kızlar boğazım acıyo ve hapşuruyorum hamilelikte ıhlamur içilir mi bitki çayı ya bir zararı olur mu
merhaba güzel anneler..beni hatırlamazsınız çok uzun oldu yazmayalı...ama sürekli okuyorum sizleri...simay bebek hoşgelmiş sefa getirmiş bu dünyaya..umarım yaprak da simay da iyidir...sırayla başladı doğumlar..gerçi bazı sabırsız kuzular sırayı şaşırıyo...benim prensesim gibi..yok daha henüz doğurmadım ama ilaçlarla durduruyorz...ctesiden beri 2 cm açıklığım var...kasılmalarım bi türlü geçmiyo..2 saatte bir nidilat içiyorum..geceleri endol diye bi fitil...geçen cuma celeston ciğer geliştirici iğne oldum..bu hafta sonu tekrarlanıcak 2.doz...oğlumda 35.haftada doğmuştu..kızımı da o haftaya kadar tutabilsem bişey istemiyorum başka...herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...umarım bende sağlıcakla kavuşurum zeynep'ime....
merhaba arkadaşlar ben 36 hafta 4 günlüğüm benim kasıklarımda felaket sancı var bir de rahmim sanki yırtılacak gibi acıyor idrarımı yaparken acab doğum sancısımı karnımda sertleşiyor bu ağrılar bir iki saat te bir oluyor
Nerden geliyo canım gözün aydın. Benimki de bugün gitti 5 gün yok
canım eşim güneydoğuda görev yapıyo doğum için geldi
Lake mi sizinki de? Bizimkini ben özellikle lake almadım kokusunu çıkarmak zor olur diye bir de geç gelecek zaten ve o odada bir yatak olacak bizimkiler geldiğinde o yatakta biri mutlaka yatacak. Umarım öyle ağır kokmaz yoksa kimse uyuyamaz o odada.
beeeeeen varıııımmmkahvaltımızı yaptık kızlarımlasaglık ocagından çagırdılar rutin konturolmüş gitsemmiki üf araba artık kulanmak istemiyom yürümeyede gözüm kesmiyo yürürken bişe bilmiyom ama akşam çok beter oluyom halen araba kulanan varmı
ben içiyorum canım 2 -3 bardağa kadar içebilirsinkızlar boğazım acıyo ve hapşuruyorum hamilelikte ıhlamur içilir mi bitki çayı ya bir zararı olur mu
merhaba arkadaşlar ben 36 hafta 4 günlüğüm benim kasıklarımda felaket sancı var bir de rahmim sanki yırtılacak gibi acıyor idrarımı yaparken acab doğum sancısımı karnımda sertleşiyor bu ağrılar bir iki saat te bir oluyor
merhaba güzel anneler..beni hatırlamazsınız çok uzun oldu yazmayalı...ama sürekli okuyorum sizleri...simay bebek hoşgelmiş sefa getirmiş bu dünyaya..umarım yaprak da simay da iyidir...sırayla başladı doğumlar..gerçi bazı sabırsız kuzular sırayı şaşırıyo...benim prensesim gibi..yok daha henüz doğurmadım ama ilaçlarla durduruyorz...ctesiden beri 2 cm açıklığım var...kasılmalarım bi türlü geçmiyo..2 saatte bir nidilat içiyorum..geceleri endol diye bi fitil...geçen cuma celeston ciğer geliştirici iğne oldum..bu hafta sonu tekrarlanıcak 2.doz...oğlumda 35.haftada doğmuştu..kızımı da o haftaya kadar tutabilsem bişey istemiyorum başka...herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...umarım bende sağlıcakla kavuşurum zeynep'ime....
canım düzenliyse dikkat et uzan dinlen bebegin hareketlerinde azalma olursa doktora git istersen bu durumunuda bi doktoruna danış
slm kızlar kocişim geldi sağsalim çok şükür
artık doğurabilirim
parisin bebeği olmuş Allah sağlıkla uzun ömür versin
beeeeeen varıııımmm
eşim geldi artık kullandırmaz gerçi en son dün kullandım
ben içiyorum canım 2 -3 bardağa kadar içebilirsin
canım dün doktordaydım bebek iyice yerleştirmiş kafayı dinlen sancılanırsan hemen gel dedi.
akşam sol kasığımda müthiş ağrı vardı hiç uyumadım karnım sertti sürekli
sonra gece 4 de duş aldım biraz rahatladım uyumuşum sıcak bi duş al bakalım tabi çok sıcak değil doğumu başlatmasın
gecmiş olsun canım inşallah zamanında gelir zeynebin
canım merhaba ben seni unutmadımmm
senin çocuklar içerde fazla kalamıyor sanırım
benim oğlum 40. haftada doğdu dimekki bu da beklicek son güne kadar...
umarım herşey yolunda gider canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize
yarın sabah randevum var yarına kadar bekleyimmi hareket ediyor bebeğim 2 saatte bir bir problem yokrut inşallah
çok saol canım..hepimiz sağlıkla kavuşalım inş...
unutulmamak ne güzel arkadaşım saol...evet benim bebeler aceleci...rahim yapımdan kaynaklıymış bu durum...aman beklesin ezgi prenses..ne varsa dışarda benimkilerde bu merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?