2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

inan bana canım bende aynı asla kin tutamam yufka yürekliyim ki ben 20 sene sonra tanıştığım babama hiç bişey dememiş hesap sormamış insanım.(babam annemi terketmiş ben bebekken)ya bende hikaye çok da bakma işte.ablamın yaptığı baya koydu senelerce berabersin o yüzden belki de..biraraya gelmemiz zor..

YAGMURcum uzuldm canm yaa ablanla arandaki meseleye.nasil dugunune gelmez.seni arayip sormaz yaaa.bide hamilesin teyze olcak kendiside yaniiii.insanin yakinlari ile arasinn boZuk olmasi daha zor bir durm.umarim en kisa zamanda aranz duzelir...

YAGMURcum uzuldm canm yaa ablanla arandaki meseleye.nasil dugunune gelmez.seni arayip sormaz yaaa.bide hamilesin teyze olcak kendiside yaniiii.insanin yakinlari ile arasinn boZuk olmasi daha zor bir durm.umarim en kisa zamanda aranz duzelir...

sağol canım paylaştığın için..ya bak şöyle diyim bende çok sorun yaşadım bikere babam yoktu ben 2 sene oluyo tanışalı düşün yani.ilk görüşmemizde dediğim tek şey geçmişe değil geleceğe bakalım demek oldu kim yapardı bunu işte kinci değilim..ben çok sorunlar yaşadım küçükken ama kimseyi kıramam da yani ne zorluklar olursa olsun insan kendini yetiştirmeli bence.kıskançlık haset sevmediğim şeyler.çocukluğum çok zor geçti ama Allah a şükür dimdik ayaktayım annemden Allah razı olsun bakamam edemem diyip te yuvalara bırakmamış tek başına aslanlar gibi de baktı okuttu şimdi de mutluyum Allahıma şükür huzurumu bozmaya çalışanlar kendi huzursuzluklarında boğulsun...

canımm bu kadar sorun yaşamıssın allah askına bırak ablan olmaya versin yaa emin ol bazen insanın yakınından dısarıda el daha yakın oluyor ay kıyamam yaa ablanda biraz vicdan olsa bole davranmaz zaten sana artık etrafındakılerı dusunme sen kendine eşine bebegine bak canım onemli olan onlar senin ailen onlar

Iyi geceler kizlar misafirm geldi kaldi yazamadm, lollym, kumsalim, akkartalm sagolun kizlar hepimiz meleklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsn insallah, 35 hafta bir gunlugm, bi hafta daha tut dedi iste doktor bakalim, yarin ne cikack merak ediyorum, hayirli ve guzel haber iletcem ins. Size, yagmurcum o ablanin densizligi ama cok tahammulun varms bravo ben prim vermem pek kardesime oyle, geldigi kadar giderim adimlarimla,kafana takma annemde bu ablam bu kardesim diye mahvetti kendini simdi 45ine geldi ah eşek kafam diye dovunuyor birak ne istiyosa yapsn huzurun kalmaz bak sonra sen uzak dur bence en iyısi

Ayy ak kanarya yazcktim ya cok özur, kizlar kanimi almaktan iyice bozuldu dengem gebelgime verin öptm hepinizi ve minnaklari

günayddınnnnnnnnnnnnnnnnnn..
hayırlı cumalarrr herkeseeee...

Aslıcığım çok güzel bir tespit :)

Aynen yaa, dışardan cahil mi gözüküyoruz çözemedim. Biz bilemeyecek miyiz ne alıp ne almayacağımızı?
Bana da herkes aman şundan alma aman bundan alma, ya diyorum ben biliyorum merak etmeyin. Ben kazanıyorum ben harcıyorum...

günaydın herkese

bu hafta çooook çabuk geçti, tabi pazartesi salı çalışmadım ya
yarın 32. haftam bitiyor ve çalışabilir raporumu almaya gitcem, oğlumu görcem,ama ben artık çalışmak istemiyom ya offfff

günaydınlar....
hemen dünkü yol anımı paylaşim..önceki günün üstüne..
dün akşam vapura bindim, çok doluydu ayakta kaldım, bi koltuğun kenarından tutunmuştum.
arkamda bi direk var kadının biri o direğe dayanmıştı, kadın "bebek var heralde gel sen bu direğe sırtını ver daha rahat edersin " dedi.
ayaktaki yerini verdi bana, çok saolun falan dedim..kadın dedi istersen birini kaldırım otur..dedim kısa mesafe zaten gerek yok, çok tşk.
o sırada 50 yaşlarında bi kadın "gel kızım otur ben bebek olduğunu farketmedim, konuşmanızdan duydum şimdi" dedi yer verdi..
neyse oturdum...ilk kadın dediki kaç aylık..dedim 35. haftadayız.
kadın aaaa nasıl yani maşallah hiç kilo almamışsın, çok güzel hamile olmuşsun falan..
allam arka arakaya öyle çok iltifat ettiki...dedim çok hayır duamı aldınız gözlerim doldu o sırada.
ben başladım işte dün öylede oldu böylede oldu demeye..
kadın dedi insanlık ölmüş artık ama sende hakkını böyle kolay teslim etme bu insanlar sana yer vermeye mecbur dedi.
kadın dedi bak bu hafta olmuş hala işe gidip gelebiliosun ayakta durabiliyosun hiç kilonda yok çok kolay olacak doğumun emin ol dedi..
bide tam doğum anında bir dilek tut dedi..dedim o anda dilek tutmak gelirmi insanın aklına..dedi benim 27 sene önce oğlum olurken geldi aklıma, dileğim oldu, sende tutabilirsin inş. dedi....inananamadım çünkü kadın max. 35 yaşında görünyodu...ben bunun üstüne yine gözlerim dolu dolu eve gittim ama mutluluktan...way be dedim böyle insanlarda kalmış demekki

evettt...geçen hafta hiç geçmemişti ama bu hafta banada çok çabuk geçti..
yine bi cuma çok şükür..
kaldı son 2 hafta...2 hafta sonra gelsin gülbenli, sedalı günler

günaydın hanımlar. hayırlı cumalar...
bu sabah doğuracam sandım. kasıklarımdaki ağrı yüzünden... sanki bebek çıkıverecekmiş gibiydi. çalışanlar Allah yardımcınız olsun. iyice zorlanmaya başladık. daha 4 hafta var ama ben erken doğururum gibime geliyor...
birde bacaklarımın arası hamlamış gibi ağrıyor her sabah. adım atamıyorum. sizde de böyle bişe oluyormu? birde gün içinde sağ tarafa toplanıyor göğsümün hemen altına, midem bulanıyor öyle olunca.
bazen kendimi yaşlı gibi hissediyorum...yaşlılara nasılsın diye sorarlar ya, başlarlar sıkıntı hastalık saymaya. işte aynen öyleyim bende...

günaydınlar
parisim bizim yarın 33.hafta bitiyor artık bisde 34.haftaya giriyoruz
çok yoruluyorummmm bi izne çıkaydık of ya bu akşam dalinin sıvı deterjanını alıp yıkama işine başlıcam kuruyunca da ütülerim inş.hafta sonu çok yoğun olucam galiba

kızlar port bebe seti alan var mı ? bebek malzeme çantasını devamlı kullanacağımız için nasıl bişey aldınız?
bebeği neye koyacaksınız ?

bu haftaların ortak ağrıları cnm..
resmen adım atarken düşünür oldum artık, elim göbeğimin altında, güya fırlamasın die tutuom
benimkide hep sağ tarafda, kafası aşağıda totosu yukarda, ama allahdan mideme bi baskı yok..2 haftadır falan pozisyonu bu..

hadi inş. bakalım, yap bi başlangıç..
ben port bebe seti almadım cnm..pusetle uyumlu olan oto koltuğundan aldım...pusete oturabilene kadar onda taşıycaz.
bebek malzeme çantası nike ın bi tane kol çantasını aldım, büyükçe bişi...bebiklerimize neler aldık topiğine eklemiştim resmini..

var var öle insanlarda hala var çok sık olmasada arada karşılaşıyoruz türleri tamamen yokolmadı

dilek tutma mevzusunu ilk defa duyuyorumm, aklıma gelirse o an tutarım iyiymiş valla benim dileklerim belli zati; ev borcum bitsin, çalışmım evde oturim bebeğime bakimm, altın günlerine gideyimmm, saatlerce kahvaltı edip sabah programlarını izlimm

Günaydınlar bende bugun erkenciyim

inş nazarcım herşey yolunda gider iyi haberlerle gel..

canım o bacak arasındaki agrı bendede var bide tam o şeyimin ustundeki yer acıyoo saga sola donerken yatakda bacak aramdaki agrıda aynen söyle saatlerce agır spor yaparsında kas kasılması gibi bu çatı agrısı sanırım hee:26:

teşekkürler cnm şimdi baktım çantana güzelmiş... ben zaten şu port bebe olayını sevemedim gitti bende öle büyükçe bi çanta alsam yiter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…