2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bende 31+4 de gittigimde 1700 dü doktorda normal dedi bence çok kafanıza takmayın bide her bebek annesine babasına benziyo yani genetik

ya normalde takmam da bende cok zayıf dogmusum....kan pıhtısı rahatsızlıgım oldugu için..yoksa maşallhhh durmuyo sağ taarfımda yerleşmiş bii canımı acıtıyoo ayaklarıyla dediğiniiz gibii kımseyle kıyaslamamak lazım üzüluyrz sonra...bu şikel garısı 2500 gr bebegini 38 haftasını tamamlayıpmı dogurdu acaba cok merak edıom

beklenenden bi kaç gün erken olmuş diye duydum
en kötü 37yi doldurmuştur

herkese günaydın bayanlar

33. haftamdayım, ama yazılanları okudukça bi heyecanlanıyorum,
erken beklenen bebişler, kasılmalar, sancılar, nişanlar filan,
ayyy az mı kaldı ne :18:

bir şey soracağım,
her randevumuzda kızımın tüm değerleri normal çıkıyor hamdolsun
boy, kilo, amniyon sıvısı, pozisyonu vs.

geçen randevumuz 15 şubattı.
bir dahaki randevum 12 mart'ta, 34+4'te olacağız yani.
normalde son 2 ay 15'te bir randevu vermesi gerekmiyor mu doktorun?
acaba her şey normal gözüktüğü için mi 15'te bir çağırmıyor, yoksa ihmal filan mı?

:26:

bizimde 32.haftada gittiğimizde muayenede herşey normal demişti
ben kasılmalarım oluyor dedim baktı bebek gayet güzel baskıda yok
onlar normaldir dedi ama bi nst istedi ve doğum sancıları çıktı
sonra 10 günde 1 görüşeciğiz dedi genelde de son aylarda sıklaşıyor
sanırım kontroller hangi hastaneye gidiyorsun devlet hastaneleri
geç randevu veriyor diye biliyorum

:) eee iyii o zmn bizim kıde en kotu 2500 olur herhalde bende cunku 26 martta sezaryen olcam da

evet bencede takmamak lazım ben acaba vajina daha az hasar görsün
diye masus mu böyle doğurdu dedim ama annem dedi bi prog
hiç yemek yiyemediğini söylemiş o yüzden olabilir dedi.

:) eee iyii o zmn bizim kıde en kotu 2500 olur herhalde bende cunku 26 martta sezaryen olcam da

canım bide mesela dr bugün 2kg dedi
yarın doğurdun bebek 2.5kg olabiliyor
usg cihazlarının 500-1000gr yanılma payı oluyor
annem diyor biz eskiden doktorun söylediğine 1kg eklerdik

istanbul avrupa yakasında özel duygu hastanesi'ne gidiyorum.
bende de kasılmalar oluyor, ağrısız.
doktora söylediğimde, normal onlar, bebek de rahim de kendini doğuma hazırlıyor demişti.
nst istemedi, geçen randevuda söylemediği halde 12 mart'ta gittiğimde nst'ye alır mı acaba..

alabilir çünkü 35 olacaksın sanırım
almasıda gerekir herhalde yazılanlara göre

cnm valla bende 8 şubatta gitmiştim 31.haftada çok şükür herşey normaldi o yüzden 1 ay sonraya gün verdi bu cumartesi gidicem inş.hayırlısı...bu hafta 35.haftamı dolduruyorum bundan sonra 2 haftada ya da 10 günde 1 çağırır diye düşünüyorum...

canım bide mesela dr bugün 2kg dedi
yarın doğurdun bebek 2.5kg olabiliyor
usg cihazlarının 500-1000gr yanılma payı oluyor
annem diyor biz eskiden doktorun söylediğine 1kg eklerdik

o kadar emın konusuyorlakı yanılma payı hiç bırakmıyor valla....şikel için dediin olablr bilmediğimiz neler var allah bilr normal yaptı su bu dıe okuyrz..ya biide 3 gundr bende kahvaltıdan sonra kusuyorum ...bişey yormam gerekıyor mu acaba uzun zmn olmustu kusmayı bırakalı 1,5 ay once fln

günaydınnn kızlar
bugün pek iyi değilim
arada karnım sertlrşip aşağıya baskı yapıp canımı yakıyor
neden oluyor acaba korkmalımıyım..yattım kalkmıyorum bende ama bi hasizlikte var üstümde yaaa
bu arada petu gelmemiş hala,o burda olmayınca hıhh günü geldi galiba doğuma gitti bu gızz diom

bebek doğum yoluna yerleşio derler ama bilmioreee:44:

cnm bazı sabahlar bnm de oluyor o aşağıya doğru baskı öğleye doğru rahatlıyor sonra.inşallah senin de geçer.ben de petuşu merak ediyorum geçen hafta 1 hafta 10güne bekliyoruz demişti.:18:

merhaba güzel anneler benim bebeğimin kordonuu boynuna ikikere dolanmış bir durumda 33 hafta iken gittiğimde 2 buçuk kiloydu şimdi gittim yine iki buçuk doktorum geçen sefer geniş ölçmüşümdür dedi ama ben yine tedirgin oldum acaba kordon dan dolayı bebeğe besin gitmiyormu

merhaba güzel anneler benim bebeğimin kordonuu boynuna ikikere dolanmış bir durumda 33 hafta iken gittiğimde 2 buçuk kiloydu şimdi gittim yine iki buçuk doktorum geçen sefer geniş ölçmüşümdür dedi ama ben yine tedirgin oldum acaba kordon dan dolayı bebeğe besin gitmiyormu

cnm bazı sabahlar bnm de oluyor o aşağıya doğru baskı öğleye doğru rahatlıyor sonra.inşallah senin de geçer.ben de petuşu merak ediyorum geçen hafta 1 hafta 10güne bekliyoruz demişti.:18:

inşallah canım,bana daha erken zaten 35. haftamdayım ama yinede acaba mı diyor insan...evet yarındı doktorla randevusu bişeyy mi oldu acaba,telefonunu bilen yokmu..yada face de fln haberi olan:26:

kızlar petuşumuz iyi canlar bugün biraz geç kalkmış
hala yağmurumuz da gelmemiş

sanmıyorum canım yaaa,kordon dolanması çok sık rastlanan bir durum..bence doktoruna güven..çağlanın bebeği 37. hafta da 2,5 kiloysa sen hiç merak etme bence...hem çok takıyosunuz bu kilo meselesini yaaa,zaten karnında senin depoladğın ve ona lazım olan tüm vitaminleri çekiyor..doğumdan sonra nasıl besleyeceğini düşün bence şimdi değil yawrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…