2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar kızlar...
son 12 günümüz kaldı işten ayrılmak için.
bu arada petunya nın nişanı geldiğini okuduğumdan beri her gece rüyamda tuvalete gidiyorum ve peçeteye bi bakıyorum kan..
nasıl etkilendiysem artık...

selam kızlar nasılsınız?
erken doğum korkusu almış her yanımızı
inşallah bebişlerimiz günlerini doldururlar sağlıcakla.
bende allianz sigortalıydım ya küvez ücreti ve yenidoğan paketi dahil değilmiş. bugün onları öğrendim. araştırdım ama hiç bir sonuç alamadım.
ütülerimizi nerdeyse bitirdik..
yemeğimizi yedik. şimdide meyve hazırlayacağım. suyu az olunca armut yeniliyordu dimi?
nst 36 lira acıbademde indirimli fiyatı
bu arada ben istirahata başladım çok şükür. 3 hafta erken ayrıldım istirahate. zaten 3 hafta sonrada doğum olcak sanırım
çarşambaya hem kontrole hemde nst gitcem. bakalım doktorum ne diyecek.

Ne gzl cnm gecmis olsun...
kızlar bebeğim normal doğum pozisyonunu almış ama ben korktuğum için ve çok heyecanlı bi yapım olduğu için sezaryen istiyorum hata mı ediyorum
cnm bence dr un nasil tavsiye ediosa ve sen nasl rahat hissediosan kendini oyle yap...bence sezeryanda normal artilari eksileri olan yontemler o neenle kisiden kisiye degisir bakis acina gore..bana dr um hep sezeryan dedi...simdi normalde yapabilirsin dedi..halada diorum hangisi olursa olsun benim ve kizimin sagligina bisi olmasin hangisi olursa o olsun...hic birinde diretmem...onemli olan bence senin kendini rahat ve guvende hissetmen...ben dr uma biraktim
:)))) cnm ben o kadar etkilenmedim yaaa:)))) bak 6 gun oldu hala tik yok...
Bende acibademe gidiom ama hic bakmadm nst fiyatlarina(

kızlar ben göğüs pompası almadım gerekli mi ki

ben de almadım. ama başlarda süt çok oluyormuş göğüste birikince ağrı ve iltihap yapabiliyormuş diye duydum. şimdi düşünüyorum almayı ama elektrikli almam herhalde baya pahalı. manuel alcam. onlar 30-40 civarı. ya da diyorum ki çok ihtiyaç olursa eşim eczaneden alır. ay bilemedim ya belki bu ayın 15 inden sonra alırım. al al bitmiyor eksikleri...........

ben de doğumdan sonra gerekli olursa alıyım diyorum belki hiç lazım olmıcak

ne kadar ağır kanlıyım kendime kızıyorum daha odayı sipariş etmedik nevresim yorgan biberon emzik göğüs ucu kremi emzirme sütyeni külot yastık o bu almadık bebek için yastık alınmalı mı yenidoğan bebek yastıkta yatar mı gerçi şimdi almasak 3 5 ay sonra lazım

selam kızlar geçm,şe şöyle bi göz attım çok dikkatli okuyamadım ama doktor kontrolu olanların bebişlerine

bence sen mükemmel bir insansın ya.yazdıklarını okuduğumda ilk düşündüğüm bu oldu.başkası olsa amaann banane der.hem de bu durumda!kendimizden bile bıkmışken.ne kadar iyi niyetli şeyler istiyorsun bunun neresi yanlış?bu mantıktaki bir yetişkininde iyi bir çocuk yetiştireceğinden hiç endişem yok.kendini üzme, biraz görme duyma diyeceğim ama elde değil biliyorum.şu zor günleri psikolojimiz daha fazla bozulmadan atlatırız inşallah

merhaba arkadaşlar 1 haftadır okuyorum yazdıklarınızı yazmak bugüne nasipmiş.Ben de 36 haftalığım,öğretmenim,izne ayrıldım.üç haftadır evdeyim ve patlıyorum sıkıntıdan.herkese hayırlı doğumlar inşllhh,oğluşumu bekliyorum en geç nisan 7 dedi doktorum:)

kızlar bi kaç gün önce çağla şikel'in bebeğiyle ilgili yorum yapmıştık hani..
yok 2,5 kilo onun neyi doğacak minik zaten normal yaptım diyo fln die
annem dedi ki küçük bebek daha zor doğarmış
hayırlısı diyelim biz. daha da yorum yapmam yani

bir de bu nst de çıkan kasılmalar var ya sancılar. bi arkadaşımın ablası yeni doğum yaptı.
onda da çok fazla çıkıyomuş. doktor erken doğum riski var fln demiş ona da ( tıpkı benim gibi, 2 haftadır ayaklarım havada yatıyorum bi de iğne yedim doğum olmasın die )

işte bu kasılmaları çok fazla kafana takma dedi. bu haftadan sonra çıkması (32 - 33 ) çok normal çıkmazssa kork çünkü bu kasılmalar normal doğumu kolaylaştırır dedi.
ki kendisi 3 bebek sahibisi maşallah maşallah 3ü de normal doğum.. tecrübe yani. yine de önlem almkta fayda var ama normal doğum isteyen arkadaşlar için ( benim gibi )
paylaşmak istedim..

canım hadi oda falan neyse ama hastanede gerekli olan ihtiyaçlarını al bence. emzirme sütyeni ben de almadım onun yerine eski tip süngersiz büyük beden alıcam. genelde emzirme sütyeni alanlar memnun kalmadıklarını gerekli oomadığını söylüyor. bir kaç tanede büyük beden külot aldım o da hastbezi takınca rahat olsun diye. yastık almicaktım son anda uyku setini alırken ınu da alıyım çıksın aradan dedim.
bence artık almalısın. bak gittikçe ağırlaşıyoruz. sancısı, açıklığı olan arkadaşalrımız var. nerdeyse doğuracakalr. doğumdan sonra eve tıkılıp kalcaz bebekle uğraşmaktan kendimizi unutucaz. belki de bunları çevrendekilere yaptırmak isteyeceksin. onların aldıkları içine sinmeyecek...ben de bugün içimden diyordum amaaann emzirme sütyenini de sonra alırım. ama sonra düşündüm kim uğraşacak onla doğumdan sonra en iyisi şimdiden almak.

sağlıcakla kavuş oğluna canım. 7 nisandan sonra sıkılmaya vaktin olmaz herhalde
benim son 2 haftam inşallah sonra izne ayrılıyorum...tabi bi terslik olmaz doğurmazsam...

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne alemde benimki sanki bu gün az hareket ediyorda.33+1 olduk bu gün.

kızlar bebeklerinizin hareketleri ne alemde benimki sanki bu gün az hareket ediyorda.33+1 olduk bu gün.

cnm bnm özellikle sabahları çok hareketli.onun dışında gün içinde de hareket ediyor.ama haftalar ilerledikçe yeri daraldığından hareketi azalırmış.günde 10 kere hissediyosan problem yokmuş.bnm bebik biraz küçük ya sanırım ondan yeri daha dar gelmiyor.bikaç haftaya ben de daha az hissederim gibi gelio...

canım senin bebegine kaç gram dediki doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…