2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın arkadaşlar ben hala bebişimin cinsiyetini net olarak öğrenebilmiş değilim büyük ihtimalle kız diyiyorlar ama net görünmüyormuş beni gören herkes de erkek gibi duruyor diyiyorlar kafam allak bullak

aaa nasıl oluyor öyle farklı doktorlara gittin mi?
benm kız ama çoğu kişi emin misin aynı erkek
gibi duruyor diyor evt eminiz diyorum erkek
çıkmasın diyorlar deli oluyorum o yüzden karnın
şekline pek güvenme derim

günaydın herkeseeeeee

canım yaaaa evet ben hala bi azimle çalışıyorum,bi ben kaldım sanırım çalışan
missaltinle prnss var ama onlarda bu hafta ayrılıyo izne,ben tam gaz devam ediyorum,inş. 30 mart bitiyo benimde 2 hafta kaldı sayılır....senin keyfin yerinde heralde evde ama daha sık gel buraya özletme kendini

herkese merhabalar.. kızlar ben bir mart annesi oldum. bebeğim 34. haftada dünyaya geldi. ve 8 gün kadar küvezde kaldı. şimdi çok şükür rabbime ikimiz de iyiyiz. Allah hepinizi kolayca kurtarsın inşallah..

canım hayırlı olsun,sessiz sedasız doğurdun demek,Allah analı babalı büyüsün :)))) doğum hikayeni bekliyoruz bi ara :)))

Son düzenleme:

farklı doktorlarada gittim canım ama net göremediler ya bacakları kapalı görünmüyor yada sırtı dönük tam olarak göremiyoruz dediler.sat a göre de 2 hafta küçük çıktı ultrasonda ultrasonda %100 sonuç vermez diyiyorlar beynim bulandı

bencede dış görünüşe aldanma.bana da bi kızmı diye sorular bi erkekmi.hiç batıl inançlara inanma.ama bu hafta olmuuş hala kendini göstermemiş bravo valla inatçı senin bebiş heralde.istikrarlı bir şekilde gitmiş.sağlıklı olsunda boşver doğunca öğrenirsin sende bitek okalsın sorun olan.sorun da sayılmaz ya:))

kız yada erkek olmasına takılmıyorum zaten de kız eşyalarına hevesleniyorum tam alıcam ya erkekse nasıl giydireceğim deyip geri çekiyorum elimi çok güzel kız kıyafetleri var ama erkeğe hayatta giydirilmez

herkese merhabalar.. kızlar ben bir mart annesi oldum. bebeğim 34. haftada dünyaya geldi. ve 8 gün kadar küvezde kaldı. şimdi çok şükür rabbime ikimiz de iyiyiz. Allah hepinizi kolayca kurtarsın inşallah..

maşallah canımm ya Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş darısı bizlere... kendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni bekliyoruz

Günaydınlar

çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin ama bildigim kadarıyla hamılelıkten oturu karaciger enzimleri yukselıyor inş hamılelıkten sonra normale iner degerlerin tatlım ya benımde enzimler bozuk cıktı bu arada diyet yapıyorum
nazarım yerim seni korkma hiç bebegim inş hersey cok guzel olacak sen en son epidurel sezeryana karar verdin demi ? merak etme tam uyuşmadan kimse sana dokunmaz cnm bnm onlar test ediyorlar işleme başlamadan once hayırlı dogumlar diliyorum tatlım

oh oh maşallah bebegine canım allah analı babalı buyutsun

:26: canım başka bi doktora gitsen .. bu arada beni gorende karnım icin erkek karnı gibi dıyor ama benım de kız tatlım

aa çok şaşırdım hakkaten canım sizin bebiş süpriz yapçak baksana.. bencede dışardan söylenenlere bakma banada herkes erkek diyordu ben bile inanmıştım herkes içinden geçeni, istediğini söylüyor.Kız-erkek sağlıklı olsun da hayırlısı ile farketmez canım.. unisex kıyafetlere bak sen sonra doya doya alırsın kıyafetleri kuzuna

3-4 farklı doktora gittim hiçbiri göremedi artık unisex birşeyler alacağım herhal

hmm anladım zaten yeni dogdugunda cokta onemlı degıl ya bencede ole yap sonrasında ona gore bi duzenleme yaparsınız ama kesinleşseydi iyidi bazen bu durum olabiliyormuş bebegin cinsiyetini tam gorememe inş allah gonlune gore verir ne istiyorsan

canım sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyetinin bir önemi yok Rabbim lütfetmiş evlat sahibi oluyoruz cinsiyet ayırmak haddime değil her şekilde eşim ve benim bir parçamız canımız hayırlı bir evlat olsun yeter

kızlar bu sabah 7 buçukta deli gibi bi açlıkla uyandım ama bi yandan da gözüm ağrıyodu gittim yedim daha son lokmamı atmıştım ki yediklerimin hepsini çıkarmam bir oldu.çok korktum neden böyle oldu ki.ama çıkınca rahatladım gözümün ağrısı da gitti.

kesinlikle canım en onemlisi saglıklı dunyaya gelmeleri

geçmiş olsun canım kaç haftalıktın sen bu son donemlerde bende de aşırı mide bulantısı oluyor kusucak gibi oluyorum sanırım hamılelegın son aylarında gorunen bişi bu

canım kaç haftalıksın sen kusma önemli olabilir belki bir doktoruna danışsan?

ben 35 haftama gircem çok kötüydü ama hemen bebiş geldi aklıma o da beni kusturduktan sonra rahatladı:))oynamaya başladı

herkese günaydıııııııııııın...

canım allah analı babalı büyütsün..
hayırlı olsun hadi bakalım aldın bebeişi kucağına
darısı bizlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…