Kızlar herkesten yorum bekliyorum kendimi test etmem açısından cvplarsanız sevinirim...
sabah : aç karnına 3 tane gun kurusu buyuk bir bardak ılık su yarım saat sonra kahvaltıda ; 1 koca fincan çay içine 4-5 tane kesme şeker ile, 4-5 dilim kepekli ekmek , 1 tane haslanmıs yumurta, 5 tane zeytin, büyük bir kalıp beyaz peynır .....
Ara: 1 elma veya herhangi bir meyve
Oglen : 1 tabak yayla corbası ( veya evde ne yemek varsa ondan yiyorum yanında bazen 2 dilim gene kepek ekmek )
Ara Yarım ekmeğe sandvic.... içinde( sucuk kaşar yağ)
aksam : 1 dilim kızarmıs ekmek ustune yag ile 2 buyuk bardak sut 1 kase leblebi ve meyve ekleyebiliyorum ( gene akşamları bzen sütlü mısır gevreği.. bazen de dışarıdan yiyoruz ))
şimdi size soruyorum ki ben çokmu yiyorum ? tabi bu verdigim liste sabah kahvaltı dısında diger ogunlerde degisiklikler oluyor dun bunları yedim ondan pylastım
gülşahcımm bak örnek tablo bu ben uymuyorum ama sen yediklerini ona göre kıyasla
Doğum / Beslenme ve kilo kontrolü /
Hamileler için örnek menü
Etiketler:
,
SABAH:
• 1 bardak süt,
• 1 yumurta,
• 1 dilim peynir,
• 1 dilim ekmek,
• 1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b
ARA ÖĞÜN:
• 1 meyve,
• 1 bardak ayran,
• 1 ince dilim ekmek
ÖĞLE:
• 1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
• 1 porsiyon pilav veya makarna
• 1 bardak ayran
• 1 porsiyon salata,
• 1 orta dilim ekmek,
• 1 adet meyve
ARA ÖĞÜN:
• 1 dilim ekmek,
• 1 dilim peynir,
• domates ve salatalık,
• 1meyve
AKŞAM:
• 1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
• 1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
• 1 bardak ayran,
• 1 porsiyon salata,1orta dilim ekmek
GECE:
• 1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı
• 1 porsiyon meyve
Kahvaltıda veya ara öğünlerde, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve, 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfurt da olabilir.