2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba nisan anneleri ben mayıs annesiyim 3 gündür ellerimde kaşıntı var kaşındıkça küçük su kabarcıkları oluyo daha çok kaşınıyor benim gibi olan varmıydı aranızda arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

olmaz mı:))) geçen gün buz gibi havayı hiç hissetmeden balkonda sabahladım...tabi sonrası malum,soğuk algınlığı ve öksürük...aman dikkat:))
benim de aynı sorunum var menopozlu gibiyim gece oldu mu 3 4 kere kalkıp elimi ayağımı yıkıyom ama şimdi hapşuruyom inşallah grip olmam

Kızlar doğumlar başladı bende yeni topik açtım dogumdan sonraki kilolarımızı orada paylaşalım birbirmize faydalı olalım diyerekten .. doguma girmeden once kac kıloyduk dogumda ne kadar gitti sonrasında nasıl zayıfladık gibi gibi D: 46: hayırlı ugurlu olsun yeni topigimiz

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...gumdan-sonra-kac-kilo-verdi.html#post23582560

ya çok fena böle kendimi balkonlara falan atasım geliyo zaten her sabah su gibi uyanıyorum...neyse biraz dişi sıkmak lazım:))
evet canım az kaldı az daha sabır valla bende kendımı bole teselli ediyorum
Güanydınnnn Tünaydınnnnnnnnn SElamlarrrrrrrr herkeseeeeeeeeee.....
günaydın canım
canım doktoruna danış bi karaciğer değerlerine bakılsın ....geçmiş olsun

kızlar benimde kuzenim de nisan annesi olacaktı ama ikiz gebelik oldugu için dün sezeryanla dogum yapmış 2700 biri 3000 de biri ikitane kızı olmuş 37 haftalık almışlar çok heyecanlandım sıra bana geldi:18:

kızlar benimde kuzenim de nisan annesi olacaktı ama ikiz gebelik oldugu için dün sezeryanla dogum yapmış 2700 biri 3000 de biri ikitane kızı olmuş 37 haftalık almışlar çok heyecanlandım Sıra bana geldi:18:

sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikisinide inşallah :)
daha bizim var sanırım hem bi an önce gelsin istiyorum hemde daha dursun içimde istiyorum çok şey istiyorum sanırım

kızlar gülbeni izliyorum sizlerde bi bakın güzel şeyler anlatıyo

sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikisinide inşallah :)
daha bizim var sanırım hem bi an önce gelsin istiyorum hemde daha dursun içimde istiyorum çok şey istiyorum sanırım

bizde ne istedigimizi bilmiyoruz galiba bende biliyorum en rahat karnımızdaki dönem ama yinede artık yorulduk galiba kendi başıma yatakta bile dönemiyorum çok agırlaştık ondan sıkıldık çabuk gecsin bu dönem istiyoruz

günaydın annişler..
biz geldik kızımla.. uzun zamandır yazamıyorum.. evimizin temizliği bitti..
artık tembelliğe alıştık.. kocişimi işe gönderdikten sonra bi uyuyorum ohhh.. annem uyandırıyo kahvaltı hazırr diye. bol bol dinleniyorum güya ama
hiç dinlenmiş hissetmiyorum.. geceleri zaten hiç uyuyamıyorum..
eğer becerebilirsem kızımın odasının fotoğraflarını paylaşacağım..
şimdilik öpüyorum hepinizi her yerinizden..

bence bu günlerimizin kıymetini bilelim en rahat dönemimiz bebeğimiz olunca bu kadar rahat olamıycaz arada şubat annelerine bakıyorumda uykusuzlar bebek gaz problemleri aşısı topuk kanı bisürü şeyden şikayet ediyolar ve hamilelik sultanlıkmış diyolar o yüzden kıymetini bilelim göbüşümüzdeki hallerinide özlüycez benim 6 günüm kaldı hamileliğimi özlüycem tekmelerini kıprtılarını koca göbüşümü

Son düzenleme:
kızlar benimde kuzenim de nisan annesi olacaktı ama ikiz gebelik oldugu için dün sezeryanla dogum yapmış 2700 biri 3000 de biri ikitane kızı olmuş 37 haftalık almışlar çok heyecanlandım sıra bana geldi:18:

genede cok sanslısın bitiyor hamılelıgın ne guzel

oooo senin daha çok az kalmış benimde sezeryan ama daha 40 günüm varve daha hazırlıklarım bitmedi nisan başı gibi temizlik işlerine başlıyıcam halı filan daha durması lazım

benim de 37+3 gün, yarın doktor doğum için gün verecek. herhalde haftaya bir gün de (belki seninle aynı gün) ben de doğuma giricem. buarada salı olursa balık burcu çarşamba olursa koç olacak sınırdayız ne düşünüyosun bu konuda?

Senin neden sezeryan olacak canım bide hangi ildesin

Çok acıktım eriniyorum bişey hazırlamaya üf akşamada yemek yok neyapacaksınız kızlar fikir verseniz

oooo senin daha çok az kalmış benimde sezeryan ama daha 40 günüm varve daha hazırlıklarım bitmedi nisan başı gibi temizlik işlerine başlıyıcam halı filan daha durması lazım

ben şuan nası tutuşmuş durumdayım anlatamam temizliği genel olarak yapmıştım ama daha yapılcak çok iş var halıları yıkamacıya gönderdim camları kapıları sildirecem annem gelicek lohusa yatağımı süslüycek hazırlıycak son kez süpürüp silcem ve ağda yaptırcam ooooooo çok iş var daha bitirdiğimi zannediyom ama çıkıyo daha bide doktor bi gün öncesinden gel son kontrolünü yapalım dedi hafta sonuna kadar son günlerim sonrası hastane macerası olcak bebişimde son günlerin tadını çıkarıyo içerde bol bol tepişiyo kasıklarıma vuruyo

Günaydin bayanlar simayimız gelmiş şukur paris nasil acaba bizimde şimdilik tam 3 haftamiz var ama emin olun karninizda olmasini cok arayacaksiniz tekmelerini hissetmeyi cok ozleyeceksiniz hava yagmurlu adanada evde olmak bogdu beni
Günaydın canım Adanalı mısın yoksa orada mı yaşıyorsun, özledim memleketimi 9 aydan fazla oldu gidemedim çok sorunlu hamilelik döneminden dolayı, inşallah doğumum sorunsuz olur. İstanbulda sıkıcı hava kapalı soğuk, bu yıl çok karlı geçti ben de çok sıkıldım üstelik burada kimsem de yok

evet ya bu zamana kadar hep koç burcunun özelliklerine bakıyodum dün bi baktım balık burcu oluyo anaammm dedim hemen bakıyım onu araştırıyom şimdide laf aramızda koç burcuyla hiç anlaşamam çok zıt burç bana balık burcuyla iyi anlaşırım bu duruma sevinmedim değil yani

Senin neden sezeryan olacak canım bide hangi ildesin
çatı muayenesinde sınıfta kaldım, doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi yoksa o vakte kadar normal gözüküyordu. neyse dedim ben de hayırlısı olsun, çocuk sıkışır falan korktum sezeryana alıştırdım kendimi, aydındayım ben, sen?

Allah yardımcın olsun gine allahtan günü belli bende ondan dolayı rahat rahat duruyom daha hastane cantasını bile hazırlamadım aniden bi gelse kızım beşigi bile yok bende saydıklarının hepsi yapılacak bide duvar sildirmek istiyorum ama daha çok erken gibi geliyo son 15 gün başlasam yetişir gibime geliyo daha tam kesin olmasada gecen ay doktorum 23 nisanda alırız dedi bekliyoruz yarına randavu aldım bigidip bakacaz erken gelmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…