2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar boğazım acıyo ve hapşuruyorum hamilelikte ıhlamur içilir mi bitki çayı ya bir zararı olur mu

çok geçmiş olsun...ıhlamur uzun süreli kullanımda hamileler açısından çok sakıncalı bir bitki...hele ki ilk dönemlerde kullanıldığında sakat doğumlara bile neden oluyormuş...ama bi kaç defa kullanılması sakıncalı değil tabi...ben de geçen gün çok rahatsızdım ciddi soğuk algınlığı durumları...muhteşem bir formül verebilirim:))
kabuğuyla beraber 4 e bölünmüş limon,bir elmanın kabuğu,bir çubuk tarçın,bir parça zencefil bir tutam ıhlamur yarım litre suyla 10 dk. kaynatılacak,sonra balla tatlandırılıp içilecek...çok iyi geliyo valla:)))

canımmmtopiğin 3 nolu annesi sen olcaksın o zaman inşallah,Ağrısız,acısız bi doğum diliyorum sana[/QUOTE]

canım teşekkür ederim allah hepimizi sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah topiğin ilk annelerinden olmak güzel bi duygu

merhaba güzel anneler..beni hatırlamazsınız çok uzun oldu yazmayalı...ama sürekli okuyorum sizleri...simay bebek hoşgelmiş sefa getirmiş bu dünyaya..umarım yaprak da simay da iyidir...sırayla başladı doğumlar..gerçi bazı sabırsız kuzular sırayı şaşırıyo...benim prensesim gibi..yok daha henüz doğurmadım ama ilaçlarla durduruyorz...ctesiden beri 2 cm açıklığım var...kasılmalarım bi türlü geçmiyo..2 saatte bir nidilat içiyorum..geceleri endol diye bi fitil...geçen cuma celeston ciğer geliştirici iğne oldum..bu hafta sonu tekrarlanıcak 2.doz...oğlumda 35.haftada doğmuştu..kızımı da o haftaya kadar tutabilsem bişey istemiyorum başka...herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...umarım bende sağlıcakla kavuşurum zeynep'ime....

merhaba arkadaşlar ben 36 hafta 4 günlüğüm benim kasıklarımda felaket sancı var bir de rahmim sanki yırtılacak gibi acıyor idrarımı yaparken acab doğum sancısımı karnımda sertleşiyor bu ağrılar bir iki saat te bir oluyor

gecmiş olsun canım inşallah zamanında gelir zeynebin

canım düzenliyse dikkat et uzan dinlen bebegin hareketlerinde azalma olursa doktora git istersen bu durumunuda bi doktoruna danış

slm kızlar kocişim geldi sağsalim çok şükür
artık doğurabilirim
parisin bebeği olmuş Allah sağlıkla uzun ömür versin

beeeeeen varıııımmm
eşim geldi artık kullandırmaz gerçi en son dün kullandım
kızlar boğazım acıyo ve hapşuruyorum hamilelikte ıhlamur içilir mi bitki çayı ya bir zararı olur mu
ben içiyorum canım 2 -3 bardağa kadar içebilirsin

canım dün doktordaydım bebek iyice yerleştirmiş kafayı dinlen sancılanırsan hemen gel dedi.
akşam sol kasığımda müthiş ağrı vardı hiç uyumadım karnım sertti sürekli
sonra gece 4 de duş aldım biraz rahatladım uyumuşum sıcak bi duş al bakalım tabi çok sıcak değil doğumu başlatmasın

canım merhaba ben seni unutmadımmm
senin çocuklar içerde fazla kalamıyor sanırım
benim oğlum 40. haftada doğdu dimekki bu da beklicek son güne kadar...
umarım herşey yolunda gider canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize

hemen dr a git canım..tahminim doğum sancıları çektiğn yönünde..ama yinede dr daha iyi bilir...hemen git ihmal etme sakın...

pancem,gözün aydın bebişim
temellimi geldi izne mi..helal olsun sana walla koca bi hamileliği kocan olmadan geçirdin,brovooo

eşin gelmiş canım gözlerin aydın allah ayırmasın bende kulanırken tedirgin oluyorum ama her an eşim yanımda olmuyo ama çok korkuyorum bişey olursa kendimi hiç afetmem diye

bebek gelio...panik yapma,sakin ol,bi duşa gir ve hemen doktora gittt

gecmiş olsun canım inşallah zamanında gelir zeynebin

çok saol canım..hepimiz sağlıkla kavuşalım inş...

unutulmamak ne güzel arkadaşım saol...evet benim bebeler aceleci...rahim yapımdan kaynaklıymış bu durum...aman beklesin ezgi prenses..ne varsa dışarda benimkilerde bu merak

slm kızlar maşallah nisan anneleri doğurmaya başlamış hayırlı uğurlu olsun hepinize bi listeniz varmı kim kaç haftalıkken nasıl doğum şekliyle doğum yapmış gibi sayfada göremedimde merak ediyorum acaba ortalama kaç haftada doğuyor bu bebişler diye:)Doğum yapanlar güle güle büyütsün bekleyenlerede hayırlı doğumlar olsun inşallah:)

pancem gözün aydın arkadaşım...allah böyle ayrılıklar versin yeterki..

Selam kızlar artık çook halsizim bebeğin doğmasını da istiyorum çünkü artık taşımak da zorlanıyorum vücudumda her yer ağırıyor gibi ama bir yandan da keşke 5 aylık filan olsa diyorum çünkü şu sıralar bir sürü sorunlarımız var ve bu bunalımlı günlerde bebeğime nasıl bakacam manevi anlamda çok yıprandım. Eşimin işten çıkarılması üzerine geçirdiğim bronşit iğneler filan sonrasında eşimle tartışmamız neredeyse evden ayrılıp ailemin yanına yerleşmeyi düşündüm, çok şükür şimdi aramız iyi benden özür diledi ama diğer sorunlar devam ediyor ve ben bozuk olan psikolojimden mi ya da hamileliğin verdiği bir yorgunluk mu anlayamadım kendimi çok bitkin güçsüz hissediyorum. Az önce pazara gittik eşimle, orada da görgüsüzün teki yediği muzun kabuğunu yere atmış üzerine bastım az daha kayıyordum çok korktum bu sıralar her kötü şey benim başıma geliyor çok sıkıldım

Canim nisan filan geldimi su sumuksu kanli leke yanii.ayyy doktorunu ara sor bari canim arkadaslarin dedigi gibi ihmal etme sakin

ikimizde çokk istemiştik kız olmasını,Allah gönlümüze göre verdi walla ben içerdekinden daha meraklıyım çıksadaaa görsem,sarsam sevsem çatlıcam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…