yağmurcum bu kadar olaydan sonra barışsanız bile eskisi gibi olmak mümkün değil bence.
ama küs olmaak hç konuşmamak da sadece sizi değil herkesi gerer anneni babanı falan..
ben küz kalmayı beceremem kin de tutamam duygusalımdr azcık ondan sanırım bir yol bulup açardmmona derdimi
mektup bana da mantklı geldi.. ama yine de elinden geleni yapmşsn tabi..
İyi geceler kizlar.uyku tutmadi heralde.bende topik bostur simdi dedim ama....
YAGMURcum uzuldm canm yaa ablanla arandaki meseleye.nasil dugunune gelmez.seni arayip sormaz yaaa.bide hamilesin teyze olcak kendiside yaniiii.insanin yakinlari ile arasinn boZuk olmasi daha zor bir durm.umarim en kisa zamanda aranz duzelir...
sağol canım paylaştığın için..ya bak şöyle diyim bende çok sorun yaşadım bikere babam yoktu ben 2 sene oluyo tanışalı düşün yani.ilk görüşmemizde dediğim tek şey geçmişe değil geleceğe bakalım demek oldu kim yapardı bunu işte kinci değilim..ben çok sorunlar yaşadım küçükken ama kimseyi kıramam da yani ne zorluklar olursa olsun insan kendini yetiştirmeli bence.kıskançlık haset sevmediğim şeyler.çocukluğum çok zor geçti ama Allah a şükür dimdik ayaktayım annemden Allah razı olsun bakamam edemem diyip te yuvalara bırakmamış tek başına aslanlar gibi de baktı okuttu şimdi de mutluyum Allahıma şükür huzurumu bozmaya çalışanlar kendi huzursuzluklarında boğulsun...
Arkadaşın belki ama ona ne sen ona diyor musun ki ne kadar cimrisin diye allahım ya kimse kendine bakmıyor bu sizin hayatınız ben öyle tiplere napalım çok şükür allah bize veriyor diyorum. Sonuçta bebeklerimiz en değerlimiz imkan olduktan sonra neden yapılmasın? imkanın varsa leğen yerine elbette daha sağlıklı, onların vücuduna uygun küveti alırsın...çocuğu çamaşır sanıyor galiba hiç kasılma bence kendisi almadığı için yapıyordur emin olun kişisel yetkinlik eğitmeni olarak söylüyorum birisi sürekli sizi eleştiriyorsa gereksiz bir şekilde alt yapıda gizli bir hayranlık yatar o yüzden takılma bile bırak o kötü hissetsin
yani düşün bide kendide aslında seninle aynı paydada, aynı duyguları yaşıo..beklentileri aynı...
yani bende ödem oldu ama sana maşallah demek bu kadar zor olmamalı dimi..
ki bu tamamen yapıyla ilgili...yani ben 10 kilo aldım hiç ödem olmadı sanki çok dikkat ettim onadnmı..
tuzlu yemeymiş..ben hep tuz ekleyip yididm walla:)) olmayınca olmuo...ekmeksiz öğünüm yok...makarna pilav ona keza..zeynepte işe gidip gelio hareket edio al işte oldu ödem...tamamen yapıyla alakalı bence...çatlak için dünya para harcadım yinede çatladım diyende var, hiç bişi yapmadım hiçde çatlamadım diende var...yani relax dimi...kocca dünya sanada yeter banada:)))) bu kadar sevimsiz olmak neden hiç anlamıom....
al o arkadaşını ablamla çarp işte..ablamda ne alırsa hayırlı olsundan önce çok para harcıon ne gereği var dio hep...halbuki insan bi destek arıo..annem var allahdan:)) annemde al herşeyi içinde kalmasın bişi dio
yani ben almadım gerek duymadım ama canım heves edion gücün yetiosa al de yani..
hiçde düşünme cnm ya...imkanın varsa al yani...
öyle tiplere sinir oluyorum o yüzden yazmadan duramadım.ya sizin derdiniz onu mu geriyo çalışıp kazanan biziz de yani..ay ne sinir olurum ya.bence neden öyle yapıyo biliyo musun seni kıskanıyo bence.aslında senin aldıklarını o da almak istiyodur ama ya kocası gereksiz falan diyo bu nedenle bastırma duygusunu gösteriyo sana karşı ne gerek var diyerek.ki ayrıca burda aldıklarımızı falan paylaşıyoruz.hepimiz de kim olursa olsun ay çok güzeller güle güle kullan diyoruz..tutup ta şuna gerek yoktu almasaydın diyen yoktur heralde.bence sen sikkat et öyle kişilere nazarları da çok değer içten içe fesatlanan insanlardan korkmak lazım.
günaydın herkese
bu hafta çooook çabuk geçti, tabi pazartesi salı çalışmadım ya
yarın 32. haftam bitiyor ve çalışabilir raporumu almaya gitcem, oğlumu görcem,ama ben artık çalışmak istemiyom ya offfff
bu haftaların ortak ağrıları cnm..günaydın hanımlar. hayırlı cumalar...
bu sabah doğuracam sandım. kasıklarımdaki ağrı yüzünden... sanki bebek çıkıverecekmiş gibiydi.çalışanlar Allah yardımcınız olsun. iyice zorlanmaya başladık. daha 4 hafta var ama ben erken doğururum gibime geliyor...
birde bacaklarımın arası hamlamış gibi ağrıyor her sabah. adım atamıyorum. sizde de böyle bişe oluyormu? birde gün içinde sağ tarafa toplanıyor göğsümün hemen altına, midem bulanıyor öyle olunca.
bazen kendimi yaşlı gibi hissediyorum...yaşlılara nasılsın diye sorarlar ya, başlarlar sıkıntı hastalık saymaya. işte aynen öyleyim bende...
günaydınlar
parisim bizim yarın 33.hafta bitiyor artık bisde 34.haftaya giriyoruz
çok yoruluyorummmm bi izne çıkaydık of yabu akşam dalinin sıvı deterjanını alıp yıkama işine başlıcam kuruyunca da ütülerim inş.hafta sonu çok yoğun olucam galiba
kızlar port bebe seti alan var mı ? bebek malzeme çantasını devamlı kullanacağımız için nasıl bişey aldınız?
bebeği neye koyacaksınız ?
var var öle insanlarda hala var çok sık olmasada arada karşılaşıyoruz türleri tamamen yokolmadıgünaydınlar....
hemen dünkü yol anımı paylaşim..önceki günün üstüne..
dün akşam vapura bindim, çok doluydu ayakta kaldım, bi koltuğun kenarından tutunmuştum.
arkamda bi direk var kadının biri o direğe dayanmıştı, kadın "bebek var heralde gel sen bu direğe sırtını ver daha rahat edersin " dedi.
ayaktaki yerini verdi bana, çok saolun falan dedim..kadın dedi istersen birini kaldırım otur..dedim kısa mesafe zaten gerek yok, çok tşk.
o sırada 50 yaşlarında bi kadın "gel kızım otur ben bebek olduğunu farketmedim, konuşmanızdan duydum şimdi" dedi yer verdi..
neyse oturdum...ilk kadın dediki kaç aylık..dedim 35. haftadayız.
kadın aaaa nasıl yani maşallah hiç kilo almamışsın, çok güzel hamile olmuşsun falan..
allam arka arakaya öyle çok iltifat ettiki...dedim çok hayır duamı aldınız gözlerim doldu o sırada.
ben başladım işte dün öylede oldu böylede oldu demeye..
kadın dedi insanlık ölmüş artık ama sende hakkını böyle kolay teslim etme bu insanlar sana yer vermeye mecbur dedi.
kadın dedi bak bu hafta olmuş hala işe gidip gelebiliosun ayakta durabiliyosun hiç kilonda yok çok kolay olacak doğumun emin ol dedi..
bide tam doğum anında bir dilek tut dedi..dedim o anda dilek tutmak gelirmi insanın aklına..dedi benim 27 sene önce oğlum olurken geldi aklıma, dileğim oldu, sende tutabilirsin inş. dedi....inananamadım çünkü kadın max. 35 yaşında görünyodu...ben bunun üstüne yine gözlerim dolu dolu eve gittim ama mutluluktan...way be dedim böyle insanlarda kalmış demekki
evettt...geçen hafta hiç geçmemişti ama bu hafta banada çok çabuk geçti..
yine bi cuma çok şükür..
kaldı son 2 hafta...2 hafta sonra gelsin gülbenli, sedalı günler
inş nazarcım herşey yolunda gider iyi haberlerle gel..Iyi geceler kizlar misafirm geldi kaldi yazamadm, lollym, kumsalim, akkartalm sagolun kizlar hepimiz meleklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsn insallah, 35 hafta bir gunlugm, bi hafta daha tut dedi iste doktor bakalim, yarin ne cikack merak ediyorum, hayirli ve guzel haber iletcem ins. Size, yagmurcum o ablanin densizligi ama cok tahammulun varms bravo ben prim vermem pek kardesime oyle, geldigi kadar giderim adimlarimla,kafana takma annemde bu ablam bu kardesim diye mahvetti kendini simdi 45ine geldi ah eşek kafam diye dovunuyor birak ne istiyosa yapsn huzurun kalmaz bak sonra sen uzak dur bence en iyısi
günaydın hanımlar. hayırlı cumalar...
bu sabah doğuracam sandım. kasıklarımdaki ağrı yüzünden... sanki bebek çıkıverecekmiş gibiydi.çalışanlar Allah yardımcınız olsun. iyice zorlanmaya başladık. daha 4 hafta var ama ben erken doğururum gibime geliyor...
birde bacaklarımın arası hamlamış gibi ağrıyor her sabah. adım atamıyorum. sizde de böyle bişe oluyormu? birde gün içinde sağ tarafa toplanıyor göğsümün hemen altına, midem bulanıyor öyle olunca.
bazen kendimi yaşlı gibi hissediyorum...yaşlılara nasılsın diye sorarlar ya, başlarlar sıkıntı hastalık saymaya. işte aynen öyleyim bende...
bu haftaların ortak ağrıları cnm..
resmen adım atarken düşünür oldum artık, elim göbeğimin altında, güya fırlamasın die tutuom
benimkide hep sağ tarafda, kafası aşağıda totosu yukarda, ama allahdan mideme bi baskı yok..2 haftadır falan pozisyonu bu..
hadi inş. bakalım, yap bi başlangıç..
ben port bebe seti almadım cnm..pusetle uyumlu olan oto koltuğundan aldım...pusete oturabilene kadar onda taşıycaz.
bebek malzeme çantası nike ın bi tane kol çantasını aldım, büyükçe bişi...bebiklerimize neler aldık topiğine eklemiştim resmini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?