2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Evet cnm yollarda dogurcakmisim gercekten:))) dr um kizdi zaten bu kadar hareket yine die..ben hava basiodum gunde 1 saat yuruom die:))) yorgunluk fala hareket tetikliomus erken dogumu..yorulmuodum aslinda ama ben hissetmiomusm demekki..

Kizlar bide dogum şekliyle ilgili sunu soyluycem...benim bastan buyana plesenta asagida oldugu icin sezeryan diodu dr um...sezeryan dada epidural olsun dioduk...simdi rahimde acilma baslayinca ve kanama olmayinca dr um normal yapalim dogumu korktugum kanama olmadi dedi...bende hic dusunmeden olur dedim..ama dr um dedi 8 cm acilir rahim ani kanama baslar plesentadan oturu hemen sezeryana donerim bunu bil dedi...dedim bebegimin ve benim sagliimi riske atmiycak her yonteme ok im, size guveniyorum..ama onceligim bebegim ve benim sagligim..yani bence her duruma acik olmakta fayda var...normal yapcam die diretip bebegini kuvezik eden havasiz birakan cok ornek var...dr a guvenmekte ona birakmakta fayda var die dusnuyorum....hep sezeryan olcami dusunyodum ama dr normal yapilabilir dedigi anda olabilir dedim..kendinizi her kosula hazirlayin bence...umarim alatabilmisimdir demek istedigimi..

Sürekli hareket edince farkedilmiyor demekki eşim arada hamile olduğunun farkındasın değil mi deyip duruyor demekki kastı buymuş :)))) Benimki haftaya belli olacak dediğin gibi en önemlisi bebeklerimiz ve biz artık normal ya da sezeryan hiç umrumda değil hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum...

dur cnm sabret madem annen gibi bi nimet de var değerlendir dur şimdi
duruyorum tatlm mecbur.sadece evi süpürüom bugün.2 oda ve holü süpürdüm dinleniom şimdi.yatak odasıyla toz alma işi kaldı.cumartesi de oda gelecek yine batacak ev ama böyle tozlu görünce daha çok sinirim bozuluyo ondan tutamadım kendimi süpürdüm gene.amaaan okula giderken ne iyiymiş ya kapat kapıyı çık.toz falan görmüo gözün evde olunca her yer kirlenivermiş gibi gelio

10 da kalktım ama gene uykum geldi,yapcak bişey olmayınca insan sıkılıyoooo :(

benim yapacak o kadar çok şeyim var ki aslında ama uykudan mecal yok hem 3.5 tan sonra hem de akşam misafirim var daha ev temzilemedim hazırlığım da tam değil ama mecal hiç yok hiçç

kızlar benim ilk doğumumda ben normal olsun istiyodum dr epidural sezeryanda olabilir dedi ama
normal doğum için de bir engel yok dedi ben normali seçtim.kilosunu 3.5 demişti herşeyin normali daha
iyidir diyerek normal yapmak istedim..meğer oğlum 4 kiloymuş ve çok zor doğum yaptım altta 27 dikiş
olmuştu..kısmetinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz..bana 4 kilo olduğunu söyleseydi yada sezeryan daha iyi olur deseydi
sezeryan yapardım.şimdi dr um ne derse onu yapcam hatta doğumA gittiğimde +300 gr ben ekleyecem..dr bana sakın
doğum şeklini daha kafanda oluşturma şartlanma dedi herşey son anda belli oluyor..2500gr kilodan az ve 3800gr dan fazla
bebeklerin doğum yolunda zarar göreceğini sezeryanın daha doğru olacağını söylüyor...rabbim herkese hayırlı doğumlar ve
en sağlıklı doğum şekli neyse onu nasip etsin inş...

baharın ilk gününden herkese merhabaa:3:

Bugun mart geldi, marti gorduk ya iim cnm cok sukur:))) beklioz iste hatun ne zmn derse hadi kalk hastaneye die o zmn gelsin die beklioz:))) sen nasilsin
şu yazına gözlerim doldu birden,ağlamamak için zor tuttum kendimi:5:
günaydın kıssslarr.dün akşam acildeydik.öğlen bir mide bulantısı kusma sonra başım dönmeye başladı.kalbim nasıl çarpıyodu varya nefesim kesiliyodu nerdeyse.eşimi aradım geldi.hemen gitmedim.saat 9 gibi dayanamıyorum gidelim dedim.gittik tahlildi falan sonra nst ye bağladı doktor.sonrada kasıklarıma bir ağrı girdi yok böyle bişey ağlaya ağlaya mahvoldum.serum taktılar bittikten sonra rahatladım biraz.kasık ağrım gitti en azından.ben nst deyken 2 tane doğuracak geldi.biri diyo hemşireye suyum geldi oturuyoduk.ben çok korkuyorum nasıl olcak şimdi diye.bi an yerinde olmayı istemedim değil:)
peki neden olmuş canım,bişey demedimi doktor:26:
günaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten:1::1::1::1:
bu arada ben son günlerde nefrazeni görmüyorum sanki,bilgisi olan varmı:50::50::50::50:
doğum günün kutlu olsun gösenayy:54::54::54:
Günaydınnn herkeseee.... ben ve kızım artık evimizdeyiz :46::46::46:
sabah mümkün olduğu kadar geç kalkmaya çalıştım :))) kahvaltımızı ettikkk, minnaakk kuşumun cicilerini makinaya attık.. koca bi fincan magnezyumumuzu aldık doktorumu izliyoruzzz... ekşimeyen yoğurt sağlıksızmış:45: ne kaa mutluyummm yaaa yaşasınn evdeyimmmm:49::64::64::64:
harika,gözün aydın cnm:46::46:
Herkese günaydın!!

Neler kaçırmışım nelerr... 3-4 Gündür yoktum rahatsızlığım sebebiyle öksürük, grip bitkinlik derken ancak kendime gelebildim annemde kaldım birkaç gün, anne şevkati ayrı tabi bir kez daha anladım...

Petuşş neler oluyor geçmiş o kadar fazla ki tam çözemedim durumu yağmur erken mi gelecek??

Bu arada Paris nasıl?? hiç haberim yok :((

Gosenay nice yaşlara.

Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız??

gemiş olsun canım,bende atlatamadım gribi bi türlü yaa geceleri işkence oluyor nefes almak:2:

hayır olsun cnm

bende gece öle bi rüya gordumki tadı damagımda kaldı valla uzun zamnadır yapamadıgım seyi akşam rüyamda eşimle çok ateşli bi şekilde yapıyorduk :52::52::52::27::27::27: sabah uyandıgımda hayal kırıklıgı oldu tabe ruya diye :31:

:17::17::17:

herkeslere tünaydınlar gosenay doğum günüsün kutlu olsun :7:
arkadaşlar sizden aldığım gazlarla özelde yapmaya karar verdim doğumu yarın kontrole gitcem sezeryan olmak istediğimi söylesem acaba doktor karşı çıkarmı birascık tırsıyorum normal doğumdan isteğe bağlı sezeryan yapar dimi bu arada göbeğim düşmüş bu doğumun yakınlaştığının işaretiymiş
:64::64:

herkeslere tünaydınlar gosenay doğum günüsün kutlu olsun :7:
arkadaşlar sizden aldığım gazlarla özelde yapmaya karar verdim doğumu yarın kontrole gitcem sezeryan olmak istediğimi söylesem acaba doktor karşı çıkarmı birascık tırsıyorum normal doğumdan isteğe bağlı sezeryan yapar dimi bu arada göbeğim düşmüş bu doğumun yakınlaştığının işaretiymiş
:64::64:

cnm bnm doktorum hiç karşı çıkmadı ben de özele gidiyorum.göbek nasıl düşüyor cicim?

cnm bnm doktorum hiç karşı çıkmadı ben de özele gidiyorum.göbek nasıl düşüyor cicim?

caın ya benim karnım yukardaydı nefesim kesiliyodu kaburgama baskı yapıyodu otururken göğsümün arasında taş gibi oluyodu şimdi aşağda sertleşiyo nefesim düzeldi kasıklarıma baskı oluyo daha çok ağrıyo kasıklarım mide yanmalarım geçti annem ve eşimde diyo karnın inmiş diye:21:

kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?

kızlar artık özel hastanelerde dogum için ekstra para alınmayacakmış sağlık bakanlığı yasaklamış bu konuda bilgisi olan varmııı?

bende sağlık ocağındaki hemşiremden normal doğum için alınmayacakmış diye duydum yürürlüğe girdimi girmedimi bilmiyorum

bende sağlık ocağındaki hemşiremden normal doğum için alınmayacakmış diye duydum yürürlüğe girdimi girmedimi bilmiyorum

hiçbir özel hastane bunu uygulamıyor ama malesef.
ilk gittiğimizde bir şey imzalatıyorlar ya onu imzaladığımız için hiçbir hak iddia edemiyoruz.
fatura almamız gerekiyor ayrıca..
yani hakkımız ama bunu elde etmek için gidip kavga etmek lazım anlayacağınız
o yüzden aynen devam

hiçbir özel hastane bunu uygulamıyor ama malesef.
Ilk gittiğimizde bir şey imzalatıyorlar ya onu imzaladığımız için hiçbir hak iddia edemiyoruz.
Fatura almamız gerekiyor ayrıca..
Yani hakkımız ama bunu elde etmek için gidip kavga etmek lazım anlayacağınız
o yüzden aynen devam

bide hadi tartıştık vermedik diyelim sonra ya doğumda sallamazlarsa diye insan tereddüt ediyor
parada bi yere kadar diyosun ister istemez

Sadece doğum parası değil, katkı payları için de ödeme yapmamamız gerekiyor aslında.Ben bizim özel hastaneye sordum bize tebliğ edilen birşey yok, almamız gerekiyor dedi.Birileri net bir açıklama yapsa da bu ikibaşlılıktan kurtulsak.

Back
X