebepten. ve diyorumki bunların hepsini anneme anlatırım, anlatamazsın diyo. Allah bana bi daha çocuk yüzü göstermesinki diye yemin ediyorum söyliceme. telefona sarılıyorum anneme hemen anlatmalıyım madem yemin ettim diyorum.arayamadım zaten kardeşim sanırım anlatmış oluyo yada anlatıcakken tam uyandım.orayı tam hatırlamıyorum.rüyamdada kendime çok kızıyorum nasıl böyle bi yemin ettim diye.uyandım hala kızıyorum

zaman azaldıkça kaygılar artıyo bu yüzden de bu tarz rüyalar çok normal yani

korkutmayayım sizi ama bu rüyalar hiçbirşey... daha ne kabuslar göreceksiniz doğum yaklaştıkça

Canım, Allah hayırlara çıkarsın.
Hepimiz bol endişeli rüyalar görüyoruz bol bol.
İçi ferah tut bol bol dua et :)

Arkadaşlar doğuma az kaldı iyice apırlaşmaya hareket edememeye başladım. Bu aralar herşey moralimi bozuyor fiziksel görüntüm, ağrılar kendimi çok mutsuzhissediyorum. Hamilelikten çok sıkıldım 9 ay ne kadar uzun bir süre imiş. Gezmeye gidemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum sanırım psikolojim bayağı bozuk kendimi nasıl düzeltebilirim isyan etmek de istemiyorum ama çooook sıkıldım bu hallerden

canım benim çok geçmiş olsun....malesef artık insanın insana saygısı yok, bize saygı gösteren insanları görünce şaşırıp mutlu olur hale geldik...ben bu konularda çok hassasımdır,kendi adıma yaşlıya, engelliye, hamileye çok dikkat ederim, bu zamana kadar onların ne hissettiğini bilmeden duyarlı davranıyodum, şimdi hamileleiğin ne kadar zor bi süreç olduğunu yaşıyorum,görüyorum ve eminimki bundan sonra daha hassas olcam,işte diğer kadınlarında bu şekilde düşünmesi lazım,ama yok insanlardaki hırs,fesatlık, bencillik,onları insanlıktan çıkarıyor, Allah vicdan merhamet versin ne diyelim

zaman azaldıkça kaygılar artıyo bu yüzden de bu tarz rüyalar çok normal yani

öylede insan çok garip oluyo uyanınca bebeğim yaa

korkutmayayım sizi ama bu rüyalar hiçbirşey... daha ne kabuslar göreceksiniz doğum yaklaştıkça
anaaağğmmm :18::18::18:

Canım, Allah hayırlara çıkarsın.
Hepimiz bol endişeli rüyalar görüyoruz bol bol.
İçi ferah tut bol bol dua et :)

aynen canım yeni başladı gerçi bende bide bu kilosunu sorun ettim ya bi kaç gündür onunda etkisi var sanırım dua ediyorum hemde hepimiz için

bu sıkıntıların sonunda bebeğinizle geçireceğiniz güzel günleri hayal edin süper motive olur...

canım zaman zaman bu duyguları hepimiz yaşıyoruz ama sen sanki biraz daha yoğun yaşıyosun galiba,benimde hareketlerim ağırlaştı,zorlanıyorum ama aynada kendime bakıp kendimi seviyorum,çok zor bi süreç belki ama böyle düşün biz bu süreci hayatımızda 2 yada hadi 3 kez yaşıycaz tadını çıkarmak lazım,bence keyfini sür, eşine naz yap, aynanın karşısına geçiğp kendini sev,fotoğraf çektir bol bol, bebeğini sev, onunla konuş,kendini şımart biraz, çok az kaldı, sonunu düşün, en güzel yanı o

bebişimi de küstürmek istemiyorum ama dış görünüş olarak kendimi çok kötü hissediyorum güzel giyinmeyi alışveriş yapmayı gezmeyi çok seven bir insanım ama bunların hiç birini yapamıyorum hareketlerim iyice kısıtlandı gerçi bu durumu yaşayan tek ben değilim ama ilk bebek olduğu için normaldede hareketi seven bir insan olduğum için bu durum beni çok rahatsız ediyor ve malesef nazlanmayı beceremiyorum

hamileykende güzel giyinebilirsin... yine gezebilirsin bunlar engel değil kendini motive et bol bol

çok geçmiş olsun canım.İstanbulda yaşamak nasıl bi şeydir bilmeme ama pek eğlenceli görünmedi açıkcası sen bunları anlatınca.ve bunları okuyunca aynen dediğin gibi cidden mayamızdaki insanlıkla gurur duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…