Selam kizlar bugun iki gundur sancliyim ve kasintiliym dye kntrole gttm sanclarm ckti hssediyorum cogunu zaten, bebegm de kanala girmis 2 cm aclmsiz, dogum başlamis, haberim yok, yarin spinal ile dogumum var dualarnizi eksik etmeyin, telden yaziyorum, 3850 yi gectigi icin riske atamam boyuda cok uzun diyor, gorenlerde hep ikiz diyor zati, haftayaydi ama artik yarn bugun alckti yemek yemstim, olmaz dedi, sanci cekmem iyiymis bebegimin cgerleri gelisimini ve sut gelmesini sagliyomus bu gece de cekcem suyum gelirmis bugece buyuk ihtimal hepinizi öpuyorüm saglikli hayirli bi sekilde kolarima almayi nasip etsin insallah, dua edin cok korkuyorum cunku
lovacım naber?
yavruna sağ salim kavuş inşallah ben de uyuyamazdım ama acımıcak acısa da o dünyalar güzelini görünce unutacaksınOy kurbn olam ya sagolun kizlar cok mutlu oldum herkeşler yazmiş vala gucum yerine geldi, yarn 8 de hastanede olcm ama korkuyorum ya agri hissedersem dogum esnasinda diye ins. Olmaz öyle bişey heycndan yatamiyorum, lovam benim gececek hic tereddut etme sen, alerjik bi bunyemiz var birazda ondan belki bebise zarari yok anayi yoruyo dedi doktor bugun, lolym naslsn hayatm
Oy kurbn olam ya sagolun kizlar cok mutlu oldum herkeşler yazmiş vala gucum yerine geldi, yarn 8 de hastanede olcm ama korkuyorum ya agri hissedersem dogum esnasinda diye ins. Olmaz öyle bişey heycndan yatamiyorum, lovam benim gececek hic tereddut etme sen, alerjik bi bunyemiz var birazda ondan belki bebise zarari yok anayi yoruyo dedi doktor bugun, lolym naslsn hayatm
Oy kurbn olam ya sagolun kizlar cok mutlu oldum herkeşler yazmiş vala gucum yerine geldi, yarn 8 de hastanede olcm ama korkuyorum ya agri hissedersem dogum esnasinda diye ins. Olmaz öyle bişey heycndan yatamiyorum, lovam benim gececek hic tereddut etme sen, alerjik bi bunyemiz var birazda ondan belki bebise zarari yok anayi yoruyo dedi doktor bugun, lolym naslsn hayatm
Günaydınlar
nazarboncuğu allah yardımcın olsun belki şimdi meleğinde kucağında
çok mutlusundur ne güzel
Allah isteyen herkesede nasip etsin inş.
acaba parisin bebeği kaç kg boyu ne kadar normalmi doğdu
bununla ilgili bilgiler varsa facede olanlar paylaşabilirmi?
bizimde bugün kont var çok merak ediyorum ne diyecek
çatı mua yapar herhlde kasılmalrım ve sancılarım oluyo
özellikleri geceleri bide bu aralar başım dönüyo sizlerde de varmı
baş dönmesi?
bildiğim kadarıyla 2800gr 48 yada 49 cm boyu.ama normal doğum olduğundan eminim:))çok tatlı ve şeker bir kız.allah analı babalı büyütsün inşallah.
herkese günaydıııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?